2009 Mayıs Anneleri

bu arada su içmekten patlamak üzereyim kızlar en az iki litre içmeye çalışıyorum hergün:)))))))))))))))) herşey bebişlerimiz için

Aaa ben 3 lt içiyorum. Hamile kalmadan öncede içerdim hep. Zoraki dğeil ama oldum olası çok severim su içmeyi...

Ayrıntılıya ilk girecek olan benim sanırım arkadaşlar.bu cuma gireceğim. Gelince sizlerle paylaşırım inşallah..

Evet canım bekliyoruz bakalım hayırlısıyla haberlerini...

hoşgeldin canım iyiyiz biz sen nasılsın bebişimle çalışıyoruz a.s.

iyiyim tatlım..dinleniyorum.bir yandanda tıkınıyorum :)))

Ohhh ne güzel. Az kaldı canım kısmetse. Heyecanla bekleyelim artık :)

evet yaa 10 gün kalmıs..çabuk gecsin....

Ayrıntılıya ilk girecek olan benim sanırım arkadaşlar.bu cuma gireceğim. Gelince sizlerle paylaşırım inşallah..

çok iyi olur cnm.ikinci düzey ultrason yani gireceğimiz dimi?organları ayrıntılı incelediklerinden..

Bende yazın günde.4 litre içerdim.şimdide 2,5-3 litre kesin içiyorum günde.
Arkadaşlar size birşey sorayım sizde çarpıntı oluyormu. Benim kalbim bir çarpıyor anlatamam.her zaman değilde özellikle akşamları kanepeye uzandığımda sanki dışarda atıyor.

evet doğru. Ayrıntılı olan.benim zaten 3 lü testte afp değerim biraz yüksek çıktığı için giriyorum.inşallah hayırlısıyla temiz çıkar.dua edin kızlar.

canım aynen bendede oluyor özellikle iş yapayım dinlenmek için uzanayım kalbim yerinden fırlayacakmış gibi hissediyorum

evet doğru. Ayrıntılı olan.benim zaten 3 lü testte afp değerim biraz yüksek çıktığı için giriyorum.inşallah hayırlısıyla temiz çıkar.dua edin kızlar.

inşallah her şey yolunda gidecek... hepiniz için yatmadan önce dua ediyorum... herkes bebişini kucağına alsın sağlıklı bir şekilde

çok sağol bilgi için
sen hangisine gitmeyi düşünüyorsun
P.S. ben emekli sandığına bağlıyım hiç karşılamaz mı fiyatını acaba?

ILGIN,OJELİFISTIK,FULYA
Teşekkür ederim canlarım,Bu duyguları yasadığımız için çok şanslıyız,Rabbim acılarını göstermesin:Saruboceq:
Bilgisayarıma virüs girdi heralde acayip yavaşladı ben çıkıyorum öptüm hepinizi bebişlerinize iyi bakın

görüşürüz tatlım kendinede bebişinede iyi bak annesi öptüm ikinizide:1hug:

kızlar ayrıntılı hangisi oluyor ya ben renkliye girdim ayrıntılı renksiz olanmı of ben renkliye girdim oda renksizdi ama idrar torbasına kadar herşeyini gördüler bu ayrıntılımı yani anlamıyorum ben bunları

canım sen kaçıncı haftada girdin ? genelde 20.haftada bakıyorlar ayrıntılıya. ama idrar torbasına kadar gördülerse ayrıntılı olandır herhalde. bir ücret vermemişmiydin. zaten pahalı ayrıntılı olan.200-300 civarı.

Kızlar aynı gün hepimizin demek 26 Aralık ayrıntılı ultrason günü benim saat 16:00 pınarın 15:30 senin kaçta?:dance:

Ohh birini dah abulduk. Ama bu ojelifıstığım hainlik yapıp bi hafta öne almış :) Kız biz senle aynı gün gitmedik mi kontrole? Niye erkene aldın bakim bu ayrıntılıyı :)

Canım bende de aynı sorun var. Sabahtan beri site takılıp bilgisayarımı kitliyo. Bende sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum... Herkeste var mı sorun?

Canım idrar torbasına kadar gördülerse heralde ayrıntılı olandır. Kaçıncı haftada girdin?

çok sağol bilgi için
sen hangisine gitmeyi düşünüyorsun
P.S. ben emekli sandığına bağlıyım hiç karşılamaz mı fiyatını acaba?

ben mustfa salih e gitmeyi düşünüyorum
ama hiç birini emekli sandığı karşılamıyo canım ya:1no2:

hiç merak etme cnm.her zaman dua ediyorum hepimize..çok iyi çıkacak göreceksin

Kızlar aynı gün hepimizin demek 26 Aralık ayrıntılı ultrason günü benim saat 16:00 pınarın 15:30 senin kaçta?:dance:

evet cnm şimdi baktım 16:00mıs 26 aralıkta:)))))))

amin cnm.inşallah.iyi bak kendine görüşürüz tatlım öpücüklerrrr

yaa evet kızlar su ması bile yazmam dakikalar sürüyor çok yavas.off.yemek yicem ben kızım acıktı galiba ilk defa bugun arka arkaya seri bir sekilde hareketlerini hissediyorum.vay beee ne güzelmiş :))hihoyyyt

kızlar ben özele gidiyorum o zamanda normal ücret dısında baska ödeniyormu hiç sormadım ayrıntılı için.bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…