kızlar ben özele gidiyorum o zamanda normal ücret dısında baska ödeniyormu hiç sormadım ayrıntılı için.bilen var mı
kızlar ben özele gidiyorum o zamanda normal ücret dısında baska ödeniyormu hiç sormadım ayrıntılı için.bilen var mı
kızlar iyi akşamlar tetanoz aşım var bugün sağlık ocağına yetilmem lazım.hepinizi öpüyorum.sitede çok yavaş zaten.bebişlerimize de öpücükler benden:):)
nası olur yaaa
ben geçen hafta randevu almak için aradım 385 ytl dedi bana???
kızlar benimkide 26 aralık bu kadar olur ya
kızlar bizim mesai bitti hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
ya kızlar bu fiyatlar ne böyle? buna bu kadar veriyosanız doğuma ne kadar vereceksiniz?
bende bir özel hastaneye gidiyorum. ama emekli sandığı karşılıyor heralde ya?? hiç fiyat sormadım ama bugüne kadar yaptırdığım herşeyi ücretsiz yaptırdım ben??
nası olur yaaa
ben geçen hafta randevu almak için aradım 385 ytl dedi bana???
şekerlerim sizlere hiç doyum olmuyor bizimde mesai bitimine az kaldı hepinizi kocaman öpüyorum bebişlere iyi bakın güzel anneler iyi akşamlar sevgiler:))))))
kızlar benimkide 26 aralık bu kadar olur ya
kızlar bizim mesai bitti hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
ben de özel doktora gidiyorum
ama ayrıntılı ultrasonu her doktor yapmıyor, zaten ayrıntılı ultrason ile bakan kişiler genelde nükleer tıp uzmanı veya uzman radyolog oluyolarmış ama uzmnalık alanları bebişler oluyomuşşş
o yüzden normal kadın doğum uzmanın dışında ayrı bir ayrıntılı ultrason uzmanına randevu alıp gidiyosun ve ayrı para veriyosun yani:bbo:
şekerlerim sizlere hiç doyum olmuyor bizimde mesai bitimine az kaldı hepinizi kocaman öpüyorum bebişlere iyi bakın güzel anneler iyi akşamlar sevgiler:))))))
Kızlar 18+5 girdim renkli usg dedi doktor ben 3lü testi yaptırmamıştım 2linin sonuçları iyi çıktı diye doktor istememişti o yüzden renkli usgye soktu beni şimdi bu gidişimdede muhtemelen 4 boyutluya girerim gibi geliyor
Ohh birini dah abulduk. Ama bu ojelifıstığım hainlik yapıp bi hafta öne almış :) Kız biz senle aynı gün gitmedik mi kontrole? Niye erkene aldın bakim bu ayrıntılıyı :)
Canım bende de aynı sorun var. Sabahtan beri site takılıp bilgisayarımı kitliyo. Bende sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum... Herkeste var mı sorun?
Canım idrar torbasına kadar gördülerse heralde ayrıntılı olandır. Kaçıncı haftada girdin?
ya kızlar bu fiyatlar ne böyle? buna bu kadar veriyosanız doğuma ne kadar vereceksiniz?
bende bir özel hastaneye gidiyorum. ama emekli sandığı karşılıyor heralde ya?? hiç fiyat sormadım ama bugüne kadar yaptırdığım herşeyi ücretsiz yaptırdım ben??
Canım bu ayrıntılıyı dalında uzman doktorlar yaptığı için bu kadar pahalı. Seninkini kendi doktorun mu yapacak ? Farklı doktor bakacaksa para verirsin sende diye tahmin ediyorum... Doğumu benim sağlık sigortam karşılayacak. O da 5.500 civarı tutuyor benim...
merhaba hatun kizlarr a.s.
yeni_aannecim tebrikler a.s. presnsimiz geliyormussssaglikli,hayirli,salih evlat olur inşaAllah
kizlar sizin nekadar erken ayrintili ultrasonlariniz..benimki 29 aralik..ki ben 20.haftaya girdim..ay bana cokmu gec verdiler randevu yahuuuu :uhm: ge belki sat'a göre verdiler tarihi..cünkü sat ile ultrason farkli gidiyor benim
buarada dün biliyorsunuz doktorum gene ped vermişti bana..bu sabah yolladim turnusol kagitlarini doktora..azalmiş su dedi..yani gelen su azalmişdemek catlak patlak artik neyse o kapaniyormus yavasca oyuzden yatiyormusum..
ama asil mesele bende iltihap varmiş..lökosit ve crp degerlerim yüksek cikti..buda iltihap göstergesiymiş..ama bu iltihap gebelikten öncede olmus olabilirmiş..gene antibiotik verdi..bu iltihap iyileşmemi engelliyormus..anam daha neler ögrencez ya..
velhasili kelam enaz 6 hafta daha yaticam :)
aman kuzumm iyi olsunda annesi yatar artik
bebişleri henuz hissetmeyenler cikolata yiyip otursunlar..işe yariyor..ben normalde cikolata hiç sevmem :) sirf oynasin diye nutellayla yatiyorum bazen :))) gerçi 16-17.haftalarinda olanlar var aramizda..onlar biraz daha sabretceklerbende daha yeni yeni basladim cünkü
öptüm hepinizi kocamannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?