Aaa bu arada söylemeyi unuttum. Bugün tam Defne'yi giydirdim evden çıkıcam dişlerimi fırçalayayım dedim. Defne'yi de ne olur ne olmaz diye odasındaki yatağına yatırdım. Anam dişlerimi fırçaladım bi geldim ki bizimki yatağın parmaklıklarına mı tutundu (gerçi parmaklıkların koruma örtüsü var ama) nasıl yaptıysa kalkmış ayağa ve bana bakıyor.Bide nasıl becerdim der gibi gülüyor. Ay şok oldum :1shok: Allah'tan parmaklıklar yukarıdaydı. Aşağı indirmemiştim. Resmini çektim evdeyken eklerim. Bu kız bakalım daha neler becericek kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar ....malum annemdeyim kardeşimin pc bozuldu yıkıntı vardı bitane masa üstü onla idare etmeye çalşıyorum.....
herkesler çok şükür iyi ayşe düzelmiş
bora incilenmiş
ceren yoğun
banu güsel karşılanmış
sibiko ve yağız iyi
pıanrım full yoğun
kıvılcım ek gıdada daralmaya başlamış ama kilo vermiş
aysun iyi oğluşu sesler çıkarıyor
esen okulda evde uğraşıyor
burcu cnm kaanın peşinde ek gıda savaşı veriyo ama kaanda üzmüyor hanırım
kayra diş çıkarmaya çalışıyor sanırım....
ceylinde iyi
bigudinin süt işi kötü olmuşşş
knk misafir fırtınası yaşıyor
atladığım kimler var bilmiyorum kıslar varsa kusura bakmasın
bize gelelim............)))))))
valla benim kuzularda ne diş atraksiyonu ,ne ayağa kalkma,ne anne vs.deme olayı yok
kuzular tazmanya canavarı gibi emekliyor odalarda cirit atıyor
annemin yerde ev aksesuarı ne var devirip geçiyolar..
çok şükür topladılar ömerin hırıltısı devam ama öksürüğü baya azaldı
alişde aymı
malum annemdeyim kızlar pc bozulunca kadının gözleri parladı
ama eskisi olunca laf üstüne laf böyle olunca çok geriliyorum
valla pınarım anne konusundada kaynana konusunda da çok şanslısın kuşum
annem allah için her sıkıntımda yanıma koşuyor ....ama zordayken haliem üzülüyor
normalde pek önemsemiyor....gece çocuklar kalkınca ağlıyolar mama yapmak için koştuğumda onu kaşldırıyorum.....kaldırmama kızıyor ...tabi kızıyorum demiyor ama sesi agresifleşiyor
sonra gündüz hep gece kalktım başım çatlıyor diyor..
ve ananem annemde kalmıyo 2 haftadır...
gündüz çocukları sallıyor uyumuyorlarsa kızıyor sesini yükselterek sevimsiz bi şekilde off diyor
buda beni sinir ediyor...çocuklarıma agresifleşmesi onlar çok küçük yapacak bişey yok
ve artı 15 gün gelmesek kıyamet kopuyor çocukları özledim diye
anlamıyorum ....annem diyorki herşeyine bak besle ...temizle hazırla ben sadece
sevme kısmını yapayım diyor....
ama işte mecburum buraya gelmeye ...bendeyken çok bu kadar olmuyor
ama banada her seyhatte gelmiyor ....sen gel diyor kardeşin yok annem yok diyo...
neyse buda böyle diyorum içimi çekiyorummmm
kaynanama bişey demiyorum birkere hayatıma girdiğinden beridir işe yarayacaktı
oda ağzıma mıçtı bıraktı beni.....yüzünü görmek istemiyorum....
buradayken gündüz hiç girmeyeceğim en son hangi sayfayı okudum yazacam aksamları gelip okuyacam
kıslarr dilde siğilll bende yeni duydum adamda heryerime şöle bi baktı siğil varmı başka yerinde dedi
yok dedimm....sonrada dedğimi açıkladı
bide regli konusuna gelince yarın 30 gün olmam gerek ama ne kasık ağrıısı ne leke var
tek belirti tatlı isityo olmam ....geçen ay ayın 19 da oldum 19 bekleyecem
sonrada 1 hafta geçmesini ....test mest yapmadan doğru doktora gideceğim
sanmıyorum gebelik olsun tek uyku meğili gebelik belirtisi olmaz sanırım....
zaten biliyorya allah üçüncü bebeğim olsa hiç bir kapıya sığamam ben ...
benden bu kaderrrrrrrrrrrrr...öptüm sizi
gunaydın hanımlar
oglusum uyurken bır gunaydın dıyem dedım
ohhh oglum bu gecede rahat uyudu masalllah dıyeyımde
pınarcımda kaynanasında kalcakmıs ne guzel ya bırbırınıze boyle yakın olmanız cocugu bırakıp kendı ısınızı halledebılıyosunuz
bırsencım de annesındeymıs cnm senı kılerde cok haraketlıymıs masallah bızımkıde yurutecıyle zıplıya zıplıya salonu dort donuyor.......oksuruklerıde azalmıs ıns tamamen de gecer......cnm belkı annenınde su donemde sınırlerı gergın falan olabılır babanın amelıyatı falan etkılemıstır onu.......bırsen hıc bellı olmazyoksa 3. yoldamı kızzzzhihoyyyt
gününüz aydın olsun a.s.
banucum geçmiş olsun. duru bebeğin ciddi bişeyi yoktur inşallah. belki diş çıkarıyordur o da.
aysun recep aşmış kendini. artık zıplayarak mı yürüyor yürüteçte. ne şirin görünüyordur. mıncıkla benim için onu annesi
biz de sabah altıda kalkltık yine. şimdi kahvaltısını yapıp uyudu benim cimcime. benimde üç sepet ütüm var. onlara başlayayım o uyurken. arada uğrarım pc açık.
GÜNAYDIN KIZLARRRRR kaydirigubbakcemile2
AYSUN,BİRSEN,BANU HEPİNİZE MERHABALAR.... opuyorumnanaktan
BANUCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÖRÜYORMUSUN YA DEDİĞİN GİBİ ÇOCUKLARIN YANINDA OLAMIYORUZYA BENDE ÇOK GICIK OLUYORUM SORMA.
İNŞALLAH ÖNEMLİ BİRŞEYİ YOKTUR CANIM YA :Saruboceq: ...
günaydınlar benimde ömer kalktı alişim uyuyor hala
bu gece 12 geçerken yatmışlardı bende 1 de allahım bu gece ben uykumu alana kadar uyusalar dedim...gerçektende alide ömerde uyudu sabah 6 da ömere mama yedirdim onu yatırdım ali mız mız yaptı .......o da uyunamadan mama verdim sabah 9 kadar uyuduk uykumu almışım çok şükürrrrr
günaydın kızlar nasılsınız durunun ateşi vardı dün çok ağladı kuzum canımdan can koptu bugün doktora götürecek annem çalışmanında bu yönü kötü kızlarımın rahatsızlıklarında bile yanında olamıyorum izin almak zor özel sektörde aklım evde kızlar yaaaa calpol verdim biraz düştü ateşi sabah daha azdı
kızlar bir sorum olacak antalyada domuz gribi aşısı yapılacak yağmurun okulundan kağıt vermişler ailenin onayı gerekiyormuş biz yaptırma taraftarı değiliz yan etkilerinden dolayı sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim
banucum bebeklerde 3-4 yıl sonra otizm yapabiliyormuş aşı. ama yağmur büyümüş artık. okula da gidiyorsa risk grubunda. ve okuldan kardeşine de getirebilir hastalığı. benim fikrim yağmura yaptır duruya yaptırma.kızlar bir sorum olacak antalyada domuz gribi aşısı yapılacak yağmurun okulundan kağıt vermişler ailenin onayı gerekiyormuş biz yaptırma taraftarı değiliz yan etkilerinden dolayı sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim
günaydın hanımlarr!
:lepi::lepi::lepi::lepi: bizde dişi çıkanlar kervanına kaltıldık.:lepi::lepi::lepi::lepi:
dün akşama doğru canıma okudu ama görünce çok mutlu oldum. akşam elimi yıkayıp yıkayıp ağzına götürüyodumm.:kedi:
akşam 12ye doğru yattı ama o kadar yorulmuşki sabah 8e kadar hiç kalkmadı. bende iki kere emzirdim onda bile uyanmadı yavrum. şimdi yine uyudu. bende bi kahvaltı yapam gelirim.
gunaydın cnma.s.gününüz aydın olsun a.s.
banucum geçmiş olsun. duru bebeğin ciddi bişeyi yoktur inşallah. belki diş çıkarıyordur o da.
aysun recep aşmış kendini. artık zıplayarak mı yürüyor yürüteçte. ne şirin görünüyordur. mıncıkla benim için onu annesi
biz de sabah altıda kalkltık yine. şimdi kahvaltısını yapıp uyudu benim cimcime. benimde üç sepet ütüm var. onlara başlayayım o uyurken. arada uğrarım pc açık.
gunaydın cerencım a.s.GÜNAYDIN KIZLARRRRR kaydirigubbakcemile2
AYSUN,BİRSEN,BANU HEPİNİZE MERHABALAR.... opuyorumnanaktan
BANUCUM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GÖRÜYORMUSUN YA DEDİĞİN GİBİ ÇOCUKLARIN YANINDA OLAMIYORUZYA BENDE ÇOK GICIK OLUYORUM SORMA.
İNŞALLAH ÖNEMLİ BİRŞEYİ YOKTUR CANIM YA :Saruboceq: ...
gunaydın bırsencıma.s.günaydınlar benimde ömer kalktı alişim uyuyor hala
bu gece 12 geçerken yatmışlardı bende 1 de allahım bu gece ben uykumu alana kadar uyusalar dedim...gerçektende alide ömerde uyudu sabah 6 da ömere mama yedirdim onu yatırdım ali mız mız yaptı .......o da uyunamadan mama verdim sabah 9 kadar uyuduk uykumu almışım çok şükürrrrr
cnm evet suara ıyı ıns uzmez bıdahasenin kurtlu kurabiye emeklemeden yüreyecek anlaşılan. afferin Defnoş'a.
ay canım ya eşimede seni anlatıyorum hep. ben bi çocukla bazen daralıyorum. sen hem iki çocuk hem de eşin yanında değil. Allah sabır versin. kimse anne baba kadar sabırlı olamıyor gerçkten hemen sıkılıyorlar. ya da artık kaldıramıyorlar çocuklu ortammı.
Günaydın canım. oh maşallah oğluşuna seni üzmüyor artık. hep böyle devam eder de seni üzmez kuzum.
günaydın canım. Acaba Durunun dişi çıkıyorda ondanmı ateşlendi. ay ağlamaları insanı mahvediyor. umarım bi şeyi yoktur. geçmişş olsun canım.
cnm okula gıttıgı ıcın bence onemlıkızlar bir sorum olacak antalyada domuz gribi aşısı yapılacak yağmurun okulundan kağıt vermişler ailenin onayı gerekiyormuş biz yaptırma taraftarı değiliz yan etkilerinden dolayı sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim
gunaydın cnma.s. gozunaydın ıncınız gelmısgünaydın hanımlarr!
:lepi::lepi::lepi::lepi: bizde dişi çıkanlar kervanına kaltıldık.:lepi::lepi::lepi::lepi:
dün akşama doğru canıma okudu ama görünce çok mutlu oldum. akşam elimi yıkayıp yıkayıp ağzına götürüyodumm.:kedi:
akşam 12ye doğru yattı ama o kadar yorulmuşki sabah 8e kadar hiç kalkmadı. bende iki kere emzirdim onda bile uyanmadı yavrum. şimdi yine uyudu. bende bi kahvaltı yapam gelirim.
Vay cadı vay bu kuzu emeklemeden yürüyecek demek.
Dayan kuzum oğluşlar şöyle yaza kadar bi toparlansalar ondan sonra kimseye ihtiyacın olmaz kapı gibi 2 erkek olacak evde.Hamilelik işide bencede yoktur pko'dan dır diye düşünüyorum.
Günaydınlar kızlar işi olanlara kolay gelsin.
Canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlar durucuk.Domuz gribi aşısı ile ilgili benimde kafam çok karışık inan.Doktorumuz ben bir yorum yapamam yaptır derim bir yan etkisi çıkar yaptırma derim virüs kapar ben sorumluluk alamam dedi.Peki siz yaptırdınızmı dedim.Ben yaptırmadım çocuklarımada yaptırmayı düşünmüyorum dedi.Napcaz ya çok muallakta kaldık.Sanırım yaptırmıycam.
banucum bebeklerde 3-4 yıl sonra otizm yapabiliyormuş aşı. ama yağmur büyümüş artık. okula da gidiyorsa risk grubunda. ve okuldan kardeşine de getirebilir hastalığı. benim fikrim yağmura yaptır duruya yaptırma.
eşimle ben de aşı olucaz ama ceyline yaptırmıycaz. aşı olunca evdekilere bulaştırma riski olmuyormuş. yani kızımız için kendimizi feda edicez.
karar senin bu benim fikrim a.s.
canım inciniz hayırlı olsun :1hug:
aysuncum benim eşimde kronik bronşit var.zaten normal mevsimsel gribi bile çok ağır geçirir. ben de bişey yok ama yine de olucam. çünkü virüsün hızla yayılmasını sadece aşı önlüyormuş. biz zaten her yıl mevsimsel grip aşısı oluruz. bu sene de olduk. domuz gribinide yaptırcaz. bebeklerde otizm yaptığı konusunu netten araştırırken bir yerde okudum ve televizyonda bir doktor da dedi. içindeki ajuan maddesi ve civa uzun vadeli yan etkilere sahipmiş. en önemli etkisi 3-4 yıl sonra otizm ve ileri yaşlarda kısırlık olduğunu söylemişti doktor. bu yüzden kızıma yaptırmayı düşünmüyorum. ama ne seni ne de başkasını asla etkilemek istemem canım. bu sadece benim kararımceylıncım sız rısk gurbundamısınız cnm
bıde otızm yaptıgına daır bır makale falan varmı kım boyle bır seyı acıklamıs
otızm yaptıgını nasıl anlamıslarkı cunku ası bu senekı vıruse gore bu sene yapıldı ne zaman arastırmıslar merak ettım otızm onemlı sonucta ama bence her agızdan cıkana ınanmayalım kızlar cunku asıda cok onemlı ulkemızde bu ıse bıle sıyaset karısıyor
bı dr ukraynaada ınsanlar ası bulamıyor ulkemızdede asıdan kacınılıyor demıstı goruyoruz suan ıtıbarıyle olu sayısı 73 olmus..... bende oglum ıcın endıselıyım olumlu yada olumsuz bılımsel verıler le acıklama yapılmalıkı halkımızda ası yapıp yaptırmama konusunda ıcı rahat bır sekılde karar verebılsın
sahsen ben kara kara ne yapsam daha ıyı olacak dıye kafayı yıcem ası yaptırsam yan etkılerı oncekı asılar kadarmı olacak ası yaptırmassam nasıl koruycam onu evıme kapansam esleımız calısıyor onun bulastırmayacagının garantısı yok offf benımde aklım karısık yetkılılerın bılımsel verılere dayalı acıklama yapmasını beklıyorum
aysuncum benim eşimde kronik bronşit var.zaten normal mevsimsel gribi bile çok ağır geçirir. ben de bişey yok ama yine de olucam. çünkü virüsün hızla yayılmasını sadece aşı önlüyormuş. biz zaten her yıl mevsimsel grip aşısı oluruz. bu sene de olduk. domuz gribinide yaptırcaz. bebeklerde otizm yaptığı konusunu netten araştırırken bir yerde okudum ve televizyonda bir doktor da dedi. içindeki ajuan maddesi ve civa uzun vadeli yan etkilere sahipmiş. en önemli etkisi 3-4 yıl sonra otizm ve ileri yaşlarda kısırlık olduğunu söylemişti doktor. bu yüzden kızıma yaptırmayı düşünmüyorum. ama ne seni ne de başkasını asla etkilemek istemem canım. bu sadece benim kararım
merhaba kızlar ....malum annemdeyim kardeşimin pc bozuldu yıkıntı vardı bitane masa üstü onla idare etmeye çalşıyorum.....
herkesler çok şükür iyi ayşe düzelmiş
bora incilenmiş
ceren yoğun
banu güsel karşılanmış
sibiko ve yağız iyi
pıanrım full yoğun
kıvılcım ek gıdada daralmaya başlamış ama kilo vermiş
aysun iyi oğluşu sesler çıkarıyor
esen okulda evde uğraşıyor
burcu cnm kaanın peşinde ek gıda savaşı veriyo ama kaanda üzmüyor hanırım
kayra diş çıkarmaya çalışıyor sanırım....
ceylinde iyi
bigudinin süt işi kötü olmuşşş
knk misafir fırtınası yaşıyor
atladığım kimler var bilmiyorum kıslar varsa kusura bakmasın
bize gelelim............)))))))
valla benim kuzularda ne diş atraksiyonu ,ne ayağa kalkma,ne anne vs.deme olayı yok
kuzular tazmanya canavarı gibi emekliyor odalarda cirit atıyor
annemin yerde ev aksesuarı ne var devirip geçiyolar..
çok şükür topladılar ömerin hırıltısı devam ama öksürüğü baya azaldı
alişde aymı
malum annemdeyim kızlar pc bozulunca kadının gözleri parladı
ama eskisi olunca laf üstüne laf böyle olunca çok geriliyorum
valla pınarım anne konusundada kaynana konusunda da çok şanslısın kuşum
annem allah için her sıkıntımda yanıma koşuyor ....ama zordayken haliem üzülüyor
normalde pek önemsemiyor....gece çocuklar kalkınca ağlıyolar mama yapmak için koştuğumda onu kaşldırıyorum.....kaldırmama kızıyor ...tabi kızıyorum demiyor ama sesi agresifleşiyor
sonra gündüz hep gece kalktım başım çatlıyor diyor..
ve ananem annemde kalmıyo 2 haftadır...
gündüz çocukları sallıyor uyumuyorlarsa kızıyor sesini yükselterek sevimsiz bi şekilde off diyor
buda beni sinir ediyor...çocuklarıma agresifleşmesi onlar çok küçük yapacak bişey yok
ve artı 15 gün gelmesek kıyamet kopuyor çocukları özledim diye
anlamıyorum ....annem diyorki herşeyine bak besle ...temizle hazırla ben sadece
sevme kısmını yapayım diyor....
ama işte mecburum buraya gelmeye ...bendeyken çok bu kadar olmuyor
ama banada her seyhatte gelmiyor ....sen gel diyor kardeşin yok annem yok diyo...
neyse buda böyle diyorum içimi çekiyorummmm
kaynanama bişey demiyorum birkere hayatıma girdiğinden beridir işe yarayacaktı
oda ağzıma mıçtı bıraktı beni.....yüzünü görmek istemiyorum....
buradayken gündüz hiç girmeyeceğim en son hangi sayfayı okudum yazacam aksamları gelip okuyacam
kıslarr dilde siğilll bende yeni duydum adamda heryerime şöle bi baktı siğil varmı başka yerinde dedi
yok dedimm....sonrada dedğimi açıkladı
bide regli konusuna gelince yarın 30 gün olmam gerek ama ne kasık ağrıısı ne leke var
tek belirti tatlı isityo olmam ....geçen ay ayın 19 da oldum 19 bekleyecem
sonrada 1 hafta geçmesini ....test mest yapmadan doğru doktora gideceğim
sanmıyorum gebelik olsun tek uyku meğili gebelik belirtisi olmaz sanırım....
zaten biliyorya allah üçüncü bebeğim olsa hiç bir kapıya sığamam ben ...
benden bu kaderrrrrrrrrrrrr...öptüm sizi
gunaydın hanımlar
oglusum uyurken bır gunaydın dıyem dedım
ohhh oglum bu gecede rahat uyudu masalllah dıyeyımde
pınarcımda kaynanasında kalcakmıs ne guzel ya bırbırınıze boyle yakın olmanız cocugu bırakıp kendı ısınızı halledebılıyosunuz
bırsencım de annesındeymıs cnm senı kılerde cok haraketlıymıs masallah bızımkıde yurutecıyle zıplıya zıplıya salonu dort donuyor.......oksuruklerıde azalmıs ıns tamamen de gecer......cnm belkı annenınde su donemde sınırlerı gergın falan olabılır babanın amelıyatı falan etkılemıstır onu.......bırsen hıc bellı olmazyoksa 3. yoldamı kızzzzhihoyyyt
günaydın kızlar nasılsınız durunun ateşi vardı dün çok ağladı kuzum canımdan can koptu bugün doktora götürecek annem çalışmanında bu yönü kötü kızlarımın rahatsızlıklarında bile yanında olamıyorum izin almak zor özel sektörde aklım evde kızlar yaaaa calpol verdim biraz düştü ateşi sabah daha azdı
gününüz aydın olsun a.s.
günaydın hanımlarr!
Vay cadı vay bu kuzu emeklemeden yürüyecek demek.
Dayan kuzum oğluşlar şöyle yaza kadar bi toparlansalar ondan sonra kimseye ihtiyacın olmaz kapı gibi 2 erkek olacak evde.Hamilelik işide bencede yoktur pko'dan dır diye düşünüyorum.
Günaydınlar kızlar işi olanlara kolay gelsin.
Canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlar durucuk.Domuz gribi aşısı ile ilgili benimde kafam çok karışık inan.Doktorumuz ben bir yorum yapamam yaptır derim bir yan etkisi çıkar yaptırma derim virüs kapar ben sorumluluk alamam dedi.Peki siz yaptırdınızmı dedim.Ben yaptırmadım çocuklarımada yaptırmayı düşünmüyorum dedi.Napcaz ya çok muallakta kaldık.Sanırım yaptırmıycam.
benimde aklım aşı knusunda çk karışık şimdilik sadece eve hapsolarak çözüm buluyrum marmariste okullar tatildi domuz gribinden, açık gerçi şimdi ama yinede içim rahat değil... eşim gelir gelmez direk banyoya skup elini yüzünü sabunlattırıyrum...ceylıncım sız rısk gurbundamısınız cnm
bıde otızm yaptıgına daır bır makale falan varmı kım boyle bır seyı acıklamıs
otızm yaptıgını nasıl anlamıslarkı cunku ası bu senekı vıruse gore bu sene yapıldı ne zaman arastırmıslar merak ettım otızm onemlı sonucta ama bence her agızdan cıkana ınanmayalım kızlar cunku asıda cok onemlı ulkemızde bu ıse bıle sıyaset karısıyor
bı dr ukraynaada ınsanlar ası bulamıyor ulkemızdede asıdan kacınılıyor demıstı goruyoruz suan ıtıbarıyle olu sayısı 73 olmus..... bende oglum ıcın endıselıyım olumlu yada olumsuz bılımsel verıler le acıklama yapılmalıkı halkımızda ası yapıp yaptırmama konusunda ıcı rahat bır sekılde karar verebılsın
sahsen ben kara kara ne yapsam daha ıyı olacak dıye kafayı yıcem ası yaptırsam yan etkılerı oncekı asılar kadarmı olacak ası yaptırmassam nasıl koruycam onu evıme kapansam esleımız calısıyor onun bulastırmayacagının garantısı yok offf benımde aklım karısık yetkılılerın bılımsel verılere dayalı acıklama yapmasını beklıyorum
hosgeldın burcucum
burcu tel caldıda sen mı aradın cnm yetısemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?