2009 Mayıs Anneleri

canım benım bende her akşam boyle ruyalar goruyorum sanırım hamılelık psıkolojısı sıkma canını tatlım

ah bacım nedır bu baş agrıları ve burun kanamalrından cektıgımız dun gece benımde cok fazla kanadı hıc bukadar aşırı kanamamıştı ama kanayınca baş agrım gectı ben bıde boyle anlarda parol ıcıyorum rahatlatıyor

gunaydın guzel hamışler herkese
bugun bende eşimle işyerıne geldım evde cok sıkılmışım ıyı geldı bırazdanda alışverışe cıkıcaz akşam saat 4 de ayrıntılı ultrasonum var cok heyecanlıyım ınsallah ıyı cıkar cunkuz bız ıkızlerde ıkılı veya uclu testler sonuc vermıyor tek şansımız ayrıntılı ultrason veya amnıyosentez ama ben amnıyosentez yaptırmayı duşunmuyorum bıran once akşam olsada kuzucuklarımı gorsem

kızlar başağrısı çeken arkadaşlara çok geçmiş olsun benimde sinüzitim var özellikle nemli havalarda başım felaket ağrıyor ilaçta kullanamıyoruz

Günaydın canım. İyi yapmışsın senin içinde değişiklik olur. Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... Kuzucuklarını gör için rahat etsin :)

kızlar başağrısı çeken arkadaşlara çok geçmiş olsun benimde sinüzitim var özellikle nemli havalarda başım felaket ağrıyor ilaçta kullanamıyoruz

Canım parol yada minoset içmiyor musun? Onların hiçbir sakıncası yok...

canım yarın 15. haftam bitecek. bende erken mi başladı acaba bu sıkıntılar anlamadım ki...

canım yarın 15. haftam bitecek. bende erken mi başladı acaba bu sıkıntılar anlamadım ki...

Olur canım normal şeyler bunlar. Tabi ihmal etmemekte fayda var. Eğer bi artış falan görürsen bi danışırsın doktoruna...

arkadaşlar herkese merhaba rahatsızlığı olan arkadaşlara çok geçmiş olsun diliyorum

MUTAHHARA ve OJELİ FISTIK çok geçmiş olsun ama çaresi olan bir şey ve bebişler iyi çok geçmiş olsun ikinizede kendinize iyi bakın
pnrlt adalet mekanizmasını yakından tanırım ve davanız özellikle hukuk davası ile çok uzun sürmesi çok muhtemel maaalesef umarım en kısa zamanda lehinize sonuçlanır

bu arada kızlar bende şüphelendim şimdi çünkü benim de sarı renkli akıntım var bide iç çamaşırımda sürekli bir nemlilik var bugüne kadar hiç önemsememiştim ama doktora mutlaka sorcam bu problemi yaşayan varmı aranızda doktora ben ay sonunda ancak gideceğim ama çok da merak ediyorum

kızlar dun saglık ocagına gıttım aşılar ıcın kayıt olmaya ebe cok ıyı cıktı kayıt aldı ama 6. ayda yapalım dedı ıkı doz yapıcaklarmış bırı 6. ayda bırı 7. ayda oluyormuş ebe bırde dınleme cıhazıyla kalp atışlarını dınleyıp banada dınlettı cok guzeldı kaydirigubbakcemile2

Çok tşk ediyorum canım... Hayırlısı bakalım...

bende de var açık renkliakıntı ama nem olayını çözemedim. Mutahhara söylediğinden beri kontrol ediyorum ama yok sanırım. Sende bi takip et bakalım...

Ohhh n egüzel. Benimde gitmem lazım ama 4,5'a kadar gelmeniz lazım dediler. E malum 6'ya kadar çalışıyorum. Artık bi gün sabah erkenden uğrayacağım... Belki banada dinletirler :)

Kızlar dokor bana renkli usg giricen dedi bu nasıl oluyor varmı giren 3boyutlumu diyorlar adına

Şu ana kadar olan ultrasondan farklı birşey değil, doktor muayene esnasında üç boyutlu olarak muayene edebiliyor. Üstelik harika birşey ben ilk gördüğümde kalp atışlarını duyduğum andaki kadar heyecanlanmıştım. Siyah beyaz görüntüden çok daha güzel...

gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…