2009 Mayıs Anneleri

Aynen canım benimde 3'lü testten önceki ay yapmıştı tüm testleri. Dur 17 Ocak'a gelmeden ayrıntılın var nasıl olsa. Onda da göreceğiz. Hem de daha detaylı. Cd'ye çekip veriyorlar görüntüleri. Özledikçe izleriz :)

bayanlar ben yavaş yavaş toparlanayım. yarın görüşürüz inşallah. bebişleride sizide öpüyorum.bye byeeee

Hadi güle güle canım. Bende toparlanmaya başlayayım. Trafikte fena gözüküyor. Evde de yemek yok :) İşim iş bu akşam. Öptüm kuzunu da seni de canım...

Doğum fiyatlarınıda öğrendim avcılar hospıtala gidiyorum ben ssklı normal doğum 350 sezeryan 480 arkadaşlar bence süper

ahh kıyamam ona ben ....kız erkek farketmez saglıklı olsunlarda....:Saruboceq:ben de onden gıdıo dıe baya telas yapmıstım ama normalmışş....bazı bebkler boyleymıss....

MUTAHHARA iyi olmana sevindim bu arada arkadaşlar ben bengi isimlerinizi bilsem daha güzel hitap edebilirim
dirimkızı nerelerdesin? bebişlerin iyi mi?

bayanlar ben yavaş yavaş toparlanayım. yarın görüşürüz inşallah. bebişleride sizide öpüyorum.bye byeeee

hoşçakal canimm :) bizde hem seni hem prensimizi öptük Şeniz

ayy evet bu cd işini konuşmak lazim..kuzenim almişti..bebek dogunca cok benzedigini fark etmiştik o görüntülere :) ama galiba kuzenim geç yaptirmişti ya..şimdi küçücük bizim bebişler :) acaba ne zaman yaptirmişti..ay yatmaktan kafam sulandi iyice :)))

canim manti al giderken..5 dk pişer,hemde bolbol yogurt yemiş olursun

ahh kıyamam ona ben ....kız erkek farketmez saglıklı olsunlarda....:Saruboceq:ben de onden gıdıo dıe baya telas yapmıstım ama normalmışş....bazı bebkler boyleymıss....

evet bazıları önden gidiyormuş... inşallah sağlıkla doğarlar başka bi şey istemez insan... :ecrin_bebek:

Teyzemde 6.ayda çektirmişti cd'ye. Aynı benziyor valla...

Mantı iyi fikir. Zaten buzlukta var. Kayınvalidem yapıp koymuştu sağolsun. En pratiği yapayım hemen...

kıslar ya su nette satılan kalp atıs sesını dınlemeye yarayan aletlerden kullanan warmı?sankı bı sayfada okudum,ama kaybettım sayfayı:1no2:bulamıorum....nasıl?zararı falan var mı acaba?benım de ılk bebeişim içimde olduğu için,10gun fark etmeden ole bekledığımız için bıraz pimpiriklı bı anne adayıyımm...oğlusumda surprız geldı saten ,dr lar tedavı demıştı...tedavısız surprız yaptı kuzum:sm_cool aletlerden mı alsam dıorum..dr kontrolune kadar zor dayanıorum,kıpırtısını duymayınca telaslanıorumsenağlama

muhtaracım çok geçmiş olsun peki kızlar 2kez kan idrar şeker testi yaptırdınızmı ben bu gittiğimde onlarıda yaptırıcam ocak 6da gidicem

canim valla bu aralar cok sık muayneye gittim..her gittiğimde de kan aldilar..afp'ye bktilar..crp ve lökosit testi yapildi 2 kere..şeker testini hiç hatirlamiyorum valla..

pipisinin resmini verdi he :))) bak boncuka ya poz vermş bide :)))saglikli hayirli olsun canim

evet yaa:) bizi çok şaşırttı:) inşallah bebeklerimiz hep yüzümüzü güldürür:)
kendinize iyi bakın güzel anneler biraz yemek yiyeceğiz biz oğluşumla:)))

Teyzemde 6.ayda çektirmişti cd'ye. Aynı benziyor valla...

Mantı iyi fikir. Zaten buzlukta var. Kayınvalidem yapıp koymuştu sağolsun. En pratiği yapayım hemen...

evet sanirim ileri tarihte yapiliyor dedigin gibi afiyet olsun canim

hiçbir fikrim yok o konuda canim..ama zaten inşaAllah 1-2 hafta sonra epey iyi hissetcekmişiz :) panik yapma,uyuyordur annesi..cikolata ye arada sirada

bende memnun oldum canım.

Ben artık gideyim kızlar. Azcık erken çıkayım. Trafik fena... Çok öptüm sizleri. Yarın sabah görüşürüz kısmetse...

Allah kolaylik versin canim,inşaAllah acilir biran önce..bizde seni ve yegenimizi öptük Şeniz hoşçakallll a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…