2009 Mayıs Anneleri

kızlar iyi akşamlar tetanoz aşım var bugün sağlık ocağına yetilmem lazım.hepinizi öpüyorum.sitede çok yavaş zaten.bebişlerimize de öpücükler benden:):)

kızlar ben özele gidiyorum o zamanda normal ücret dısında baska ödeniyormu hiç sormadım ayrıntılı için.bilen var mı

ben de özel doktora gidiyorum
ama ayrıntılı ultrasonu her doktor yapmıyor, zaten ayrıntılı ultrason ile bakan kişiler genelde nükleer tıp uzmanı veya uzman radyolog oluyolarmış ama uzmnalık alanları bebişler oluyomuşşş

o yüzden normal kadın doğum uzmanın dışında ayrı bir ayrıntılı ultrason uzmanına randevu alıp gidiyosun ve ayrı para veriyosun yani:bbo:

kızlar ben özele gidiyorum o zamanda normal ücret dısında baska ödeniyormu hiç sormadım ayrıntılı için.bilen var mı

Bende özele gidiyorum canım. Ama benim doktorum beni ayrıntılı için bi profesöre yönlerdirdi. Normal doktoruma bu ay gitmeyeceğim. O profesöre gideceğim. Normal doktorum 140 ytl alıyor her muayenede. Ama ayrıntılı ultrason için randevu aldığım prof. 300 ytl dedi...

kızlar iyi akşamlar tetanoz aşım var bugün sağlık ocağına yetilmem lazım.hepinizi öpüyorum.sitede çok yavaş zaten.bebişlerimize de öpücükler benden:):)

İyi akşamlar canım. Hadi ol da kurtul bakalım. Öptüm kocaman seni ve bebişini...

nası olur yaaa
ben geçen hafta randevu almak için aradım 385 ytl dedi bana???

Her gün fikir mi değiştiriyo bunlar ? 430'da çokmuş ya. Benimki 300 diye çok diyordum bide...

Son düzenleme:
ya kızlar bu fiyatlar ne böyle? buna bu kadar veriyosanız doğuma ne kadar vereceksiniz?
bende bir özel hastaneye gidiyorum. ama emekli sandığı karşılıyor heralde ya?? hiç fiyat sormadım ama bugüne kadar yaptırdığım herşeyi ücretsiz yaptırdım ben??

kızlar benimkide 26 aralık bu kadar olur ya
kızlar bizim mesai bitti hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

Ooo 26 Aralık çoğalıyor ne güzel :) Herkeste aynı heyecan olacak desenize. Hayırlı sonuçlarla döneriz inşallah...

İyi akşamlar canım... Öptüm bende kocaman...

Canım bu ayrıntılıyı dalında uzman doktorlar yaptığı için bu kadar pahalı. Seninkini kendi doktorun mu yapacak ? Farklı doktor bakacaksa para verirsin sende diye tahmin ediyorum... Doğumu benim sağlık sigortam karşılayacak. O da 5.500 civarı tutuyor benim...

şekerlerim sizlere hiç doyum olmuyor bizimde mesai bitimine az kaldı hepinizi kocaman öpüyorum bebişlere iyi bakın güzel anneler iyi akşamlar sevgiler:))))))

Kızlar 18+5 girdim renkli usg dedi doktor ben 3lü testi yaptırmamıştım 2linin sonuçları iyi çıktı diye doktor istememişti o yüzden renkli usgye soktu beni şimdi bu gidişimdede muhtemelen 4 boyutluya girerim gibi geliyor

merhaba hatun kizlarr a.s.

yeni_aannecim tebrikler a.s. presnsimiz geliyormusss saglikli,hayirli,salih evlat olur inşaAllah

kizlar sizin nekadar erken ayrintili ultrasonlariniz..benimki 29 aralik..ki ben 20.haftaya girdim..ay bana cokmu gec verdiler randevu yahuuuu :uhm: ge belki sat'a göre verdiler tarihi..cünkü sat ile ultrason farkli gidiyor benim

buarada dün biliyorsunuz doktorum gene ped vermişti bana..bu sabah yolladim turnusol kagitlarini doktora..azalmiş su dedi..yani gelen su azalmiş demek catlak patlak artik neyse o kapaniyormus yavasca oyuzden yatiyormusum..

ama asil mesele bende iltihap varmiş..lökosit ve crp degerlerim yüksek cikti..buda iltihap göstergesiymiş..ama bu iltihap gebelikten öncede olmus olabilirmiş..gene antibiotik verdi..bu iltihap iyileşmemi engelliyormus..anam daha neler ögrencez ya..

velhasili kelam enaz 6 hafta daha yaticam :)

aman kuzumm iyi olsunda annesi yatar artik

bebişleri henuz hissetmeyenler cikolata yiyip otursunlar..işe yariyor..ben normalde cikolata hiç sevmem :) sirf oynasin diye nutellayla yatiyorum bazen :))) gerçi 16-17.haftalarinda olanlar var aramizda..onlar biraz daha sabretcekler bende daha yeni yeni basladim cünkü

öptüm hepinizi kocamannnn

kızlar benimkide 26 aralık bu kadar olur ya
kızlar bizim mesai bitti hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

ooo harika.. saatlerimiz aynı hemenhemen:)) kızlar

allah allah benim doktorum kendi yerine çağırdı ama en son gittiğimde ayrıntılıya bakıcam dedi.uzman mı acaba..gerci çok iyi bir doktor ama.arayıp sorayım bari birkaç gün içinde tekrar

şekerlerim sizlere hiç doyum olmuyor bizimde mesai bitimine az kaldı hepinizi kocaman öpüyorum bebişlere iyi bakın güzel anneler iyi akşamlar sevgiler:))))))

güle güle tatlım..iyi bak sende cnm bebişine vee evdeki kuzucuğuna..

Evet canım farklıdır o zaman. Çünkü 20.haftadan sonra bildiğim kadarıyla ayrıntılı oluyor.

Kızlar bu arada ben ilk kendi gittiğim hastanede yaptırdım ama kendi doktorum yapmadı başka bir doktor yaptı sonuçları kendi doktoruma götürdüm böbreğin birinde büyüme var bek önemli değil ama gelecek için sorun olabilir dedi ve beni bir profösöre gönderdi kendi doktorumda ssklı 40 ytl verdim profta 250 ytl verdim

ha ha ha.. ben hainlik yaptım sizden önce gidiyim diye...):: :dance::dance::dance:
yok ay valla bilmiyorum. ben üçlü test sonucumu kendi doktorumdan aldığımın ertesi günü tıp fakültesine gitmiştim. tekrar sonuçlarımı gösteriyim diye. ordaki doçentte dediki 20. haftada gel.daha iyi olur dedi. bana 19 aralığı verdi. sizinkide haftayamı 20.hafta oluyor ki acaba?

evet bende özel hastaneye gidiyorum ama sigorta karşılıyor benimkinide. her gittiğimde sadece 10 ytl ödüyorum.doğumda 200-250 ytl civarı oluyor sigortalı olduğum için.

sen nereye gidiyorsun ki pınarcım böyle 5500 ytl ne demek???çok veriyorsunuz valla.

ben ayrıntılıya girdiğimde 19 haftam bitmiş 20 ye girmiş olacağım o zaman.cnm benim ilacını kullan en azından bak kapanıyormus çatlak..gelen su azalmıs ne güzel çok sevindim cnm.ilk sıkıcı geldi yatmak bana ama iyi tarafından bakıyorum şimdi bebişim iyi çok şükür.e bide oooh ne rahatmış.yıllardır böyle yan gelip yatmamısım valla kızlar okul iş evlilik derken.. :)))

kızlar ayrıntılı ve renkli usg 2side aynıymış ve hatta nette 19 23 haftalar arası yapılır diyor şimdi doktorumlada konuştum oda aynı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…