Allah korusun :) ama baska yollarida olmali su oynatma işinin :) arife günü ben dua ederken oynamişti..ogun hiçte cikolata yememiştim..
cikolata yedikce oynuyor ve hareketlerini hissediyormusunuzzzz:):)bende kocişi gonderdim cıkolata almaya bakalım hissedebilecekmiyim :)ben ancak hapsurunca hissedebiliom
su andayiyorum ama hissedemıom galibaaa :) neyse bahaneyle cikolata yemiş olduk yoksa adam bu saate bana cıkolata almaya gitmesdi:):)cok makbule gecti:):)
:roflol::roflol:benimde kocişe bebiş istiyorr dediğim ann hiç dayanamıyorr :roflol:
benimkide şimdi işe gidio hep gece calısıo tatilide yok benneyaptımkiama meslegi pastacı börekci canınızın istedii bişey varsa hallederisssscokacimcoook
kizlar sabirr :) az kaldi 20.haftayasizde inşaAllah tez zamanda hissetceksiniz
kizlar sabirr :) az kaldi 20.haftayasizde inşaAllah tez zamanda hissetceksiniz
ayy bana böle şeyler demeee zaten ne görsemm canım istiyorr :jeyyar::jeyyar:
bak şimdii franbuazlı pasta istedii yahuuu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bazen hissetmediim için tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum.Gerçekten içimde bir varlık mı var diye ona haksızlık yapıyormuyum yada bilmeden canını acıtıyormuyum garip duygular içine giriyorum.
dr 18 haftalık demişti ultrasona göre öyleymiş şu anda 18 hafta 5 gunluk fılan olması lasım ben sat a göre hesaplıom ama genede...cıkolata yemeye devam edıom belkı 1 saat sonra hissedivririm :)bellimi olurrrr
ayy bana böle şeyler demeee zaten ne görsemm canım istiyorr :jeyyar::jeyyar:
bak şimdii franbuazlı pasta istedii yahuuu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Bazen hissetmediim için tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum.Gerçekten içimde bir varlık mı var diye ona haksızlık yapıyormuyum yada bilmeden canını acıtıyormuyum garip duygular içine giriyorum.
dr 18 haftalık demişti ultrasona göre öyleymiş şu anda 18 hafta 5 gunluk fılan olması lasım ben sat a göre hesaplıom ama genede...cıkolata yemeye devam edıom belkı 1 saat sonra hissedivririm :)bellimi olurrrr
Arkadaşlar ne yapıyosunuz öyle ya franbuazlı pastalar falan kokusu burnuma geldi.Olmaz ama böyle giderse şeker testinde dr tatlıyı bide keser tam kururuz o zaman.-tatlicadiarzu-
Arkadaşlar ne yapıyosunuz öyle ya franbuazlı pastalar falan kokusu burnuma geldi.Olmaz ama böyle giderse şeker testinde dr tatlıyı bide keser tam kururuz o zaman.-tatlicadiarzu-
Canımmm keske yakın olsaydıkda hepinize franbuazlı pasta yaptırabilseydimmm ama sizi düşündüümden deil haaa bebeişler içinnn:))
canlarımm ben yatar hepinizi seviyorum Allah rahatlık versinn çok öptüm sizi ve en çok minikk meleklerinizz ŞenizŞeniz
biz geldikkkkkkkkkkk :sm_cool::sm_cool:
bugün kontrolumuz vardıı kuzucuğumla buluşma günüm yanii şükürler olsun herşey yolundaymışş üçlü teste gerek yok dedi dr um ..:teytey:
ama bu sefrde kapatmışş bacaklarını göstermedii bize yaww :çok üzgünüm:
ben sanırım doğana kadar cinsiyetini öğrenemicemm :çok üzgünüm:
zaten sağlıklı olması yeterli benim için o yüzden çokta merak etmiyorumm..
hazır çıkmışken sağlık ocağında tetanoz aşımızıda oldukk şükür acımadı fazla :Saruboceq:
kızlar şu ayrıntı ultrason için söylediğiniz miktarlara hayret ettim yaw ..benim yaptıracağım yer hastane ile anlaşmalı ve ssk lı olanlardan ücret almıyor üstelik ben 2 ci defa giricemm ocak başında ve hiçç ücret ödemiyeceğimm..
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr bana az ye artık dedii 44 kilodan 54 kiloya çıkmışımm senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?