2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar ay ben de günlerdir burayı arıyorum tabi fırsat buldukça neler oldu geçmişi okuyamadım okurum artık bir ara
nasılsınız bakemmmm

yok canım sağlık ocağına kayıt oldukya kız ondan söz ediyorum

kızlar evimin oradakine hiç kayıt yaptırmadım ben gitmek nasip olmadiki şimdi kayınvalidemdeyim işte olmazsa sorsun bakalım

bılmıorumki canım ya:1no2:acaba calsıyum eksıklıgı falanmı dıorum....ben sut içemiorum hala..zorla 1 bardak anca gunde,mıdemı bulandırıor...içsemde mıdemde cok uzun kalmıor yanı...diş etlerim efet bu sabah uyandıgımda kanadı fırcalarken...üff ya bılmıorumkı ben calsıyum takvıyesı almıorum,henuz wermedı dr umuz.bugun arıcam ama .kıslar sız kullanıonuzmu calsıyum takvıyesı?

kızlar evimin oradakine hiç kayıt yaptırmadım ben gitmek nasip olmadiki şimdi kayınvalidemdeyim işte olmazsa sorsun bakalım

o saöam bakar canım sen gıt oraya..hatta durumunu anlatsın bence kayınvalıden sen kalkma ebeler gelsın ewe...burda gelıolar.inşallah ordada gelırlerde kalkmamış olursun yattın yerden canım .ıı olmus kayıt kyaptırmadıın,kayınvalıdennın ordakıne yaptırırsın kayıt,orda olursun kontrollerı.kayıt değistirmeklede ugrasmazsınn.gıt canım sen ordakı saglık ocagına...:CüvCüv:

Herkese günaydınlar bayanlar... Ohhh akşam muhabbet gırla gitrmiş. Pastalar, çikolatalar. Valla ben hamile kaldığımdan beri ekşi, tuzlu yiyip duruyorum. Normalde sütlü tatlıları çok sevmeme rağmen şimdi hiç yiyesim yok. Zaten kuzucum da tatlı yememe gerek kalmadan arada tepiyor beni :) Özellikle yemek yediğim zamanlar. Çok yeme mi demek istiyor nedir :)

civciv1981 canım çok sevindim. Sağlıklı olsun da cinsiyetini göstermesin boşver...

ojelifıstık canım oynamasına çok sevindim. Bak artık iyice belli ediyolar kendilerini. Sıpalar hiç sıkıntıya gelemiyolar. Hemen bi tekme anneye :) Besle büyüt tekme atsın :dance:

Dişeti şişmesi bende de oluyor arada. Ertesi gün geçiyor. En güzeli tuzlu su ile gargara. Çok iyi geliyor. Benimde dolgum düştü. Allah'tan kanal tedavisi yapılmış olan dişimdi. Hafta sonu gidip dolgu yaptıracağım kısmetse...

Son düzenleme:

ay cevap verin yawwwww sağlık ocağına neden gitmek gerekiyor kiiiii

yemek yemeye gidiyorum ben kızlar..yaa midemde yanma var yine ..(hay allah

benimde midemde aşırı yanma ve ekşime oluyordu ama artıkyandığında veya ekşidiğinde 2 yudum soğuk süt içiyorum (ama sadece 2 yudum 1 de diil 3 de diil sadece 2 yudum) çok rahatlatıyo ve bir süre sonra tedavi ettiğini göreceksiniz...

ay cevap verin yawwwww sağlık ocağına neden gitmek gerekiyor kiiiii

canım hamıle kaldıgın dan ıtıbaren gıdıp kayıt yaptırman gerekıo...mugladakı saglık ocaklarında asılarını ebeler takıp edıo..dr solemıo bıldıgım kadarıyla.mesela 5.ayda bı aşı war ve bana ebe soluyo canım..her mahallenın kendıne aıt bı ebesı war kayıt yaptırıosun ve her gıttınde o ebe ılgılenıo senle...benım boyumu kılomuda takıp edıo..ayrıca 5.aydan sonra bebişin kalp sesınıde orda ebe dınleyebılıo senle...kayıt yaptırmak gerekıo..benım ılk bebişimde de kayıt olmustuk mesela kurtajın dusugun olu dogum...vs hepsını takıp edıo canım..yaptırmadıysan gıt yaptır bıtanem..bana ebem buraya kayıt yaptırmak zorundasın demişti...bunlar için sanırım..ben her ay bırde saglık ocagına gıdıorum....a.s.

eee şükür bir cevap aldımmm
o zaman benimde gitmem lazım öyle miii

Valla canım benimdoktorum bişey demedi. Ama burdaki tüm arkadaşlarımız ya gitmiş yada gidecekler. 4.aydan sonra başlanıyor diye biliyorum. Bende haftaya cuma doktora gideceğim gün arayıp soracağım. Eğer doktorum git ol derse sabahtan gideceğim sağlık ocağına...

bende süt içerim ama midem kaldırmıyor ve her yemekten sonra yanıyor geçmedi geçmeycekde valla

ben cahilim sen benden beterr cnm tetenoz aşısı olacazz takipler vs...öğretmennn kuşumm
deli hiç güleceğim yoktu valla çok güldüm ben ne bilem kaçkere hamile kaldım kimse de bişe demedi

neyse gidem bari ne diyecem ''millet ben hamileyim beni kaydedin mi''kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne diye gidiyorsun sağlık ocağına hamileyim kayıt yaptırmak istiyorum diyorsun herhalde
yaaaa ben ilk kez duydum
bende sorayımda dr uma gideyim barriiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…