2009 Mayıs Anneleri

herkeslere günaydın...

kızlar ne şanslısınız, bi çoğunuz hareketleri hissetmiş bile...
benim kızım çok tembel, tık yok valla...
yavaş yavaş endişelenmeye başladım ben demirmirmirmir

Olur canım olur telaşlanma. Herkesin bebişi çok hareketli olmuyo. Benimki zaten yerinde duramadığı için doktor 4. aya kalmaz hissedersin demişti. Belki üşengeçtir senin ufaklık :)

Ay canım sorma. Gözümü kapıyorum prensesim, açıyorum prensesim... Eşimde her sabah aynı saatte uyandığımızda karnımı seviyor. Geçen sabah ben biraz erken uyandım. eşimde geç kalkıcaktı. Bi baktım her zamanki saatte bizimki kıpırdanıyo. Sanki babasını bekler gibi. Uyandırdım eşimi. Bak kızın uyandı seni bekliyo dedim. Eşim elini koyup sevdikçe içeride nasıl bir hareket başladı anlatamam. Şimdiden biliyo bu ufaklıklar nasıl ilgi çekeceklerini valla :)

Merhaba mayıs anneleri inşallah herkes iyidirhihoyyyt

canım bende aldım masal kitapları okumaya başlayacağım:)) ablam hamileyken hep ninni kaseti vardı hep onu dinliyordu sonra yeğenim doğduğunda tekrar dinlettik müziği duyunca hemen tepkisini veriordu gülücükler atıyordu elleri ayakları kıpır kıpırdı bakalım bende deniycem kızıma işe yarıycakmıhihoyyyt

ay canım ya bizde masalları okuyup uyutmayı deneriz bakalım nasıl tepki vercekler oooffff valla çok heyecanlı bekleyiş bazen hemen çıkmasını istiyorum kızlar
annemde diyor ay kızım ne acelen var zamanında sağlıcakla gelsin

bide kızlar d&r da bebek ler için klasik müzik ve anne karnı müzik cdleri varmış anne karnı sesini dinletiyormuşsun çok güzle ya ilk fırsatta bakalım

merhaba benim de sat 19 ağustos ama bebeğim 17 haftalık sizinki 18 mi?

arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ? ne güzel şeyler yazmışsınız ben hissedemedim hala 17 haftalık oldu br de ağrılarım oluyor sık sık size de oluyor mu?

evet canım ilk fırsatta alalım birde klasik müzik dinleyerek büyüyen bebekler daha başarılı oluyorlarmış artık nekadar doğruysa

:ecrin_bebek:

Merhabalar teyzelerim,annem bugün ögrendiki ben minik bir erkekmişim,yani annemin içine doğan his doğruymuş,henüz 17 hafta 1 günlüğüm bu yüzden doktor amca %100 demiyorum dedi.Ultrasonda bol bol hareket ettim,annem çok duygusal galiba dayanamadı ağladı,bide ben büyümüşüm öyle dedi beni çok özlemiş bu yüzden gördüğüne çok sevinmiş.:ecrin_bebek:

arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ? ne güzel şeyler yazmışsınız ben hissedemedim hala 17 haftalık oldu br de ağrılarım oluyor sık sık size de oluyor mu?

canım bende hala hissedemedim 22,ci haftayı bekliyorum genelde ilk bebeği olanlar ozmandan sonra hissediyormuş burdaki arkadşlarda yazmışlardı sabırsızlıkla bekliyorum bende

canım hayırlı olsun eee annesi büyüycek tabikaydirigubbakcemile2 ayy ne güzel ya bende cumartesiyi dört gözle bekliyoum senin adına çok sevindim canım ufaklık yaramaz olucak galiba şimdiden kıpır kıpır demekkigamyoncuiremsu

oy oy oy :) çok sevindim. hihoyyyt sanırım aynı zamanlarda olacak oğluşlarımız... bana da doktor oğlan dedi. resmini verdi:)

Ömürlü ol güzel bebiş... Allah senin anne ve babana , anne ve babanı sana bağışlasın:)

Tesekkürler canım,darısı bebişini özleyen ve görmek isteyen tüm annişlerin basına,inşallah sende tez zamanda sağlıklı görürsün bebişini,öptüm bebişinden:CüvCüv:

canım bende hala hissedemedim 22,ci haftayı bekliyorum genelde ilk bebeği olanlar ozmandan sonra hissediyormuş burdaki arkadşlarda yazmışlardı sabırsızlıkla bekliyorum bende

teşekkür ederim benim de ilk bebeğim ve çok heyecanlanıyorum inşallah o tekmeleri ben de hissedebilirim. tekme yemek için insan bu kadar mı istekli olur?:) hiç aklıma gelmezdi tekmelenmeyi isteyeceğimhihoyyyt

ben okurken ağladım güzel bebek, annen seni görünce nasıl ağlamasın...

Tesekkürler canım,Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın,benim sat'im 18 ağustos muhtemel doğum günüde 25 mayıs,belki aynı günde gözlerini acıp fıldır fıldır bakarlarkaydirigubbakcemile5

Canım ben ilk defa 15+5'ken hissettim. Ama benim bebiş çok hareketli olduğundan doktor 4.ay bitimine yakın hissedersin demişti zaten. Şimdi 19+4'üm. Son 2 haftadır çok net hissediyorum artık. Sende hissedersin. genelde 21 yada 22.haftada hissediliyormuş...

Canım hayırlı olsun oğluşun. Teyzeleri yer onu yer :)

Tesekkürler canım,ben yemeye poposundan baslayacagım :CüvCüv:

canım benim gözün aydın bir prens daha geliyor hayırlısıyla öyle güzel anlatmışsın ki gözlerim doldu birde senin duygu selini düşünemiyorum annesi her geçen gün büyüyorlar bizede hissettiriyorlar bebişlerimiz

kızlar merhaba,
iyi olmanıza sevindim, ben de bebişimin hareketlerini 2 haftadır hissediyorum
çok güzel oluyor ya ama karnım hala yok
doktor merak etme böylesi senin için daha iyi dedi, bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da gerisi boş
kzılar ben şu 4 boyutlu ultrasonu soracaktım size, doktorum 20. 22. haftalarda gir dedi
giren varmı bu ultrasona, bir de pahalımı yaklaşık ne kadar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…