merhaba melincim şimdi dikkatimi çekti demek sende bursalısın ne güzel birsürü kişi olduk burda:):)
Merhaba kızlar bende 2009 mayıs annesiyim:dance:, İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Bebişimin cinsiyetini henüz ögrenemedimsenağlama, 16 aralıkta 3'lü test için gidince söylerler diye düşünüyorum. Doktorum her gidişte ultrasona almıyor,yaklasık 1 aydır bebişimi göremedim.İnşallah sağlıklıdır.
Hoşgeldin canım aramızaa.s.İnş bu defa görürsün bebişini..Hasretleri fazla çekilmiyor evet :ecrin_bebek:
Merhaba kızlar bende 2009 mayıs annesiyim:dance:, İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.Bebişimin cinsiyetini henüz ögrenemedimsenağlama, 16 aralıkta 3'lü test için gidince söylerler diye düşünüyorum. Doktorum her gidişte ultrasona almıyor,yaklasık 1 aydır bebişimi göremedim.İnşallah sağlıklıdır.
Merhaba Mayıs Anneleri,
Bende 2009 Mayıs annesi adayıyım, gebelik sürecini sağsalim tamamlayabilir ve bir gün daha dayanabilirsem babası ile aynı gün doğacak bi erkek bebeği bekliyorum :) ( 27 Mayıs ) Eşim ve kızkardeşim hala bebeğin kız olduğunu düşünüyorlar :)
merhaba canım hoşgeldin aramıza inşallah en kısa sürede bebeğinide görürsün sağlıklıdır annesi. ama cok özlüyor insan görmeyince :teytey:
Merhaba Mayıs Anneleri,
Bende 2009 Mayıs annesi adayıyım, gebelik sürecini sağsalim tamamlayabilir ve bir gün daha dayanabilirsem babası ile aynı gün doğacak bi erkek bebeği bekliyorum :) ( 27 Mayıs ) Eşim ve kızkardeşim hala bebeğin kız olduğunu düşünüyorlar :)
Merhaba,
Öncelikle hoşbulduk ve teşekkür ederim, umarım hepimizin bebekleri hayırlı uğurlu olur..
Bakalım hangimizin bebeği babası ile aynı gün doğacak. Hani şimdi kıskanmadım desem yalan olur, neden benim doğum tarihim değil diye :)
bizde yemeğimizi yedik geldik bebişimle:))))))))))) şimdide toplantı var hazırlıkları yapıyorum sizler doyurdunuzmu göbüşleri ve minik bebişleri
yeni gelen mayıs anneleri hoşgeldiniz evet kızlar kestiricem saklık için ben inanmıyorum ama kayınvalidem deli gibi inanıyor allahım hiçbirşey olmasın bebeğime
Merhaba Mayıs Anneleri,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?