2009 Mayıs Anneleri

kızlar 3 lü test sonuçlrını alan var mı?

benim genel değerlendirme 1:720 çıktı ama doktorum normal dedi
sanki bana bi sorun var gibi geldi ???senağlama

kızlar bişey soracağım bu tetanoz aşısı kalçadan mı oluyor yoksa koldanmı....

canım benim omuzdan yaptı hala sızlıyor 1 hafta sürer dedi ebe ama korkma yaparken hiç bir şey hissetmedim

canım sorun yok benimde 825/1 doktorum 250 ve altı riskdir dedi içini rahat tut sorun olsa mutlaka bir şey yapardı

yaşım 29..ama test sonucunda 32 yaşla uyumlu yazıyodu:sm_confused:
galiba yaş arttıkça düşüyo bu oran

yaşım 29..ama test sonucunda 32 yaşla uyumlu yazıyodu:sm_confused:
galiba yaş arttıkça düşüyo bu oran

benmde ikili testimde oran kötü geldi bana ama araştırdım ve yaş arttıkca risk de artıyomuş.ben de 30 yaşındayım buarada ama 31le uyumlu yazıyordu. takma kafana bi sorun olsa dr un sölerdi zaten... annelik böle bişi olsa gerek herşeyden şüphelenir olduk...

arkadaslar merhaba
benim muhtemel dogum tarihim 1 haziran ama sezaryan olacagımdan mayıs sonları olur sanırım.
benim 2. hamileligim .4 yasında bir kızım var.hep yazıcaktım okuyup geciyodum yazmak bugune kısmetmiş.guzel paylasımalr diliyorum

merhaba hoşgeldin cnm, bebeğin hayırlı olsun...

Hoşgeldin canım,:teselli: Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin:CüvCüv:

hoşgeldin bebişn hayırlı olsun canım
kızlar tetanoz aşısını 20 haftada yaptırıcam

Ayyy bugün felaket yoruldum ya Halada işler bitmedi. Takipteyim ama yazamadım sizlere... Malum bayram öncesi yoğunluğu...

neyse ki günün sonuna yaklaşıyoruz:teytey:
kızlar bi şiy sorucam
bende çok şişkinlik oluyoo..18+0 lık hamişim ama karnım bayağı bi büyüdü ve özellikle akşamları çatlıycak gibi oluyoo
sizlerde devar mı böyle bi problem??napmak lazım ki:uhm:

ee ne güzel işte keyfini çıkar benımde hıc karnım yok 18+4 olduk buhafta sölemesem anlaşılmıyo hamıle oldugum 6 kılo aldıgım haldee bol bol çatlaklar için krem sür bide erkek olunca bebişin karnın daha cok cıkarmıs kızlarda yayılırmıs derler ama onlamı ılgılı acaba?

ay çok yoruldum ya bayram önce bune trafik ben yarını hiç düşünemiyorum şimdiden yarın için korkuyorum

Canım ben Pendikte Özkan a gittim beğenmedim.Arkadaşım devlet hastanesinde Necef Hanım var onun özeline gitti.Şimdi doğumu Özkanda yapacak ama Necef hanım gelecek doğuma özelinin muayenesi 120 galiba am devlette yaptırdı tahlillerini Nene Hatunu biliyorsundur ordada Neslihan hanımı ve Hilal hanımı övüyorlar ama kalabalık ben de karar vermedim daha

ben de 8 kilo aldımbenneyaptımki
benim bebeğim kız ama yine de karnım davul gibi oldu
çatlak için bademyağı ve susam yağı kullanıyorum ama lierac ve mustela denen kremlerden mi alsam acaba???
hangisi iyi ki??

Bende yavaş yavaş toparlanayım artık bacılar. Çok yoruldum çok. Hiç halim kalmadı vallahi. Öptüm hepinizi. Yarın sabah görüşürüz kısmetse...

ben de 8 kilo aldımbenneyaptımki
benim bebeğim kız ama yine de karnım davul gibi oldu
çatlak için bademyağı ve susam yağı kullanıyorum ama lierac ve mustela denen kremlerden mi alsam acaba???
hangisi iyi ki??

Badem yağını kullananlar genelde memnun kalıyor ama kremlerde iyi aslında bu fiziki yapınla ilgili çatlak ve selülite müsaitsen neyaparsan yap oluyor en güzeli doğumdan sonra tuzlu yada sodalı soğuk su vücudu dirileştiriyor.Kısacası denize girmek gibi bir şey.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Bu arada bütün gün yazışan arkadaşlara imreniyorum ben işten ancak 16.30 da geliyorum ve 17.oo den sonra girebiliyorum ve herkes gidiyor.

merhaba canım sonucun guzel çıkmış bazı dr lar 1 : 200 bazı dr lar ise 1: 250 nın altını şuphelı goruyorlar bence gayet guzel esen kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…