cnm sağdaki tembel ama soldaki ondan bir hafta önde oynak bebek herşeye rağmen 1 hafta ileridesağdakinde tık yok şimdiye kadar birkere hissettim oda kusunca rahatsız oluyor sanırım sarstın yeter diyoo
cnm kayıt derken ikamet değişikliğimi onla uğraşamayızki
dunaydın kıslarrrr....busabah diş etlerim şiş uyandım:1no2:ağzımın içinde manyak bi ağrı varr...dr umu arıcam,bırasdaha gecsın dıye beklıorum yafs..benım ogluş dişlerimi yıyor heralde...naniknanik
canım DIRIMKIZI,saglıkocagınada gıtmen lasım burda asıları falan saglıkocagı takıp edıo ..kayıdını kendı evının ordakıne mı yaptırmıstın?eget kayıdın ordaysa ,gıt bı konus bence yada kayınvalıden gıdıp ordakı saglıkocagına sorsun canım...nasıl bebişler bu sabah kıslar?benım oglan dan gene gık yok ya...aksam bı ıkı kıpırdıo okadar.nutella sarelle ne bulursam doldurcam bugun ewe bakalım ne yapcak ozaman:jeyyar:
şu an da evinin yakınındakine kayıtlıysan öbürü bakmaz. mesela aşılarını filan kayıtlı olduğun yerde yaptırman lazım. gidip kaydını değiştir istersen. yada sağlık ocağının numarası filan varsa ara bir ön bilgi al gitmeden.
dişetleri neden şişerki acaba? herhalde üşüttün filan oda ağzına mı vurdu acaba? hamilelikten de olabilir. diş eti kanamaları filan olur diye yazıyor du. ama diş eti şişmesini bilmiyorum. üşütmüş olabilirsin. aman dikkat et valla. hasta olmak çok kötü.
sirib cnm doktorunu ara istersen o sana gargara vs.önerir
kızlar evimin oradakine hiç kayıt yaptırmadım ben gitmek nasip olmadiki şimdi kayınvalidemdeyim işte olmazsa sorsun bakalım
o saöam bakar canım sen gıt oraya..hatta durumunu anlatsın bence kayınvalıden sen kalkma ebeler gelsın ewe...burda gelıolar.inşallah ordada gelırlerde kalkmamış olursun yattın yerden canım .ıı olmus kayıt kyaptırmadıın,kayınvalıdennın ordakıne yaptırırsın kayıt,orda olursun kontrollerı.kayıt değistirmeklede ugrasmazsınn.gıt canım sen ordakı saglık ocagına...:CüvCüv:
ay cevap verin yawwwww sağlık ocağına neden gitmek gerekiyor kiiiii
yemek yemeye gidiyorum ben kızlar..yaa midemde yanma var yine ..(hay allah
Tetanoz aşısı için canım...
birsencim sağlık ocağına neden kayıt yaptırmak gerekiyor ki ben anlamadım ne yapacaz orada:uhm::uhm:
ay cevap verin yawwwww sağlık ocağına neden gitmek gerekiyor kiiiii
eee şükür bir cevap aldımmm
o zaman benimde gitmem lazım öyle miii
benimde midemde aşırı yanma ve ekşime oluyordu ama artıkyandığında veya ekşidiğinde 2 yudum soğuk süt içiyorum (ama sadece 2 yudum 1 de diil 3 de diil sadece 2 yudum) çok rahatlatıyo ve bir süre sonra tedavi ettiğini göreceksiniz...
bende süt içerim ama midem kaldırmıyor ve her yemekten sonra yanıyor geçmedi geçmeycekde valla
eee şükür bir cevap aldımmm
o zaman benimde gitmem lazım öyle miii
deli hiç güleceğim yoktu valla çok güldüm ben ne bilem kaçkere hamile kaldım kimse de bişe demediben cahilim sen benden beterr cnm tetenoz aşısı olacazz takipler vs...öğretmennn kuşumm
ne diye gidiyorsun sağlık ocağına hamileyim kayıt yaptırmak istiyorum diyorsun herhaldecanım hamıle kaldıgın dan ıtıbaren gıdıp kayıt yaptırman gerekıo...mugladakı saglık ocaklarında asılarını ebeler takıp edıo..dr solemıo bıldıgım kadarıyla.mesela 5.ayda bı aşı war ve bana ebe soluyo canım..her mahallenın kendıne aıt bı ebesı war kayıt yaptırıosun ve her gıttınde o ebe ılgılenıo senle...benım boyumu kılomuda takıp edıo..ayrıca 5.aydan sonra bebişin kalp sesınıde orda ebe dınleyebılıo senle...kayıt yaptırmak gerekıo..benım ılk bebişimde de kayıt olmustuk mesela kurtajın dusugun olu dogum...vs hepsını takıp edıo canım..yaptırmadıysan gıt yaptır bıtanem..bana ebem buraya kayıt yaptırmak zorundasın demişti...bunlar için sanırım..ben her ay bırde saglık ocagına gıdıorum....a.s.
bende sorayımda dr uma gideyim barriiiiiiValla canım benimdoktorum bişey demedi. Ama burdaki tüm arkadaşlarımız ya gitmiş yada gidecekler. 4.aydan sonra başlanıyor diye biliyorum. Bende haftaya cuma doktora gideceğim gün arayıp soracağım. Eğer doktorum git ol derse sabahtan gideceğim sağlık ocağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?