2009 Mayıs Anneleri

cikolata yedikce oynuyor ve hareketlerini hissediyormusunuzzzz:):)bende kocişi gonderdim cıkolata almaya bakalım hissedebilecekmiyim :)ben ancak hapsurunca hissedebiliom

cikolata yedikce oynuyor ve hareketlerini hissediyormusunuzzzz:):)bende kocişi gonderdim cıkolata almaya bakalım hissedebilecekmiyim :)ben ancak hapsurunca hissedebiliom

evet canımm heemn ses veriyolarr çok işe yarıyoo ama hissetmesende sakın korkma çünkü daha 17 haftadasınn biz 20 ci haftada hissetmeye başladıkk a.s.a.s.

su andayiyorum ama hissedemıom galibaaa :) neyse bahaneyle cikolata yemiş olduk yoksa adam bu saate bana cıkolata almaya gitmesdi:):)cok makbule gecti:):)

su andayiyorum ama hissedemıom galibaaa :) neyse bahaneyle cikolata yemiş olduk yoksa adam bu saate bana cıkolata almaya gitmesdi:):)cok makbule gecti:):)

:roflol::roflol:benimde kocişe bebiş istiyorr dediğim ann hiç dayanamıyorr :roflol:

hem canım hemen hissetmezsinn 1 saat geçmesi lazımm tadı bebişe gidene kadar

Son düzenleme:
bende daha hissetmiyorum gerçi daha 18 haftaya yarın giriyorum ama karnım baya büyüdü.Yatarken ve kalkarken karnımın içinde doluluk var hissi var yalnız.kaydirigubbakcemile2

benimkide şimdi işe gidio hep gece calısıo tatilide yok benneyaptımkiama meslegi pastacı börekci canınızın istedii bişey varsa hallederisssscokacimcoook

ayy bana böle şeyler demeee zaten ne görsemm canım istiyorr :jeyyar::jeyyar:
bak şimdii franbuazlı pasta istedii yahuuu :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kizlar sabirr :) az kaldi 20.haftaya sizde inşaAllah tez zamanda hissetceksiniz

dr 18 haftalık demişti ultrasona göre öyleymiş şu anda 18 hafta 5 gunluk fılan olması lasım ben sat a göre hesaplıom ama genede...cıkolata yemeye devam edıom belkı 1 saat sonra hissedivririm :)bellimi olurrrr

Arkadaşlar ne yapıyosunuz öyle ya franbuazlı pastalar falan kokusu burnuma geldi.Olmaz ama böyle giderse şeker testinde dr tatlıyı bide keser tam kururuz o zaman.-tatlicadiarzu-

Bazen hissetmediim için tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum.Gerçekten içimde bir varlık mı var diye ona haksızlık yapıyormuyum yada bilmeden canını acıtıyormuyum garip duygular içine giriyorum.

bende senin gibi 18 haftada içimi bom boş hissediyordum canımm ama ne zaman oynamaya başlıyor işte ozaman hamiş olduğunu anlıyorsunn :lepi::lepi:

dr 18 haftalık demişti ultrasona göre öyleymiş şu anda 18 hafta 5 gunluk fılan olması lasım ben sat a göre hesaplıom ama genede...cıkolata yemeye devam edıom belkı 1 saat sonra hissedivririm :)bellimi olurrrr

kıss bebeişi oynatacam diye abartma şu çikolata işinii :roflol::roflol:henüz canı oynamak istemiyordurr annesi zorlama yavrucağıı :roflol:

hey maşaAllahh okadar yemekten sonra p

Bazen hissetmediim için tuhaf geliyor kendimi tuhaf hissediyorum.Gerçekten içimde bir varlık mı var diye ona haksızlık yapıyormuyum yada bilmeden canını acıtıyormuyum garip duygular içine giriyorum.

yok canim..kendni üzme yok yere..gerçekten içinde bi varlik var ama sen onu cooooooook seviyorsunnn diye düşün

inşaAllah

Arkadaşlar ne yapıyosunuz öyle ya franbuazlı pastalar falan kokusu burnuma geldi.Olmaz ama böyle giderse şeker testinde dr tatlıyı bide keser tam kururuz o zaman.-tatlicadiarzu-

yok canim stres yapmayin..şekeri keserse hepten kesmez merak etmeyin diyet pastalarda var hem

ama ne yapımmm ilk o başlattıı yahuuu :mymeka::mymeka:burnunu kapat kokusu gelmesinn bacumm :roflol::roflol:

Canımmm keske yakın olsaydıkda hepinize franbuazlı pasta yaptırabilseydimmm ama sizi düşündüümden deil haaa bebeişler içinnn:))

canlarımm ben yatar hepinizi seviyorum Allah rahatlık versinn çok öptüm sizi ve en çok minikk meleklerinizz ŞenizŞeniz

günaydın civciv. güzel haberler getirmene sevindim.gözünaydın.sağlıkla doğsunda kız erkek önemli değil. ne olacak sende 1 ay daha sonra öğrenirsin. şu an sağlıkları öenmli hepimiz için tabiki.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: dr bana az ye artık dedii 44 kilodan 54 kiloya çıkmışımm senağlamasenağlama

ayy inanmıyorum. sen 44 kiloyla mı hamile kaldın ? keşke bende 44 le kalsamda 20 kilo alsaydım. dert ettiğin şeye bak.ben 58 le hamile kaldım oda birşeymi yani? şuan 64 olmuşumdur kesin.belki 65 te olabilir. çünkü 2 haftadır korkumdan tartılmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…