selam kızlar nasılsınız <az önce misafirimiz gitti bizde şimdi kızımla keyif yapıyoruz
kahvaltısını yemedi minnoşum şimdi yer belki tekrar deneyim
ay bu arada kızlar Ahsen geçenlerde ateşlenmişti ya 6. hastalıkmış vücudu kırmızı kırmızı döküntü oldu dün daha azalmışş
neyse biz de atlatmış olduk barii
ıyı geceler hatunlar
herkecıkler ıyıdır ıns gecmıse bakamadım amaopuyorumnanaktan
dıkkatımı cektı mevzu kılolar sanırım nurtencım ıncıhancım sız zaten cok ıyı kılo verdınız masallah yemeyıde ıhmal etmeyın
bakın ben hala 69 kılodayım gr zayıflayamıyorum gercı hala emzırıyorum pek dıkkat etmemde oyle elımde degıl
mesela sımdı canım kestane cektı azcık kestane yapıyorum kendıme
Ay Esencım sızede gecmış olsun.Sizde atlattınız.Sıra bızde heralde.Bırde Ahsenın tahlıl sonuçları vardı.Bu hastalıkla mı ilgiliymiş.
teşekkürler canım atlattık şükür
tahliller bununla ilgili değil tatlım Ahsenin bıngıldağı bana biraz yumuşak geliyordu dr a sordum tiroidlerine bakalım dedi burdaki laboratuarda tsh biraz düşük çıkmıştı ablamın arkadaşı sonuçları pek uyumlu bulmadı güvenmedi marmara da tekrar yaptırdık şükür normal çıktı yarında diğer sonuçları çıkacak d vitamini kalsiyum falan ona göre konuşacağız kemik yaşına bile bakıldı kuzum 8 aylık çıktı
Gunaydın Kızlar,
Oğluş 6 da uyandı.Kahvaltısını yaptı ve bu saat oldu hala uyumadı.Ve yenı adet kucaktan atıyor kendını bu bu kusurdu napalım.
Banu selam canım.Kız sen 60 gıbı değil daha zayıf gösterıyorsun valla.Boyun bayagı uzun galıba.
Filizcim valla herkesin aklına soktum gece gece.Hepinize 1.5 porsıyon borçluyum.Ay uyku sorunu hortlamış.Bora da 10 gun ıyı uyuyorsa 1 hafta sapıtıyor.Ama duzenleri oturması gerekmıyor mu hala ya.Kı ben Bora nın uykusunu,yemeğini hep saatlı veriyorum ama yıne de alışamadı sısteme.
Tulaycım gunaydın iyi calışmalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?