anlamadım yanii ben 19 hftalığım benim doğum 1 mayısta nasıl oluyo ki benim kadar olman lasım değilmi
Hoşgeldin canım cinsiyeti belli mi bebişinin
kızlar bebişlerinize ciciler almaya başladınızmı ben hala alamadım
inş hayırlı haberler alırsın canım sıkılma bebşini düşün tatlım bende bugün saçımı kestiricem kızlar mecburen doktor kestir artık sinizit olucaksın diyor çok zun saçlarım belimi geçiyor ve çok gür tedirgindim ama sağlık için kestiricem varmı hamişken saç kestiren kızlar
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Bugün fazla olamadım aranızda. Mahkeme maalesef istediğimiz gibi sonuçlanmadı. Uzatıldı dava günü. Keyifli akşamlar...
neyse ki günün sonuna yaklaşıyoruz:teytey:
kızlar bi şiy sorucam
bende çok şişkinlik oluyoo..18+0 lık hamişim ama karnım bayağı bi büyüdü ve özellikle akşamları çatlıycak gibi oluyoo
sizlerde devar mı böyle bi problem??napmak lazım ki:uhm:
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah a şükürler olsunki sonucumuz normal çıkmış.......Çok mutluyum...
kızlar bikaç soru sorucam artık kendinize doktor ayarladınızmı tek bi doktor doğuma kadar.ben ameliyattan sonra arayalım dedim eşime.aranızda pendik veya civarında oturan varmı.napmam lazım.kızımda bunun sıkıntısını çok çektik.bundada aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum birde bu zamana kadar kaç kez kan tahlili yapıldı.ikili testi yaptırıpta üçlü testi yaptıracak olan varmı???cevaplar için şmdiden teşekkürler
gunaydın guzel hamışler herkese
bugun bende eşimle işyerıne geldım evde cok sıkılmışım ıyı geldı bırazdanda alışverışe cıkıcaz akşam saat 4 de ayrıntılı ultrasonum var cok heyecanlıyım ınsallah ıyı cıkar cunkuz bız ıkızlerde ıkılı veya uclu testler sonuc vermıyor tek şansımız ayrıntılı ultrason veya amnıyosentez ama ben amnıyosentez yaptırmayı duşunmuyorum bıran once akşam olsada kuzucuklarımı gorsem
sizler ne kadar güzel sık sık girebiliyorsunuz nete. ben o kadar fırsat bulamıyorum yaa... ama hep dua ediyorum herkes kucağına sağlıklı bir şekilde alabilsin bebeklerini diye... annemi şimdi çok iyi anlıyorum... hiç almadık kokusunu bebeklerimizin, yüzünü bile bilmiyoruz ama kendimiz için yapmadıklarımızı onlar için yapıyoruz. yani ben hiç bu kadar düzenli yaşamamıştım hiçbir zaman bu kadar düzenli yemek yemedim... çok garip bir duygu... Öylece yazmak istedim içimden geldi işte.
ya kizlar benim yüzümden hemen hemen hepiniz paniklemişsiniz sizde de olabilir diye..benim böyle bi niyetim yoktu..sadece dikkat edin diye söyledim..lütfen benim yüzümden stres cekmeyin..bu daha fena..lütfen rahat olun..inşaAllah hiçbirinizde böyle bir sorun cikmaz..
ay canım benim sen üzerine alınma hiç. sağolasın sen. en azından hepimiz tetikteyiz bir şey olsa ihmalkarlık etmeyeceğiz sayende. birçok şeyden hiç haberimiz olmuyor neye dikkat etmemiz gerektiğini bilmiyoruz. birisi bir şey söyleyince biz de o konuda gözümüzü dört açıyoruz. bence iyi oluyor zaten birçok konuda sorun olmasa bile tetikteyiz, hapşurdum bi şey olur mu, üzerine yattım, saçımı kestireyim, boyatayım. böyle ufacık şeylerde bile tetikteyiz. ama bazen asıl dikkat etmemiz gereken ipuçlarını hiç farketmiyoruz. mesele bu konu bak şimdi hepimiz hafiye gibi akıntı takibindeyiz. bence iyi bir şey. sen de bebişin de sağolasınız
mutahhara sen bu saatte napıyosun bakalım?
neyse ki günün sonuna yaklaşıyoruz:teytey:
kızlar bi şiy sorucam
bende çok şişkinlik oluyoo..18+0 lık hamişim ama karnım bayağı bi büyüdü ve özellikle akşamları çatlıycak gibi oluyoo
sizlerde devar mı böyle bi problem??napmak lazım ki:uhm:
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Allah a şükürler olsunki sonucumuz normal çıkmış.......Çok mutluyum...
canim öncelikle cok geçmiş olsunn a.s.
ben kaynarcada nene hatun hastanesine gidiyorum canim..hilal bayram doktorumun adi..nasil bir doktor ariyorsun bilmiyorum ama ben cok cok memnunum doktorumdan..tam kafama göre bi kadin..sorulara cok güzel cevap veriyor..tatmin edici sekilde herseyi acikliyor..2li testimi yaptirdim..ama 3lü teste gerek yok dedi doktorum..onun yerine 2li testte olmayanlari yaptirdi,ve 29 araliktada detayli ultrason yaptircak..
kan testleri kişiye göre değişiyor canim..benim suyumda azalma oldugu için tekrar bi test yaptirdi mesela..bunun gibi şeylerle degişiyor tahliller..ama klasik olarak 3-4 kez tahlil oldum sanirim 2li testte dahil..
öpüyorum canim seni..inşaAllah biran önce kafana göre doktor bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?