ay pasta muhabbeti yapmışınız öyle. canım sabah sabah çikolatalı pasta istiyor yawwww.
ılgın ojelifıstık günaydın kızlar nasılsınız
valla benimki kız ya ondan sanırım tatlıdan çok ekşi bir şeyler istiyor canım
turşu çok istiyor
ılgın ojelifıstık günaydın kızlar nasılsınız
valla benimki kız ya ondan sanırım tatlıdan çok ekşi bir şeyler istiyor canım
turşu çok istiyor
günaydın kızlar ben çok nadir hissediyorum soldaki bebeğimi arkadaşın dediği gibi aksam soluma biraz karın üsütme yattımm böle bi hareket oldu sonra dedim oğluşum kızdı ne leynn üstüme yattın dedi....sonra tüm morel bozukluğumu unutup iyi geceler oğlum dedim uyudum
keşke çok sık yada çok net olsa yaaaa
günaydın canım benim nasılsın :CüvCüv:
günaydın kızlar ben çok nadir hissediyorum soldaki bebeğimi arkadaşın dediği gibi aksam soluma biraz karın üsütme yattımm böle bi hareket oldu sonra dedim oğluşum kızdı ne leynn üstüme yattın dedi....sonra tüm morel bozukluğumu unutup iyi geceler oğlum dedim uyudum
keşke çok sık yada çok net olsa yaaaa
kızlar bişey soracam ben şimdi 17 haftamdayım normalde evimde olsaydım sağlık ocağına gidecektim
ama kayınvalidemdeyim ben ve doğuma kadar burada olacam gibi beni buradaki sağlık ocağı bakarmı
kızlar bişey soracam ben şimdi 17 haftamdayım normalde evimde olsaydım sağlık ocağına gidecektim
ama kayınvalidemdeyim ben ve doğuma kadar burada olacam gibi beni buradaki sağlık ocağı bakarmı
iyiyim ılgıncım umarım sende iyisin bebişe iyi bak annesi ama sen hepimizden tecrübelisin çok iyi baktığına eminim
oh oh ne güzel yapmış sen yatarmısın koca oğlanın üzerine
valal dırımkızı sendne güzel haberler almak bizi çok mutlu ediyor
kız biraz da soladkine söle oynasın azcık tembel çıktı o
cnm kayıt derken ikamet değişikliğimi onla uğraşamayızkicanım bakar çünkü bende bağlı olduğum değil evime yakın olana gidiyorum sadece kayıdını değiştireceksin diğerine de bilgi vericeksin
kıslar hepinize günaydın. hayırlı günler diliyorum. hepinizi öpüyorum.
akşam yatarken ne oldu biliyormusunuz?yeni yatmıştımki biraz yüzüstü yatmışım. oğluşum bir tekme attı. anlatamam size. sonra 15-20 saniye sonra hadi bir tekme daha. yatakta nasıl gülüyorum gecenin 12 sinde kendi kendime anlatamam. sonra baktım oğluş rahatsız olmuş. hemen yan döndüm. sonra durdu teyzeleri.
bebişi oynayaman arkadaşlar korkmasın. çünkü bende daha 2-3 gündür bu kadar net hissediyorum. bugün 20+2 olduk.sizde sabırla bekleyin. zamanı gelince öyle bir oynuyorlarki anlatamam o duyguyu...
dunaydın kıslarrrr....busabah diş etlerim şiş uyandım:1no2:ağzımın içinde manyak bi ağrı varr...dr umu arıcam,bırasdaha gecsın dıye beklıorum yafs..benım ogluş dişlerimi yıyor heralde...naniknanik
canım DIRIMKIZI,saglıkocagınada gıtmen lasım burda asıları falan saglıkocagı takıp edıo ..kayıdını kendı evının ordakıne mı yaptırmıstın?eget kayıdın ordaysa ,gıt bı konus bence yada kayınvalıden gıdıp ordakı saglıkocagına sorsun canım...nasıl bebişler bu sabah kıslar?benım oglan dan gene gık yok ya...aksam bı ıkı kıpırdıo okadar.nutella sarelle ne bulursam doldurcam bugun ewe bakalım ne yapcak ozaman:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?