CANIM BENDE CMT SAAT 10DA HASTANEDE OLACAĞIM CANIM AAAAAAAAAAA SÜPER TANIŞALIM VALLAHİkaydirigubbakcemile5
bitanem ben hiç ilaç içemiyorum hamile olmadan öncede öyleydim(( asla yutamıyorum ağrıyı çekiyorum ama içince hemen çıkarıyorum:roflol:
alsu merhaba canım ankarada hangı dr a gıdıyorsun? ben hacettepeden bır prof agıdıyorum ama daha oncede belırttıgım gıbı cok resmı .yıne ona devam edecegım ama arada gıdebılecegım rahat rahat arayabılecegım ve ultrasonu 3 boyutlu olan bır dr arıyorum ..
ankarada oturan arkadaşlardan yardım ıstıyorum ...
"bu arada kızlar bende şüphelendim şimdi çünkü benim de sarı renkli akıntım var bide iç çamaşırımda sürekli bir nemlilik var bugüne kadar hiç önemsememiştim ama doktora mutlaka sorcam bu problemi yaşayan varmı aranızda doktora ben ay sonunda ancak gideceğim ama çok da merak ediyorum "
bende aynı sıkıntıları çektiğim için haftasonu gittiğimde doktora sordum eğer akıntın kahverengi değilse hiç korkma dedi. ilerde daha da artabilir endişelenme ve bol bol su iç dedi. ben yaklaşık 2lt içiyorum (yemektekileri saymazsak) deyince daha fazla içebiliyorsan iç dedi.
ay canım ya ne guzel olurdu valla ama benım saat 15,30 da erkende gelırdım ama benım kocacıgım onumuzdekı hafta askere gıdecegı ıcın sabah erkenden cıkıp onun eksıklerı ıcın alısverıs yapacagız ama o askere gıdınce bol bol vaktım olacakıstedıgım saatte gelebılırım ve tanısırız orda
bu arada ayrıntılı ultrosanu doktor mu ıstedı kacparaymıs avcılarda ogrenebıldın mı ve kacıncı haftada ıstedı doktorun ...
Bikaç gündür böyle canım. Sanırım bayram tatili öncesi iş yoğunlu var hepimizde...
bugun cok sessız kaldık hamışler nerelerdesınız
merhaba biz geldik yemekten:))))))))) naber arkadaşlar
merhaba arkadaşlar iki haftadır bakamıyorum bi türlü mesajlara perşembe gğnğ hastaneye yattım cuma günü saat 11:10da anesteziyle uyutulduk.11:50de işlem bitmiş.serklaj sorunsuz bi şekilde yapıldı.yarın kontrolüm var.kızımdan 8 gündğr ayrıyım minik kızımın tekmeleri dışarıdan hisediliyor ama çok nadir.ultrasonda kıpır kıpır görünüyor ama tekmeleri tam hissedemiyorum.yeni yeni başlıycaz sanırım.bu sabah günaydın dedi annesine sanki eşime kaçırdın dedim:)hastaneden çıktıktan sonra grip oldum gzlerimden yaşlar akıp duruyo.bugün 6. gün bakalım ne zaman geçicek.ameliyatla ilgili hiç bi problemim olmadı çok şükür ama tansiyonum yerlerde 9/2 oldu en düşük.bugün üroloji ve kadın doğuma gidicem.sizlerde son durumlar nasıl.inşallah hasta değilsinizdir en çok korktuğum hamileyken grip olmaktı.allahtan ateşim çıkmıyor.şimdilik bu kadar kızlar.bugün meleğime kavuşucam 8 gündür kokusuna hasret kaldım.dün tam iki buçuk yaşına girdi meleğim.küçük melek ise 17+1 oldu hepinize kucak dolusu sevgiler:)))
kızlar bikaç soru sorucam artık kendinize doktor ayarladınızmı tek bi doktor doğuma kadar.ben ameliyattan sonra arayalım dedim eşime.aranızda pendik veya civarında oturan varmı.napmam lazım.kızımda bunun sıkıntısını çok çektik.bundada aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum birde bu zamana kadar kaç kez kan tahlili yapıldı.ikili testi yaptırıpta üçlü testi yaptıracak olan varmı???cevaplar için şmdiden teşekkürler
Günaydın mayıs anneleri nasılsınız bugün bebeşiler nasıl umarım herkez iyidir hayırlı haberler alırız bugün
günaydın arkadaşlarım nasılsınız iş yerindeyiz bizde bebişimle:))))))) herşey yolundadır umarım herkes için
herkese günaydın arkadaşlar. inşallah iyisinizdir. bende bugün tekrar doçente gideceğim.bu sonuçlarımı tekrar göstermek için saat 12 de çıkcam işten.inşallah hayırlısı olur.
günaydın arkadaşlar!
bana günler geçmiyormuş gibi geliyor. çok acele ediyorum galiba. içimdekini görüyorum ama bide hissetsem tam inanacağım o zaman. elim akşamları karnımdan hiç gitmiyor bu günlerde hissetmem imkansız olduğunu bile bile bu haftalarda
Herkese günaydın arkadaşlar... Mahkeme olayı 1,5 senedir sürekli ertelenerek devam ediyor. Bir türlü sonuca bağlanamadı. Dünde yine 27 Marta ertelendi. Bekliyoruz bakalım... İlgilenen herkese çok teşekkür ederim...
Onun dışında iyiyiz kuzumla. Kahvaltımızı yaptık şimdi. Süt çok gaz yaptığı için laktozsuz süt içtim bugün. Bakalım bu işe yarayacak mı?
Sizler nasılsınız kızlar?
kızlar günaydııın... umarım sizler ve bebişler iisinizdir. Biz iiz ama gece çok kötü bir rüya gördüm çok fazla kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim( rüyamda hala etkisinden kurtulamadım ve sersem gibiyim bugün. ama rüyaların tersi çıkar diil mi???
Bikaç gündür böyle canım. Sanırım bayram tatili öncesi iş yoğunlu var hepimizde...
evet doktor istedi tatlım 3teste gerek görmedi renkli usgye gir dedi ona göre gerek görürsek yaparız dedi ssk 27 özel 91 canım
Ay ececim asker yolu beklemekte zor canım ya allah sabır versin
canım ben buradayım nasılsın bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?