2009 Mayıs Anneleri

canım ben kalsiyum takviyesi kullanmıyorum ama doktorum ilk gittiğimde elevit vermişti. onunda 1 tabletini içtim kalanını içmedim valla. şu an ek birşey kullanmıyorum.ama sabah akşam sütümü içiyorum. her öğleyinde 1 kase yoğurt yiyorum. yoksa ayran içiyorum.sende ayran iç süt içemiyorsan. doktorlarda öyle söylüyor zaten süt içemeyenlere ayran yada yoğurt yiyin diyorlar.

ahh ahh o yanmalardan ben ne çekiyorum. birde yemek borum yanıyor benim. öldürüyor çok kötü birşey.bulantıdan da beter valla.

bende süt içerim ama midem kaldırmıyor ve her yemekten sonra yanıyor geçmedi geçmeycekde valla

aynen benimkide geçmeyecek sanırım. 1 gün yanmasa arkasına 3-4 gün devam ediyor hemen başlıyor yanmaya.:1no2:

kızlar çikolata yiyince oynuyolar dediniz gittim marketten topladım bütün çikolataları bir güzel yedim ama benim oğlumda hala tık yok

Benim ismimde Sibel..
hoşgeldin sibelcim memnun oldum
kızlar çikolata yiyince oynuyolar dediniz gittim marketten topladım bütün çikolataları bir güzel yedim ama benim oğlumda hala tık yok

kız daha erken değil mi bende çok fazla hissetmiyorum dün o kadar takla atıyordu sıpacık ama ben hissetmedimm dr 20. haftada dedi

kızlar ben çıkmalıyım malum okul vakti geldi öğrenciler beni bekler di miii byyyyyyyyyyy

kıslar cıkıorum ben...dr umu aradım calsıum dedı....eczane yolları gosuktu ....opuorum herkesı gorusuruzzz fıstıklar....:ecrin_bebek:

Benim ismimde Sibel..
buradayım cnm benim adım birsen cnm
benim gebelikdede sayfam var eski arkadaşlarım orada toplanıyoz 2 senedir kopmadık
oraya takılıyorum size geliyorum koşturuyom arada

kız daha çok erken ben ikiz olduğum halde 16 haftada hissetmedim

kızlar biz yemeğe gidiyoruz
çok acıktık çokkk
herkese afiyetler olsun güzel anneler doyurun bebişleri iyice:::::::::::))))))))))))))

ben geldim kızlar..ama akşam bir türlü uyuyamadım şimdide uykum var.
bu arada evet süt 2 yudum içince iyi geliyor.annemden biliyorum gercekten işe yarıyormus.ama ben denemedim 2 yudumcuk içmek midemi bulandırıyor ama içmem gerek bu yanmalar daha kötü..
ya sağlık ocağına bende kayıtlı değilim.4 aylık oldum ası için zaman şimdi mi?tetanoz ası;?üstelik dırımcım gibi evde kalmıyorum ben kendi annemde kalıyorum.yarın annemi göndereyim sağlık oca?ğına bari..
siz nasılsınız kızlar

selam kızlar nasılsınız sabah 10.30 dan berı ınternete gırmeye calışıyorum ancak başardım herkesler gelmışte ogle yemegıne gıtmış ben daha mısır gevregıgımle kahvaltı yapıcam valla bende 20 haftalık oldum ama benım kuzucuklarda oynamıyor arada bır karnımda bır yanım şişiyor sertleşiyor bakıyorum orası kocaman olmuş ama oynamalarını hıssedemıyorum

kız daha çok erken ben ikiz olduğum halde 16 haftada hissetmedim[/QUOTE]

bana ne bana ne oynasın artık merak ediyorum ama:):):):

selam kızlar bieaz erken ama görünce dayanamayıp kızıma bir sepet aldım buyrun
:1hug:

çok güsel cnm yaaaa güle güle kullanın ben daha çöp alamadım bebeklerime inş.p.tesi gidişimde doktor bana iyisn yavaş yavaş hareket et der yaa
ama kocam çok fena yattığım odadan salona geçemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…