2009 Mayıs Anneleri

bende inci kızlar gidiyorum artık evime bugünlük bu kadar. evde biraz tavuğum vardı bide pilav yapayım yanına iade edelim bu akşamıda böyle.

öpüyorum kızlarımı,oğlanlarımı iyi bakın annneleri bebişlerime yoksa sopa hepinize valla.:):):):)

selam kızlar nasılsınız ben geldım herkesler gıtmış sanırım ya benım bu kuzucuklar tembelmı ne 20. haftaya gırdık hala hareketlerını hıssedemıyorum

canım,evet farklı bi uzman bakıyor ayrıntılı ultrasona. radyolog oluyo galiba kendisi. ama zaten her gittiğimde kendi doktorum oraya da gönderiyor. ona ayrı bi para vermiyoz. 20 ve 22. haftalar arası ayrıntılı ultrason için gel dedi. ona da daha var benim.

bende çıkmadan yazayım da gideyim dedim.bende ceren kızlar tekrardan memnun oldum...herkese iyi akşamlar

benim de nickim ceren ama adım ayşe. ceren; bigün bi kızım olursa ona koyacağım addı. ama ondan da vazgeçtim gibi.CADIARZU

Canım çok tesekkür ederim,Rabbim hepimizin bebişlerini korusun:Saruboceq:
Kızım ben sana herkesin basına kötü olan sey gelmez demedimmi ohh rahatlamıssındır simdi,bakma bir daha öyle kötü forumlaraklava:
Bu iltihap antibiyotikle geçecekse onun içinde endişhe etme canım,Sen bol bol dinlenmene bak,kalkma yattığın yerden çoook öptüm bebişinden:ecrin_bebek:

Canım çok geçmiş olsun,bol bol su iç emi,iyi beslen ye etini sütünü,gönlünüde ferah tut sen beslenirsen bebişinde beslenir

biz geldikkkkkkkkkkk :sm_cool::sm_cool:

bugün kontrolumuz vardıı kuzucuğumla buluşma günüm yanii şükürler olsun herşey yolundaymışş üçlü teste gerek yok dedi dr um ..:teytey:
ama bu sefrde kapatmışş bacaklarını göstermedii bize yaww :çok üzgünüm:
ben sanırım doğana kadar cinsiyetini öğrenemicemm :çok üzgünüm:
zaten sağlıklı olması yeterli benim için o yüzden çokta merak etmiyorumm..
hazır çıkmışken sağlık ocağında tetanoz aşımızıda oldukk şükür acımadı fazla :Saruboceq:

kızlar şu ayrıntı ultrason için söylediğiniz miktarlara hayret ettim yaw ..benim yaptıracağım yer hastane ile anlaşmalı ve ssk lı olanlardan ücret almıyor üstelik ben 2 ci defa giricemm ocak başında ve hiçç ücret ödemiyeceğimm..

evet cnm ben aldım gecen haftalarda haftada 1 kere dinliyorum abartmadan.zararlı olduğunu sanmam 3 hafta oldu alalı 3 kere dinledim oda kısacık.bence güzel bir alet.için rahat edecekse ve endişeleniyorsan al bence tatlım..

selam kızlar nasılız bu gün tanışma faslı var sanırım bende Elif kızlar

slm cnm hoşgeldin.nasılsın ?

Haberlerin iyi olduğuna sevindim canım,bebişlerimizi kucagııza alacagımız günüleride görürüz inşallah,bu arada fiyatlar banada çok uçuk geldi ya..Hadi çalısanların sigortası karsılıyor ben mecburen bayılacağım o parayı sonra bebişe esya alacağımızda ne olacak bilmem neyse daha var zamanımız

slm kıslar bısde geldık oğluşla....yaa sormayın aynı dert bende de war yıyom yıyom cıkolatayı,asıcık bı kıpırdıo duruo falla((buyudukce tembel mı olcak ne benım kuzu bılmıorum ...

Hoşgeldin canımmmmmmmmm

hosbulduk canım ya.. bitanemmm,fıstığım cok sevındım ya kuzucuğuna benım tosuna arkadas geldii...bı osaman kıpırdadı benım yagızım saten,o andan beri tık yok gene:roflol:heycan yaptı tosunum sanırsam:ecrin_bebek:cok sewındım ya :sm_cool::sm_cool:kendı ogrendığım gunku gıbı heycanla bekledım seni falla....

aaa görmedim msjını cnm altta kalmıs sayfanın..gözünaydın cnm çook sevindim maşallah yine mi göstermedi kız aaa:) erkek olsa gösterirdi bence kız olmasın bebiş.. ya ben daha olmadım ası.kayıtlıda değilim sağlık ocağına .baska yerlerde vuruluyor mu acaba

civcivim seherim nasılsınız?? hoşgeldiniz

saol tatlımm seninde bebiş iyiymiş şükür sevindim bende ..ciddden o fiyatlara bende çok şaşırıyorum tatlımm kötükedihüsokötükedihüso

Kızlar bugün biraz forumdan ayrı kaldım içim içimi yedi valla bu forum bagımlılık yapar ayolkaydirigubbakcemile3
Velhasıl bilgisayara virüs girdi sanırım,çok sükür telefonun icadı sayesinde eşimin tarifi ile hallettim olayısüprizzzzz
Özzzzzlemişim sizi yavvvvs
:CüvCüv::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…