2009 Mayıs Anneleri

CANIM BENDE CMT SAAT 10DA HASTANEDE OLACAĞIM CANIM AAAAAAAAAAA SÜPER TANIŞALIM VALLAHİkaydirigubbakcemile5

ay canım ya ne guzel olurdu valla ama benım saat 15,30 da erkende gelırdım ama benım kocacıgım onumuzdekı hafta askere gıdecegı ıcın sabah erkenden cıkıp onun eksıklerı ıcın alısverıs yapacagız ama o askere gıdınce bol bol vaktım olacak ıstedıgım saatte gelebılırım ve tanısırız orda
bu arada ayrıntılı ultrosanu doktor mu ıstedı kacparaymıs avcılarda ogrenebıldın mı ve kacıncı haftada ıstedı doktorun ...

merhaba cans

sana Prof. Tuncay NAS ı öneririm..cinnah caddesinde muayenesi var ve muayene ücreti 200 ytl ama her gittiğinde üç boyutlu ultrason ile bakıyo ve çok iyi bi doktor

"bu arada kızlar bende şüphelendim şimdi çünkü benim de sarı renkli akıntım var bide iç çamaşırımda sürekli bir nemlilik var bugüne kadar hiç önemsememiştim ama doktora mutlaka sorcam bu problemi yaşayan varmı aranızda doktora ben ay sonunda ancak gideceğim ama çok da merak ediyorum "
bende aynı sıkıntıları çektiğim için haftasonu gittiğimde doktora sordum eğer akıntın kahverengi değilse hiç korkma dedi. ilerde daha da artabilir endişelenme ve bol bol su iç dedi. ben yaklaşık 2lt içiyorum (yemektekileri saymazsak) deyince daha fazla içebiliyorsan iç dedi.

canım ben çok ayakta kaldığımda yada yorulduğumda akıntı oluyor ama az açık sarı renkli ama nem falan yok.zaten dinlenince de geçiyor.ama genelde akıntı normal diyorlar açık renkli olursa.o yüzden strese girme fazla canım.

Bikaç gündür böyle canım. Sanırım bayram tatili öncesi iş yoğunlu var hepimizde...

evet doktor istedi tatlım 3teste gerek görmedi renkli usgye gir dedi ona göre gerek görürsek yaparız dedi ssk 27 özel 91 canım

kızlar bu arada ben 3 lü test sonuçlarımı aldım güzel çıktı, hastaneden sonra sağlık ocağına uğradım ebe kaydımı yaptı 18. haftaya girdiğimi söyleyince ilk tetanoz aşımı yaptı diğeride 2 ocaktaymış diğeri 6 bir diğeri 1 yıl diğeri de ondan bir yıl sonra olmak üzere 5 defaymış
ama alet gelmediği için kalp seslerini dinleyemedik

arkadaslar tünaydın..umarım hepiniz cok iyisinizdir...

saol cnm cok gecmişolsun.hayırlısıyla sorunsuz atlatmıssın.bebişinde sağlıklıymıs maşallah

evet cnm benim doktorum hem ikili hem üçlü testi yaptırıyor.

Günaydın mayıs anneleri nasılsınız bugün bebeşiler nasıl umarım herkez iyidir hayırlı haberler alırız bugün

saol cnm iyiyim ben.sen nasılsın?o hayırlı hbri ben yarın veririm inşallah yarın doktora gidicem sonundaaaaa.....

günaydın arkadaşlarım nasılsınız iş yerindeyiz bizde bebişimle:))))))) herşey yolundadır umarım herkes için

cnm sen nasılsın?bugun sabah ankaradan kardesim geldi bayram tatili için:teytey: öğrenci orda.b.bende annemlerde kalıyorum .sabah hep beraber güzel bi kahvaltı yaptık..

herkese günaydın arkadaşlar. inşallah iyisinizdir. bende bugün tekrar doçente gideceğim.bu sonuçlarımı tekrar göstermek için saat 12 de çıkcam işten.inşallah hayırlısı olur.

inşallah cnm hayırlısı..öpüyorum seni:1hug:

ne güzel en azından yalnız değiliz arkadasım..hepimiz aynı duyguları yasıyoruz..a.s.

kuzuuum sen nasılsın?yarın bebimi görcem inşallah.bu sefer nedense cok endişeliyim yaa pınarcım.hayır olsun inşallah.saat 3,5 ta yarın az kaldı sayılır.3 hafta gecti.

ah be cnm ne zormus yaa bu annelik..seni 9 ay karnımda tasıdım cümlesi sıradan bi cümleydi eskiden.ama şimdi.........

Bikaç gündür böyle canım. Sanırım bayram tatili öncesi iş yoğunlu var hepimizde...

evet haklısın güzelim.herkes yoğun bu aralar.bayramda güzelce dinlenip gezeriz artık.

Hastane Çantası

Doğumunuza 1 ay kala artık acil durumlar için bile hazır bir hastane çantası bulundurmanız gerekecektir. Normal olarak 37 haftalık bir yolculuğu olan bebeğiniz size kavuşmak için bazen aceleci davranabilir, bazen de siz son dakikaya kadar beklettiğiniz için çantanızı hazırlarken heyecanınız nedeniyle bazı şeyleri unutabilirsiniz. En iyisi 1 ay önceden sakince çantanızı hazırlamanız.

İşte çantaya koymanız gerekenler ;

Sizin İçin,
• 2 adet gecelik
• 1 adet sabahlık
• 1 adet terlik
• 1 adet pijama
• 5 adet kilot
• 2 adet sütyen
• 3 çift çorap
• 3 adet el-yüz havlusu
• 2 adet lif
• taç / toka
• saç fırçası / tarak
• deodorant
• ruj
• yüz kremi
• bepanthol
• diş fırçası / diş macunu
• sabun / sıvı sabun
• kulak pamuğu
• pamuk
• hijyenik ped / doğum sonrası pedi
• göğüs pedi
• kutu mendil
• ıslak mendil
• kitap
• fotoğraf makinesi / film
• kamera / kaset
• bloknot / kalem
• telefon / şarj cihazı / telefon rehberi
• sigorta dosyası
• kolonya

bebeğiniz için,
• çıkış takımı
• iç donu
• çorap
• body
• battaniye
• ana kucağı
• kusmuk bezleri
• saç fırçası / tarak
• yün patik
• eldiven

daha var doğuma ama yinede yazmak istedim bebişlere birşeyler alırken bize faydalı olabilir:)))))))))))))))

evet doktor istedi tatlım 3teste gerek görmedi renkli usgye gir dedi ona göre gerek görürsek yaparız dedi ssk 27 özel 91 canım

oylemı benden de ıstemı 3 lu bende yaptırmayacagım yarın gıdınce soylıyeyımde reklı usg yı cektıreyım barı ıyımıs fıyatıda pahalı degılmıs pahalı dıye duymustum sankı burdakı arkadaslar 300 den falan bahsedıyorlardı acaba ben karıstırıyormuyum baska bı seymıydı o...

Ay ececim asker yolu beklemekte zor canım ya allah sabır versin

amın canım ya zordur herhalde hele bu halde allah yardımcın olsun dua edın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…