merhaba canım en iyisini yapmışsın doktorunu değiştirmekle seninle uzun süre diyolog halinde olacak en önemli kişi doktorun bu nedenle aranızdaki iletişim çok önemli bizim utangaç:1rolleyes: göstermedi demek hayırlısı canım
üçlü testinde inşallah iyi çıkar sevgilera.s.:1hug:
merhaba kizlar..gecmis olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsiniz Şeniz
doktora gittim..hemen içeri aldi..pedi görmek istedi..gösterdim..suyun geliyor dedi( ama baska bir akintida olabilir dedi..ama biz suyun geliyor gibi davrancaz,riske atamayiz dedi..hemen ultrasona soktu beni..suyu iyi şuanda..ama hafif bi azalma var dedi..kalp atişlarini dinledi..o saniyelerde öldüm öldüm dirildim resmen..cok korktum bişi olmuştur diye
15-20gün hiç kalkmadan yaticakmişim..hiçbişey yapmicaksin dedi..sürekli yaticaksin dedi..bu sivinin gelmesi durana kadar yaticaksin dedi..belki gebelik boyu sürer dedi..inşaAllah cabuk gecer dedi..
birden su gelmedigine ve bebegin suyu olduguna göre demekki ufak bi catlak yada yirtilma var dedi..bu kendini tekrar yenileyip düzeltene kadar beklicez dedi..eger sürekli cok su kaybetmeye devam edersen Allah korusun bebek susuz kalip ölebilirmiş(((
buarada bide test yaptirdi 2 tane..ona göre antibiotik vericek..onun sonucu yarin belli olcak..
işte böyle hanimlar..kötü birgün oldu..ama cok sukur bebegim yaşiyor ve iyi..bana düşen sadece yatmak ve bol su içmek..en önemliside bolbol dua etmek..
Rabbim hiçbirinize yaşatmasin bu stresi..lütfen nazli olun..doktor bana bunu dedi..
öpüyorum hepinizi..
merhaba kizlar..gecmis olsun dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim iyiki varsiniz Şeniz
doktora gittim..hemen içeri aldi..pedi görmek istedi..gösterdim..suyun geliyor dedi( ama baska bir akintida olabilir dedi..ama biz suyun geliyor gibi davrancaz,riske atamayiz dedi..hemen ultrasona soktu beni..suyu iyi şuanda..ama hafif bi azalma var dedi..kalp atişlarini dinledi..o saniyelerde öldüm öldüm dirildim resmen..cok korktum bişi olmuştur diye
15-20gün hiç kalkmadan yaticakmişim..hiçbişey yapmicaksin dedi..sürekli yaticaksin dedi..bu sivinin gelmesi durana kadar yaticaksin dedi..belki gebelik boyu sürer dedi..inşaAllah cabuk gecer dedi..
birden su gelmedigine ve bebegin suyu olduguna göre demekki ufak bi catlak yada yirtilma var dedi..bu kendini tekrar yenileyip düzeltene kadar beklicez dedi..eger sürekli cok su kaybetmeye devam edersen Allah korusun bebek susuz kalip ölebilirmiş(((
buarada bide test yaptirdi 2 tane..ona göre antibiotik vericek..onun sonucu yarin belli olcak..
işte böyle hanimlar..kötü birgün oldu..ama cok sukur bebegim yaşiyor ve iyi..bana düşen sadece yatmak ve bol su içmek..en önemliside bolbol dua etmek..
Rabbim hiçbirinize yaşatmasin bu stresi..lütfen nazli olun..doktor bana bunu dedi..
öpüyorum hepinizi..
cnm geçmiş olsun gebeliğin basında vermedimi doktorun aspirin
ben tüp bebekle sahip oldum 3 ay cor aspirin içtim
ama korkma benim arkadaşım 9 ay o iğneyi yaptı hapı içti
çok sağlıklı doğum yaptı geçmiş olsun
canım benim hamileyken iş arkadaşım kestirdi saçını biraz hurafe sanırım bu tür düşünceler senin için zararı olacaksa kestir derim önümüz kış çok hastalanırsın
fıstıklar nerelerdesiniz yaaaaaaaaa((((((((( yanlızmıyız yani topik çok sessiz
aynen canım...benimde fragmin 5000(0.2)..yane küçük bi doz...yine halimize şkr bunun 0.4 lerini sabah akşam vurlanlar bile var..Ben her akşam vuruluyorum..Eşim vuruyor iğneleri..Fazla değil ama onun olmadığı bikaç gün kendim de vurdum..Koldan bacaktan göbekten vuruluyo bu iğneler...Ben şu ana kadar hep göbekten vuruluyorum..Koldan ve bacaktan biraz acıyor diyolar..Ben hiç denemedim..Göbekten devam etmemde bi sakınca yokmuş öle dedi dr um benimde kolayıma geliyor,alıştım bu şekilde devam ediyoruz bizde..
İçeri girmesi yetermiş ilacın o yerini buluyormuş zaten..
Sana tecrübelerimi söyliyim gÖbişin her iki tarafından sağ ve soldan dönüşümlü deliğin 4 parmak yanlarına vuruyoruz biz...İğneyi vuracağın yere baş ve işaret parmağınla pilise ediyorsun..Biraz deriyi kaldırıyorsun yane..Sonra dik ve hızlı bir şekilde iğneni vuruyorsun (biraz geri çekiyorsun kan gelirse yalnış yerdesin demektir), ama ilacı yavaş yavaş veriyorsun..Yine yavaşça çıkarıyorsun iğneyi..bÖylece daha az acı hissediyorsun..Göbekten bebişe zararı olur mu diye düşünme bebeğe ulşması için iğnenin ucunun 15 cm gibi bişe olması gerekiyormuş..Bizim iğnelerin ucu kısa biliyorsun..
Alışırsı canım..İlk başta çok korkmuştum bende...bi süre alışamadım ama bu şekilde vurulunca hiç bir korkum kalmadı şkr..Ama maalesef baen ufacık kanayabiliyor ve bazende morarabiliyor...Bi süre geçmiyor..Yine çok endişelenecek bişe değil..
Bebişlerimize değer dime:ecrin_bebek:
cnm hoşgeldin aramızaa.s. bebişin hayırlı olsun.inşallah bu sefer görürsün.ben cuma gidecğm gün sayıyorum çok merak ediyorum..
cnm hoşgeldin sende.inşallah sağsalim alırsın bebişini kucağına.
en sanslı benim sanırım ben kendi doğum günümde doğurabilirim kızlar...
15 mayıs :teytey:
fıstığım ben karnımdan vuruldum 2 ay.ama bi kere bile kendim yapamadım iğneyi ne yazıkkii.korkarım zaten.bakamadım bile.acıdığında diil ama korkumdan.evet cnm ilk yanma yapıyor bi kaç dakika ama geciyor sonra.önce iğneyi göbeğime batırıodu annem azıcık geri çekiodu kan olmaması lazım siringada.damar olmaması lazım yani.kan gelmiosa hepsini batırıveriyordu.bi kere damara denk geldide karnım acayip kanamıstı.doktorumu aradım hemen karnım kanıo ne alaka diye:):):) damardır o dedi. böyleeece gecci cnm o günler....
Alsucum iyi yapmışsın değiştirmekle,keşke benimde değiştirmek gibi bi şansım olsa,doktorum 1 hastası için yaklasık 5 -10 dk lık muayene zamanı ayırıyor,son zamanlarda ultrasona hiç almadı bebeğim ne kadar büyüdü diye meraktayım, sonra bi sorun varmı diyor yok diyorum,görüşmek üzere diyor.Memnun değilim aslında ama değiştiremem çünkü en iyi doktor onu tavsiye ettiler. Ben doktorum bebek hakkında bilgi versin istiyorum boyu kilosu vs... pek bişi demiyo sadece "iyi iyi" falan diyor.kafamçokkarıştı
canım hareketleri tarif edilemez yaşanır :lepi: sağ tarafımda hissediyorum kıpırtılarını bir tarafa toplanıyor ve orada şişkinlik yapıyor ikinci bebişim belki o nedenle erken hissediyorum cimcimemi içini ferah tut nasıl düşünürsen öyle olur bebişim üçlü testimizde iyi çıkacak inşallah Allahın izniylekaydirigubbakcemile5
kızlar benim işler bitti aslında daha var ama aramızda kalsın ya sıkıldım bugün biraz erken kaçıyorum iyi akşamlar sizlere.Öptüm hepinizi bebişleride:):):):)
kızlar merhaba
ben de bugün yazmak istedim, sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu
bundan önce yazmak istemedim hep takip ettim sadece, maşallah herkes iyi çok şükür
ben de doktorumu değiştirmeye karar verdim, önceleri memnundum ama son gittiğimde bana demez mi 11 haftalık hamilesin diye 16 haftalıkken. alnımdan kaynar sular aktı sanki, ultrason aleti bozuktu ne haftayı gösteriyo ne boyu falan ondan yanlışlık çıktı, bir görseniz kan ter içinde kaldım, sonra çözüldü olay tabi özür diledi ama ben hamileyim böyle şeyi kolay unutamam dedim aklıma takıldı
eşim sağolsun bana katıldı değiştireceğiz dedi doktoru, bugün gittik iyi bir hastaneye, ultrason super doktor da her şeyi çok açık anlatıyor, sorularımı dinliyor, ilk defa içim rahatladı yani
bizim bebiş te yatıyor bacaklarını uzatmış, sürekli hareket ediyordu canım
göbek kordonıyla da kapatmış orayı yani anlaşılan bugün de göstermedi ama bizim için önemli değil
sağlıklı olsun da
cumartesi de üçlü test sonuçları çıkaçak inşallah iyice rahatlıyacağım
hepinizi öptüm
sevgiler
herkese iyi akşamlar kendinize iyi bakın bebişleri ve sizi kocaman öptüm şekerler:)))))))))))))))))))))
evet canım benimki de öyleydi
her şey iyi deyip kapıyı açıyordu bizi uğurlamak için
acaba diyorum erkek olduğundan mı
bilmiyorum ki, doğru dürüst soru da soramıyordum
önce bayan doktor istemedim ama şimdi çok memnun oldum:CüvCüv:
P.S. ultrason da ultrason gibiydi vallahi hihoyyyt
hem öyle,hemde 100 ytl alıyo muayene basına , benim doktorum bayan aslında 2 tanede doğum yapmış ama yinede hamile bir bayanın ne hissettiğinin onun umrunda olmadığını düşünüyorum.mesela çok zor bişi diil 2 dk bakıcak ultrasonla bakmıyor,benim hamilelik haftamdakilerde cinsiyeti artık belli zaten,bi benim belli değil. Neyse canım sağlıklı olsunlarda önemli diil kız erkek. kaydirigubbakcemile5
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün fazla olamadım aranızda. Mahkeme maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Uzatıldı dava günü. Keyifli akşamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?