Günaydınlar güzel anneler mis kokulu melekleri,
Bende baya uzak kaldım yine bayram sonrasında ne kadar çok şey olmuş.3-4 gün takip etmeyince çok geride kalıyoruz.
Herkes kendine çok dikkat etsin ve bol bol dinlenmeye çalışsın.Çünkü o melekler bizim hayatımızda herşeyden önemli.Bende saldım inanın çalışıyorum evde işler bekliyooo allahtan eşim ve kayınvalidem çok yardımcı oluyoda benim işimi çok kolaylaştırıyolar allah razı olsun.
Bu arada bende cumartesi alışverişe gidicem kızlar çok heyecanlanıyorum.Bir liste yaptım inanın bitmek bilmiyodu.Ama bazı gerekli şeyleri alıcam hepsinide almayayım birazı kalsın diyorum.1 alışveriş daha yaparım tamam.7 aydan sonra kendimi yormak istemiyorum böle işlerle.
Bu arada bizde 20+5 olduk.Benim oğluşum bi görseniz hiç durmuyo maşşallah en son dün toplantıda öle bi gıdıkladıki kıpır kıpır gülmemek için kendimi zor tuttum. :))
Günaydınlar güzel anneler mis kokulu melekleri,
Bende baya uzak kaldım yine bayram sonrasında ne kadar çok şey olmuş.3-4 gün takip etmeyince çok geride kalıyoruz.
Herkes kendine çok dikkat etsin ve bol bol dinlenmeye çalışsın.Çünkü o melekler bizim hayatımızda herşeyden önemli.Bende saldım inanın çalışıyorum evde işler bekliyooo allahtan eşim ve kayınvalidem çok yardımcı oluyoda benim işimi çok kolaylaştırıyolar allah razı olsun.
Bu arada bende cumartesi alışverişe gidicem kızlar çok heyecanlanıyorum.Bir liste yaptım inanın bitmek bilmiyodu.Ama bazı gerekli şeyleri alıcam hepsinide almayayım birazı kalsın diyorum.1 alışveriş daha yaparım tamam.7 aydan sonra kendimi yormak istemiyorum böle işlerle.
Bu arada bizde 20+5 olduk.Benim oğluşum bi görseniz hiç durmuyo maşşallah en son dün toplantıda öle bi gıdıkladıki kıpır kıpır gülmemek için kendimi zor tuttum. :))
arkadaşlar vallahi güzel haberlerinizi duyunca sevindim.Özellikle Mutaharra ve Drmkızı bebeklerin sağlıklı olmasına çok sevindim.
Ben bugün işe başladım işten gelene kadar herşey güzeldi.İyi dedim problem yok ama biraz önce yine idrarın sonunda hafif kan geldi.Galiba doktor bana da istirahat verecek.Yarın doktorumu arıycam bakalım ne diyecek.Moralim bozuldu yani:a015:
Canım artık göbekler büyüyor ve bu tarz sıkışmalarda bebek anne ben burdayım beni unutma dikkat et diyor yani artık alafrangaya geçme zamanı geliyor.Tabi sen tuvalet bulana kadar da biraz beklemişsindir oda bi faktör.
Bu arada nisan annelerinin topiğinde okudum sanırım bu günlük pedler artık bizim için zararlıymış.Özellikle akıntı geliyorsa mantar riski ve mikrop riski taşıyormuş bu sebeple şamaşırınızı değiştirmk daha sağlıklı yada kağıt havlu diyorlardı.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?a.s.
kötükedihüsoVallahi doğru söylüyorsun.Çalışırken didin iyi izin alınca kötü sanki keyfi alıyoruz.Ama anlatıcam yarın bakalım belki tamam der.Yoksa zoraki raporu alır eşimle gönderirim.Ne yapayım şansımı zorluycam.:1ninca:
günaydın günaydınnnnnnnnnn günaydın mayıs anneleri
gününüz aydın olsun bugün
herkes nasıl umarım herşey yolundadır
ben bugün anneme gidiyorum babm gelecek şimdi almaya
çokkkk mutluyum
bayramda eşimin ailesinin yanına gitmiştik göremedim ailemi,özlemişim
hepinizi öpüyorum,görüşmek üzere
hoşgeldin pınarcım bizde bebişimle ofiste yaptık kahvaltımızı nasılsın hayatım:))))))) üçlü testte canım aç yada tok farkediyor mu kan alınırken bizimde yakın üçlü testimiz
hoşgeldin pınarcım bizde bebişimle ofiste yaptık kahvaltımızı nasılsın hayatım:))))))) üçlü testte canım aç yada tok farkediyor mu kan alınırken bizimde yakın üçlü testimiz
sabahları eşimle mutlaka yürüyoruz ama böyle yatan arkadaşları okuyunca korkmaya başladım abartıyormuyum acaba ya varmı başta spor yapan kızlar
yazıyı yarım göndermişim pordan arkadaşlar
pınarcım eşinde merak ediyordur bebişinin tekmelerini benim eşimde öyle göbüşüme koyar elini bende gülerim:))))))))))) güzel bir duygu Allah herkese nasip etsin bu duyguyu kaçıncı haftada doğum iznine ayrılacaksın tatlım
herkeslere günaydın...
kızlar ne şanslısınız, bi çoğunuz hareketleri hissetmiş bile...
benim kızım çok tembel, tık yok valla...
yavaş yavaş endişelenmeye başladım ben demirmirmirmir
cnm bak inme kötü lütfen yat benim inme olmadığı halde yatıyorum tek tuvalete serbestZaten bayramda da yatmıştım.Doktor bayramdan önce hafif rahimde aşağı inme var demişti.Dinlendim endol fitil kullandım geçti.Şimdi işe başlayınca sanırım hep ayakta ve hareket halinde olduğum için yine başladı.Cuma doktor kontrole çağırmıştı ona göre rapor vericekti.İş yerimde 2 hafta izin almam imkansız sevk bile vermezler ne yapıcağımı şaşırdım.
günlük ped hamişe değil normal kadına önerilmiyor hamiş değilken kullanıyordum doktorum kullanma dedi hemde muaynede anladı çamşırını değiştiri ama kullnama dediCanım artık göbekler büyüyor ve bu tarz sıkışmalarda bebek anne ben burdayım beni unutma dikkat et diyor yani artık alafrangaya geçme zamanı geliyor.Tabi sen tuvalet bulana kadar da biraz beklemişsindir oda bi faktör.
Bu arada nisan annelerinin topiğinde okudum sanırım bu günlük pedler artık bizim için zararlıymış.Özellikle akıntı geliyorsa mantar riski ve mikrop riski taşıyormuş bu sebeple şamaşırınızı değiştirmk daha sağlıklı yada kağıt havlu diyorlardı.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?a.s.
idrar yolu sorunun var cnm antibiyotik kullanman lazımarkadaşlar vallahi güzel haberlerinizi duyunca sevindim.Özellikle Mutaharra ve Drmkızı bebeklerin sağlıklı olmasına çok sevindim.
Ben bugün işe başladım işten gelene kadar herşey güzeldi.İyi dedim problem yok ama biraz önce yine idrarın sonunda hafif kan geldi.Galiba doktor bana da istirahat verecek.Yarın doktorumu arıycam bakalım ne diyecek.Moralim bozuldu yani:a015:
cıvcıvım bu dınlenme işini en ıyı ben becerıyorum demısırnaşık şey
canımm eger iş yerin o şekilde izin vermiyeceksee eger imkanın varsa işi bıraksan daha mantıklı canım senin ve bebeğin sağlığı içinnn a.s.a.s.
cnm h.içi yapma h.sonu eşin yapsın yaaa ben hiç yapmıyordumtam ne güzel yazacaktım ev süpüyormussun seker:):):) meğer gecenlerde.ama insan dayanamıyor bazen yaa.hep otur hep yat.gerci bu günleri özleyebiliriz ilerde bebişler doğunca:) olsun doğsunlarda sağsalim..
evet canım malesef ev supuruyorum yemek yapıyorum bana yardım edıceık kımsem yok eşımde akşam 9 gıbı gelıyor o yuzden mecburen yapıyorum ama bu aralar dıkkat edıcem bıeaz daha
ohh afiyet olsun canım. üçlü test te açlık tokluk fark etmiyor.zaten doktor aç yada tok gel demiyor. ben gün içerisinde kahvaltımı yaptıktan sonra gidip yaptırmıştım.
evet hatta doktorum tok gel dedi uzun süre kalacaksın aç gelme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?