anam siz ne zaman geldiniz yahu?? bende burda üfleyip püflüyordum
civcivcim dert etme..ekmegi kes yeterbanada az ye demişti..gecen ay ekmegi kestim,abur cuburu kisitladim,bol meyve yedim ve 1kiloyla tamamladim fakatttttt su yattiğim 15 günde 3kilo aldim :roflol: ye iç yat ye iç yat :roflol: pekte umrumda degil acikcasi..bebiş saglikli olsun yeter..zaten yemekte yemesem depresyona girerim bu durumda onu yapma bunu yapma yemegime karişmayin bariiiii :roflol: hem zaten benim gibi yuvarlak olanlar için dogumdan sonra zayiflama grubu kurcaz :roflol:
ya kızlarr yaa öyle demeyin kıskanıyorum sizi beeen!! benim böcüğüm accık tembel galiba,ben daha hiç hissetmedim hareket ettiğini. bir çanak sarelle yesem nafile:çok üzgünüm:
bu arada bende bu bayram tatilinde 1 kilo almışım. bir hafta da bir kilo:1shok: neyseki annemle yaşamıyorumkaydirigubbakcemile3 zaten tosun gibiyim, yokuşları yuvaralanıp kolay inerdim heralde:) sen 4 ayda toplam 1,5 kilo al, sonra 1 haftada 1 daha!anacığım sağolsun:CüvCüv:
yeni annecim nasil kipraşiyor dimi çikolata yiyincehareketlerini hissetmek süperrr :dance:
civcivcim bu arada unuttum az önce demeyi..bebişin iyi olmasina cooook sevindim :) hep böyle saglikli haberlerle gelirsin inşaAllahhhepimizde öyle inşaAllahh
bnece de mutahhara aaa bıde kıloları dert etme kıs kusulara can feda yanı demi ama ....sag salım bı alaım kucagımıza,dıyet sayfası acarız ozaman da:CüvCüv::1rolleyes:
ya kızlarr yaa öyle demeyin kıskanıyorum sizi beeen!! benim böcüğüm accık tembel galiba,ben daha hiç hissetmedim hareket ettiğini. bir çanak sarelle yesem nafile:çok üzgünüm:
bu arada bende bu bayram tatilinde 1 kilo almışım. bir hafta da bir kilo:1shok: neyseki annemle yaşamıyorumkaydirigubbakcemile3 zaten tosun gibiyim, yokuşları yuvaralanıp kolay inerdim heralde:) sen 4 ayda toplam 1,5 kilo al, sonra 1 haftada 1 daha!anacığım sağolsun:CüvCüv:
Ne sanslısın,Ben gidemedim bayramda yaa benimkiler tekirdağda ben marmariste çok uzak kalıyoz özledim valla annişi yanımda olsada hiç yemek yapmasam o beslese beni dimi:jeyyar:
anam siz ne zaman geldiniz yahu?? bende burda üfleyip püflüyordum
civcivcim dert etme..ekmegi kes yeterbanada az ye demişti..gecen ay ekmegi kestim,abur cuburu kisitladim,bol meyve yedim ve 1kiloyla tamamladim fakatttttt su yattiğim 15 günde 3kilo aldim :roflol: ye iç yat ye iç yat :roflol: pekte umrumda degil acikcasi..bebiş saglikli olsun yeter..zaten yemekte yemesem depresyona girerim bu durumda onu yapma bunu yapma yemegime karişmayin bariiiii :roflol: hem zaten benim gibi yuvarlak olanlar için dogumdan sonra zayiflama grubu kurcaz :roflol:
SEHERCİM ve CİVCİVCİM ayy çok güldüm ikinize ilahi...Yiycez tabi ayol hamileyiz biz:CüvCüv:
yeni annecim nasil kipraşiyor dimi çikolata yiyincehareketlerini hissetmek süperrr :dance:
civcivcim bu arada unuttum az önce demeyi..bebişin iyi olmasina cooook sevindim :) hep böyle saglikli haberlerle gelirsin inşaAllahhhepimizde öyle inşaAllahh
ben balıklama atlayım olaya ben tartulmuyorum bilem yiyorum yatıyorum doğuma vinçle çıkaracaklar beni evden hahahahaaa
ben balıklama atlayım olaya ben tartulmuyorum bilem yiyorum yatıyorum doğuma vinçle çıkaracaklar beni evden hahahahaaa
aa tekirdagmi :) benim dedemler 20 sene orda kalmişlar..eskilerindenler yani :) annemlerde orda dogmus..suanda dayimda orda :) cok severim ben tekirdagi :)
:roflol: :roflol: kiz acaba hepimiz bi nakliyat şirketiyle anlaşip vinçmi kiralasak :roflol: toptan kaldirmaya fiyatta kirarlar hem :roflol: :roflol:
hosgeldın canım.....
nasıl bebişler ?keyıfler nasıl?sen ye ye yat saten bebişler ii olsunda...bende dıom bu hatunlara dert etmeyın werırız can feda dıe...kuzular ii olsunda tekerleklı sandalyeyle gıderız doguma.benım arkadasım 70 kıloyla hamile kalmıştı tam tamına 110 kıloyla gıttı doguma..amelıyathaneye tekerleklı sandalye ıle goturuolarmış ama o sıgmamıştı sandalyey.cokacimcoookgunde 3 ekmek yıyordu ,bıraz abartmıstı canım oda...ama tosunu tam 4,5 kılo dogdu...eee o kıloya ole bı bebek geldı...gunde 2 3 lıtre sut içiodu,ben içemiom falla okadar...ve oglusu cınar dogdugunda abartısız 3 aylık bebişlere benzıordu şimdi hatun 67 kılo,dogum oncesınden de zayıff yanii....werırız werırız meraklanmayın.:CüvCüv:110 dan 67 ye bıle düşülüo yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?