2009 Mayıs Anneleri

canım zaten elinde rapor olduktan sonra seni zorla çalıştıramazlar öyle bişeyde şikayetçi olup tazminat bile alabilirsinnn kötükedihüso

yaa iyide günlük pedler niye kullanılmasınki?adı üstünde hijyenik ped?

Canım günlük petlerin içinde pamuk var,üstündeki doku içinde pamuksu doku yazıyor,dışını falan okumaya çalışıyorum ama pek bişi yazmıyor kullanılan maddelerle ilgili

Canım günlük petlerin içinde pamuk var,üstündeki doku içinde pamuksu doku yazıyor,dışını falan okumaya çalışıyorum ama pek bişi yazmıyor kullanılan maddelerle ilgili

Bende şaşırdım hijyenik diyorlar diye kullanıyoruz şimdi o yazıları bulayım dedim ama çok yazmışlar sayfaları bulamadım.Neyse arkadaşlar acıktm birşeyler atıştırıcam geri gelirim Hepinizin bebişleri öpüyorumnaniknaniknaniknanik

fulya canımm seninde canın doktordan fırça yemek istiyor galibaaa klava:klava:klava:

kızlar lütfen kendinize dikkat edinn kendinizi düşünmüyorsanız bebişleri düşününn a.s.a.s.a.s.

valla haklısın cnm..adam yat dedi dırımkızı gibi kanamam gelebilirmiş her an.dikkat et dedi.kendimi yormuyorum ama yatmıyorumda tatlım yaa..evet bizlerin dikkat etmesi gerek sekerr

kızlar bende havlu pecete kullnıyorum gunluk pedlerı doktorum bana hamılelıkden oncede kullanma demıştı 1 gun boyunca aynı pedı kullanmak yerıne havlu pecete daha ıyı gelıyor bana tuvalete gıttıkden sonrada peceteyı degışıyorum

cıvcıvım bu dınlenme işini en ıyı ben becerıyorum demısırnaşık şey

tam ne güzel yazacaktım ev süpüyormussun seker:):):) meğer gecenlerde.ama insan dayanamıyor bazen yaa.hep otur hep yat.gerci bu günleri özleyebiliriz ilerde bebişler doğunca:) olsun doğsunlarda sağsalim..

afiyet olsun cnm..valla bende günlük ped kullanıyorum hiç düşünmedim zararlı olabileceğini.kafam karıstıı

kızlar bende yatar minik bebişlerinizi görün rüyanızda inşallah hepinizi öptümm..Allah rahatlık versinnn canlarr a.s.a.s.ŞenizŞeniz

kızlarrr çok heyecanlıyım yarın bebişimi görücem,insallah hayırlı haberlerini allırım kuzumun:Saruboceq:

kızlarrr çok heyecanlıyım yarın bebişimi görücem,insallah hayırlı haberlerini allırım kuzumun:Saruboceq:

inşallah cnm..bende özledim bebişimi çok.gecen haftalarda kalp atısı dinlemek için bi ürün aldım net.ten hafta 1 kere dinliyorum abartmadan..içim rahatlıoo en azından.yoksa ben zor dayanırdım 3 4 hafta.başlarda 1 hafta zor dayanıyordum e tehlikelide olunca insan korkuyor.... şimdi 3 4 hafta dayanıyorum..
güzel hbrlerle gelirsin inşallah cnm benim..
ben çıkıyorum cnm artık..uykum yok ama uzanırım..tatlı uykular

canım hadı hayırlısı kuzucuna selam soyle teyzelerınden

kizlar cok teşekkürler iyi dilekleriniz icinn a.s. Şeniz

iki tane sopam var..biri fulyaya klava: biride sehere klava: kizlar ben size ne diyimmmm..yatin anacim yatinnnn..tamam yemek yapicaksaniz 10dakikada yarim saat yatin..sürekli ayakta kalmayin bari..enfazla 10dak. ayakta kalin..temizlikte artik eşinizin ellerinden öper..napalim sonradan vahlanmak yerine tedbir alalim,kismet Allah'tan..

yeni_annecim inşaAllah yarin güzel haberlerle gelirsin canim benim..

civcivcim sende yrn gidicektin galiba degilmi? inşaAllah güzel haberlerle gelirsin bitanem..

tutkuncum canim panik yapma..inan panik yapmak sıkıntıdan,dakikalarini zehir etmekten baska bi işe yaramiyor..ama tabi doktorunu ara muhakkak..inşaAllah kötü bişey degildir..

dirimcim iyi haberlerine cok cok sevindim canim benim..en güzel yatma işini sen yapiyorsun a.s.

test sonuclari iyi cikanlari tebrik ederim,alacak olanlarda inşaAllah güzel haberlerle gelirler Şeniz

ya inşaAllah bundan sonra herkesten iyi haberler aliriz..

öptüm hepinizi kocaman Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…