canım,evet farklı bi uzman bakıyor ayrıntılı ultrasona. radyolog oluyo galiba kendisi. ama zaten her gittiğimde kendi doktorum oraya da gönderiyor. ona ayrı bi para vermiyoz. 20 ve 22. haftalar arası ayrıntılı ultrason için gel dedi. ona da daha var benim.Canım bu ayrıntılıyı dalında uzman doktorlar yaptığı için bu kadar pahalı. Seninkini kendi doktorun mu yapacak ? Farklı doktor bakacaksa para verirsin sende diye tahmin ediyorum... Doğumu benim sağlık sigortam karşılayacak. O da 5.500 civarı tutuyor benim...
bende çıkmadan yazayım da gideyim dedim.bende ceren kızlar tekrardan memnun oldum...herkese iyi akşamlar
merhaba hatun kizlarr a.s.
yeni_aannecim tebrikler a.s. presnsimiz geliyormussssaglikli,hayirli,salih evlat olur inşaAllah
kizlar sizin nekadar erken ayrintili ultrasonlariniz..benimki 29 aralik..ki ben 20.haftaya girdim..ay bana cokmu gec verdiler randevu yahuuuu :uhm: ge belki sat'a göre verdiler tarihi..cünkü sat ile ultrason farkli gidiyor benim
buarada dün biliyorsunuz doktorum gene ped vermişti bana..bu sabah yolladim turnusol kagitlarini doktora..azalmiş su dedi..yani gelen su azalmişdemek catlak patlak artik neyse o kapaniyormus yavasca oyuzden yatiyormusum..
ama asil mesele bende iltihap varmiş..lökosit ve crp degerlerim yüksek cikti..buda iltihap göstergesiymiş..ama bu iltihap gebelikten öncede olmus olabilirmiş..gene antibiotik verdi..bu iltihap iyileşmemi engelliyormus..anam daha neler ögrencez ya..
velhasili kelam enaz 6 hafta daha yaticam :)
aman kuzumm iyi olsunda annesi yatar artik
bebişleri henuz hisset
meyenler cikolata yiyip otursunlar..işe yariyor..ben normalde cikolata hiç sevmem :) sirf oynasin diye nutellayla yatiyorum bazen :))) gerçi 16-17.haftalarinda olanlar var aramizda..onlar biraz daha sabretceklerbende daha yeni yeni basladim cünkü
öptüm hepinizi kocamannnn
merhabalar arkadaşlarr
kasım27 de kontrolumuz vardı yeni bir doktora başladım
cok iyi muayenne etti sag olsun
herşey yolundamış ama suyum azmış normal de 50-80 arası olması gerekirken
benim 32 miş...
beslenmeme dikkat edicekmişim
kırmızı et ve süt dedi doktor başına böyle bi şey gelen varmı
Çok korkuyorum inş. bi şey olmaz
aralık 27 de kontrol var inş. iyi olur herşey....
18+3 haftalığım bu arada
sevgiler...Şeniz
selam kızlar nasılsınız ben geldım herkesler gıtmış sanırım ya benım bu kuzucuklar tembelmı ne 20. haftaya gırdık hala hareketlerını hıssedemıyorum
evet cnm ben aldım gecen haftalarda haftada 1 kere dinliyorum abartmadan.zararlı olduğunu sanmam 3 hafta oldu alalı 3 kere dinledim oda kısacık.bence güzel bir alet.için rahat edecekse ve endişeleniyorsan al bence tatlım..kıslar ya su nette satılan kalp atıs sesını dınlemeye yarayan aletlerden kullanan warmı?sankı bı sayfada okudum,ama kaybettım sayfayı:1no2:bulamıorum....nasıl?zararı falan var mı acaba?benım de ılk bebeişim içimde olduğu için,10gun fark etmeden ole bekledığımız için bıraz pimpiriklı bı anne adayıyımm...oğlusumda surprız geldı saten ,dr lar tedavı demıştı...tedavısız surprız yaptı kuzum:sm_coolaletlerden mı alsam dıorum..dr kontrolune kadar zor dayanıorum,kıpırtısını duymayınca telaslanıorumsenağlama
selam kızlar nasılız bu gün tanışma faslı var sanırım bende Elif kızlar
biz geldikkkkkkkkkkk :sm_cool::sm_cool:
bugün kontrolumuz vardıı kuzucuğumla buluşma günüm yanii şükürler olsun herşey yolundaymışş üçlü teste gerek yok dedi dr um ..:teytey:
ama bu sefrde kapatmışş bacaklarını göstermedii bize yaww :çok üzgünüm:
ben sanırım doğana kadar cinsiyetini öğrenemicemm :çok üzgünüm:
zaten sağlıklı olması yeterli benim için o yüzden çokta merak etmiyorumm..
hazır çıkmışken sağlık ocağında tetanoz aşımızıda oldukk şükür acımadı fazla :Saruboceq:
kızlar şu ayrıntı ultrason için söylediğiniz miktarlara hayret ettim yaw ..benim yaptıracağım yer hastane ile anlaşmalı ve ssk lı olanlardan ücret almıyor üstelik ben 2 ci defa giricemm ocak başında ve hiçç ücret ödemiyeceğimm..
ben geldimm yetmezmi bacımmm :roflol::roflol:
slm kıslar bısde geldık oğluşla....yaa sormayın aynı dert bende de war yıyom yıyom cıkolatayı,asıcık bı kıpırdıo duruo falla((buyudukce tembel mı olcak ne benım kuzu bılmıorum ...
evet cnm ben aldım gecen haftalarda haftada 1 kere dinliyorum abartmadan.zararlı olduğunu sanmam 3 hafta oldu alalı 3 kere dinledim oda kısacık.bence güzel bir alet.için rahat edecekse ve endişeleniyorsan al bence tatlım..
ayy fulya canım saol ya,en asından kullanan bırınden yorum almıs oldum...:CüvCüv:
Hoşgeldin canımmmmmmmmm
biz geldikkkkkkkkkkk :sm_cool::sm_cool:
bugün kontrolumuz vardıı kuzucuğumla buluşma günüm yanii şükürler olsun herşey yolundaymışş üçlü teste gerek yok dedi dr um ..:teytey:
ama bu sefrde kapatmışş bacaklarını göstermedii bize yaww :çok üzgünüm:
ben sanırım doğana kadar cinsiyetini öğrenemicemm :çok üzgünüm:
zaten sağlıklı olması yeterli benim için o yüzden çokta merak etmiyorumm..
hazır çıkmışken sağlık ocağında tetanoz aşımızıda oldukk şükür acımadı fazla :Saruboceq:
kızlar şu ayrıntı ultrason için söylediğiniz miktarlara hayret ettim yaw ..benim yaptıracağım yer hastane ile anlaşmalı ve ssk lı olanlardan ücret almıyor üstelik ben 2 ci defa giricemm ocak başında ve hiçç ücret ödemiyeceğimm..
civcivim seherim nasılsınız?? hoşgeldiniz
canımm benimm saol sen nasılsınnn ??
Haberlerin iyi olduğuna sevindim canım,bebişlerimizi kucagııza alacagımız günüleride görürüz inşallah,bu arada fiyatlar banada çok uçuk geldi ya..Hadi çalısanların sigortası karsılıyor ben mecburen bayılacağım o parayı sonra bebişe esya alacağımızda ne olacak bilmem neyse daha var zamanımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?