Kızlar bu arada ben ilk kendi gittiğim hastanede yaptırdım ama kendi doktorum yapmadı başka bir doktor yaptı sonuçları kendi doktoruma götürdüm böbreğin birinde büyüme var bek önemli değil ama gelecek için sorun olabilir dedi ve beni bir profösöre gönderdi kendi doktorumda ssklı 40 ytl verdim profta 250 ytl verdim
ha ha ha.. ben hainlik yaptım sizden önce gidiyim diye...):: :dance::dance::dance:
yok ay valla bilmiyorum. ben üçlü test sonucumu kendi doktorumdan aldığımın ertesi günü tıp fakültesine gitmiştim. tekrar sonuçlarımı gösteriyim diye. ordaki doçentte dediki 20. haftada gel.daha iyi olur dedi. bana 19 aralığı verdi. sizinkide haftayamı 20.hafta oluyor ki acaba?
sen nereye gidiyorsun ki pınarcım böyle 5500 ytl ne demek???çok veriyorsunuz valla.
şekerlerim sizlere hiç doyum olmuyor bizimde mesai bitimine az kaldı hepinizi kocaman öpüyorum bebişlere iyi bakın güzel anneler iyi akşamlar sevgiler:))))))
merhaba hatun kizlarr a.s.
yeni_aannecim tebrikler a.s. presnsimiz geliyormussssaglikli,hayirli,salih evlat olur inşaAllah
kizlar sizin nekadar erken ayrintili ultrasonlariniz..benimki 29 aralik..ki ben 20.haftaya girdim..ay bana cokmu gec verdiler randevu yahuuuu :uhm: ge belki sat'a göre verdiler tarihi..cünkü sat ile ultrason farkli gidiyor benim
buarada dün biliyorsunuz doktorum gene ped vermişti bana..bu sabah yolladim turnusol kagitlarini doktora..azalmiş su dedi..yani gelen su azalmişdemek catlak patlak artik neyse o kapaniyormus yavasca oyuzden yatiyormusum..
ama asil mesele bende iltihap varmiş..lökosit ve crp degerlerim yüksek cikti..buda iltihap göstergesiymiş..ama bu iltihap gebelikten öncede olmus olabilirmiş..gene antibiotik verdi..bu iltihap iyileşmemi engelliyormus..anam daha neler ögrencez ya..
velhasili kelam enaz 6 hafta daha yaticam :)
aman kuzumm iyi olsunda annesi yatar artik
bebişleri henuz hissetmeyenler cikolata yiyip otursunlar..işe yariyor..ben normalde cikolata hiç sevmem :) sirf oynasin diye nutellayla yatiyorum bazen :))) gerçi 16-17.haftalarinda olanlar var aramizda..onlar biraz daha sabretceklerbende daha yeni yeni basladim cünkü
öptüm hepinizi kocamannnn
merhaba hatun kizlarr a.s.
yeni_aannecim tebrikler a.s. presnsimiz geliyormussssaglikli,hayirli,salih evlat olur inşaAllah
kizlar sizin nekadar erken ayrintili ultrasonlariniz..benimki 29 aralik..ki ben 20.haftaya girdim..ay bana cokmu gec verdiler randevu yahuuuu :uhm: ge belki sat'a göre verdiler tarihi..cünkü sat ile ultrason farkli gidiyor benim
buarada dün biliyorsunuz doktorum gene ped vermişti bana..bu sabah yolladim turnusol kagitlarini doktora..azalmiş su dedi..yani gelen su azalmişdemek catlak patlak artik neyse o kapaniyormus yavasca oyuzden yatiyormusum..
ama asil mesele bende iltihap varmiş..lökosit ve crp degerlerim yüksek cikti..buda iltihap göstergesiymiş..ama bu iltihap gebelikten öncede olmus olabilirmiş..gene antibiotik verdi..bu iltihap iyileşmemi engelliyormus..anam daha neler ögrencez ya..
velhasili kelam enaz 6 hafta daha yaticam :)
aman kuzumm iyi olsunda annesi yatar artik
bebişleri henuz hissetmeyenler cikolata yiyip otursunlar..işe yariyor..ben normalde cikolata hiç sevmem :) sirf oynasin diye nutellayla yatiyorum bazen :))) gerçi 16-17.haftalarinda olanlar var aramizda..onlar biraz daha sabretceklerbende daha yeni yeni basladim cünkü
öptüm hepinizi kocamannnn
hoşgeldin pınarcım bizde bebişimle ofiste yaptık kahvaltımızı nasılsın hayatım:))))))) üçlü testte canım aç yada tok farkediyor mu kan alınırken bizimde yakın üçlü testimiz
kızlar bu sabah uyandım
hamile olmak anneliğe hazırlanmak garip bir duygu her sabah gözlerimi açmadan bilincim yeni yeni açılırken hep o var aklımda ilk onu düşünüyorum
bu sabah yine zar zor yataktan kalktım tabi hep bebeğim aklımda defne kızım dedim günaydın hemen bana bir pıt pıt yaptı günaydın dedi annesine
daha çok konuşmak lazım onlarla
ben geçen bir masal kitabı aldım 2 hafta sonra bebişlerimiz dış dünyaaki sesleri duymaya başlayacaklar ben bu akşam masal okumaya başlıycam ona bunlar çok önemli kızlar bebişlerle iletişim açısından belkei en yakınlarımız bile onların dünyaya gelmesini beklesede
unutuyorlarki onlar birer canlı ve herşeyi hissediyorlar
ve biz anneler bunu biliyoruz ve en önemlisi gerçekten hissediyoruz
merhaba benim de sat 19 ağustos ama bebeğim 17 haftalık sizinki 18 mi?
arkadaşlar bebeğinizin hareketlerini ilk ne zaman hissettiniz ? ne güzel şeyler yazmışsınız ben hissedemedim hala 17 haftalık oldu br de ağrılarım oluyor sık sık size de oluyor mu?
:ecrin_bebek:
Merhabalar teyzelerim,annem bugün ögrendiki ben minik bir erkekmişim,yani annemin içine doğan his doğruymuş,henüz 17 hafta 1 günlüğüm bu yüzden doktor amca %100 demiyorum dedi.Ultrasonda bol bol hareket ettim,annem çok duygusal galiba dayanamadı ağladı,bide ben büyümüşüm öyle dedi beni çok özlemiş bu yüzden gördüğüne çok sevinmiş.:ecrin_bebek:
kızar ya siz şu ayrıntılı ultrasondan bahsedince bende dr tel açtım çünkü bana böyle birşeyden bahsetmemişti.Ben ist prof atıl Yüksel diye birini duydum ayrıntılı için gitmelimiyim diye ama bana gerek olmadığını söyledi.
Ayrıntılı ultrason diye birşey olmadığını,herşeyin makinede ve bakan gözde olduğunu söyledi.Her gittiğimde zaten ayrıntılı olarak bakıyormuş.Gerçekten idrar kesesinin dolumu boşmu olduğunu bile söylüyor.Benim dr prof olduğundan.Böyle işte kızlar sizleri okuyunca birden kendimi hiçbirşey yapmıyorum sandım soluğu telefonda aldım fırçamıda yedim:):):)
kızar ya siz şu ayrıntılı ultrasondan bahsedince bende dr tel açtım çünkü bana böyle birşeyden bahsetmemişti.Ben ist prof atıl Yüksel diye birini duydum ayrıntılı için gitmelimiyim diye ama bana gerek olmadığını söyledi.
Ayrıntılı ultrason diye birşey olmadığını,herşeyin makinede ve bakan gözde olduğunu söyledi.Her gittiğimde zaten ayrıntılı olarak bakıyormuş.Gerçekten idrar kesesinin dolumu boşmu olduğunu bile söylüyor.Benim dr prof olduğundan.Böyle işte kızlar sizleri okuyunca birden kendimi hiçbirşey yapmıyorum sandım soluğu telefonda aldım fırçamıda yedim:):):)
merhabalar arkadaşlarr
kasım27 de kontrolumuz vardı yeni bir doktora başladım
cok iyi muayenne etti sag olsun
herşey yolundamış ama suyum azmış normal de 50-80 arası olması gerekirken
benim 32 miş...
beslenmeme dikkat edicekmişim
kırmızı et ve süt dedi doktor başına böyle bi şey gelen varmı
Çok korkuyorum inş. bi şey olmaz
aralık 27 de kontrol var inş. iyi olur herşey....
18+3 haftalığım bu arada
sevgiler...Şeniz
canım zaten banada kendi doktorum ayrıntılıya girmen gerek filan demedi. benim üçlü testte afp biraz yüksek çıkınca ben korktum. başka bir doktora daha gösteriyim diye doçente gittim.oda bu sonuca göre sana ayrıntılı yapmak gerek dedi. yoksa bende girmiyordum anlayacağın. çünkü kendi doktorum gerek görmedi zaten bana.kendi doktorumun haberi bile yok benim ayrıntılıya gireceğimden.
Bak oda ilginç. Boşuna mı oluyor şimdi bizim gittiklerimiz? Yoksa seninki mi hep ayrıntılı bakıyor anlamadım? Benim doktorumda en son gittiğim de ölçümleri yapmadan önce idrar kesesine, ciğerlerine, kalbine falan hep baktı ama ayrıntılıya yönlendirdi. Orda tüm kalp damarları falan detaylı gözüküyormuş.
valla anlamadım bende canlarım ya hepsi farklı şeymi söylüyor zaten hassas dönemdeyiz.
Ben kendime güveniyorum dedi biraz sitemliydi sanki ona güvenmiyorum gibi mi geldi nedir.Ama ultrason görüntüleri gerçekten cok net gecen gittiğimde tam bakarken bak cişini yaptı dedi gerçekten onu bile gördük.Ama ben zaten her gittiğimde 200 veriyorum.
İnşallah tüm bebişler iyidir şimdi ilk önce allaha sonra dr emanetiz napalım sorunsuz olsunda şu yaramazlarkaydirigubbakcemile
valla anlamadım bende canlarım ya hepsi farklı şeymi söylüyor zaten hassas dönemdeyiz.
Ben kendime güveniyorum dedi biraz sitemliydi sanki ona güvenmiyorum gibi mi geldi nedir.Ama ultrason görüntüleri gerçekten cok net gecen gittiğimde tam bakarken bak cişini yaptı dedi gerçekten onu bile gördük.Ama ben zaten her gittiğimde 200 veriyorum.
İnşallah tüm bebişler iyidir şimdi ilk önce allaha sonra dr emanetiz napalım sorunsuz olsunda şu yaramazlarkaydirigubbakcemile
yok canım farketmıor aclık tokluk....kan werıosun gelıosun..hayırlısı canım.hayırlı hbr lerını alırız bebişin
evet canım ya ne gusel yazmısın,okurken duygulandım vallla....hamilelik duygusallık...bambaska ozel bişi...ben fırsat buldukca konusmaya calısıorummm oglumla...onu hıssetmek dunyanın en gusel seyii...yatarken uyanır uyanmaz her an onu dusunuorum...dunya umrumda deil valla,dertleri bıle unuttum hiç bişi dert etmıorum artık,vucudumda onu tasımak beslemek bambaska bişey...annelik hamiş kaldıın anda baslıomus...Rabbim herkese tattırsın :Saruboceq:bızımde meleklerımızı bıze bagıslasın...:Saruboceq:
canım benım beınım satta 18agustos ama bıs bugun 19+1 olduk canım ya benım minik erkekim dunyaya gelmek için biraz sabırsızlanıo sanırım teyzesiii...gelişimi onden gıdıo erkek bebkler genelde onden gıdıomuş canım.senınkı kız mı?
bende yaklasık 17 haftalıkken falan basladım hıssetmeye canım.ama hıssetmıorsanda dert etme,20.haftaya kadar hıssetmeyebılınıomus canım..
canım kıs benım oğlan kendıne arkadas gelceğini duyunca kıpır kıpır duramadı yerınde....canım benım ya tbr ederım ya dedım ya anneler hıssedermiş.....öpüorum oğlusunu.....
muhtaracım çok geçmiş olsun peki kızlar 2kez kan idrar şeker testi yaptırdınızmı ben bu gittiğimde onlarıda yaptırıcam ocak 6da gidicem
muhtaracım çok geçmiş olsun peki kızlar 2kez kan idrar şeker testi yaptırdınızmı ben bu gittiğimde onlarıda yaptırıcam ocak 6da gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?