2009 Mayıs Anneleri

yeni annecim nasil kipraşiyor dimi çikolata yiyince hareketlerini hissetmek süperrr :dance:

civcivcim bu arada unuttum az önce demeyi..bebişin iyi olmasina cooook sevindim :) hep böyle saglikli haberlerle gelirsin inşaAllahh hepimizde öyle inşaAllahh

bnece de mutahhara aaa bıde kıloları dert etme kıs kusulara can feda yanı demi ama ....sag salım bı alaım kucagımıza,dıyet sayfası acarız ozaman da:CüvCüv::1rolleyes:

ya kızlarr yaa öyle demeyin kıskanıyorum sizi beeen!! benim böcüğüm accık tembel galiba,ben daha hiç hissetmedim hareket ettiğini. bir çanak sarelle yesem nafile:çok üzgünüm:
bu arada bende bu bayram tatilinde 1 kilo almışım. bir hafta da bir kilo:1shok: neyseki annemle yaşamıyorumkaydirigubbakcemile3 zaten tosun gibiyim, yokuşları yuvaralanıp kolay inerdim heralde:) sen 4 ayda toplam 1,5 kilo al, sonra 1 haftada 1 daha! anacığım sağolsun:CüvCüv:

merak etme cerencim yafs benım mınık erkekımde tembel galıba...yıyoz yıyoz cıkolatayı ama ascık bı hareket sonra tık kesılıo hemen.basen ona bıle ses cıkartmıo falla:1no2:..ben de sarelle yok ewde ole tek çikolatalardan yıyıp duruom,onlar mı işe yaramıo anlamadım.yarın gıdıp alcam saralle bende:lepi:bakalım ozaman napcak :jeyyar:boswerın kıloları kuzular ıı olsun yeter....

Evet canm ya şu tatlı olayını duyduğum günden beri denemelerim sürüyor :jeyyar: İnşallah yakında bunlarada gerek kalmaz ogluşum kendiliğinden tepiklemek ister:ecrin_bebek:

kıslar hanı su kolay battanıye wardı ya yunu bılmıodum hanı ;yunun ustundekı etıkette MODO ALMOND yasıo...hele bı orulsun ascık resmınıde koyarım sıze....

bnece de mutahhara aaa bıde kıloları dert etme kıs kusulara can feda yanı demi ama ....sag salım bı alaım kucagımıza,dıyet sayfası acarız ozaman da:CüvCüv::1rolleyes:

bencedeee 1-2 1-2 sporda yapariz kaydirigubbakcemile2 diyette yaparizz cokacimcoook
manken gibim anne oluruzzzz hep birlikte şakkıdı

canim benim ya takma kafana böyle..herkes sirayla basladi..seninde 1-2 haftaya kalmaz baslicak merak etme 2.5 kilomu aldin bu kadr ayda helal olsun valla ben 15 günde 3 kilo aldim

Ne sanslısın,Ben gidemedim bayramda yaa benimkiler tekirdağda ben marmariste çok uzak kalıyoz özledim valla annişi yanımda olsada hiç yemek yapmasam o beslese beni dimi:jeyyar:

ben balıklama atlayım olaya ben tartulmuyorum bilem yiyorum yatıyorum doğuma vinçle çıkaracaklar beni evden hahahahaaa

Ne sanslısın,Ben gidemedim bayramda yaa benimkiler tekirdağda ben marmariste çok uzak kalıyoz özledim valla annişi yanımda olsada hiç yemek yapmasam o beslese beni dimi:jeyyar:

aa tekirdagmi :) benim dedemler 20 sene orda kalmişlar..eskilerindenler yani :) annemlerde orda dogmus..suanda dayimda orda :) cok severim ben tekirdagi :)

hoşgeldin tatlımm biz dedikodulara çoktan başladık vallaaa ..
amann kimm takar yalova kaymakamını tatlımm hem kilo alırım hemde yerimm yeterki bebişim sağlıklı olsunn ..dedeiğin gibi sonra veririz kilolarıı hiçç önemli değilll..şişko olanlar düşünsünn (Seherim) gibi :roflol:

SEHERCİM ve CİVCİVCİM ayy çok güldüm ikinize ilahi...Yiycez tabi ayol hamileyiz biz:CüvCüv:

dimii tatlımm yaa :roflol: duy seherimm :mymeka:

canım benimm çok sağol darısıı bütün arkadaşlara iyi haberler alırsınız inşallahh her dr a gittiğinizde

kız üzülme bende çok az hissediyorum tabi oda bebekse kımıl kımıl bişey

ben balıklama atlayım olaya ben tartulmuyorum bilem yiyorum yatıyorum doğuma vinçle çıkaracaklar beni evden hahahahaaa

hosgeldın canım.....
nasıl bebişler ?keyıfler nasıl?sen ye ye yat saten bebişler ii olsunda...bende dıom bu hatunlara dert etmeyın werırız can feda dıe...kuzular ii olsunda tekerleklı sandalyeyle gıderız doguma.benım arkadasım 70 kıloyla hamile kalmıştı tam tamına 110 kıloyla gıttı doguma..amelıyathaneye tekerleklı sandalye ıle goturuolarmış ama o sıgmamıştı sandalyey.cokacimcoookgunde 3 ekmek yıyordu ,bıraz abartmıstı canım oda...ama tosunu tam 4,5 kılo dogdu...eee o kıloya ole bı bebek geldı...gunde 2 3 lıtre sut içiodu,ben içemiom falla okadar...ve oglusu cınar dogdugunda abartısız 3 aylık bebişlere benzıorduşimdi hatun 67 kılo,dogum oncesınden de zayıff yanii....werırız werırız meraklanmayın.:CüvCüv:110 dan 67 ye bıle düşülüo yani...

aa tekirdagmi :) benim dedemler 20 sene orda kalmişlar..eskilerindenler yani :) annemlerde orda dogmus..suanda dayimda orda :) cok severim ben tekirdagi :)

Şekerim ben direk trakyalıyım,anne tekirdağ baba çorlu o biçim üj bej yanihihoyyythihoyyyt

[dirimkızı ve cerencimm daha durun bakalımmm yahuu çok erken sizin içinn bizim bebişler 20 haftalık oldu ve biz daha yeni yeni hissediyoruz içiniz rahat olsun o yüzdennn a.s.a.s.[/B]

Kız o ne be öyleee uffkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…