2009 Mayıs Anneleri

Hoşgeldin canım aramızaa.s.İnş bu defa görürsün bebişini..Hasretleri fazla çekilmiyor evet :ecrin_bebek:

kızlar Issız Adam filmine gittik dün, oğluşumla babamızla beraber..
Kesinlikle tavsiye etmiyorum...Hiç beğenmedim..
Sadece müziklerini alın filmin gerisini çöpe atın bence...Batı taklidi bir film, ıssız adam değil boş bir adam izledik sadece...Erotik içeriği çok fazla...Değerlerimizi fazla yozlaştırmışlarr...
Ben bi dıram izleyeceğimi umarak ağlayacağımı düşünürken sapıkça yaşayışlar izledim sadece...Basit ve sıradan bir filmdi..Çok abartıldı..ı ıh yaneee:1no2:

merhaba canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede bebeğinide görürsün sağlıklıdır annesi. ama cok özlüyor insan görmeyince :teytey:

Merhaba Mayıs Anneleri,
Bende 2009 Mayıs annesi adayıyım, gebelik sürecini sağsalim tamamlayabilir ve bir gün daha dayanabilirsem babası ile aynı gün doğacak bi erkek bebeği bekliyorum :) ( 27 Mayıs ) Eşim ve kızkardeşim hala bebeğin kız olduğunu düşünüyorlar :)

merhaba canım hoşgeldina.s.
sezeryan olursa muhtemelen istediğin tarih olur...Ama normal olursada bi gün daha sıkarsın kendini artıkkaydirigubbakcemile3
Sağlıkla gelsin de inş canım...

merhaba canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede bebeğinide görürsün sağlıklıdır annesi. ama cok özlüyor insan görmeyince :teytey:

tesekkürler canım

Ferracım hoşgeldin sende,bu arada benimde esim 31 mayıs doğumlu doktor bebeğimin dogum tarihine 25 mayıs dedi babası ile birlikte doğma ihtimali var yani:ecrin_bebek:

Hoşgeldin canım. Hadi bakalım sağlıkla doğsunda cinsiyeti önemli değil. Özlüyo insna kuzusunu ya Ben geçen cumartesi gittim, şimdiden özledim valla...

Aramıza hoşgeldin canım. Hayırlı uğurlu olsun bebişin... Benimde eşimin d.günü 27 Mayıs. Ama biz kısmetse mayıs başında yapacağız doğumumuzu... O zamana kadar tutamam heralde bizim kızı içeride sırnaşık şey

merhaba canım hoşgeldin aramıza a.s. canım bebişin sağlıklıdır hayırlısıyla inşallah

bizde yemeğimizi yedik geldik bebişimle:))))))))))) şimdide toplantı var hazırlıkları yapıyorum sizler doyurdunuzmu göbüşleri ve minik bebişleri

yeni gelen mayıs anneleri hoşgeldiniz evet kızlar kestiricem saklık için ben inanmıyorum ama kayınvalidem deli gibi inanıyor allahım hiçbirşey olmasın bebeğime

Merhaba,
Öncelikle hoşbulduk ve teşekkür ederim, umarım hepimizin bebekleri hayırlı uğurlu olur..
Bakalım hangimizin bebeği babası ile aynı gün doğacak. Hani şimdi kıskanmadım desem yalan olur, neden benim doğum tarihim değil diye :)

aslımmmm kız doğru birşey olsa doktor sana söyler mi bitanesi hem sen mecburiyetten kestiriyorsun hamilelikte ve doğumdan sonra saçlar çok dökülüyor birde uzunsa işin zor yedin mi yemeğini aç bırakma yiyenimi

Tesekkürler pnrhlt, bu arada inşallah mahkemeniz olumlu sonuçlanır,sıkıntı yapma sakın,bebişinde sıkılmasın yasakkelime

canım hoşgeldin aramıza hayırlı hamilelikler dilerim normal doğum olursa bir ihtimal ama sezeryanda sen ayarlayabilirsin muhtemelen doğum tarihini güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle:1hug:a.s.

bizde yemeğimizi yedik geldik bebişimle:))))))))))) şimdide toplantı var hazırlıkları yapıyorum sizler doyurdunuzmu göbüşleri ve minik bebişleri

Isıttım yemeğimi yiyip geliyorum hemennnn...

yeni gelen mayıs anneleri hoşgeldiniz evet kızlar kestiricem saklık için ben inanmıyorum ama kayınvalidem deli gibi inanıyor allahım hiçbirşey olmasın bebeğime

Boşver canım ya bende bu hafta bi şekle sokucam saçımı. Kat falan attırırım. İnnama öyle şeylere...

merhaba canım gözün aydın hoşgeldin inşallah istediğin gibi tutturursunuz tarihleri:lepi:

Tesekkürler ılgın0707, biz doyurduk karnımızı bebişimle bol bol su içme vakti şimdi,zaten doktor susuz kaldığımı söyledi artık bol bol su içiyorum.

yani kestiricem zaten bayada kısa kestiricem cevreden çok tepki toplarım ama banane neyse kızlar ben işe döneim girerim yine bir ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…