evet cnm ben aldım gecen haftalarda haftada 1 kere dinliyorum abartmadan.zararlı olduğunu sanmam 3 hafta oldu alalı 3 kere dinledim oda kısacık.bence güzel bir alet.için rahat edecekse ve endişeleniyorsan al bence tatlım..
ayy fulya canım saol ya,en asından kullanan bırınden yorum almıs oldum...:CüvCüv:
evet cnm bende kullanan bir kaö kişiyle konustuktan sonra aldım.yoksa kararsızdım.benim 3 kız kardesim var ilerde onlarda kullanır..yani gereksiz bir ürün gibi gelmedi bana.
hosbulduk canım ya.. bitanemmm,fıstığım cok sevındım ya kuzucuğuna benım tosuna arkadas geldii...bı osaman kıpırdadı benım yagızım saten,o andan beri tık yok gene:roflol:heycan yaptı tosunum sanırsam:ecrin_bebek:cok sewındım ya :sm_cool::sm_cool:kendı ogrendığım gunku gıbı heycanla bekledım seni falla....
evet cnm bende kullanan bir kaö kişiyle konustuktan sonra aldım.yoksa kararsızdım.benim 3 kız kardesim var ilerde onlarda kullanır..yani gereksiz bir ürün gibi gelmedi bana.
aynen canım bende kararsız kaldım...alsammı gereklımı,oraya da para ayırsak mı falan dıe ama bole sabırsızlık we ewham içinde kalmaktansa almak daha ii olcak sanırım..a.s:ecrin_bebek:
Kızlar bugün biraz forumdan ayrı kaldım içim içimi yedi valla bu forum bagımlılık yapar ayolkaydirigubbakcemile3
Velhasıl bilgisayara virüs girdi sanırım,çok sükür telefonun icadı sayesinde eşimin tarifi ile hallettim olayısüprizzzzz
Özzzzzlemişim sizi yavvvvs
:CüvCüv::CüvCüv:
aynen cnm benim.çıksamda aklım burda kalıyor:))
özletme kendini
yemek yemeye gidiyorum ben kızlar..yaa midemde yanma var yine ..(hay allah
Sağol güzelim, yagızınıda ısırıyom yanaklarından,bende sarelle yiyiyorum simdi kıpırdasın diyecokacimcoook
a.s.a.s.
yemek yemeye gidiyorum ben kızlar..yaa midemde yanma var yine ..(hay allah
Deneme basarılı kızlar tavsiye ederimhihoyyythihoyyyt
Canım aç bırakma kendini midenin dostu az az sık sık yemek hiç bos bırakmamak lazım YİYELİMMMcokacimcoook
kızlar tatlı işi gerçek özelliklede çikolata yiyince mutlaka oynuyo bebiş çünkü ben bayramda çikolatayı biraz fazla kaçırdım bayram boyunca halay çekti benim kuzucuğum :)))
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr bana az ye artık dedii 44 kilodan 54 kiloya çıkmışımm senağlamasenağlama
oy oy oy kız biz cidden yuvarlanarak gitcess doğuma bende 4.5 kg almışım,şişiyoz valla:CüvCüv:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr bana az ye artık dedii 44 kilodan 54 kiloya çıkmışımm senağlamasenağlama
naniknanikaz ye kızım bırazda az uyu şişersın tabı kızlar sız bu cadıyı bılmıyonuz suan msnde kamara acık karşımda bır yandanda tıkınıyor sonrada kılo aldım dıyor laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
oy oy oy kız biz cidden yuvarlanarak gitcess doğuma bende 4.5 kg almışım,şişiyoz valla:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?