2009 Mayıs Anneleri

yeni gelen mayıs anneleri hoşgeldiniz evet kızlar kestiricem saklık için ben inanmıyorum ama kayınvalidem deli gibi inanıyor allahım hiçbirşey olmasın bebeğime

Canım kendini inandırma sakın öyle şeylere,çok düşünürsen kötü şey olcakmış gibi kendini sartlandırırsın,boşuna üzme bebişinide :ecrin_bebek:

ojelifıstık canım cok geçmiş olsun .. endişelenme canım onemlı ve cıddı boyutlarda olsaydı ilk zamanlarda belırtıler verırdı .. ben bu konuyu cok arştırmıstım cıddı boyutlarda olanlar ılk haftalarda kendını bellı edıyor ... merak etme canım ılaclarını duzenlı kullandıktan sonra allahın ıznıyle hiç bir şey olmaz kendıne ve bebişine iyi bak...

Arkadaşlar bana moral veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.işyeri doktorumuz var bizim.biraz önce onun sağlık ocağına gidip ilk iğnemi yaptırdım koldan.doktorum koldan olur dedi.iğne batarken hiç acımadı ama vuruken çok yakıyor kolum çok ağrıdı. Vurulduktan sonra 10-15 dakika geçmedi ağrısı. Hemşire dedi böyle yapabilir diye. Yarın da sıra aspirinde. Ne yapalım işte böyle vurunacağız herhalde.

Kızlar benim karnım ağrıyor hala ya akşamda aynı regl olucakmışım gibiydi çok ağrıdı,dün akaşmaki gibi değil ağrılar ama sabahtan beride geçmedi sanki çok yemek yemişimde patlıyck gibiyim hala geçmemesi normal mi acaba

Evet dediğini hatırladım canım.sanada çok geçmiş olsun.peki sana birşey soracağım.iğnen şırınganın küçüğünden mi? benimkinin adı fragmin 5000. seninkinin adı ne? birde iğnelerini hergün kim vuruyor sana?kendin yapabiliyormusun?ben yapamam da.vurucak birini bulmam lazım.eşim ben yaparım diyor ama bilmiyorum.

Canım hadi ilk günü atlattın. çok çok geçmiş olsun. Bir süre sonra alışır bünyen o ağrıları da yapmaz inşallah...

Canım bende de arada oluyo. Hele dün akşam. Biri bi iğne soksa patlayacağım zannettim. Hem şişlik, hem karın ve bel ağrısı. Fazla yorma kendini geçer...

Eşin daha önce iğne vurmada tecrübeli mi canım? Damar neticede bu. Pek ihmale gelmez. Aman dikkatli olun...

Ojelifıstık çok geçmiş olsun canım,unutmaki herşeyden önce moral çok önemli, sakın kötü seyleri aklına getirme, nice kötü hastalıkları olanlar moralle yeniyor,insallah bebeğinde sende sağlıkla kazasız belasız atlatırsınız

aynen canım...benimde fragmin 5000(0.2)..yane küçük bi doz...yine halimize şkr bunun 0.4 lerini sabah akşam vurlanlar bile var..Ben her akşam vuruluyorum..Eşim vuruyor iğneleri..Fazla değil ama onun olmadığı bikaç gün kendim de vurdum..Koldan bacaktan göbekten vuruluyo bu iğneler...Ben şu ana kadar hep göbekten vuruluyorum..Koldan ve bacaktan biraz acıyor diyolar..Ben hiç denemedim..Göbekten devam etmemde bi sakınca yokmuş öle dedi dr um benimde kolayıma geliyor,alıştım bu şekilde devam ediyoruz bizde..
İçeri girmesi yetermiş ilacın o yerini buluyormuş zaten..
Sana tecrübelerimi söyliyim gÖbişin her iki tarafından sağ ve soldan dönüşümlü deliğin 4 parmak yanlarına vuruyoruz biz...İğneyi vuracağın yere baş ve işaret parmağınla pilise ediyorsun..Biraz deriyi kaldırıyorsun yane..Sonra dik ve hızlı bir şekilde iğneni vuruyorsun (biraz geri çekiyorsun kan gelirse yalnış yerdesin demektir), ama ilacı yavaş yavaş veriyorsun..Yine yavaşça çıkarıyorsun iğneyi..bÖylece daha az acı hissediyorsun..Göbekten bebişe zararı olur mu diye düşünme bebeğe ulşması için iğnenin ucunun 15 cm gibi bişe olması gerekiyormuş..Bizim iğnelerin ucu kısa biliyorsun..
Alışırsı canım..İlk başta çok korkmuştum bende...bi süre alışamadım ama bu şekilde vurulunca hiç bir korkum kalmadı şkr..Ama maalesef baen ufacık kanayabiliyor ve bazende morarabiliyor...Bi süre geçmiyor..Yine çok endişelenecek bişe değil..
Bebişlerimize değer dime:ecrin_bebek:

cnm hoşgeldin aramızaa.s. bebişin hayırlı olsun.inşallah bu sefer görürsün.ben cuma gidecğm gün sayıyorum çok merak ediyorum..

cnm hoşgeldin sende.inşallah sağsalim alırsın bebişini kucağına.
en sanslı benim sanırım ben kendi doğum günümde doğurabilirim kızlar...
15 mayıs :teytey:

fıstığım ben karnımdan vuruldum 2 ay.ama bi kere bile kendim yapamadım iğneyi ne yazıkkii.korkarım zaten.bakamadım bile.acıdığında diil ama korkumdan.evet cnm ilk yanma yapıyor bi kaç dakika ama geciyor sonra.önce iğneyi göbeğime batırıodu annem azıcık geri çekiodu kan olmaması lazım siringada.damar olmaması lazım yani.kan gelmiosa hepsini batırıveriyordu.bi kere damara denk geldide karnım acayip kanamıstı.doktorumu aradım hemen karnım kanıo ne alaka diye:):):) damardır o dedi. böyleeece gecci cnm o günler....

a.s.

tam anlamıyla süper acıklamıssın cnm.aynen sana katılıyorum.ben bacaktan bi kere denedim pişman oldum.göbekten katkat fazla acıdı. tavsiye etmem.bence en rahatı göbekten olanı

7774fulya tesekkürler canım,bebişlerimizi beraber büyütücez insallah

biz geldik toplantı bitti benim bebişde maşallah hareketlendi toplantıda :)))))))))) siz neler yapıyorsunuz fıstıklarım

biz geldik toplantı bitti benim bebişde maşallah hareketlendi toplantıda :)))))))))) siz neler yapıyorsunuz fıstıklarım

saol cnm iyiyiz.. bebişin hareketleri neye benziyor cnm?ben bi ara seğirme gibi bişeyler hissediyordum gecen haftaya kadar.artık hissetmiyorum sanki.cuma doktora gidicem 3 lü test için inşallah kötü bişey yoktur kaç gündür merak ediyorum..

canım hareketleri tarif edilemez yaşanır :lepi: sağ tarafımda hissediyorum kıpırtılarını bir tarafa toplanıyor ve orada şişkinlik yapıyor ikinci bebişim belki o nedenle erken hissediyorum cimcimemi içini ferah tut nasıl düşünürsen öyle olur bebişim üçlü testimizde iyi çıkacak inşallah Allahın izniylekaydirigubbakcemile5

bizimde üçlü test aralık 25 te bende ozaman göreceğim bebişimi insan özlüyor ama bugünler geçince hep yanımızda olacak mucizelerimiz hayırlısıyla

kızlar benim işler bitti aslında daha var ama aramızda kalsın ya sıkıldım bugün biraz erken kaçıyorum iyi akşamlar sizlere.Öptüm hepinizi bebişleride:):):):)

kızlar merhaba
ben de bugün yazmak istedim, sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu
bundan önce yazmak istemedim hep takip ettim sadece, maşallah herkes iyi çok şükür
ben de doktorumu değiştirmeye karar verdim, önceleri memnundum ama son gittiğimde bana demez mi 11 haftalık hamilesin diye 16 haftalıkken. alnımdan kaynar sular aktı sanki, ultrason aleti bozuktu ne haftayı gösteriyo ne boyu falan ondan yanlışlık çıktı, bir görseniz kan ter içinde kaldım, sonra çözüldü olay tabi özür diledi ama ben hamileyim böyle şeyi kolay unutamam dedim aklıma takıldı
eşim sağolsun bana katıldı değiştireceğiz dedi doktoru, bugün gittik iyi bir hastaneye, ultrason super doktor da her şeyi çok açık anlatıyor, sorularımı dinliyor, ilk defa içim rahatladı yani
bizim bebiş te yatıyor bacaklarını uzatmış, sürekli hareket ediyordu canım
göbek kordonıyla da kapatmış orayı yani anlaşılan bugün de göstermedi ama bizim için önemli değil
sağlıklı olsun da
cumartesi de üçlü test sonuçları çıkaçak inşallah iyice rahatlıyacağım
hepinizi öptüm
sevgiler

merhaba canım en iyisini yapmışsın doktorunu değiştirmekle seninle uzun süre diyolog halinde olacak en önemli kişi doktorun bu nedenle aranızdaki iletişim çok önemli bizim utangaç:1rolleyes: göstermedi demek hayırlısı canım
üçlü testinde inşallah iyi çıkar sevgilera.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…