evet tatlım avcılar hospital nil hn gidiyorum benim arkadaşım kasım 20de orada doğum yaptı süper bir hastane hem çok temiz hem çok ilgililer bende başka doktora gidiyordum hemen değiştirdim doktoruma nil hn geldim düşün arkadaşım doktorunu okadar sevdiki kızına onun adını verdi
kızlar bir şey soracağım
hapşırırken ağrı girdi karnıma tam rahmime sanırım
1 saniyelikti
sizde oluyormu acaba?
merhaba arkadaşlar iki haftadır bakamıyorum bi türlü mesajlara perşembe gğnğ hastaneye yattım cuma günü saat 11:10da anesteziyle uyutulduk.11:50de işlem bitmiş.serklaj sorunsuz bi şekilde yapıldı.yarın kontrolüm var.kızımdan 8 gündğr ayrıyım minik kızımın tekmeleri dışarıdan hisediliyor ama çok nadir.ultrasonda kıpır kıpır görünüyor ama tekmeleri tam hissedemiyorum.yeni yeni başlıycaz sanırım.bu sabah günaydın dedi annesine sanki eşime kaçırdın dedim:)hastaneden çıktıktan sonra grip oldum gzlerimden yaşlar akıp duruyo.bugün 6. gün bakalım ne zaman geçicek.ameliyatla ilgili hiç bi problemim olmadı çok şükür ama tansiyonum yerlerde 9/2 oldu en düşük.bugün üroloji ve kadın doğuma gidicem.sizlerde son durumlar nasıl.inşallah hasta değilsinizdir en çok korktuğum hamileyken grip olmaktı.allahtan ateşim çıkmıyor.şimdilik bu kadar kızlar.bugün meleğime kavuşucam 8 gündür kokusuna hasret kaldım.dün tam iki buçuk yaşına girdi meleğim.küçük melek ise 17+1 oldu hepinize kucak dolusu sevgiler:)))
kızlar bikaç soru sorucam artık kendinize doktor ayarladınızmı tek bi doktor doğuma kadar.ben ameliyattan sonra arayalım dedim eşime.aranızda pendik veya civarında oturan varmı.napmam lazım.kızımda bunun sıkıntısını çok çektik.bundada aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum birde bu zamana kadar kaç kez kan tahlili yapıldı.ikili testi yaptırıpta üçlü testi yaptıracak olan varmı???cevaplar için şmdiden teşekkürler
meltem 1974 merhaba. Bende Mart annelerindenim. Sana özel msj yazmaya çalışıyorum ama olmuyorSen bu proluton ıgneyı kullandın mı?
kızlar bikaç soru sorucam artık kendinize doktor ayarladınızmı tek bi doktor doğuma kadar.ben ameliyattan sonra arayalım dedim eşime.aranızda pendik veya civarında oturan varmı.napmam lazım.kızımda bunun sıkıntısını çok çektik.bundada aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum birde bu zamana kadar kaç kez kan tahlili yapıldı.ikili testi yaptırıpta üçlü testi yaptıracak olan varmı???cevaplar için şmdiden teşekkürler
canım özel mesaj olayını bilmiyorum ben. proluton kulalndım canım. benim progesteronum düşüktü ve kasık ağrılarım vardı günde 3 adet progestan ki hala kullanıyorum ama azaltma aşamasındayım. prolutoun 12 haftalık olana kadar 3 güne bir kullandım. sende kullanıyormusun canım
hadı ya ne guzel valla ben c.tesı gıdecegım hastaneye gıttıgın bı gun haberleselım tanısırız olur mu?kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar merhaba.dün işlerimden dolayı giremedim.3 lü testimiz falan vardı.onları yaptırdık sonuçlar bayram sonu çıkacakmış.inş.herşey iyidir.benim küçük kızım 249 gr ve 19 cm olmuş herşey iyi gidiyor dedi doktor inş.böylede gider.bu arada mutahhara geçmiş olsun canım yat dinlen moralini bozma düzelir.dualarımız seninle.ojelifıstık sanada geçmiş olsun canım.ama fazla strese girme benim en yakın arkadaşımdada bu sorun vardı ama allaha şükür sağlıklı bir oğluşu oldu.sadece ilaçlarını ve iğnelerini ihmat etme canım.pınarcım inş.mahkemeniz martta biter üzülme allah daha büyük sıkıntılar vermesin canım.
kızlar günaydııın... umarım sizler ve bebişler iisinizdir. Biz iiz ama gece çok kötü bir rüya gördüm çok fazla kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim( rüyamda hala etkisinden kurtulamadım ve sersem gibiyim bugün. ama rüyaların tersi çıkar diil mi???
herkese günaydın arkadaşlar... Mahkeme olayı 1,5 senedir sürekli ertelenerek devam ediyor. Bir türlü sonuca bağlanamadı. Dünde yine 27 marta ertelendi. Bekliyoruz bakalım... Ilgilenen herkese çok teşekkür ederim...
Onun dışında iyiyiz kuzumla. Kahvaltımızı yaptık şimdi. Süt çok gaz yaptığı için laktozsuz süt içtim bugün. Bakalım bu işe yarayacak mı?
Sizler nasılsınız kızlar?
kızlar günaydııın... Umarım sizler ve bebişler iisinizdir. Biz iiz ama gece çok kötü bir rüya gördüm çok fazla kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim( rüyamda hala etkisinden kurtulamadım ve sersem gibiyim bugün. Ama rüyaların tersi çıkar diil mi???
oh afiyet olsun yarasın canım inş mahkemenizde sonçlanır bir an önce ama sen sıkma canını
sağolasın canım. Her makheme dönemi böyle oluyoruz. Sonra alışıyoruz normale dönüyor. Bitecek inşallah...
Sen nasılsın?
arkadaşlar son bikaç gündür her akşam şiddetli bir başağrısı çekiyorum, arkasından burnum tıkanıyo ve yanaklarım ateş gibi oluyor. Aranızda bunları yaşayan var mı , normal bişi mi acaba ??
arkadaşlar son bikaç gündür her akşam şiddetli bir başağrısı çekiyorum, arkasından burnum tıkanıyo ve yanaklarım ateş gibi oluyor. Aranızda bunları yaşayan var mı , normal bişi mi acaba ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?