2009 Mayıs Anneleri

Kızım bizi vinçle çıkardılar diyelim biz çocukları nasıl çıkarcass
kesecekler bacımm öle çıkacaklar

:roflol: :roflol: kiz acaba hepimiz bi nakliyat şirketiyle anlaşip vinçmi kiralasak :roflol: toptan kaldirmaya fiyatta kirarlar hem
iyi fikir toplu indirim bile yaparrr
sağol cnm iyiyim kocişim seyhate gitti duygusal tranva yaşıyorum zaten ayrı yatıyoruz
o kadar ekemek yemiyordurum yawww şimdi endişe ettim yaaa diyetemi girsem

[dirimkızı ve cerencimm daha durun bakalımmm yahuu çok erken sizin içinn bizim bebişler 20 haftalık oldu ve biz daha yeni yeni hissediyoruz içiniz rahat olsun o yüzdennn a.s.a.s.[/B]

cnm bende ikidene ikisi bir bebe kadar etmeyecekmi hissedemeyecekmiyim yaww

abartmıom yafs falla ...bı gorsen bıs tanıyamıoduk onu 110 ken yanı bencede okadar yeme dıoduk ama napsın doymuordu yanııı sajka gıbı demiii:bbo:

korkutmayın yaaaaaaaa aman offff

En çok kaç kilo alırız doguma kadar tahminlerinizi alayım bayanlar?

falla canımcım ben suan 19
1 ım ve 4 kılo aldım sımdıye kadar .ben 15 e kadar çıta koydum kendıme cokacimcoookhelal olsun tosunuma 15 kılo fallafazlasıda olursa napalım verırız bı skeılde....:sm_cool:

dirimkızı he valla haklısın bacımmm çok pardonn bir an için seni seherimle karıştırdımdaaa :roflol:Şeniz

bu seherimm de iki tane hareketleri hissetmiyorum diyorr ama hala bağırsak hareketleriyle bebişin hareketlerini ayırt edemiyor yaw :mymeka::roflol:
bebişler oynuyorr o hala bağırsak hareketi sanıyorr :roflol::roflol:

bağırsak hareketleri farklı oluyor yaaaaaaaa

ben tartı ile muatap olmadığımdan tahmin etmiyorum yorum yok

muhatap olmuyorsun he :))))))

yaw tatlımm bu cadu aynı zamanda msd uğraşıyor benlee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bunun elinde neler çekiyomm bir bilsenizz ahh ahhaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bak sennn cadilar bide msnde kaynatiyorlamişşşşşş :dilcikar: :dilcikar:

[/SIZE][/COLOR]
bu seherimm de iki tane hareketleri hissetmiyorum diyorr ama hala bağırsak hareketleriyle bebişin hareketlerini ayırt edemiyor yaw :mymeka::roflol:
bebişler oynuyorr o hala bağırsak hareketi sanıyorr :roflol::roflol:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

ne yapayım yav ılk defa hamıle kalıyoz heralde hem benım cocuklar tembel benım sucum yok babalarına cekmışler

bağırsak hareketleri farklı oluyor yaaaaaaaa

bacım bu benle ugraşcakya ondan yazıyor

ee duygusuz o işte tatlımm ne anlarr :roflol::roflol:

valla cok sukur senın kadar duygusuz degılım lülülülülülü

ılahı SEHER CIVCIV ne tatlı atısıonuz kıss...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

bacım bunun tek işi bana laf yetıştırmnek daha yemek yapmadı ceneıs yuzunden bende yapamıyorum bırakmıyorkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…