bu arada su içmekten patlamak üzereyim kızlar en az iki litre içmeye çalışıyorum hergün:)))))))))))))))) herşey bebişlerimiz için
Ayrıntılıya ilk girecek olan benim sanırım arkadaşlar.bu cuma gireceğim. Gelince sizlerle paylaşırım inşallah..
hoşgeldin canım iyiyiz biz sen nasılsın bebişimle çalışıyoruz a.s.
Ohhh ne güzel. Az kaldı canım kısmetse. Heyecanla bekleyelim artık :)
Ayrıntılıya ilk girecek olan benim sanırım arkadaşlar.bu cuma gireceğim. Gelince sizlerle paylaşırım inşallah..
iyiyim tatlım..dinleniyorum.bir yandanda tıkınıyorum :)))
evet yaa 10 gün kalmıs..çabuk gecsin....
çok iyi olur cnm.ikinci düzey ultrason yani gireceğimiz dimi?organları ayrıntılı incelediklerinden..
Bende yazın günde.4 litre içerdim.şimdide 2,5-3 litre kesin içiyorum günde.
Arkadaşlar size birşey sorayım sizde çarpıntı oluyormu. Benim kalbim bir çarpıyor anlatamam.her zaman değilde özellikle akşamları kanepeye uzandığımda sanki dışarda atıyor.
evet doğru. Ayrıntılı olan.benim zaten 3 lü testte afp değerim biraz yüksek çıktığı için giriyorum.inşallah hayırlısıyla temiz çıkar.dua edin kızlar.
saol tatlım.iyiyim bugun cok şükür.pınarcım randevumuz aynı gün aynı saattteymiş 26 aralık :)))) ayrıntılı..
evet canım..20-22. haftalar arası girmek gerekiyomuş ama benim de kafam karışık bu konuda
ankarada bi kiki ünlü kişi varmış bu konuda
biri eyüp ekici 235 ytl
diğeri mustafa salih 385 ytl
bir de hrs kadın doğum hastanesinde ufuk bey var, o da 225 ytl :sm_confused:
bizde ayrıntılıya ocağın ilk haftası gircez allah nasip ederse
ILGIN,OJELİFISTIK,FULYA
Teşekkür ederim canlarım,Bu duyguları yasadığımız için çok şanslıyız,Rabbim acılarını göstermesin:Saruboceq:
Bilgisayarıma virüs girdi heralde acayip yavaşladı ben çıkıyorum öptüm hepinizi bebişlerinize iyi bakın
kızlar ayrıntılı hangisi oluyor ya ben renkliye girdim ayrıntılı renksiz olanmı of ben renkliye girdim oda renksizdi ama idrar torbasına kadar herşeyini gördüler bu ayrıntılımı yani anlamıyorum ben bunları
Kızlar aynı gün hepimizin demek 26 Aralık ayrıntılı ultrason günü benim saat 16:00 pınarın 15:30 senin kaçta?:dance:
ILGIN,OJELİFISTIK,FULYA
Teşekkür ederim canlarım,Bu duyguları yasadığımız için çok şanslıyız,Rabbim acılarını göstermesin:Saruboceq:
Bilgisayarıma virüs girdi heralde acayip yavaşladı ben çıkıyorum öptüm hepinizi bebişlerinize iyi bakın
kızlar ayrıntılı hangisi oluyor ya ben renkliye girdim ayrıntılı renksiz olanmı of ben renkliye girdim oda renksizdi ama idrar torbasına kadar herşeyini gördüler bu ayrıntılımı yani anlamıyorum ben bunları
çok sağol bilgi için
sen hangisine gitmeyi düşünüyorsun
P.S. ben emekli sandığına bağlıyım hiç karşılamaz mı fiyatını acaba?
evet doğru. Ayrıntılı olan.benim zaten 3 lü testte afp değerim biraz yüksek çıktığı için giriyorum.inşallah hayırlısıyla temiz çıkar.dua edin kızlar.
Kızlar aynı gün hepimizin demek 26 Aralık ayrıntılı ultrason günü benim saat 16:00 pınarın 15:30 senin kaçta?:dance:
ILGIN,OJELİFISTIK,FULYA
canım sen kaçıncı haftada girdin ? genelde 20.haftada bakıyorlar ayrıntılıya. ama idrar torbasına kadar gördülerse ayrıntılı olandır herhalde. bir ücret vermemişmiydin. zaten pahalı ayrıntılı olan.200-300 civarı.
Ohh birini dah abulduk. Ama bu ojelifıstığım hainlik yapıp bi hafta öne almış :) Kız biz senle aynı gün gitmedik mi kontrole? Niye erkene aldın bakim bu ayrıntılıyı :)
Canım bende de aynı sorun var. Sabahtan beri site takılıp bilgisayarımı kitliyo. Bende sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum... Herkeste var mı sorun?
Canım idrar torbasına kadar gördülerse heralde ayrıntılı olandır. Kaçıncı haftada girdin?
ben mustfa salih e gitmeyi düşünüyorum
ama hiç birini emekli sandığı karşılamıyo canım ya:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?