rezill ettin len benii yemek yapmadı falannnklava: klava:
ayy napamm hemm kalkamıyomm pc başından yapışıp kaldım yahuu :roflol::roflol:
cnm yiyorum ben zaten açlık vurdumu bana bayılcak gibi oluyorum ben bu ara çok su içiyorum saat başı çiş molası veriyoruz....öle hamur işi yok tek hamurum ekmek
diğerleri yimekkkkk kocam cuma dönecek maleseff kendimi yetim gibi hissediyorum ı yokken
sehere cvp hakkı doğdu msn den kapuşmayın alana bekliyoruz
Valla DIRIMCIM seni iyi anlıyorum bu konuda benim kocişte seyire bi gidiyo 1 hafta falan yoklukları hissediliyo vallahi,evde bir ses bir soluk istiyor insan(gerçi artık bebişler bol bol ses yapcak
a.s.a.s.
kıslar fıstıklarrr ben yavas yavas kacıorum...benım kuzu bişiler istio yıcek...
kıslar yaaa iiki warsınız...ınsanın kendısı gıbı bebiş bekleyen,hıc tanımasa bıle,bu en gusel en ozel en mutlu,en en en en en ....en heycan werıcı anını paylasması,aynı anda sewınmesı uzulmesı,burda yokken bıle "acaba naptı kuluptekı kıslar"dıe dusunmesı o kadar guselkii ve bı okadar da ozelkii....bısı bısım gıbı hamışlerden baskası kolay anlayamas heralde...:CüvCüv:ne dııım iiki warsınızzz....hepinizi kocaman öpüorummm....göbişlerinizi we bebişlerinizi daha cok tabiiii.....:asigim:kociş de beni cağırıo hadı artık dıo,meyveler hazııırrrrrkaydirigubbakcemile:a015:
ac kalma ac bırakma bebişini...bended yanma oluo reflu gıbı...dr talcıd werdı...yanma oldugu zaman 1 tane ciğniorum ii gelıyor canım...talcıd kullanabılıomusuz..benım dr verdi yania.s.
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr bana az ye artık dedii 44 kilodan 54 kiloya çıkmışımm senağlamasenağlama
kıslar hanı su kolay battanıye wardı ya yunu bılmıodum hanı ;yunun ustundekı etıkette MODO ALMOND yasıo...hele bı orulsun ascık resmınıde koyarım sıze....
ben balıklama atlayım olaya ben tartulmuyorum bilem yiyorum yatıyorum doğuma vinçle çıkaracaklar beni evden hahahahaaa
ee duygusuz o işte tatlımm ne anlarr :roflol::roflol:
Valla DIRIMCIM seni iyi anlıyorum bu konuda benim kocişte seyire bi gidiyo 1 hafta falan yoklukları hissediliyo vallahi,evde bir ses bir soluk istiyor insan(gerçi artık bebişler bol bol ses yapcak
a.s.a.s.
kanamam oluncaya kadar annemde kalıyordun annem işte olsada aksama geliyordu işte ama böle yatınca kaynanam taşındık kocamda gidince ne kadar yakın olsada
kendimi yanlız hissediyorum ......zaten hamişlik beni duygusal yaptı şimdi daha beterim
kıslarr hadi herkez işlerini halletsinn saat 11 de bekleriz bacularımmm ŞenizŞeniz
ooo ben o saate sızarım beeeee sizleri çok öptüm gidiyorsanızkaydirigubbakcemile5Şeniz
bacım bızım kocalar gec gelıyor o yuzden onların yemek faslı falan ancak bıtıyor
Kızlaaaaar fıkralarım vaaaaar
Temel birgün sokakta oynarken yoldan geçen bir hamile bayanı durdurur. Kadının karnını işaret ederek Teyze o ne? der. Kadın da O benim çocuğum der. Temel Çocuğunu seviyor musun teyze sen? der. Kadın da: Tabii ki evladım diye cevap verir. Temel de O zaman onu niye yedin?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
18 yaşındaki kız, annesine iki aydır adet görmediğini söyler. Annesi,
çok tedirgin olur ve eczaneye bir hamilelik testi almaya gider ve sonuçlar
kızın hamile olduğunu gösterir. Anne çıldırmıştır, bağırır çağırır ve
"bunu yapan kim? Bilmek istiyorum" der.
Kız telefon acar ve yarim saat içinde bir Ferrari evin önünde durur,
içinden hafif kırlaşmış saçları ve çok pahalı bir elbisenin içinde
yakışıklı bir adam iner ve kapıdan içeri girer. Anne baba ve kızla
beraber otururlar.
Adam, "kızınız durumu anlattı" der , "kişisel durumumdan dolayı
kızınızla evlenemem" der, "ancak tüm sorumluluğu alıyorum"
"Eğer bir kız çocuğu doğarsa annesine bir ev, bir yazlık villa ve milyon dolarlık bir banka hesabi,
eğer bir erkek çocuk olursa bir kaç fabrika ve bir milyon dolarlık
bir hesap,
eğer ikiz doğarsa her ikisine de 500 bin dolarlık hesap ve bir
fabrika vereceğim" der.
Ancak düşük olursa....
O zamana kadar sessizce bekleyen baba elini dostça adamın omuzuna koyar
ve
"o zaman tekrar denersin evladım".
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
DIRIMKIZI ve SEHERİM asagıdaki fıkra tam size görekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
I
Adamın karısı hamileymiş. Bir gece yarısı sancılanmış. Çağırılan ebe tam doğuma başlarken elektrikler kesilmiş. Adamcağız mecburen fener tutarak doğuma yardımcı oluyormuş. Nihayet bebek sağlıkla doğmuş. Ancak ebe bakmış bir bebek daha geliyor. Onu da doğurtmuş. Bitmemiş ardından bir tane daha.. Adam derhal feneri söndürmüş.Ebe; -Ne yaptın,yak şu feneri!.. -Olmaz ebe hanım,baksana ışığı gören geliyor!..
tatlı rüyalar canımcımm sana ve bebişlereeeeooo ben o saate sızarım beeeee sizleri çok öptüm gidiyorsanızkaydirigubbakcemile5Şeniz
piştt pişttt kimse yohmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben varim ama herkes gitmiş sanirsam :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?