benim baktıkları halde belli değil canım göstermiyor nazlım benim
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün fazla olamadım aranızda. Mahkeme maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Uzatıldı dava günü. Keyifli akşamlar...
merhaba cans! bende hacettepede bi prof'a gidiyordum. (hastane içinde olanlardan) ama o kadar çok bekliyordumki sonunda da bana en fazla 2-3 dk ayırıyordu. en önemlisi de ultrasonada kendi bakmıyordu ve elimize verilen kağıtlara göre iyi yada kötü deyip bir sonraki randevuya görüşürüz diyordu. acayip sinir bozucu canım. bu kadar parayı bunun için mi veriyorum dedim ve değiştirdim. şimdiki doktorumdan çok memnunum. işyerimde şimdiye kadar 4 kişi (benim bildiğim) gitmiş ona. zaten onların tavsiyesi üzerine gittim memnun kaldım. ismi Ahmet Bostancı netten bakarsın eğer istersen.
alsu merhaba canım ankarada hangı dr a gıdıyorsun? ben hacettepeden bır prof agıdıyorum ama daha oncede belırttıgım gıbı cok resmı .yıne ona devam edecegım ama arada gıdebılecegım rahat rahat arayabılecegım ve ultrasonu 3 boyutlu olan bır dr arıyorum ..
ankarada oturan arkadaşlardan yardım ıstıyorum ...
kızlar bir şey soracağım
hapşırırken ağrı girdi karnıma tam rahmime sanırım
1 saniyelikti
sizde oluyormu acaba?
kızlar bikaç soru sorucam artık kendinize doktor ayarladınızmı tek bi doktor doğuma kadar.ben ameliyattan sonra arayalım dedim eşime.aranızda pendik veya civarında oturan varmı.napmam lazım.kızımda bunun sıkıntısını çok çektik.bundada aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum birde bu zamana kadar kaç kez kan tahlili yapıldı.ikili testi yaptırıpta üçlü testi yaptıracak olan varmı???cevaplar için şmdiden teşekkürler
sanada aslıcım gunaydın valla ıyıyız allaha sukur
sendın dımı avcılar hospıtala gıden bende oranın bı doktorunun ozel muay.sıne gıdıyorum fakat hastane hakklında fazla bır bılgım yok senın varmı dogumunu vs ordamı dusunuyorsun benım doktorum tulay egelı super bır ınsan sıddetle tavsıye ederım
günaydın arkadaşlar!
bana günler geçmiyormuş gibi geliyor. çok acele ediyorum galiba. içimdekini görüyorum ama bide hissetsem tam inanacağım o zaman. elim akşamları karnımdan hiç gitmiyor bu günlerde hissetmem imkansız olduğunu bile bile bu haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?