2009 Mayıs Anneleri

Sağol güzelim, yagızınıda ısırıyom yanaklarından,bende sarelle yiyiyorum simdi kıpırdasın diyecokacimcoook
a.s.a.s.

aynen cnm benim.çıksamda aklım burda kalıyor:))
özletme kendini

kızlar tatlı işi gerçek özelliklede çikolata yiyince mutlaka oynuyo bebiş çünkü ben bayramda çikolatayı biraz fazla kaçırdım bayram boyunca halay çekti benim kuzucuğum :)))

kızlar tatlı işi gerçek özelliklede çikolata yiyince mutlaka oynuyo bebiş çünkü ben bayramda çikolatayı biraz fazla kaçırdım bayram boyunca halay çekti benim kuzucuğum :)))

ayy çok sekerler yaaaa pıt pıt hihoyyythihoyyyt
Masallah onlara

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr bana az ye artık dedii 44 kilodan 54 kiloya çıkmışımm senağlamasenağlama

naniknanikaz ye kızım bırazda az uyu şişersın tabı kızlar sız bu cadıyı bılmıyonuz suan msnde kamara acık karşımda bır yandanda tıkınıyor sonrada kılo aldım dıyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

bu cadıyaa inanmayınn kendii tıkınıyoo pc başındaa klava:klava:bana iftira atıyorrr ...sadece su içiyorummm :çok üzgünüm:hem kendiside 7 kilo almışşş:roflol::roflol:

Son düzenleme:
anam siz ne zaman geldiniz yahu?? bende burda üfleyip püflüyordum

civcivcim dert etme..ekmegi kes yeter banada az ye demişti..gecen ay ekmegi kestim,abur cuburu kisitladim,bol meyve yedim ve 1kiloyla tamamladim fakatttttt su yattiğim 15 günde 3kilo aldim :roflol: ye iç yat ye iç yat :roflol: pekte umrumda degil acikcasi..bebiş saglikli olsun yeter..zaten yemekte yemesem depresyona girerim bu durumda onu yapma bunu yapma yemegime karişmayin bariiiii :roflol: hem zaten benim gibi yuvarlak olanlar için dogumdan sonra zayiflama grubu kurcaz :roflol:

SEHERCİM ve CİVCİVCİM ayy çok güldüm ikinize ilahi...Yiycez tabi ayol hamileyiz biz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…