2009 Mayıs Anneleri

kıslar hepinize günaydın. hayırlı günler diliyorum. hepinizi öpüyorum.
akşam yatarken ne oldu biliyormusunuz?yeni yatmıştımki biraz yüzüstü yatmışım. oğluşum bir tekme attı. anlatamam size. sonra 15-20 saniye sonra hadi bir tekme daha. yatakta nasıl gülüyorum gecenin 12 sinde kendi kendime anlatamam. sonra baktım oğluş rahatsız olmuş. hemen yan döndüm. sonra durdu teyzeleri.
bebişi oynayaman arkadaşlar korkmasın. çünkü bende daha 2-3 gündür bu kadar net hissediyorum. bugün 20+2 olduk.sizde sabırla bekleyin. zamanı gelince öyle bir oynuyorlarki anlatamam o duyguyu...

günaydınlar arkadaşlar
bu tatlı meselesi test edildi onayladı bal yiyin acayip oynuyor bide kuru üzüm
fıkır fıkır oluyorlar

ılgın ojelifıstık günaydın kızlar nasılsınız
valla benimki kız ya ondan sanırım tatlıdan çok ekşi bir şeyler istiyor canım
turşu çok istiyor

günaydın kızlar ben çok nadir hissediyorum soldaki bebeğimi arkadaşın dediği gibi aksam soluma biraz karın üsütme yattımm böle bi hareket oldu sonra dedim oğluşum kızdı ne leynn üstüme yattın dedi....sonra tüm morel bozukluğumu unutup iyi geceler oğlum dedim uyudum

keşke çok sık yada çok net olsa yaaaa

ılgın ojelifıstık günaydın kızlar nasılsınız
valla benimki kız ya ondan sanırım tatlıdan çok ekşi bir şeyler istiyor canım
turşu çok istiyor

valla benimki erkek olduğu halde ilk 3 ay tatlı şeyleri ağzıma koyamadım. hep turşu ve ekşimen yedim. 1 aydır yiyorum tatlı türlerini.

evet bencede dimi. dedim ya dün akşamki tekmesini hiç unutamıyorum.sabahtan beri bekliyorumki tekmelesin yada oynasın diye yok. genelde akşamları oynuyor benimki.

günaydın arkadaşlar!
yine buz gibi bir havayla uyandık. acayip sıkıcı bir hava var burda. insanın hiç çalışası gelmiyor,

kızlar bişey soracam ben şimdi 17 haftamdayım normalde evimde olsaydım sağlık ocağına gidecektim
ama kayınvalidemdeyim ben ve doğuma kadar burada olacam gibi beni buradaki sağlık ocağı bakarmı

günaydın canım benim nasılsın :CüvCüv:

iyiyim ılgıncım umarım sende iyisin bebişe iyi bak annesi ama sen hepimizden tecrübelisin çok iyi baktığına eminim

oh oh ne güzel yapmış sen yatarmısın koca oğlanın üzerine
valal dırımkızı sendne güzel haberler almak bizi çok mutlu ediyor
kız biraz da soladkine söle oynasın azcık tembel çıktı o

kızlar bişey soracam ben şimdi 17 haftamdayım normalde evimde olsaydım sağlık ocağına gidecektim
ama kayınvalidemdeyim ben ve doğuma kadar burada olacam gibi beni buradaki sağlık ocağı bakarmı

canım bakar çünkü bende bağlı olduğum değil evime yakın olana gidiyorum sadece kayıdını değiştireceksin diğerine de bilgi vericeksin

dunaydın kıslarrrr....busabah diş etlerim şiş uyandım:1no2:ağzımın içinde manyak bi ağrı varr...dr umu arıcam,bırasdaha gecsın dıye beklıorum yafs..benım ogluş dişlerimi yıyor heralde...naniknanik
canım DIRIMKIZI,saglıkocagınada gıtmen lasım burda asıları falan saglıkocagı takıp edıo ..kayıdını kendı evının ordakıne mı yaptırmıstın?eget kayıdın ordaysa ,gıt bı konus bence yada kayınvalıden gıdıp ordakı saglıkocagına sorsun canım...nasıl bebişler bu sabah kıslar?benım oglan dan gene gık yok ya...aksam bı ıkı kıpırdıo okadar.nutella sarelle ne bulursam doldurcam bugun ewe bakalım ne yapcak ozaman:jeyyar:

şu an da evinin yakınındakine kayıtlıysan öbürü bakmaz. mesela aşılarını filan kayıtlı olduğun yerde yaptırman lazım. gidip kaydını değiştir istersen. yada sağlık ocağının numarası filan varsa ara bir ön bilgi al gitmeden.

cnm sağdaki tembel ama soldaki ondan bir hafta önde oynak bebek herşeye rağmen 1 hafta ileridesağdakinde tık yok şimdiye kadar birkere hissettim oda kusunca rahatsız oluyor sanırım sarstın yeter diyoo

canım bakar çünkü bende bağlı olduğum değil evime yakın olana gidiyorum sadece kayıdını değiştireceksin diğerine de bilgi vericeksin
cnm kayıt derken ikamet değişikliğimi onla uğraşamayızki

ayyy canım ya ne gusel tekmemi?tekmeledığini hissetmek super ya keske durmadan yapsa....bıs 19+2yıs bugun ama benımkı nazlı heralde,cok nadır kıpırdıo bugunlerde...ne gusel darısı bıze inşallahhh:Saruboceq:tekmelesın tekmelesın,ben tekmesınden uyuyamamaya bıle razıyım yania.s:Saruboceq:

dişetleri neden şişerki acaba? herhalde üşüttün filan oda ağzına mı vurdu acaba? hamilelikten de olabilir. diş eti kanamaları filan olur diye yazıyor du. ama diş eti şişmesini bilmiyorum. üşütmüş olabilirsin. aman dikkat et valla. hasta olmak çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…