iyidir canım nasıl olayım sabırla cmt gününü bekliyorum inş bebşim bu sefer göstericek renkli usg giricem
kızlar günaydııın... umarım sizler ve bebişler iisinizdir. Biz iiz ama gece çok kötü bir rüya gördüm çok fazla kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim( rüyamda hala etkisinden kurtulamadım ve sersem gibiyim bugün. ama rüyaların tersi çıkar diil mi???
canım bende çok sık başağrısı çekiyorum.burnum zaten tıkalı kaç haftadır ve kanıyorda.normalmiş bunlar..üztelik benim migrenimde var( bazen duvarlara kafamı vurmak istiyorum o derece kötü ilaçda kullanmıyorum.
gunaydın guzel hamışler herkese
bugun bende eşimle işyerıne geldım evde cok sıkılmışım ıyı geldı bırazdanda alışverışe cıkıcaz akşam saat 4 de ayrıntılı ultrasonum var cok heyecanlıyım ınsallah ıyı cıkar cunkuz bız ıkızlerde ıkılı veya uclu testler sonuc vermıyor tek şansımız ayrıntılı ultrason veya amnıyosentez ama ben amnıyosentez yaptırmayı duşunmuyorum bıran once akşam olsada kuzucuklarımı gorsem
kızlar başağrısı çeken arkadaşlara çok geçmiş olsun benimde sinüzitim var özellikle nemli havalarda başım felaket ağrıyorilaçta kullanamıyoruz
Pek ümidim yok ama inş gösterir canım
Canım kaç haftalıksın? 16.haftadan sonra burun tıkanıklığı ve arkasından burun kanaması durumu sık sık görülürmüş. Bu haftalarda baş ağrısı da tamamen kan akışının hızlanmasıyla ilgili demişti doktorum...
canım yarın 15. haftam bitecek. bende erken mi başladı acaba bu sıkıntılar anlamadım ki...
arkadaşlar herkese merhaba rahatsızlığı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyorum
MUTAHHARA ve OJELİ FISTIK çok geçmiş olsun ama çaresi olan bir şey ve bebişler iyi çok geçmiş olsun ikinizede kendinize iyi bakın
pnrlt adalet mekanizmasını yakından tanırım ve davanız özellikle hukuk davası ile çok uzun sürmesi çok muhtemel maaalesef umarım en kısa zamanda lehinize sonuçlanır
bu arada kızlar bende şüphelendim şimdi çünkü benim de sarı renkli akıntım var bide iç çamaşırımda sürekli bir nemlilik var bugüne kadar hiç önemsememiştim ama doktora mutlaka sorcam bu problemi yaşayan varmı aranızda doktora ben ay sonunda ancak gideceğim ama çok da merak ediyorum
kızlar dun saglık ocagına gıttım aşılar ıcın kayıt olmaya ebe cok ıyı cıktı kayıt aldı ama 6. ayda yapalım dedı ıkı doz yapıcaklarmış bırı 6. ayda bırı 7. ayda oluyormuş ebe bırde dınleme cıhazıyla kalp atışlarını dınleyıp banada dınlettı cok guzeldı kaydirigubbakcemile2
Kızlar dokor bana renkli usg giricen dedi bu nasıl oluyor varmı giren 3boyutlumu diyorlar adına
Canım parol yada minoset içmiyor musun? Onların hiçbir sakıncası yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?