2009 Mayıs Anneleri

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün fazla olamadım aranızda. Mahkeme maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Uzatıldı dava günü. Keyifli akşamlar...

Her işte bi hayır vardır canım sıkma canını,sanada iyi aksamlar

merhaba cans! bende hacettepede bi prof'a gidiyordum. (hastane içinde olanlardan) ama o kadar çok bekliyordumki sonunda da bana en fazla 2-3 dk ayırıyordu. en önemlisi de ultrasonada kendi bakmıyordu ve elimize verilen kağıtlara göre iyi yada kötü deyip bir sonraki randevuya görüşürüz diyordu. acayip sinir bozucu canım. bu kadar parayı bunun için mi veriyorum dedim ve değiştirdim. şimdiki doktorumdan çok memnunum. işyerimde şimdiye kadar 4 kişi (benim bildiğim) gitmiş ona. zaten onların tavsiyesi üzerine gittim memnun kaldım. ismi Ahmet Bostancı netten bakarsın eğer istersen.

cok teşekkur edrım canım ..evet aynen dedıgın gıbı gercı benım doktorumun özel muayenesıne gıdıyorduk ama orası da cok kalabalık .. ustelık pahalı da ... hiç konuşmuyor cok resmı ..sadece kendısıne gore bır şeyler soyluyor ... dedıgın dr a bakacagım canım çok sağol ...:enbuyukkk:

ben bugün fatih hastanesine gittim ama 3 ve 4 boyutluyu yapmıyorlarmış orda
biraz fark ödedim ama olsun iyi muayene etsin de gerisi boş

kızlar bir şey soracağım
hapşırırken ağrı girdi karnıma tam rahmime sanırım
1 saniyelikti
sizde oluyormu acaba?

kızlar bir şey soracağım
hapşırırken ağrı girdi karnıma tam rahmime sanırım
1 saniyelikti
sizde oluyormu acaba?

evet cnm endişelenme hapsırırken ve öksürürken oluyor öyle..
pınarcım sıkmamaya çalışmahkemeye canını hayırlısı cnm ya..
iyi geceler arkadaslar hepinize..

pinarcim canini sıkma lütfen..mahkemeler böyle genelde..uzadikca uzuyor..inşaAllah tez zamanda hayirli sonuclar alirsiniz..

merhaba arkadaşlar iki haftadır bakamıyorum bi türlü mesajlara perşembe gğnğ hastaneye yattım cuma günü saat 11:10da anesteziyle uyutulduk.11:50de işlem bitmiş.serklaj sorunsuz bi şekilde yapıldı.yarın kontrolüm var.kızımdan 8 gündğr ayrıyım minik kızımın tekmeleri dışarıdan hisediliyor ama çok nadir.ultrasonda kıpır kıpır görünüyor ama tekmeleri tam hissedemiyorum.yeni yeni başlıycaz sanırım.bu sabah günaydın dedi annesine sanki eşime kaçırdın dedim:)hastaneden çıktıktan sonra grip oldum gzlerimden yaşlar akıp duruyo.bugün 6. gün bakalım ne zaman geçicek.ameliyatla ilgili hiç bi problemim olmadı çok şükür ama tansiyonum yerlerde 9/2 oldu en düşük.bugün üroloji ve kadın doğuma gidicem.sizlerde son durumlar nasıl.inşallah hasta değilsinizdir en çok korktuğum hamileyken grip olmaktı.allahtan ateşim çıkmıyor.şimdilik bu kadar kızlar.bugün meleğime kavuşucam 8 gündür kokusuna hasret kaldım.dün tam iki buçuk yaşına girdi meleğim.küçük melek ise 17+1 oldu hepinize kucak dolusu sevgiler:)))

kızlar bikaç soru sorucam artık kendinize doktor ayarladınızmı tek bi doktor doğuma kadar.ben ameliyattan sonra arayalım dedim eşime.aranızda pendik veya civarında oturan varmı.napmam lazım.kızımda bunun sıkıntısını çok çektik.bundada aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum birde bu zamana kadar kaç kez kan tahlili yapıldı.ikili testi yaptırıpta üçlü testi yaptıracak olan varmı???cevaplar için şmdiden teşekkürler

Günaydın mayıs anneleri nasılsınız bugün bebeşiler nasıl umarım herkez iyidir hayırlı haberler alırız bugün

sanada aslıcım gunaydın valla ıyıyız allaha sukur
sendın dımı avcılar hospıtala gıden bende oranın bı doktorunun ozel muay.sıne gıdıyorum fakat hastane hakklında fazla bır bılgım yok senın varmı dogumunu vs ordamı dusunuyorsun benım doktorum tulay egelı super bır ınsan sıddetle tavsıye ederım

Canım bende Kartaldayım ama Koşuyolundaki Medipole gidiyorum çokta memnunum..

günaydın arkadaşlarım nasılsınız iş yerindeyiz bizde bebişimle:))))))) herşey yolundadır umarım herkes için

herkese günaydın arkadaşlar. inşallah iyisinizdir. bende bugün tekrar doçente gideceğim.bu sonuçlarımı tekrar göstermek için saat 12 de çıkcam işten.inşallah hayırlısı olur.

evet tatlım avcılar hospital nil hn gidiyorum benim arkadaşım kasım 20de orada doğum yaptı süper bir hastane hem çok temiz hem çok ilgililer bende başka doktora gidiyordum hemen değiştirdim doktoruma nil hn geldim düşün arkadaşım doktorunu okadar sevdiki kızına onun adını verdi

gnaydın ılgın günaydın ojeli fıstık günaydın bebişler nasılsınız
ılgın ben iyiyim canım bebişte

günaydın arkadaşlar!
bana günler geçmiyormuş gibi geliyor. çok acele ediyorum galiba. içimdekini görüyorum ama bide hissetsem tam inanacağım o zaman. elim akşamları karnımdan hiç gitmiyor bu günlerde hissetmem imkansız olduğunu bile bile bu haftalarda

canım içindeki heyecanı çok iyi anlıyorum hissetmen içinde az kaldı tekmelerini yaramazlıklarını an an hissedeceksin merak etme çok güzel bir duygu özellikle son aylarda resmen şov yapıyor yeri daraldığı için bebişlerkaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…