Şekerim ben direk trakyalıyım,anne tekirdağ baba çorlu o biçim üj bej yanihihoyyythihoyyyt
Kız o ne be öyleee uffkafamçokkarıştı
abartmıom yafs falla ...bı gorsen bıs tanıyamıoduk onu 110 ken yanı bencede okadar yeme dıoduk ama napsın doymuordu yanııı sajka gıbı demiii:bbo:
hoşgeldin tatlımm biz dedikodulara çoktan başladık vallaaa ..
amann kimm takar yalova kaymakamını tatlımm hem kilo alırım hemde yerimm yeterki bebişim sağlıklı olsunn ..dedeiğin gibi sonra veririz kilolarıı hiçç önemli değilll..şişko olanlar düşünsünn (Seherim) gibi :roflol:
kıskanma kız benı kıskandıgın ıcın yıyıp duruyorsunkı şişko olayımda semra gıbı guzel hatun olayım dıye :icecream::icecream:
hoşgeldin tatlımm biz dedikodulara çoktan başladık vallaaa ..
amann kimm takar yalova kaymakamını tatlımm hem kilo alırım hemde yerimm yeterki bebişim sağlıklı olsunn ..dedeiğin gibi sonra veririz kilolarıı hiçç önemli değilll..şişko olanlar düşünsünn (Seherim) gibi :roflol:
kıskanma kız benı kıskandıgın ıcın yıyıp duruyorsunkı şişko olayımda semra gıbı guzel hatun olayım dıye :icecream::icecream:
:roflol::roflol: bi ara hatırlatt bu sölediklerine gülecemm şekerimmm
kesecekler bacımm öle çıkacaklarKızım bizi vinçle çıkardılar diyelim biz çocukları nasıl çıkarcass
iyi fikir toplu indirim bile yaparrr:roflol: :roflol: kiz acaba hepimiz bi nakliyat şirketiyle anlaşip vinçmi kiralasak :roflol: toptan kaldirmaya fiyatta kirarlar hem
sağol cnm iyiyim kocişim seyhate gitti duygusal tranva yaşıyorum zaten ayrı yatıyoruzhosgeldın canım.....
nasıl bebişler ?keyıfler nasıl?sen ye ye yat saten bebişler ii olsunda...bende dıom bu hatunlara dert etmeyın werırız can feda dıe...kuzular ii olsunda tekerleklı sandalyeyle gıderız doguma.benım arkadasım 70 kıloyla hamile kalmıştı tam tamına 110 kıloyla gıttı doguma..amelıyathaneye tekerleklı sandalye ıle goturuolarmış ama o sıgmamıştı sandalyey.cokacimcoookgunde 3 ekmek yıyordu ,bıraz abartmıstı canım oda...ama tosunu tam 4,5 kılo dogdu...eee o kıloya ole bı bebek geldı...gunde 2 3 lıtre sut içiodu,ben içemiom falla okadar...ve oglusu cınar dogdugunda abartısız 3 aylık bebişlere benzıordu şimdi hatun 67 kılo,dogum oncesınden de zayıff yanii....werırız werırız meraklanmayın.:CüvCüv:110 dan 67 ye bıle düşülüo yani...
[dirimkızı ve cerencimm daha durun bakalımmm yahuu çok erken sizin içinn bizim bebişler 20 haftalık oldu ve biz daha yeni yeni hissediyoruz içiniz rahat olsun o yüzdennn a.s.a.s.[/B]
abartmıom yafs falla ...bı gorsen bıs tanıyamıoduk onu 110 ken yanı bencede okadar yeme dıoduk ama napsın doymuordu yanııı sajka gıbı demiii:bbo:
En çok kaç kilo alırız doguma kadar tahminlerinizi alayım bayanlar?
En çok kaç kilo alırız doguma kadar tahminlerinizi alayım bayanlar?
dirimkızı he valla haklısın bacımmm çok pardonn bir an için seni seherimle karıştırdımdaaa :roflol:Şeniz
bu seherimm de iki tane hareketleri hissetmiyorum diyorr ama hala bağırsak hareketleriyle bebişin hareketlerini ayırt edemiyor yaw :mymeka::roflol:
bebişler oynuyorr o hala bağırsak hareketi sanıyorr :roflol::roflol:
bacım daha 10 kılo alırız gıbıme gelıyor ama cıvcıv hatunu 20 alır cokacimcoook
kesecekler bacımm öle çıkacakla
iyi fikir toplu indirim bile yaparrr
sağol cnm iyiyim kocişim seyhate gitti duygusal tranva yaşıyorum zaten ayrı yatıyoruz
o kadar ekemek yemiyordurum yawww şimdi endişe ettim yaaa diyetemi girsem
sakın haaa ne dıyetıymış ooooklava:dıyet cok sakıncalı tatlım sakın ha hele bıde sen üç canlısım ayol ...korkutmak için demedım kıslar,moral olsun dıe soledım...110 dan67 ye dusuluosa her sekılde werırız demek ıstedım ama yanlış oldu galıba:bbo:ama benım arkadas abartı yıyordu dedım ya..hatta her gun mutlaka 1 2 tabak hamur işi bıle tuketıodu yapmayın kıslar,werırız yafs...kusucukları aradık beklemedıkmı...feda olsun onlara...ben sadece kepek ekmek yıyorumm,canım ne ıstıosa onu yıyom sızde kısmayın hamışşız yıcez tabı.hele sen dırımkızı ye senın daha cok yemen lasım yarasın ıkız .allah kavustursun canım kocısle,tez zamanda doner inşalah ta sana hep yedırır:1rolleyes:böcüklere....
bağırsak hareketleri farklı oluyor yaaaaaaaa
ılahı SEHER CIVCIV ne tatlı atısıonuz kıss...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
ben tartı ile muatap olmadığımdan tahmin etmiyorum yorum yok
yaw tatlımm bu cadu aynı zamanda msd uğraşıyor benlee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bunun elinde neler çekiyomm bir bilsenizz ahh ahhaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bağırsak hareketleri farklı oluyor yaaaaaaaa
ee duygusuz o işte tatlımm ne anlarr :roflol::roflol:
ılahı SEHER CIVCIV ne tatlı atısıonuz kıss...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
muhatap olmuyorsun he :))))))
bak sennn cadilar bide msnde kaynatiyorlamişşşşşş :dilcikar: :dilcikar:
kesecekler bacımm öle çıkacakla
iyi fikir toplu indirim bile yaparrr
sağol cnm iyiyim kocişim seyhate gitti duygusal tranva yaşıyorum zaten ayrı yatıyoruz
o kadar ekemek yemiyordurum yawww şimdi endişe ettim yaaa diyetemi girsem
sakın haaa ne dıyetıymış ooooklava:dıyet cok sakıncalı tatlım sakın ha hele bıde sen üç canlısım ayol ...korkutmak için demedım kıslar,moral olsun dıe soledım...110 dan67 ye dusuluosa her sekılde werırız demek ıstedım ama yanlış oldu galıba:bbo:ama benım arkadas abartı yıyordu dedım ya..hatta her gun mutlaka 1 2 tabak hamur işi bıle tuketıodu yapmayın kıslar,werırız yafs...kusucukları aradık beklemedıkmı...feda olsun onlara...ben sadece kepek ekmek yıyorumm,canım ne ıstıosa onu yıyom sızde kısmayın hamışşız yıcez tabı.hele sen dırımkızı ye senın daha cok yemen lasım yarasın ıkız .allah kavustursun canım kocısle,tez zamanda doner inşalah ta sana hep yedırır:1rolleyes:böcüklere....
cnm yiyorum ben zaten açlık vurdumu bana bayılcak gibi oluyorum ben bu ara çok su içiyorum saat başı çiş molası veriyoruz....öle hamur işi yok tek hamurum ekmek
diğerleri yimekkkkk kocam cuma dönecek maleseff kendimi yetim gibi hissediyorum ı yokken
ee duygusuz o işte tatlımm ne anlarr :roflol::roflol:
sehere cvp hakkı doğdu msn den kapuşmayın alana bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?