2009 Mayıs Anneleri

OJELİFISTIK ve LEVESTORY her ikinize de çok geçmiş olsun diliyorum. inşallah bütün sıkıntıları en kısa zamanda atlatıp hep birlikte sağlıkla mutlulukla bebişlerimize kavuşucaz. ama bu süreçte malesef bazılarımız biraz daha fazla yıpranıyor. yine de çok şükür kızlar... dualarımız sizinle:Saruboceq:

kızlar bebişlerinize ciciler almaya başladınızmı ben hala alamadım

ben ilk defa dün kipaya gitmiştim 2,5 ytl ye don atlet takımı vardı. çok şirin dayanamadım aldım. zaten ilk don almak istiyodum oğluşum donansın diye. orda görünce atladım hemen. sembolik bi şey yani. ama heralde bundan sonra ufak ufak alırım.

ben bir kere kestirdim bu aralara bir daha kestirmeyi düşünüyorum. boşver arkadaşım üzülme böyle şeyler için. herkes kestiriyor bir şey olmuyor. şimdi öncelikli olan senin sağlığın. sen sağlıklı ol ki bebişine de iyi bak yerimseniben

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün fazla olamadım aranızda. Mahkeme maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Uzatıldı dava günü. Keyifli akşamlar...

geçmiş olsun pınarcım. olsun yine de tek derdin bu olsun. en azından kötü sonuçlanmamış, vardır bir hayırlısı...

ay ben de çok fena oluyorum. karnımın üst tarafı yani midemin olduğu kısım davul gibi şişiyor, taş gibi oluyor bazen nefes alamıyorum. hani şöyle fiske atsan bomba gibi patlayacam. alt kısım zaten bebekten bi de barsak gazlarından dolayı zaten şişkin... beter oldum yani. napıcaz böyle bilmem.

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah a şükürler olsunki sonucumuz normal çıkmış.......Çok mutluyum...

ah canım benim gözümüz aydın, çok sevindim. yüreğimiz ağzımızda bekliyorduk. eh hadi bakalım hayırlısı olsun. sen şimdi yeniden doğmuş, yeniden hamile kalmış kadar olmuşsundur. bu arada cvs de cinsiyet de %100 belli oluyodu di mi???hihoyyyt

canim öncelikle cok geçmiş olsunn a.s.

ben kaynarcada nene hatun hastanesine gidiyorum canim..hilal bayram doktorumun adi..nasil bir doktor ariyorsun bilmiyorum ama ben cok cok memnunum doktorumdan..tam kafama göre bi kadin..sorulara cok güzel cevap veriyor..tatmin edici sekilde herseyi acikliyor..2li testimi yaptirdim..ama 3lü teste gerek yok dedi doktorum..onun yerine 2li testte olmayanlari yaptirdi,ve 29 araliktada detayli ultrason yaptircak..

kan testleri kişiye göre değişiyor canim..benim suyumda azalma oldugu için tekrar bi test yaptirdi mesela..bunun gibi şeylerle degişiyor tahliller..ama klasik olarak 3-4 kez tahlil oldum sanirim 2li testte dahil..

öpüyorum canim seni..inşaAllah biran önce kafana göre doktor bulursun

canim benim inşaAllah güzel haberler almşindir :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ya kizlar benim yüzümden hemen hemen hepiniz paniklemişsiniz sizde de olabilir diye..benim böyle bi niyetim yoktu..sadece dikkat edin diye söyledim..lütfen benim yüzümden stres cekmeyin..bu daha fena..lütfen rahat olun..inşaAllah hiçbirinizde böyle bir sorun cikmaz..

canim inşaAllah firsat buldukca sende aramizda olursun sıksık..cünkü burda kimsenin bizi anlamadigi kadar birbirimizi anliyoruz..bilgilerimizi,dertlerimizi,sıkıntılarımızı,mutluluklarimizi paylaşiyoruz..bu cok rahatlatiyor insani..

anne konusunda katiliyorum sana..zaten evlendigimden beri "anne" kelimesi bile beni hassaslaştiriyordu..ama şimdi cok daha iyi anliyorum annemi..inşaAllah kucagimiza aldigimizda cok daha iyi anlicaz..

ay canım benim sen üzerine alınma hiç. sağolasın sen. en azından hepimiz tetikteyiz bir şey olsa ihmalkarlık etmeyeceğiz sayende. birçok şeyden hiç haberimiz olmuyor neye dikkat etmemiz gerektiğini bilmiyoruz. birisi bir şey söyleyince biz de o konuda gözümüzü dört açıyoruz. bence iyi oluyor zaten birçok konuda sorun olmasa bile tetikteyiz, hapşurdum bi şey olur mu, üzerine yattım, saçımı kestireyim, boyatayım. böyle ufacık şeylerde bile tetikteyiz. ama bazen asıl dikkat etmemiz gereken ipuçlarını hiç farketmiyoruz. mesele bu konu bak şimdi hepimiz hafiye gibi akıntı takibindeyiz. bence iyi bir şey. sen de bebişin de sağolasınız

canimmmm Allah razi olsun..ne bilim geçmişi okudumda herkes akintidan bahsediyor nerdeyse..benmi cok paniklettim diye korktum bi anda..aslinda haklisin..cok şey ögreniyoruz birbirimizden..bircogunuda ilkkez duyuyoruz..ben mesela basima geldikten sonra bu erken su gelmesini ögrendim..kanin pihtilaşmasini ojelifistiktan sonra ögrendim..inşaAllah bundan sonra hiçbirimizin basina zerre kadar kötü bişey gelmezde saglikla bebişlerimizi kucagimiza aliriz hepbirlikte..

kizlar bu arada biliyorsunuz kurban bayrami geliyor..yani hacc geliyor..milyonlarca kişi haci olcak pazar günü..lütfen arife günü dua etmeyi unutmayin..birbirimizede dua edelimmm

canıom aynen benimde öle gören 6-7 aylık diyor maşallahım var sabah sönüyor akşam şişiyor acayip ya amam şişkinlik normal sanırım yürüyüş yapmamaız laızm şekerler ben iyice hantal çok ağır hissetmeye başladım hayatımda bu kilogramı görmemiştim ya

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah a şükürler olsunki sonucumuz normal çıkmış.......Çok mutluyum...

yaaaa çokk güzelll şükükler olsun canım inan çok sevindim okuduğumda çok üzülmüştüm ama içimden bir ses iyi olacağınıda söylemişti allah sağlıkla sıhhatle bebişleri kucağımıza versin öpüyorum

günaydın herkese nasılsınız hayırlı cumalar sabah bacağımın arkasına kram girdi çok ağrıdı((((((( eşim biraz masaj yaptı rahatladım kızlar sizede kramp giriyor mu çok zor

mutahhara seni aramızda görmek çok güzel sık sık yaz ama kendini yormadan, valla takipteyiz akıntı takibinde benimde var nemlilik ama açık sarı renkli akıntım çok ondan mı acaba ama bende baya bir endişeliyim

bende nenehatuna gidiyorum başından beri biraz kalabalık ama iyi bir hastane bende 26 aralıkta ayrıntılı ultrasona randevu aldım radyolog yapacakmış ve ocak sonuna kadar doluymuş zar zor yer buldum umarım bir gün karşılaşır tanışırız ücreti sormayı unuttum sen öğrendinmi

ama herşeyin bir çaresi var bu benim içimi rahatlatıyor kendine iyi bak ve dualarımız seninle ::))) görüşmek üzere

bu arada kızlar bu akıntı olayını mutahhara nın bahsettiği turnusol kağıdı ile yapabiliriz bu turnusol kağıdı medikallerde varmış özellikle hastane yakınlarında ben sordum bir iki yere ama yoktu bulursam takibi onunla yapıcam haberiniz olsun asit mi baz mı olduğunu belirliyormuş

kızlar herkeze günaydın umarım bebişlerinizde sizde iyisinizdir bana bugunden tatil başlıyo çok mutluyum...bugün kasıklarımda acayip bi ağrı var sabahta ögürerek uyandım bizimki ben burdayım dıyo gene:)

bende yarından itibaren cumaya kadar izinliyim cuma geleceğim işe sonra iki gün yine tatil:))))))))) ohhh ne güzel dinleneceğiz evimizde bebişlerimizle çalışan anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…