2009 Mayıs Anneleri

Canım mide kanamasında karın semsert oluyormuş ve büyük tuvaletin siyah ve kaanlı oluyormuş:CüvCüv:

Selam kızlar bu arada en son kan tahlilini yaptırınca kan durumunuz ne çıktı?Benim 11 çıktı (Kan değeri sınırı 12 ile başlayan bu arada) öptüm hepinizi:CüvCüv:

cnm yazın için teşekkür ederim ....ayaklarımı uzatarak yatakta oturuyorum
örgü bilmiyorum..kitapıda kendim çıkıp almam lazım eşim asla alamaz ben çok kitap okurum ve biter ....neyse ben çok duygusal biriyim böle hamişlik gelince dahada çok oldu
eşimden ayrı yatıyorum nasıl bir çoıcuk ağlar ağlar annesi kucağına alınca sakinleşir bende eşimde öleyim...seyhatte olması ekstra birdurum iyice beni yordu .....hamileliğin başından beridir zaten kusmalardan dünya yüzü göremedim..tam biraz iyi oldum bu sefer kanamam oldu hala onun tedirginliği var kanamam leklenmem olmadığı halde hala ped koyuyorum vajinal progesteron kullanıyorum akıntı yapıyor hemen kanmı geldi diyorum
bu piskoloji yüzünden geceleri bacaklarımı açamadan kıpırdamadan uyuyorum...
off böle gidiyor cnm neyse çokkçokk sağol yazın içinŞeniz

ben 2 gün önce biraz karnıma doğru yatım hemen tepki geldi ama ikigündür tık yokzaten çok nadir hissediyordum.....
çok güzel bir duygu olsa gerek, bende istiyorum yaaaaa
bende isityorum patır patır vursunlarki anneleri hissettikce morel bulsun

teşekkür ederim cnmŞeniz

işte ayıramadım ayıracak gibiyim eşim bi gelsin konuşacammm artık

ben evimde olayımda çocuklarımla başka bişey istemem çatı katı evim balkonumu oyun parkı yapacam onlara yazın orada kışın odalarında onlarla oynayacağım herşeyim olacak onlar benim

Neyseki burda paylaşıyoruzda ağrılarımızı herkeste olduğunu görünce telaş yapmıyoruz.sağolun kızlar..demek ki bir ben değilmişim. Bu arada hala çok sancıyor.
evet cnm benimde hem sağ kasığım hem sol kasığımmm ağrı oluyor bazen sancı gibi bişey oluyor göbişimden yukarıı çıkıyor oluyor bişeyler içeride işte

cnm ne yersen ye ben çok kustum ki hala 4-5 günde bir kusarım bu ara ilaç alıyorumda kusmamı engelliyorum çünki doktor kızdı kusma artık dedi ilacını al dedi...mecburen günde birkere alıyorum ....cnm bendende kan gelirdi ama öle oluk oluk değill cnm boğzın tahriş olmasından kaynaklanıyor

kızlar dün netten aldığım alt açma minderi geldi... resminden daha da güzel, şiddetle tavsiye ediyorum:)))
bana seherim bir adreste söyledi gördüm ama almasını beceremiyorumki bana ziyaretci sayfama adresi yazarmısın cnm kocam gelince alayım hiç netten almadım bişey

Canım mide kanamasında karın semsert oluyormuş ve büyük tuvaletin siyah ve kaanlı oluyormuş:CüvCüv:
mide kanamasında olay çok farklı kızlar ben yaşadım

selamm canımm bende yarın yaptırcamm bendende sağlık ocağı istedi bakalım ne çıkacakk a.s.

Canım bu aralar bebişler bizden demiri çok çekiyorlar galiba,ben 1 aydır hem kan hapı hem vitamin alduğım hemde et yediğim halde kan değerim 12.1 den 11 e düşmüş,aman dikkat edin:1rolleyes:

Kızlar bu arada ben bugün sağlıkocağınada gittim,ilk tetanos asısını 20. haftamda 2.sinide 24. haftamda yapacaklarmış

kızlar dün netten aldığım alt açma minderi geldi... resminden daha da güzel, şiddetle tavsiye ediyorum:)))

[

yaaa bende istiyorum size bişey sormuştum kızlar ama kimse dikkate almadı cewap wermedi:çok üzgünüm: internetten hiç sip. verip bişey almadım ne kadar güvenli? korkuyorum ya kart numaramı alırlarsa falan diye siz nasıl yapıyorsunuz o site güvenlimi ah bir cesaret etsem kızıma neler alıcam ama korkuyorum

semra84 cnm dün hangi siteden aldığımı sölemiştim eğer okuduysan ordan alabilirsin. arkadaşlarım sürekli alıyor şimdilik bişi olmadı bende çok korktum kart nomu falan verirken ama bugün ürün sağsalim geldi... bende ilk kez denedim:)) şimdilik bişi olmadı...

kızlar çok mutluyum! minik kızımın içimde olduğunu hissettim
17+3 oldum ve öğlen yemeğinden sonra kızımın hareketlerini hissettim ben burdayım diyor.. dün akşamda hissetmiştim ama eşim daha erken sana öyle geliyordur dedi. ama bu sefer ben eminim. ultrasonda ekranda görmekten çok daha güzel bi duygu, değişik bi şey yaaa:)

Gözün aydın canım,inşallah hep pıtır pıtır oynar kuzucuk

Kızlar ben acıktım yavs, bişiler yiyip geleyim baricokacimcoook,aksam görüşürüz öptüm sizi

DİRİMKIZI canımm lütfenn böyle yapıpta bebişleride üzmeee bu günlerde gececekk allahın izniyle lütfen biraz rahat ol tatlımm bişeyleri görmemezlikten gell en azından rsikli dönemin geçene kadar a.s.a.s.

hem sen kocişii özlemişsinnn belliiiii :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Canım bu aralar bebişler bizden demiri çok çekiyorlar galiba,ben 1 aydır hem kan hapı hem vitamin alduğım hemde et yediğim halde kan değerim 12.1 den 11 e düşmüş,aman dikkat edin:1rolleyes:

evet canımm doğruu bende uzun zamandır kan ve demir hapını kullanıyorum :1hug:

kızlar ben vitamin,demir ve kan hapımı hiç kullanamıyorum. sanki kullanınca midem bulanıp çıkaracakmışım gibi geliyo... süt de içemiyorum ve bütün bunlardan dolayı vicdan azabı çekiyorum... napcam ben niye böleyim yaaa...

seni arkadaş olarak ekledim cnm sana zahmet bana anlatırmısın nasıl aldığını ve ben siteyi kaçırdım cnm söylermisin özelden msj atabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…