slm kızlar,cinsiyetimizi öğrendik çok şükür,bir kızım olacakhihoyyythihoyyythihoyyyt Allah nasip ederse,ay çok heyecanlandım dün,ilk hamile kaldığım gün gibiydi valla.165 gr olmuş,iyi dedi dr.kilosunu,bugün 3 lü için kan verdim,inş sonuç iyi çıkar,herkesi öpüyorumŞeniz
merhaba kizlar..gecmis olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsiniz Şeniz
doktora gittim..hemen içeri aldi..pedi görmek istedi..gösterdim..suyun geliyor dedi( ama baska bir akintida olabilir dedi..ama biz suyun geliyor gibi davrancaz,riske atamayiz dedi..hemen ultrasona soktu beni..suyu iyi şuanda..ama hafif bi azalma var dedi..kalp atişlarini dinledi..o saniyelerde öldüm öldüm dirildim resmen..cok korktum bişi olmuştur diye
15-20gün hiç kalkmadan yaticakmişim..hiçbişey yapmicaksin dedi..sürekli yaticaksin dedi..bu sivinin gelmesi durana kadar yaticaksin dedi..belki gebelik boyu sürer dedi..inşaAllah cabuk gecer dedi..
birden su gelmedigine ve bebegin suyu olduguna göre demekki ufak bi catlak yada yirtilma var dedi..bu kendini tekrar yenileyip düzeltene kadar beklicez dedi..eger sürekli cok su kaybetmeye devam edersen Allah korusun bebek susuz kalip ölebilirmiş(((
buarada bide test yaptirdi 2 tane..ona göre antibiotik vericek..onun sonucu yarin belli olcak..
işte böyle hanimlar..kötü birgün oldu..ama cok sukur bebegim yaşiyor ve iyi..bana düşen sadece yatmak ve bol su içmek..en önemliside bolbol dua etmek..
Rabbim hiçbirinize yaşatmasin bu stresi..lütfen nazli olun..doktor bana bunu dedi..
öpüyorum hepinizi..
arkadaşlar hepinize günaydın.mutahharacım sanada çok geçmiş olsun.tek derdin yatmak olsun. bunada şükret.allah iyiliğini versin.dualarım seninle.
biliyorsunuz bende dün üçlü test sonuçlarımı almaya gitmiştim. çok şükür bebeğin zekasında bir problem yokmuş ama bende afp diye bir değer yüksek çıkmış.doktorda beklenen değerin biraz üstünde dedi.çok yüsek değil ama beklediğimin üstünde dedi.buda allah korusun bebeğin ölümüne yada erken doğuma sebep olurmuş.afp anladığım
kadarıyla kanda pıhtılaşmaymış.bebek kandan beslendiği için kanımda pıhtılaşma olursa bebeğe besin gitmez ölebilirmiş.yada erken doğum. .doktor bana öyle dediği an oda başıma indi çıktı anlatamam size. bana şimdi kanı cıvıtmak için bebek aspirini ve insülin gibi bir iğne verdi.bir gün aspirin iç, birgün iğne vurun doğuma kadar dedi.bu şekilde doğuma kadar bebeği koruyacağız dedi.ihtimal düşükmüş ama yinede bir risk var yani.risk olmasa değerim normal çıkardı dimi?moralim çok bozuk kızlar dünden beri ağlamaktan bir hal oldum.yarın burda tıp fakültesi var.sonuçlarımla birlikte doçent doktora gidicem saat 1 de orda olucam.ne olur dua edin.işte böyle..
Arkadaşlar herkese günaydınlar. Bugün bi mahkememiz var ailemizle ilgili. O yüzden çok sıkıntılıyım. Hayırlı haberler bekliyorum inşallah...
Mutahhara'cım canım Allah beterinden saklasın. Yat dinlen güzelim. İnşallah 10 güne kalmaz geçer sızıntı. Kendini yeniler. Üzme, sıkıntı yapma. Sadece dinlenmene bak... Herşey yoluna girer canım benim...
Ojelifıstığım tatlım çok geçmiş olsun bacım. Bak oğluşun sağlıklıymış çok şükür. Benimde bir tanıdığım vardı aynı şekilde bir gün aspirin birgün iğne kullanıyordu. Bbebeğini de sağlıkla dünyaya getirdi çok şükür. Şimdi onunla konuştum. Hiç sıkmasın canını benimde çok tanıdığım var bu şekilde dedi. Zaten bi süre sonra iğneye de aspirine de alışıyosun , ne için olduğunu unutuyosun bile dedi. Hiç üzme kendini bitanem olur mu? Allah beterinden korusun. Sağlıkla alıcaksın inşalah bebişini kucağına...
Ilgıncım sağolasın canım. Bende bebeğimde iyiyiz çok şükür. Ama dediğim gibi biraz sıkıntılı stresliyim. Kızımda sıkıntılı olduğumu hissetti heralde içeri de ufak ufak oynuyor kuzum...
Sen nasılsın?
Canım korkmana gerek yok. Ben hamileliğimin başından beri iğne ve aspirin kullanıyorum ve sonuna kadar da kullanıcam. ayrıca erken tespit edilmesi çok güzel. üstelik şanslısın ki bebeğine bişey olmadan farkedildi. çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar herkese günaydınlar. Bugün bi mahkememiz var ailemizle ilgili. O yüzden çok sıkıntılıyım. Hayırlı haberler bekliyorum inşallah...
Mutahhara'cım canım Allah beterinden saklasın. Yat dinlen güzelim. İnşallah 10 güne kalmaz geçer sızıntı. Kendini yeniler. Üzme, sıkıntı yapma. Sadece dinlenmene bak... Herşey yoluna girer canım benim...
Ojelifıstığım tatlım çok geçmiş olsun bacım. Bak oğluşun sağlıklıymış çok şükür. Benimde bir tanıdığım vardı aynı şekilde bir gün aspirin birgün iğne kullanıyordu. Bbebeğini de sağlıkla dünyaya getirdi çok şükür. Şimdi onunla konuştum. Hiç sıkmasın canını benimde çok tanıdığım var bu şekilde dedi. Zaten bi süre sonra iğneye de aspirine de alışıyosun , ne için olduğunu unutuyosun bile dedi. Hiç üzme kendini bitanem olur mu? Allah beterinden korusun. Sağlıkla alıcaksın inşalah bebişini kucağına...
ya öyle tabi.hepiniz çok sağolun.ama ne biliyim ben hiçbir sorun çıkmayacak diye gidipte birden bunları duyunca şok oldum doktorda.sağol konuştuğun için arkadaşınla.evet allah beterinden korusun.artık hayırlısı böyleymiş ne yapalım.görseniz dünden beri moralim sıfır. sen nasılsın iyisindir umarım?
arkadaşlar herkese günaydınlar. Bugün bi mahkememiz var ailemizle ilgili. O yüzden çok sıkıntılıyım. Hayırlı haberler bekliyorum inşallah...
Mutahhara'cım canım allah beterinden saklasın. Yat dinlen güzelim. Inşallah 10 güne kalmaz geçer sızıntı. Kendini yeniler. üzme, sıkıntı yapma. Sadece dinlenmene bak... Herşey yoluna girer canım benim...
Ojelifıstığım tatlım çok geçmiş olsun bacım. Bak oğluşun sağlıklıymış çok şükür. Benimde bir tanıdığım vardı aynı şekilde bir gün aspirin birgün iğne kullanıyordu. Bbebeğini de sağlıkla dünyaya getirdi çok şükür. şimdi onunla konuştum. Hiç sıkmasın canını benimde çok tanıdığım var bu şekilde dedi. Zaten bi süre sonra iğneye de aspirine de alışıyosun , ne için olduğunu unutuyosun bile dedi. Hiç üzme kendini bitanem olur mu? Allah beterinden korusun. Sağlıkla alıcaksın inşalah bebişini kucağına...
bitanem sıkıntı yapmamaya çalış bebişin için bak annesinin duygularını nasılda hissediyor yerim ben onu kuzucuğum benim:ecrin_bebek:
bitanem bende iyiyim işteyim patronum var o nederse işlerini organize ediyorum bir yandanda tıkınıyorum bol bol su içiyorum sen neler yapıyorsun hiç canını sıkma tatlım tamam mı hem bebişin yanında hemde biz annesikaydirigubbakcemile5
ya öyle tabi.hepiniz çok sağolun.ama ne biliyim ben hiçbir sorun çıkmayacak diye gidipte birden bunları duyunca şok oldum doktorda.sağol konuştuğun için arkadaşınla.evet allah beterinden korusun.artık hayırlısı böyleymiş ne yapalım.görseniz dünden beri moralim sıfır. sen nasılsın iyisindir umarım?
canim benim cok cok geçmiş olsun..senin içinde dün kabus olmus..ama sıkma canini bak cok sukur dermani varmiş..bebeginde iyiymiş..cok sukur..böyle şeyler olabilir..sende kendini cok yorma,moralini bozma lütfen..inşaAllah bişey olmayacak hiçbirimize..saglikla mutlulukla bebeklerimizi kucagimiza alicaz..moralini bozup bebegide huzursuz etme canim..ben dün geceden beri komik yazilar okuyorum..sirf bebegim için..cok agladim dün..üzülmüştür..biraz güleyim bebegimde mutlu olsun dedim..sende neşelenmeye caliş canim..hamdolsun bak bebegin iyi,igne ve haplarla degerlerinde kontrol altinda olcak..stres yapmaya gerek yok
inş hayırlı haberler alırsın canım sıkılma bebşini düşün tatlım bende bugün saçımı kestiricem kızlar mecburen doktor kestir artık sinizit olucaksın diyor çok zun saçlarım belimi geçiyor ve çok gür tedirgindim ama sağlık için kestiricem varmı hamişken saç kestiren kızlar
kizlar ben ckiyorum şimdilik..biraz düz yatayim..gelirim gene inşaAllah..lütfen kendinize yegenlerimize dikkat edinöptüm hepiniziii
kizlar ben ckiyorum şimdilik..biraz düz yatayim..gelirim gene inşaAllah..lütfen kendinize yegenlerimize dikkat edinöptüm hepiniziii
inş hayırlı haberler alırsın canım sıkılma bebşini düşün tatlım bende bugün saçımı kestiricem kızlar mecburen doktor kestir artık sinizit olucaksın diyor çok zun saçlarım belimi geçiyor ve çok gür tedirgindim ama sağlık için kestiricem varmı hamişken saç kestiren kızlar[/QUOT
Ben iki kere kestirdim canım düşünme bence böyle şeyler günah ya arkadasım hurafe bunlar kestirmessen kolay hasta olursun.
İyi dinlenmeler canıma.s.
benimde kanımda pıhtılaşma problemi var.ben aspirini de iğneleri de hergün kullanıyorum.artık alıştım. başta zor geldi.ama artık unutmayayım diye saatimi kurdum hergün aynı saatte iğnelerimi oluyorum. senin problemin daha hafifmiş ki sen gün aşırı kullanacaksın. kendini üzme inşallah hiçbişey olmaz bebişine.çok tşk ederim.sanada geçmiş olsun.allah iyiliğini versin.peki seninkide mi benimkiyle aynı sorun. sendemi bu yüzden vurunuyorsun? hergün mü yoksa 1 gün araylamı vurunuyorsun canım?
Arkadaşalar hepinize de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok iyi moral veriyorsunuz. Dün çok kötüydüm. Ama sizlerinde dediği gibi bu iğneyi olan birçok kişi varmış. Hatta kimileri sabah akşam hergün oluyormuş.benimki bir gün aspirin birgün iğne. Yine bunada şükür.allahtan bebeğimde bir problem filan yok.yani zeka testi filan allaha şükür normal çıktı.allahım herşeyin hayırlısı yarabbim...
fıstıklar ben bu pantolonun bir siyah birde kahvesini aldım fikir edinmek açısından sizinle paylaşmak istedim üzerinede krem bir tunik tarzı kazak aldım
merhaba kizlar..gecmis olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsiniz Şeniz
doktora gittim..hemen içeri aldi..pedi görmek istedi..gösterdim..suyun geliyor dedi( ama baska bir akintida olabilir dedi..ama biz suyun geliyor gibi davrancaz,riske atamayiz dedi..hemen ultrasona soktu beni..suyu iyi şuanda..ama hafif bi azalma var dedi..kalp atişlarini dinledi..o saniyelerde öldüm öldüm dirildim resmen..cok korktum bişi olmuştur diye
15-20gün hiç kalkmadan yaticakmişim..hiçbişey yapmicaksin dedi..sürekli yaticaksin dedi..bu sivinin gelmesi durana kadar yaticaksin dedi..belki gebelik boyu sürer dedi..inşaAllah cabuk gecer dedi..
birden su gelmedigine ve bebegin suyu olduguna göre demekki ufak bi catlak yada yirtilma var dedi..bu kendini tekrar yenileyip düzeltene kadar beklicez dedi..eger sürekli cok su kaybetmeye devam edersen Allah korusun bebek susuz kalip ölebilirmiş(((
buarada bide test yaptirdi 2 tane..ona göre antibiotik vericek..onun sonucu yarin belli olcak..
işte böyle hanimlar..kötü birgün oldu..ama cok sukur bebegim yaşiyor ve iyi..bana düşen sadece yatmak ve bol su içmek..en önemliside bolbol dua etmek..
Rabbim hiçbirinize yaşatmasin bu stresi..lütfen nazli olun..doktor bana bunu dedi..
öpüyorum hepinizi..
arkadaşlar hepinize günaydın.mutahharacım sanada çok geçmiş olsun.tek derdin yatmak olsun. bunada şükret.allah iyiliğini versin.dualarım seninle.
biliyorsunuz bende dün üçlü test sonuçlarımı almaya gitmiştim. çok şükür bebeğin zekasında bir problem yokmuş ama bende afp diye bir değer yüksek çıkmış.doktorda beklenen değerin biraz üstünde dedi.çok yüsek değil ama beklediğimin üstünde dedi.buda allah korusun bebeğin ölümüne yada erken doğuma sebep olurmuş.afp anladığım kadarıyla kanda pıhtılaşmaymış.bebek kandan beslendiği için kanımda pıhtılaşma olursa bebeğe besin gitmez ölebilirmiş.yada erken doğum. .doktor bana öyle dediği an oda başıma indi çıktı anlatamam size. bana şimdi kanı cıvıtmak için bebek aspirini ve insülin gibi bir iğne verdi.bir gün aspirin iç, birgün iğne vurun doğuma kadar dedi.bu şekilde doğuma kadar bebeği koruyacağız dedi.ihtimal düşükmüş ama yinede bir risk var yani.risk olmasa değerim normal çıkardı dimi?moralim çok bozuk kızlar dünden beri ağlamaktan bir hal oldum.yarın burda tıp fakültesi var.sonuçlarımla birlikte doçent doktora gidicem saat 1 de orda olucam.ne olur dua edin.işte böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?