kızlar bişey soracağım bu tetanoz aşısı kalçadan mı oluyor yoksa koldanmı....
kızlar 3 lü test sonuçlrını alan var mı?
benim genel değerlendirme 1:720 çıktı ama doktorum normal dedi
sanki bana bi sorun var gibi geldi ???senağlama
yaşım 29..ama test sonucunda 32 yaşla uyumlu yazıyodu:sm_confused:
galiba yaş arttıkça düşüyo bu oran
arkadaslar merhaba
benim muhtemel dogum tarihim 1 haziran ama sezaryan olacagımdan mayıs sonları olur sanırım.
benim 2. hamileligim .4 yasında bir kızım var.hep yazıcaktım okuyup geciyodum yazmak bugune kısmetmiş.guzel paylasımalr diliyorum
arkadaslar merhaba
benim muhtemel dogum tarihim 1 haziran ama sezaryan olacagımdan mayıs sonları olur sanırım.
benim 2. hamileligim .4 yasında bir kızım var.hep yazıcaktım okuyup geciyodum yazmak bugune kısmetmiş.guzel paylasımalr diliyorum
arkadaslar merhaba
neyse ki günün sonuna yaklaşıyoruz:teytey:
kızlar bi şiy sorucam
bende çok şişkinlik oluyoo..18+0 lık hamişim ama karnım bayağı bi büyüdü ve özellikle akşamları çatlıycak gibi oluyoo
sizlerde devar mı böyle bi problem??napmak lazım ki:uhm:
Canım ben Pendikte Özkan a gittim beğenmedim.Arkadaşım devlet hastanesinde Necef Hanım var onun özeline gitti.Şimdi doğumu Özkanda yapacak ama Necef hanım gelecek doğuma özelinin muayenesi 120 galiba am devlette yaptırdı tahlillerini Nene Hatunu biliyorsundur ordada Neslihan hanımı ve Hilal hanımı övüyorlar ama kalabalık ben de karar vermedim dahakızlar bikaç soru sorucam artık kendinize doktor ayarladınızmı tek bi doktor doğuma kadar.ben ameliyattan sonra arayalım dedim eşime.aranızda pendik veya civarında oturan varmı.napmam lazım.kızımda bunun sıkıntısını çok çektik.bundada aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum birde bu zamana kadar kaç kez kan tahlili yapıldı.ikili testi yaptırıpta üçlü testi yaptıracak olan varmı???cevaplar için şmdiden teşekkürler
ee ne güzel işte keyfini çıkar benımde hıc karnım yok 18+4 olduk buhafta sölemesem anlaşılmıyo hamıle oldugum 6 kılo aldıgım haldee bol bol çatlaklar için krem sür bide erkek olunca bebişin karnın daha cok cıkarmıs kızlarda yayılırmıs derler ama onlamı ılgılı acaba?
ben de 8 kilo aldımbenneyaptımki
benim bebeğim kız ama yine de karnım davul gibi oldu
çatlak için bademyağı ve susam yağı kullanıyorum ama lierac ve mustela denen kremlerden mi alsam acaba???
hangisi iyi ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?