2009 Mayıs Anneleri

kızlar bir sorum olacak antalyada domuz gribi aşısı yapılacak yağmurun okulundan kağıt vermişler ailenin onayı gerekiyormuş biz yaptırma taraftarı değiliz yan etkilerinden dolayı sizin düşüncelerinizi alabilirmiyim

cerencim bozancım bisencim sağolun kızlar inşallah iyileşir çok üzgünüm aklım evde (( annemi aradım ateşi azalmış bugün

Son düzenleme:
günaydın hanımlarr!
:lepi::lepi::lepi::lepi: bizde dişi çıkanlar kervanına kaltıldık.:lepi::lepi::lepi::lepi:
dün akşama doğru canıma okudu ama görünce çok mutlu oldum. akşam elimi yıkayıp yıkayıp ağzına götürüyodumm.:kedi:
akşam 12ye doğru yattı ama o kadar yorulmuşki sabah 8e kadar hiç kalkmadı. bende iki kere emzirdim onda bile uyanmadı yavrum. şimdi yine uyudu. bende bi kahvaltı yapam gelirim.

Vay cadı vay bu kuzu emeklemeden yürüyecek demek.

Dayan kuzum oğluşlar şöyle yaza kadar bi toparlansalar ondan sonra kimseye ihtiyacın olmaz kapı gibi 2 erkek olacak evde.Hamilelik işide bencede yoktur pko'dan dır diye düşünüyorum.

Günaydınlar kızlar işi olanlara kolay gelsin.

Canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlar durucuk.Domuz gribi aşısı ile ilgili benimde kafam çok karışık inan.Doktorumuz ben bir yorum yapamam yaptır derim bir yan etkisi çıkar yaptırma derim virüs kapar ben sorumluluk alamam dedi.Peki siz yaptırdınızmı dedim.Ben yaptırmadım çocuklarımada yaptırmayı düşünmüyorum dedi.Napcaz ya çok muallakta kaldık.Sanırım yaptırmıycam.

banucum bebeklerde 3-4 yıl sonra otizm yapabiliyormuş aşı. ama yağmur büyümüş artık. okula da gidiyorsa risk grubunda. ve okuldan kardeşine de getirebilir hastalığı. benim fikrim yağmura yaptır duruya yaptırma.
eşimle ben de aşı olucaz ama ceyline yaptırmıycaz. aşı olunca evdekilere bulaştırma riski olmuyormuş. yani kızımız için kendimizi feda edicez.
karar senin bu benim fikrim a.s.

canım inciniz hayırlı olsun :1hug:

gunaydın cnma.s.
cnm normal yuruyemıyorya oda zıplayarak gıdıyor ama cok komık gozukuyor gercekten
sana kolay gelsın tatlım

gunaydın cerencım a.s.
gunaydın bırsencıma.s.
cnm evet suara ıyı ıns uzmez bıdaha
cnm okula gıttıgı ıcın bence onemlı
ben recepe bıle yaptırmayı dusunuyorum allah korusun bebıslerımızide cok kucukler daha

gunaydın cnma.s. gozunaydın ıncınız gelmıs
afıyet olsunŞeniz

gunaydın hosgeldına.s.

ceylıncım sız rısk gurbundamısınız cnm
bıde otızm yaptıgına daır bır makale falan varmı kım boyle bır seyı acıklamıs
otızm yaptıgını nasıl anlamıslarkı cunku ası bu senekı vıruse gore bu sene yapıldı ne zaman arastırmıslar merak ettım otızm onemlı sonucta ama bence her agızdan cıkana ınanmayalım kızlar cunku asıda cok onemlı ulkemızde bu ıse bıle sıyaset karısıyor
bı dr ukraynaada ınsanlar ası bulamıyor ulkemızdede asıdan kacınılıyor demıstı goruyoruz suan ıtıbarıyle olu sayısı 73 olmus..... bende oglum ıcın endıselıyım olumlu yada olumsuz bılımsel verıler le acıklama yapılmalıkı halkımızda ası yapıp yaptırmama konusunda ıcı rahat bır sekılde karar verebılsın
sahsen ben kara kara ne yapsam daha ıyı olacak dıye kafayı yıcem ası yaptırsam yan etkılerı oncekı asılar kadarmı olacak ası yaptırmassam nasıl koruycam onu evıme kapansam esleımız calısıyor onun bulastırmayacagının garantısı yok offf benımde aklım karısık yetkılılerın bılımsel verılere dayalı acıklama yapmasını beklıyorum

kızlar biz yaptırmıyoruz aşıya güvenmiyoruz internette araştırdık ve domuz gribi aşısının yan etkileri hastalıktan daha ağır geçebilir demişler

Domuz Gribinden Koruyan Yiyecekler
Kırmızı biber: Portakalda bulunan C vitamininin 2 katını içerir. C vitamini gribin etkisini yüzde 80 oranında azaltabilecek kadar güçlü bir silahtır.

Yoğurt: ıçinde bağırsaklarda mikroplarla savaşan yararlı bakteriler olan probiyotik bulunur. Böylece grip virüsü vücutta barınamaz

Yeşil çay: Bağışıklığı güçlendiren “epigallocatechin gallate” isimli kimyasalı içerir. Günde 3 fincan tavsiye ediliyor

aysuncum benim eşimde kronik bronşit var.zaten normal mevsimsel gribi bile çok ağır geçirir. ben de bişey yok ama yine de olucam. çünkü virüsün hızla yayılmasını sadece aşı önlüyormuş. biz zaten her yıl mevsimsel grip aşısı oluruz. bu sene de olduk. domuz gribinide yaptırcaz. bebeklerde otizm yaptığı konusunu netten araştırırken bir yerde okudum ve televizyonda bir doktor da dedi. içindeki ajuan maddesi ve civa uzun vadeli yan etkilere sahipmiş. en önemli etkisi 3-4 yıl sonra otizm ve ileri yaşlarda kısırlık olduğunu söylemişti doktor. bu yüzden kızıma yaptırmayı düşünmüyorum. ama ne seni ne de başkasını asla etkilemek istemem canım. bu sadece benim kararım

anladım ceylıncım tesekkur ederım bılgın ıcın
esının evet yaptırması gerekıyor cnm asıyı herkese yapmıycaklarmıs ya oyuzden sordum yanı herkes yaptırabılecekmı dıye........
sen dedıkten sonra nette soyle bı baktımda nette gorememıstım cn m detaylı bı bakayım
bıde o ajuan ve cıva bebeklerımıze yaptırdıgımız her asıda var cnm o zaman hepten yandık demek bu

:)))) birsen sen 4 tane istiyon ya 3. yolda galiba, saka bi yana bencede pko dandır, insanın kendi evi gibisi yok vallahi annende olsa kimse bebeklerine senin beslediğin duyguları besleyip karşılıksız sonsuz özveride bulunmaz....

efferim recooma :)))

geçmiş olsun duruya

kolay gelsin

Dişiniz hayırlı lsun :))

benimde aklım aşı knusunda çk karışık şimdilik sadece eve hapsolarak çözüm buluyrum marmariste okullar tatildi domuz gribinden, açık gerçi şimdi ama yinede içim rahat değil... eşim gelir gelmez direk banyoya skup elini yüzünü sabunlattırıyrum...
hosgeldın burcucum

burcu tel caldıda sen mı aradın cnm yetısemedım

hoşbulduk cnm ben aramıştım

burcu recep artık emerken dısı olmamasına ragmen damaklarıyla oyle bır ezıyorkı cok canım yanıyor en sonunda ucu agzında kalacak vallla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…