herkeslere günaydın...
kızlar ne şanslısınız, bi çoğunuz hareketleri hissetmiş bile...
benim kızım çok tembel, tık yok valla...
yavaş yavaş endişelenmeye başladım ben demirmirmirmir
kızlar bu sabah uyandım
hamile olmak anneliğe hazırlanmak garip bir duygu her sabah gözlerimi açmadan bilincim yeni yeni açılırken hep o var aklımda ilk onu düşünüyorum
bu sabah yine zar zor yataktan kalktım tabi hep bebeğim aklımda defne kızım dedim günaydın hemen bana bir pıt pıt yaptı günaydın dedi annesine
daha çok konuşmak lazım onlarla
ben geçen bir masal kitabı aldım 2 hafta sonra bebişlerimiz dış dünyaaki sesleri duymaya başlayacaklar ben bu akşam masal okumaya başlıycam ona bunlar çok önemli kızlar bebişlerle iletişim açısından belkei en yakınlarımız bile onların dünyaya gelmesini beklesede
unutuyorlarki onlar birer canlı ve herşeyi hissediyorlar
ve biz anneler bunu biliyoruz ve en önemlisi gerçekten hissediyoruz
kızlar bu sabah uyandım
hamile olmak anneliğe hazırlanmak garip bir duygu her sabah gözlerimi açmadan bilincim yeni yeni açılırken hep o var aklımda ilk onu düşünüyorum
bu sabah yine zar zor yataktan kalktım tabi hep bebeğim aklımda defne kızım dedim günaydın hemen bana bir pıt pıt yaptı günaydın dedi annesine
daha çok konuşmak lazım onlarla
ben geçen bir masal kitabı aldım 2 hafta sonra bebişlerimiz dış dünyaaki sesleri duymaya başlayacaklar ben bu akşam masal okumaya başlıycam ona bunlar çok önemli kızlar bebişlerle iletişim açısından belkei en yakınlarımız bile onların dünyaya gelmesini beklesede
unutuyorlarki onlar birer canlı ve herşeyi hissediyorlar
ve biz anneler bunu biliyoruz ve en önemlisi gerçekten hissediyoruz
Merhaba mayıs anneleri inşallah herkes iyidirhihoyyyt
canım bende aldım masal kitapları okumaya başlayacağım:)) ablam hamileyken hep ninni kaseti vardı hep onu dinliyordu sonra yeğenim doğduğunda tekrar dinlettik müziği duyunca hemen tepkisini veriordu gülücükler atıyordu elleri ayakları kıpır kıpırdı bakalım bende deniycem kızıma işe yarıycakmıhihoyyyt
YENI_ANNE napsın oglus...bugun mıskınlıgı ustunde anlasılan...gık cıkartmıo falla,pazar pazar uyuyo heralde benımkıde...sole tekmeler salladıgı gunlerıde bı gorsem falla:Saruboceq:
senın bebişte bana erkekmiş gıbı gelıo ya bakalım salı guneu beklıoz hbr lerını....sat ımız aynı,cınsıyette aynıdır belkı:roflol:ne zaman hamiş kaldıını bılıomusun?ben 18 agustos sat 3 eylul yada 4 olmalı dollenme dıye tahmın edıorum
MUHTARACIM gunaydın canım....ohoh yat uzan falla....gecer gecer 48 saat hıc meraklanma .bende takıodum paso dusunuodum ıyımı saglıklımı dıe,cuma gunu karar aldım artık pınpırıklenmek yokkk no panıc yanı relax durumları....telaslanmayı bırakıp hamışlımın keyfını cıkarmaya karar werdım.bakalım ne kadar basarılı olcam.ne de olsa daha 2 gun oldu kontrolden geleı:roflol:
ay canım ya bizde masalları okuyup uyutmayı deneriz bakalım nasıl tepki vercekler oooffff valla çok heyecanlı bekleyiş bazen hemen çıkmasını istiyorum kızlar
annemde diyor ay kızım ne acelen var zamanında sağlıcakla gelsin
bide kızlar d&r da bebek ler için klasik müzik ve anne karnı müzik cdleri varmış anne karnı sesini dinletiyormuşsun çok güzle ya ilk fırsatta bakalım
arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ? ne güzel şeyler yazmışsınız ben hissedemedim hala 17 haftalık oldu br de ağrılarım oluyor sık sık size de oluyor mu?
:ecrin_bebek:
Merhabalar teyzelerim,annem bugün ögrendiki ben minik bir erkekmişim,yani annemin içine doğan his doğruymuş,henüz 17 hafta 1 günlüğüm bu yüzden doktor amca %100 demiyorum dedi.Ultrasonda bol bol hareket ettim,annem çok duygusal galiba dayanamadı ağladı,bide ben büyümüşüm öyle dedi beni çok özlemiş bu yüzden gördüğüne çok sevinmiş.:ecrin_bebek:
Merhabalar teyzelerim,annem bugün ögrendiki ben minik bir erkekmişim,yani annemin içine doğan his doğruymuş,henüz 17 hafta 1 günlüğüm bu yüzden doktor amca %100 demiyorum dedi.Ultrasonda bol bol hareket ettim,annem çok duygusal galiba dayanamadı ağladı,bide ben büyümüşüm öyle dedi beni çok özlemiş bu yüzden gördüğüne çok sevinmiş.:ecrin_bebek:
canım hayırlı olsun eee annesi büyüycek tabikaydirigubbakcemile2 ayy ne güzel ya bende cumartesiyi dört gözle bekliyoum senin adına çok sevindim canım ufaklık yaramaz olucak galiba şimdiden kıpır kıpır demekkigamyoncuiremsu
canım bende hala hissedemedim 22,ci haftayı bekliyorum genelde ilk bebeği olanlar ozmandan sonra hissediyormuş burdaki arkadşlarda yazmışlardı sabırsızlıkla bekliyorum bende
oy oy oy :) çok sevindim. hihoyyyt sanırım aynı zamanlarda olacak oğluşlarımız... bana da doktor oğlan dedi. resmini verdi:)
Ömürlü ol güzel bebiş... Allah senin anne ve babana , anne ve babanı sana bağışlasın:)
Tesekkürler canım,Rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlasın,benim sat'im 18 ağustos muhtemel doğum günüde 25 mayıs,belki aynı günde gözlerini acıp fıldır fıldır bakarlarkaydirigubbakcemile5
ben okurken ağladım güzel bebek, annen seni görünce nasıl ağlamasın...
arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ? ne güzel şeyler yazmışsınız ben hissedemedim hala 17 haftalık oldu br de ağrılarım oluyor sık sık size de oluyor mu?
Canım ben ilk defa 15+5'ken hissettim. Ama benim bebiş çok hareketli olduğundan doktor 4.ay bitimine yakın hissedersin demişti zaten. Şimdi 19+4'üm. Son 2 haftadır çok net hissediyorum artık. Sende hissedersin. genelde 21 yada 22.haftada hissediliyormuş...
Canım hayırlı olsun oğluşun. Teyzeleri yer onu yer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?