2009 Mayıs Anneleri

günaydın günaydınnnnnnnnnn günaydın mayıs anneleri
gününüz aydın olsun bugün
herkes nasıl umarım herşey yolundadır
ben bugün anneme gidiyorum babm gelecek şimdi almaya
çokkkk mutluyum
bayramda eşimin ailesinin yanına gitmiştik göremedim ailemi,özlemişim
hepinizi öpüyorum,görüşmek üzere

Günaydınlar güzel anneler mis kokulu melekleri,

Bende baya uzak kaldım yine bayram sonrasında ne kadar çok şey olmuş.3-4 gün takip etmeyince çok geride kalıyoruz.

Herkes kendine çok dikkat etsin ve bol bol dinlenmeye çalışsın.Çünkü o melekler bizim hayatımızda herşeyden önemli.Bende saldım inanın çalışıyorum evde işler bekliyooo allahtan eşim ve kayınvalidem çok yardımcı oluyoda benim işimi çok kolaylaştırıyolar allah razı olsun.

Bu arada bende cumartesi alışverişe gidicem kızlar çok heyecanlanıyorum.Bir liste yaptım inanın bitmek bilmiyodu.Ama bazı gerekli şeyleri alıcam hepsinide almayayım birazı kalsın diyorum.1 alışveriş daha yaparım tamam.7 aydan sonra kendimi yormak istemiyorum böle işlerle.

Bu arada bizde 20+5 olduk.Benim oğluşum bi görseniz hiç durmuyo maşşallah en son dün toplantıda öle bi gıdıkladıki kıpır kıpır gülmemek için kendimi zor tuttum. :))

günaydın tatlım prensimiz demek şimdiden çok hareketli maşallah yerim ben onu

maşallah seninkide bayağı büyükmüş.bende 20+1 oldum bugün. ama seninki kıpır kıpır. benimkinde de varda senin anlattığın kadar yok.benimki çok tembel.ama dün akşam iyice oynadı karnımda nasıl hissettim bir görseydiniz.çok güzel birşey gerçekten...keşke her zaman oynasa böyle..

Canım idrar yolları iltihabıda olabilir. Sıkma canını. En iyisi bi danış bakalım doktoruna...

Valla doktorum bana hamilelikten öncede kullanma demişti. Yada kullanıcaksan 2 saatte değiştir demişti. Bende onun yerine yanımda sürekli çamaşır taşıyorum ve 3-4 satte bir çamaşırımı değiştiriyorum. En sağlıklısı böyle demişti doktorum...

Bebeğin herşeyden önemli canım. İmkanın varsa izin alamazsan çalışma sende...

Günaydın canım. Ohhh git gör bakalım aileni. Bizdende selam söyle

Ilgın, ojelifıstık, marylin, sibiko günaydın canlarım. Ohhh maşşallah herkesin keyfi yerinde bu sabah çok şükür. Bizde geldik prensesimle kahvaltımızı yaptık şimdi işlerimizi yapıcaz...

hoşgeldin pınarcım bizde bebişimle ofiste yaptık kahvaltımızı nasılsın hayatım:))))))) üçlü testte canım aç yada tok farkediyor mu kan alınırken bizimde yakın üçlü testimiz

Günaydın Arkadaşlar,

Bizde oğlumla geldik işe umarım herkesin keyfi yerindedir.Kocaman öpüyorum sizleri.

Kızlar ya size bi sorum olucak benim dr bana her gün 45 dk yürüyüş vermişti.Bizde

sabahları eşimle mutlaka yürüyoruz ama böyle yatan arkadaşları okuyunca korkmaya başladım abartıyormuyum acaba ya varmı başta spor yapan kızlar

yazıyı yarım göndermişim pordan arkadaşlar

hoşgeldin pınarcım bizde bebişimle ofiste yaptık kahvaltımızı nasılsın hayatım:))))))) üçlü testte canım aç yada tok farkediyor mu kan alınırken bizimde yakın üçlü testimiz

ohh afiyet olsun canım. üçlü test te açlık tokluk fark etmiyor.zaten doktor aç yada tok gel demiyor. ben gün içerisinde kahvaltımı yaptıktan sonra gidip yaptırmıştım.

Afiyet olsun canım. Bizde aynen devam valla. Ben yiyorum kızım tekmeliyor, babamız hissedebilmek için sürekli eli karnımda :) Komik valla :)

Aç tok farketmiyor canım...

sabahları eşimle mutlaka yürüyoruz ama böyle yatan arkadaşları okuyunca korkmaya başladım abartıyormuyum acaba ya varmı başta spor yapan kızlar

yazıyı yarım göndermişim pordan arkadaşlar

Valla canım banada doktor her akşam yemekten sonra 1 saate yakın yavaş ritimde yürü dedi ama akşam zaten eve gel yemek ye toparla derken 9 oluyor. O saatten sonrada uzandığım koltukta küt uyuyorum... Senin gibi imkanım olsa valla. Doktorun bi sakınca görse yürütmez zaten merak etme tatlım...

Son düzenleme:
pınarcım eşinde merak ediyordur bebişinin tekmelerini benim eşimde öyle göbüşüme koyar elini bende gülerim:))))))))))) güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin bu duyguyu kaçıncı haftada doğum iznine ayrılacaksın tatlım

herkeslere günaydın...

kızlar ne şanslısınız, bi çoğunuz hareketleri hissetmiş bile...
benim kızım çok tembel, tık yok valla...
yavaş yavaş endişelenmeye başladım ben demirmirmirmir

Etmez mi canım ya aklı hep orda. Akşam kapıdan giriyorum hemen soruyor kızım naptı bugün tekmeledi mi diye :) Onlar içinde zor valla. Ben olsam çatlardım meraktan. Neyse 1 ay sonra falan onlarda hissederler heralde.

Ben kısmetse eğer bi sorun çıkmazda dayanabilirsem 7.ayımın sonunda yani Mart başında tamamen çıkıcam canım işten. Çünkü ben Anadolu yakasında oturuyorum işim Avrupa yakasında. Servisim yok. Yok hem çok uzuyor hemde çok yorucu oluyor. Kasım ayında bi yere işe girme ihtimalim var kısmetse. Eğer orası olursa Kasım'da çalışmaya başlarım. Ama olmazsa 3 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum canım. Ana okuluna veririm ondan sonra dönerim işime...

kızlar bu sabah uyandım
hamile olmak anneliğe hazırlanmak garip bir duygu her sabah gözlerimi açmadan bilincim yeni yeni açılırken hep o var aklımda ilk onu düşünüyorum
bu sabah yine zar zor yataktan kalktım tabi hep bebeğim aklımda defne kızım dedim günaydın hemen bana bir pıt pıt yaptı günaydın dedi annesine
daha çok konuşmak lazım onlarla
ben geçen bir masal kitabı aldım 2 hafta sonra bebişlerimiz dış dünyaaki sesleri duymaya başlayacaklar ben bu akşam masal okumaya başlıycam ona bunlar çok önemli kızlar bebişlerle iletişim açısından belkei en yakınlarımız bile onların dünyaya gelmesini beklesede
unutuyorlarki onlar birer canlı ve herşeyi hissediyorlar
ve biz anneler bunu biliyoruz ve en önemlisi gerçekten hissediyoruz

herkeslere günaydın...

kızlar ne şanslısınız, bi çoğunuz hareketleri hissetmiş bile...
benim kızım çok tembel, tık yok valla...
yavaş yavaş endişelenmeye başladım ben demirmirmirmir

günaydın canım sanada
endişelenme şekercim bazı anne adayları 20 haftadan sonra hissetmeye başlarmış emin ol kısa süre sonra tekmeler geliyorrrrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

cnm bak inme kötü lütfen yat benim inme olmadığı halde yatıyorum tek tuvalete serbest
izin vermezseler çalışmayacaksın bir lokma eksik yiyecek eksik giyecez ama çalışmayacaz canımızın canı için
günlük ped hamişe değil normal kadına önerilmiyor hamiş değilken kullanıyordum doktorum kullanma dedi hemde muaynede anladı çamşırını değiştiri ama kullnama dedi
idrar yolu sorunun var cnm antibiyotik kullanman lazım

cıvcıvım bu dınlenme işini en ıyı ben becerıyorum demısırnaşık şey

cnm senmiii iş yapmaktran geri gelmiyorsun bırakacan işi gücü

canımm eger iş yerin o şekilde izin vermiyeceksee eger imkanın varsa işi bıraksan daha mantıklı canım senin ve bebeğin sağlığı içinnn a.s.a.s.

katılıyorum sanaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…