kötükedihüsoVallahi doğru söylüyorsun.Çalışırken didin iyi izin alınca kötü sanki keyfi alıyoruz.Ama anlatıcam yarın bakalım belki tamam der.Yoksa zoraki raporu alır eşimle gönderirim.Ne yapayım şansımı zorluycam.:1ninca:
Bende öyle yapıyordum.Ama onların bu yazılarını okuyunca tedirgin oldum.Sanırım pedin içinde naylon olduğu için bizde hormonlar bakımından hızlıyız terleme yapıyor olabilir.Peçetelerde ince olduğu için kağıt havlu mantıklı.:uhm:
Bende şaşırdım hijyenik diyorlar diye kullanıyoruz şimdi o yazıları bulayım dedim ama çok yazmışlar sayfaları bulamadım.Neyse arkadaşlar acıktm birşeyler atıştırıcam geri gelirim Hepinizin bebişleri öpüyorumnaniknaniknaniknanik
Canım günlük petlerin içinde pamuk var,üstündeki doku içinde pamuksu doku yazıyor,dışını falan okumaya çalışıyorum ama pek bişi yazmıyor kullanılan maddelerle ilgili
fulya canımm seninde canın doktordan fırça yemek istiyor galibaaaklava: klava: klava:
kızlar lütfen kendinize dikkat edinn kendinizi düşünmüyorsanız bebişleri düşününn a.s.a.s.a.s.
cıvcıvım bu dınlenme işini en ıyı ben becerıyorum demısırnaşık şey
İzliyom valla açık şimdikaydirigubbakcemile3
Sende çok dikkat et kendine canım kalkma ayaga,bir tuvalet için kalak o kadar,yat sonra yine aman haaaklava: klava:
aynen bende cnm..tmm kızlar biraz daha dikkat edicem söz veriyorum sizlere..öpücükler canlarım
Bende şaşırdım hijyenik diyorlar diye kullanıyoruz şimdi o yazıları bulayım dedim ama çok yazmışlar sayfaları bulamadım.Neyse arkadaşlar acıktm birşeyler atıştırıcam geri gelirim Hepinizin bebişleri öpüyorumnaniknaniknaniknanik
tam ne güzel yazacaktım ev süpüyormussun seker:):):) meğer gecenlerde.ama insan dayanamıyor bazen yaa.hep otur hep yat.gerci bu günleri özleyebiliriz ilerde bebişler doğunca:) olsun doğsunlarda sağsalim..
evet canım malesef ev supuruyorum yemek yapıyorum bana yardım edıceık kımsem yok eşımde akşam 9 gıbı gelıyor o yuzden mecburen yapıyorum ama bu aralar dıkkat edıcem bıeaz daha
:1hug:düşündümde ben biraz yatayım kızlar...seviyorum sizlerii a.s.
tam ne güzel yazacaktım ev süpüyormussun seker:):):) meğer gecenlerde.ama insan dayanamıyor bazen yaa.hep otur hep yat.gerci bu günleri özleyebiliriz ilerde bebişler doğunca:) olsun doğsunlarda sağsalim..
evet canım malesef ev supuruyorum yemek yapıyorum bana yardım edıceık kımsem yok eşımde akşam 9 gıbı gelıyor o yuzden mecburen yapıyorum ama bu aralar dıkkat edıcem bıeaz daha
haklsın bitanem benim eşimde o saatlerde geliyor hatta haftanın 2 günüde 12 de gece geliyor.haftasonuda calışıyor pazar hariç.o yüzden haftaiçi annemde kalıyorumben mecburen.yoksa evin içinde mümkün olmuyor tek basınayken kalkmamak.ama şükür sende tehlikeli bir durum yok dimi cnm?ikiz bebişler var:)))
kızlar bende yatar minik bebişlerinizi görün rüyanızda inşallah hepinizi öptümm..Allah rahatlık versinnn canlarr a.s.a.s.ŞenizŞeniz
haklsın bitanem benim eşimde o saatlerde geliyor hatta haftanın 2 günüde 12 de gece geliyor.haftasonuda calışıyor pazar hariç.o yüzden haftaiçi annemde kalıyorumben mecburen.yoksa evin içinde mümkün olmuyor tek basınayken kalkmamak.ama şükür sende tehlikeli bir durum yok dimi cnm?ikiz bebişler var:)))
canım benım ıkız oldukları ıcın rısk var erken dogum tehlıkesı falan hayırlısıyla bır atlatsak bu gunlerı
canım benım ıkız oldukları ıcın rısk var erken dogum tehlıkesı falan hayırlısıyla bır atlatsak bu gunlerı
atlatıcaz cnm allahın izni ve birbirimiz için ettiğimiz dualarla...bu kadar hamişin duası var :)) öptüm tatlımm
canım dikkat edin nolur ya dinlenin uzanın bol bol
kızlarrr çok heyecanlıyım yarın bebişimi görücem,insallah hayırlı haberlerini allırım kuzumun:Saruboceq:
kızlarrr çok heyecanlıyım yarın bebişimi görücem,insallah hayırlı haberlerini allırım kuzumun:Saruboceq:
atlatıcaz cnm allahın izni ve birbirimiz için ettiğimiz dualarla...bu kadar hamişin duası var :)) öptüm tatlımm
haklısın canım ben yatıyorum optum sızı ıyı gecelerrrrrrrrŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?