2009 Mayıs Anneleri

günaydın canım gözün aydın ne güzel bir duygu ya allah kucağına alıcan zamanlarıda göstersin canım.

günaydın mutahharacım geçmiş olsun canım üzme kendini tek derdin yatmak olsun herşeyi boşver bebişimizi düşün annesi.Belkide bir cok kişide böyle bir sorun vardır ama bravo sana önemseyip dr söylediğin için ben de hissediyorum bazen nemlilik hemen sorucam dr.Allahımın izniyle hiçcirşey oluyacak dualarımız sizinle canım:Saruboceq:

Günaydın canım sanada geçmiş olsun arkadasım allahım çaresinide vermiş birçok kişide var bu sorun sen sakin ol annesi bebişime birşey olmaz dualarımız sizinle:Saruboceq:

fıstıklar ben bu pantolonun bir siyah birde kahvesini aldım fikir edinmek açısından sizinle paylaşmak istedim üzerinede krem bir tunik tarzı kazak aldım[/QUOTE]

günaydın canım iyi günlerde kullan hiç hamile pantalonu gibi durmuyor arkadasım küçücük birşey kız o:CüvCüv:

Arkadaşlar herkese günaydınlar. Bugün bi mahkememiz var ailemizle ilgili. O yüzden çok sıkıntılıyım. Hayırlı haberler bekliyorum inşallah...

Mutahhara'cım canım Allah beterinden saklasın. Yat dinlen güzelim. İnşallah 10 güne kalmaz geçer sızıntı. Kendini yeniler. Üzme, sıkıntı yapma. Sadece dinlenmene bak... Herşey yoluna girer canım benim...

Ojelifıstığım tatlım çok geçmiş olsun bacım. Bak oğluşun sağlıklıymış çok şükür. Benimde bir tanıdığım vardı aynı şekilde bir gün aspirin birgün iğne kullanıyordu. Bbebeğini de sağlıkla dünyaya getirdi çok şükür. Şimdi onunla konuştum. Hiç sıkmasın canını benimde çok tanıdığım var bu şekilde dedi. Zaten bi süre sonra iğneye de aspirine de alışıyosun , ne için olduğunu unutuyosun bile dedi. Hiç üzme kendini bitanem olur mu? Allah beterinden korusun. Sağlıkla alıcaksın inşalah bebişini kucağına...

canım günaydın nasılsın bebişin nasıl inşallah hayırlı haberler alırsınıza.s.

Ilgıncım sağolasın canım. Bende bebeğimde iyiyiz çok şükür. Ama dediğim gibi biraz sıkıntılı stresliyim. Kızımda sıkıntılı olduğumu hissetti heralde içeri de ufak ufak oynuyor kuzum...

Sen nasılsın?

bitanem sıkıntı yapmamaya çalış bebişin için bak annesinin duygularını nasılda hissediyor yerim ben onu kuzucuğum benim:ecrin_bebek:

bitanem bende iyiyim işteyim patronum var o nederse işlerini organize ediyorum bir yandanda tıkınıyorum bol bol su içiyorum sen neler yapıyorsun hiç canını sıkma tatlım tamam mı hem bebişin yanında hemde biz annesikaydirigubbakcemile5

ya öyle tabi.hepiniz çok sağolun.ama ne biliyim ben hiçbir sorun çıkmayacak diye gidipte birden bunları duyunca şok oldum doktorda.sağol konuştuğun için arkadaşınla.evet allah beterinden korusun.artık hayırlısı böyleymiş ne yapalım.görseniz dünden beri moralim sıfır. sen nasılsın iyisindir umarım?

canim benim cok cok geçmiş olsun..senin içinde dün kabus olmus..ama sıkma canini bak cok sukur dermani varmiş..bebeginde iyiymiş..cok sukur..böyle şeyler olabilir..sende kendini cok yorma,moralini bozma lütfen..inşaAllah bişey olmayacak hiçbirimize..saglikla mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza alicaz..moralini bozup bebegide huzursuz etme canim..ben dün geceden beri komik yazilar okuyorum..sirf bebegim için..cok agladim dün..üzülmüştür..biraz güleyim bebegimde mutlu olsun dedim..sende neşelenmeye caliş canim..hamdolsun bak bebegin iyi,igne ve haplarla degerlerinde kontrol altinda olcak..stres yapmaya gerek yok

inş hayırlı haberler alırsın canım sıkılma bebşini düşün tatlım bende bugün saçımı kestiricem kızlar mecburen doktor kestir artık sinizit olucaksın diyor çok zun saçlarım belimi geçiyor ve çok gür tedirgindim ama sağlık için kestiricem varmı hamişken saç kestiren kızlar

Kesinlikle bebişler hissediyorlar canlarım. Benimki sabahtan beri daha önce hiç hissetmediğim kadar oynuyor yani. Sanki ben burdayım bak üzme kendini der gibi. Onu düşündükçe moral buluyorum. Hepimiz böyle yapmalıyız. Çok şükür sağlıklılar. Allah her zaman beterinden saklasın. Hepimiz kendimizi üzmeyelim ki kuzucukarımızda huzurlu olsunlar... Artık tek değiliz. kendimiz için dedğil onlar için moral bulmalıyız. Tabiki yaşanılanlar kolay değil, elbette canınmız sıkılacak ama anneyiz biz. Herşey onlar için... İyi düşünelim iyi şeyler gelsin başımıza inşallah...

kizlar ben ckiyorum şimdilik..biraz düz yatayim..gelirim gene inşaAllah..lütfen kendinize yegenlerimize dikkat edin öptüm hepiniziii

canım benim hamileyken iş arkadaşım kestirdi saçını biraz hurafe sanırım bu tür düşünceler senin için zararı olacaksa kestir derim önümüz kış çok hastalanırsın

kizlar ben ckiyorum şimdilik..biraz düz yatayim..gelirim gene inşaAllah..lütfen kendinize yegenlerimize dikkat edin öptüm hepiniziii

Güle güle canım. İyice dinlen. Suyu içmeyi ihmal etme. Öptük seni ve kuzucuğunu :)

çok tşk ederim.sanada geçmiş olsun.allah iyiliğini versin.peki seninkide mi benimkiyle aynı sorun. sendemi bu yüzden vurunuyorsun? hergün mü yoksa 1 gün araylamı vurunuyorsun canım?
benimde kanımda pıhtılaşma problemi var.ben aspirini de iğneleri de hergün kullanıyorum.artık alıştım. başta zor geldi.ama artık unutmayayım diye saatimi kurdum hergün aynı saatte iğnelerimi oluyorum. senin problemin daha hafifmiş ki sen gün aşırı kullanacaksın. kendini üzme inşallah hiçbişey olmaz bebişine.

cnm ben ilk düşük yaptığım için bana o testler yapılmıstı normal çıkmasına rağmen önlem olsun diye ilk 2 ay vuruldum hergün.artık vurulmuyorum.ama canını sıkmana hiç gerek yok bi süre sonra alışıyorsun.su içmek gibi bişey oluyor :) hiç canını sıkmana değmez seker..hereyin hayırlısı cnm.

fıstıklar ben bu pantolonun bir siyah birde kahvesini aldım fikir edinmek açısından sizinle paylaşmak istedim üzerinede krem bir tunik tarzı kazak aldım

çok güzelmiş cnm.güle güle kullan nerden aldın?

evet pınarcım mahkemeler her zaman can sıkıcıdır..amaa bebişin annesinin sıkılıp üzülmesine hiç dayanamıyor anlaşılansenağlama yerim ben onu

cnm dikkat et kendine bol bol uzan dinlen..:1hug:

Merhabalar arkadaşlarrr...

Canım çok geçmiş olsun...Aman sormakla ne kadar ii etmişsin dr una bu nem işini...Zaman kaybetmeden tedbirini almışsın canım ii ki...Şimdi bol bol dinlen...Dualarımız seninle..Herşey yoluna girecektir inş en kısa zamanda...

Canım benim aynı sorun bende de var..Geçen gün laf arasında söylemiştim hatırlarsan...Her akşam göbeğimden iğne oluyorum diye..Ne kadar ii ki bebeğinde bir sorun yokmuş...Ve bu durumu öğrenebilmişsin...Benim 2 tane kaybım var maalesef..Bu gebeliğimdede hep diken üstünde durdum...Korkularım hala daha devam ediyor...Ama canım tedbirimizi alıyoruz..İnş Allah yardım edecektir bize...Kanı pıhtılaştıran etmenler birden fazla...Senin sorununun küçük olduğunu düşünüyorum..
İnş herşey yoluna girecektir...Dualarımız seninle..

merhaba melincim şimdi dikkatimi çekti demek sende bursalısın ne güzel birsürü kişi olduk burda:):)

Merhaba kızlar bende 2009 mayıs annesiyim:dance:, İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Bebişimin cinsiyetini henüz ögrenemedimsenağlama, 16 aralıkta 3'lü test için gidince söylerler diye düşünüyorum. Doktorum her gidişte ultrasona almıyor,yaklasık 1 aydır bebişimi göremedim.İnşallah sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…