2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar ben de 17+6 haftalık gebeyim.burdan tecrübelerimizi paylaşmamız gerçekten çok güzel.
bişi sormak istiyorum sizlere,sağlık ocağında ne muayenesi yapılıyor.?oradakiler 18.haftada gel tetanoz aşını yapalım dediler.doktorum da 20. haftanda yaptır dedi.siz ne yaptınız?

mutahhara ve ojelıfıstık ikinizede çok geçmiş olsun.dua edin korkmayın.boşver yatın canım bu arada dinlenmişte olursun işte bebek öncesi :) sıkmayın canım dularımız sizinle..

Selam kızlar ve bebişler :ecrin_bebek: dışarıdaydım yeni geldim,baya yürüdüm iyi oldu bebişim için, yürüyüş yapınca doğum kolay olur diyorlar kaydirigubbakcemile3

canım sağlık ocağında kilo tansiyon ölçüyorlar.aşılarını takip ediyorlar.

canım bende ilk haftalarda hep böyle rüyalar görüyodum ağlayarak uyanıyodum,sakın kafana takma, herhalde bebeğin hakkında endişhelendin biraz ondandır.yasakkelime

Canım ilk tetanos aşısı 18-20 hafta arası oluyor bildiğim kadarıyla,doğumda olası kötü koşullar nedeni ile tetanoz mikrobu kapma olasılığına karsı yapılıyor. :CüvCüv:

tetanos aşısının bi zararı yokmus zaten,her hamile yaptırmalı bence:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…