2009 Mayıs Anneleri

bende canım. sadece bu saatlerde girebiliyorum, girdiğimde kimsecikler kalmıyorbenneyaptımki
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah a şükürler olsunki sonucumuz normal çıkmış.......Çok mutluyum...

hayırlı olsun canım. çok sevindim.:) benim teste de daha çok var,merak içindeyim.

ay beyzacimmm nasil sevindim nasil mutlu oldum anlatamammmmmmm

cok sukur Allah'a yaaaa..Rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi,almayi nasip etsinnnnn inşaAllahhhhhhh

bende canım. sadece bu saatlerde girebiliyorum, girdiğimde kimsecikler kalmıyorbenneyaptımki

hayırlı olsun canım. çok sevindim.:) benim teste de daha çok var,merak içindeyim.

hayır canım benim ikili testimde bebeğin ensesi kalın çıkmıştı.biyopsi yapıldı (cvs) ve 16 gündür sonuç bekliyorduk.Kromozomlar sayılıyordu.ALLAH a şükürler olsunki sonucumuz temiz çıktı.Ama şimdi bebeğin kalbindeki anomallik incelenecek.İnşallah oda ii çıkar..

tamam canım hatırladım. çok sevindim:) Allah'ım yüzüne baktı:Saruboceq:

ay beyzacimmm nasil sevindim nasil mutlu oldum anlatamammmmmmm

cok sukur Allah'a yaaaa..Rabbim hep böyle güzel haberler vermeyi,almayi nasip etsinnnnn inşaAllahhhhhhh

teşekkür ederim canım.Allah a dua ediyorum şimdi sizler için.Bakk göreceksin senin suyunda yerine gelecek.Zaten çok fazla akma yok.Ayrıca kapanır.Bak ben cvs oldum.Sonuçta kese bir iğne ile delindi.Ama 16 gün oldu dr suyun normal dedi.Çok mutluyum.ALLAH ım hepimizin bebişlerimizi kucağımıza alacağımızı nasip etsin.İnşallah.AMİN..

Yani kapanabiliyor...

Allah razi olsun canim dualarin için :) evet doktorumda öyle dedi..plesenta kendini yenileyebiliyormus..inşaAllah bende de yeniler..Rabbim cümlemizin bebişlerini korusun,hayirli güzel haberler almamzi nasip etsin..ama gercekten cok sevindim senin için..boyle güzel haberler cok iyi geliyor :) Rabbim bir daha sıkıntı yasamaktan korusun canim seni..seni ve hepimizii

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah a şükürler olsunki sonucumuz normal çıkmış.......Çok mutluyum...

cnm benim ne kadar sevindim anlatamam..gözün aydın.allahın izniyle bak hersey yolundaymıs cnm..
ben bu akşamüzeri giremedim kızlar çok basım ağrıyor cünkü kafamı zor kaldırabiliyorum.bir an önce yarın gelsinn..bebişimi göreyim

amin cnm inşallah.dinleniyorsun dimi bol bol

Bayanlar merhaba ben yeni üye oldum. 17+3 haftalık hamileyim. Kısmetse 2 mayısta doğum var. Ben şimdiye kadar toplam 3 kilo aldım.

kızlar mesajlarınızın altındaki hamilelik haftalarınızı gösteren animasyonları nasıl ekliyorsunuz? ben çok acemiyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)kafamçokkarıştı

dinleniyorum canim :)

Bayanlar merhaba ben yeni üye oldum. 17+3 haftalık hamileyim. Kısmetse 2 mayısta doğum var. Ben şimdiye kadar toplam 3 kilo aldım.

hoşgeldin canim aramiza :)

anlamadım yanii ben 19 hftalığım benim doğum 1 mayısta nasıl oluyo ki benim kadar olman lasım değilmi

kızlar mesajlarınızın altındaki hamilelik haftalarınızı gösteren animasyonları nasıl ekliyorsunuz? ben çok acemiyim bu konuda yardımcı olursanız sevinirim :)kafamçokkarıştı

lilypie.com' a girdim ben. orada şekil ve hafta gün ile ilgili bilgileri girdim kaydettim orada yazan url adresini de profil ekledeki kilo boy takibi yazan kısma ekledim

sizler ne kadar güzel sık sık girebiliyorsunuz nete. ben o kadar fırsat bulamıyorum yaa... ama hep dua ediyorum herkes kucağına sağlıklı bir şekilde alabilsin bebeklerini diye... annemi şimdi çok iyi anlıyorum... hiç almadık kokusunu bebeklerimizin, yüzünü bile bilmiyoruz ama kendimiz için yapmadıklarımızı onlar için yapıyoruz. yani ben hiç bu kadar düzenli yaşamamıştım hiçbir zaman bu kadar düzenli yemek yemedim... çok garip bir duygu... Öylece yazmak istedim içimden geldi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…