bılmıorumki canım ya:1no2:acaba calsıyum eksıklıgı falanmı dıorum....ben sut içemiorum hala..zorla 1 bardak anca gunde,mıdemı bulandırıor...içsemde mıdemde cok uzun kalmıor yanı...diş etlerim efet bu sabah uyandıgımda kanadı fırcalarken...üff ya bılmıorumkı ben calsıyum takvıyesı almıorum,henuz wermedı dr umuz.bugun arıcam ama .kıslar sız kullanıonuzmu calsıyum takvıyesı?
benimde midemde aşırı yanma ve ekşime oluyordu ama artıkyandığında veya ekşidiğinde 2 yudum soğuk süt içiyorum (ama sadece 2 yudum 1 de diil 3 de diil sadece 2 yudum) çok rahatlatıyo ve bir süre sonra tedavi ettiğini göreceksiniz...
bende süt içerim ama midem kaldırmıyor ve her yemekten sonra yanıyor geçmedi geçmeycekde valla
deli hiç güleceğim yoktu valla çok güldüm ben ne bilem kaçkere hamile kaldım kimse de bişe demedi
neyse gidem bari ne diyecem ''millet ben hamileyim beni kaydedin mi''kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne diye gidiyorsun sağlık ocağına hamileyim kayıt yaptırmak istiyorum diyorsun herhalde
yaaaa ben ilk kez duydum
efet canım hamıleyım kayıt için geldım ben de onlar senı yonlendırırler zaten ....benım de kafam karıstı sımdı....:uhm:her yerde boyledır heralde bu uygulama değilmi kıslar yafs...sehırden sehıre farketcegını zannetmıorum....sen bı gıt bence canım..a.s
deli hiç güleceğim yoktu valla çok güldüm ben ne bilem kaçkere hamile kaldım kimse de bişe demedi
neyse gidem bari ne diyecem ''millet ben hamileyim beni kaydedin mi''kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne diye gidiyorsun sağlık ocağına hamileyim kayıt yaptırmak istiyorum diyorsun herhalde
yaaaa ben ilk kez duydum
efet canım hamıleyım kayıt için geldım ben de onlar senı yonlendırırler zaten ....benım de kafam karıstı sımdı....:uhm:her yerde boyledır heralde bu uygulama değilmi kıslar yafs...sehırden sehıre farketcegını zannetmıorum....sen bı gıt bence canım..a.s
gidem bari hehehe benim iki ablamda bebekleri var ama böyle bişeyden hiç bahsetmediler
neyse ben gidem kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
MUTAHHARA iyi olmana sevindim bu arada arkadaşlar ben bengi isimlerinizi bilsem daha güzel hitap edebilirim
dirimkızı nerelerdesin? bebişlerin iyi mi?
hoşgeldin sibelcim memnun oldumBenim ismimde Sibel..
kızlar çikolata yiyince oynuyolar dediniz gittim marketten topladım bütün çikolataları bir güzel yedim ama benim oğlumda hala tık yok
buradayım cnm benim adım birsen cnmBenim ismimde Sibel..
kızlar çikolata yiyince oynuyolar dediniz gittim marketten topladım bütün çikolataları bir güzel yedim ama benim oğlumda hala tık yok
selam kızlar bieaz erken ama görünce dayanamayıp kızıma bir sepet aldım buyrun :1hug:
selam kızlar bieaz erken ama görünce dayanamayıp kızıma bir sepet aldım buyrun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?