bende ıyıyım bebişlerde ıyı sanırım hareketlerını hıssedıyorum boyle bır batma bır rahatsızlık var gobegıme bakıncada orası şişiyor sanırım artık buyuyor bıdıklar
Kızlar yeni bişey buldum takvim hemde 3 boyutlu..sizde yapın muhakkak bebeğinizin yaklaşık olarak şeklini görebiliyorsunuz.
Widgetbox › Baby & Pregnancy Countdown Ticker Widget
arkadaşlar ben de 17+6 haftalık gebeyim.burdan tecrübelerimizi paylaşmamız gerçekten çok güzel.
bişi sormak istiyorum sizlere,sağlık ocağında ne muayenesi yapılıyor.?oradakiler 18.haftada gel tetanoz aşını yapalım dediler.doktorum da 20. haftanda yaptır dedi.siz ne yaptınız?
Kızlar yeni bişey buldum takvim hemde 3 boyutlu..sizde yapın muhakkak bebeğinizin yaklaşık olarak şeklini görebiliyorsunuz.
kızlar bişey soracağım bu tetanoz aşısı kalçadan mı oluyor yoksa koldanmı....
kızlar günaydııın... umarım sizler ve bebişler iisinizdir. Biz iiz ama gece çok kötü bir rüya gördüm çok fazla kanamam oldu ve bebeğimi kaybettim( rüyamda hala etkisinden kurtulamadım ve sersem gibiyim bugün. ama rüyaların tersi çıkar diil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?