2009 Mayıs Anneleri

çok sağol canıma.s.
en önemlisi içimizin rahatlığı ve bebişlerimizin sağılığı:ecrin_bebek:

Canım çok geçmiş olsun malesef bazen böyle zor durumlarla karşılaşıyoruz.Sabırlı olmak ve dikkat etmek lazım.Geçen ay benim de idrar dan sonra kanama oluyordu tahliller ultrason falan derken birşey bulamadılar.En sonunda doktor alttan ultrason baktı ve kan birikmesi gördü 10 gün yattım ve geçti ama dün yine başladı bayram için biraz iş yaptım birazda iş yerimde sinirlendim çok hareket etmemde cabası şimdi işten geldim ve yatıyorum kısacası dinlenmek çok önemli aslında en önemlisi bebeğin sağlıklı olması ondan dikkatli ol canım.

Drmkızı gece bende çok gerinirim bir arkadaşım bacaklarımın arasına gece yatarken minik yastık koy dedi şimdi rahatım ve gerilme yapmıyorum ki senin ikiz di sanırım.Bi dene istersen

canım çok geçmiş olsun. biliyormusun sen tyazınca bende jeton düştü. bende hatırarsanız 8 hafta ile 12 hafta arası hep yattım. yatış sebebim kasık ağrım ve progesteron düşüklüğüm ve kusmalarımdı. o dönemde iç çamaşırım hep sırılsıklamdı. ben idrar kaçırıyorum heralde diye düşünğyordum. yani idrar kaçırma hamilelikte normal diye okuyunca önemsememiştim. allahtan o dönem hep yattığım için belkide allah korudu bebeğimi. emin değilim ama o kadar ıslaklık normal değildi. zaten idrar son haftalarda kaçarmış. şu an öyle bir sıkıntım kalmadı ama yiede doktora sorucam. sende bol bol dinlen geçer emin ol. kendini yorma.

bende hala içiyorum ekopirin. ojelifıstık canım geçmiş olsun. üzme kendini bak hyarımız alıyor o ilaçları

canım benim hamileyken iş arkadaşım kestirdi saçını biraz hurafe sanırım bu tür düşünceler senin için zararı olacaksa kestir derim önümüz kış çok hastalanırsın

bende kestirdim saçımı canım. sorun yok

fıstıklar nerelerdesiniz yaaaaaaaaa((((((((( yanlızmıyız yani topik çok sessiz

valla sabahtan baya yazmış kızlar yeni bitti okumam:) dinleniyorlardır

kaydirigubbakcemile5Bu arada arkadaşlar dün sağlık ocağından geldiler nasıl öğrenmişler bilmiyorum ama gebelik takibi ve aşılar için bir sürü soru sorup kaydettiler doğuma kadar takip edeceklermiş sizlerede gelen oldumu?5. ay tetanoz aşısı haftalık kilo ve tansiyon takibi yapacaklarmış.a.s.

Alsucum iyi yapmışsın değiştirmekle,keşke benimde değiştirmek gibi bi şansım olsa,doktorum 1 hastası için yaklasık 5 -10 dk lık muayene zamanı ayırıyor,son zamanlarda ultrasona hiç almadı bebeğim ne kadar büyüdü diye meraktayım, sonra bi sorun varmı diyor yok diyorum,görüşmek üzere diyor.Memnun değilim aslında ama değiştiremem çünkü en iyi doktor onu tavsiye ettiler. Ben doktorum bebek hakkında bilgi versin istiyorum boyu kilosu vs... pek bişi demiyo sadece "iyi iyi" falan diyor.kafamçokkarıştı

Incihan on ne güsel kaçın keşke bende çıksam 18:00da çıkıcam daha çok var bende öptüm seni ve bebşini
ılgın sanada iyi akşamlar canım öpüldünüz ikinizde
alsu değiştirmekte haklısın benimde ilk doktorum hem pahalı hemde hiç cvp vermiyordu bende şimdi avcılar hosptal nil hn gidiyorum tavsiye ederim ist şekerler

arkadaşlar ikinizede çok teşekkür ederim.gerçekten çok iyi bilgiler vermişiniz bana. iyice okudum yazdıklarınızı.sağolun.ben tecrübesiz olduğum için kan geldiği zaman damara denk geldiğini filan bilmiyordum.iğneden bende çok korkarım.sanırım göbeğime vurduramam ben.düşününce bile korkuyorum.ama koldan rahat vurundum bugün.bakalım artık bende kendime vurduracak birini bulmam lazım.

Tutkuncum bana gelmediler ama doktorum sağlık ocağına gidip tetanos aşısı için kayıt olmamı söyledi,onların senden önce davranıp kayıt etmesi iyi olmuş,bende bi ara gidip kayıt olucam.

evet canım benimki de öyleydi
her şey iyi deyip kapıyı açıyordu bizi uğurlamak için
acaba diyorum erkek olduğundan mı
bilmiyorum ki, doğru dürüst soru da soramıyordum
önce bayan doktor istemedim ama şimdi çok memnun oldum:CüvCüv:
P.S. ultrason da ultrason gibiydi vallahi hihoyyyt

cnm cok sağol moralim bozuk el dopleriyle kalp atısıda duyamadım..inşallah bişey yoktur.öpüyorum seni cnm

kızlar benim işler bitti aslında daha var ama aramızda kalsın ya sıkıldım bugün biraz erken kaçıyorum iyi akşamlar sizlere.Öptüm hepinizi bebişleride:):):):)

güle güle cnm.iyi akşamlar

cnm çok iyi yapmıssın doktorunu değiştirmekle.sonuçta doktorla iletişim çok önemli.test sonuclarında iyi çıkar inşallah.

herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın bebişleri ve sizi kocaman öptüm şekerler:)))))))))))))))))))))

kalpatısı duymaya calışıodum ben..cnm..iyi akşamlar şeker yarın görüşürüz.

hem öyle,hemde 100 ytl alıyo muayene basına , benim doktorum bayan aslında 2 tanede doğum yapmış ama yinede hamile bir bayanın ne hissettiğinin onun umrunda olmadığını düşünüyorum.mesela çok zor bişi diil 2 dk bakıcak ultrasonla bakmıyor,benim hamilelik haftamdakilerde cinsiyeti artık belli zaten,bi benim belli değil. Neyse canım sağlıklı olsunlarda önemli diil kız erkek. kaydirigubbakcemile5

benim baktıkları halde belli değil canım göstermiyor nazlım benim

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün fazla olamadım aranızda. Mahkeme maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Uzatıldı dava günü. Keyifli akşamlar...

selam kızlar. ben geldim. ne var ne yok?
mutahhara canım,benide endişelendirdin. dur bakalım,bugünlerde çok yorulmuyorum. bayramda yorulunca olacak mı yine o akıntı.

kızlar,benim doktorumda öyle. ultrasonla bakıyo her gittiğimde ama,sorularımı zoraki cevaplıyor gibi. her sorumun ardından başka sorunuz varmı? diye soruyo,hadi sor da git der gibi. yaşadığım ilçede başka doktor yok,mecburum ona gitmeye ama arada sırada diğer ilçede bir doktora gidiyorum. hem bebişimi bi kere daha görmüş oluyorum,hemde eksik kalan sorularıma cevap alıyorumkaydirigubbakcemile5

alsu merhaba canım ankarada hangı dr a gıdıyorsun? ben hacettepeden bır prof agıdıyorum ama daha oncede belırttıgım gıbı cok resmı .yıne ona devam edecegım ama arada gıdebılecegım rahat rahat arayabılecegım ve ultrasonu 3 boyutlu olan bır dr arıyorum ..
ankarada oturan arkadaşlardan yardım ıstıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…