2009 Mayıs Anneleri

bende süt içemiyordum canım ama dün tekrar başlamak zorunda kaldım. vicdan olayı çok kötü bişey. demir hapını aç karnına alıyorum, mide bulantısı yapmıyor benim aldığım ilaç.

Aslında ihmal etmesen iyi olur canımm bişraz zorlasann fisfisfisfisfisfisfisfisfis en azından kan hapını mutlaka kullanman lazımm dr lar herkeze kesinlikle veriyolarr a.s.

mimaresracım bende şimdiye kadar ne et ne tavuk ne balık hiçbirşey yiyemiyordum tiksiniyordum.hele balık bizim için ne kadar faydalı olduğu halde inan 5.aydayım. daha dün ilk defa yiyebildim. yani zamanı gelince yiyorsun. bence zorlama zaten . çünkü sonradan zorlayıncada çıkarıyor insan.beni seni çok iyi anlıyorum. 5 aylık olduğum halde kusmam bile tam geçmedi düşün yani. dün sabah yine kustum.ama en azından ayda 1 yada 2 ye düştü.herşey zamanla oluyor anlayacağın.

Kızlar ben bugün çok yoğun bir gün geçirdim. Valla beynim sulandı heralde. Yavaş yavaş toparlanıyorum. Mesajlarınızı okumaya çalıştım ama dahil olamadım konulara. Yarın sabah görüşmek üzere. Sizi ve kuzucuklarınızı çok çok öptümmmmm

dırımkızı gönderdim mesajı anlamadığın birşey olursa söle yazyım tekrar...

çok sağol cnm ama beceremedim şöle bana ürüne al dediğimde üye ol demedi ben kendi kendime üye oldum ödeme yap dediğindede ben tıladım adres bilgisi istedide ilk adres bişey yazıyordu anlamadım çıktım üyelik yaptım eşim gelsin onla yaparız

merhaba arkadaşlar biz 18+5. Haftadayız.
Ama hala bebişini hissedemeyen lerdenim...
Dünden bu yana ısrarla karnımı izliyorum
bugun izlerken göbek deliğimin içeri gidip geldigini gördüm
hareket ettigi anlamına geliyor demi
demekki izleyince yanı daha dogrusu farkında oldugunu hissettirince bebege
o da size işaret veriyor
dünden beri hep gözüm ve ruhum karnımda bi şey olucak mı diye bakınıyom
bugun iyice karnımıniçinden aşagı dogru bi şey aktıgını hissettim sanırım etkiye tepki başladı inş. Hep devam eder
sürekli masa başı işinde oldugumdan yayılmamı istiyor galiba
biraz dik oturunca rahatsız oluyorum ...
Umarım hareketleri devam eder :)) insan huzur buluyor çünkü...

a.s.
Sevgiler :asigim:
iyi akşamlarr

Son düzenleme:

Canım bebişin için katlanıp herşeyi yiyecek ve her hapı alacaksın,onun sağlıgı çok önemli unutma,korkutmak gibi olmasın ama cam çocukları duymuştun dimi?kemikleri hep kırılan Allah göstermesin ,buda sana ders olsun.Bebişe bişi olmasa bile senin kemiklerin erir dişlerin dökülür,ye iç yani,banada kızma

walla çok korktum... yazdıkların bir an gözümün önünden geçti... yaşamış gibi oldum... resmen yaptığım şey içime oturdu... söz veriyorum kullanacağım artık... öle kötü şeyler olmasın nolur benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

ben artık çıkayım evime gideyim ilaçlarımı kullanayım sütümü içeyim... buarada da evden size laf yetiştireyim..:):)

herkese iyi akşamlar... hepinizi ve bebişleri çok öpüyorum...

selam kızlar! yaa,benim kızımda oğluşa döndü!-tatlicadiarzu- ben kıza çok hazırlamıştım kendimi yafmirmirmirmir neyse ilk çocuk,farketmez inşalah sağlıkla doğarda. ama bi garip oluyo insan 2-3 haftadır her hayalimiz pembeydi,maviye dönücez artık:ecrin_bebek:
yarın da üçlü testimiz var Allah izin verirse. inşallah onda da bir problem çıkmazsa bayağı rahatlayacaz.:teytey:

Hayırlı olsun canım,sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez,benimde oğluşum olcakmış kısmetse:ecrin_bebek:

Canım o su dolu balon gibi hssettiğin seyi bu günlerde ben çok hissediyorum,her hareketi yaparken o his nedeni ile zorlanıp korkuyorum,yüzüstü yatma canım,ben artık hareketleri çok net hissediyorumsende baslarsın yakında merak etme
öptüm:

Canım merhaba sen 17+3 müsün.Ben de 17+0 ım tam oalrask bugün.geçen hafta hafif böyle gıdıklanır gibimi desem böyle nasıl anlatsam cız cız eden hareketler oldu hep karnımda göbeğimin altında yeni bu hafta ise onlar hiç yok fakat daha farklı şeyler var.sanki bebeğin doldunluğunu hissediyırum bise sürtünüyor gibi.ama tamda anlatamıyorum böyle çok değişk bir hareket oluyor içimdde.bişey geçiyor danki o bölgemde.aama bana erkenmiş geliyor o yüzden inanasım gelmiyor.ne biliiimm işte...
Böyle 17. ci haftada hisseden varmı..Birde doktor bana dediki 1 hafta önde gidiyorsun.
Doğumunu 1 hafta geriden hesapla...

selamlarrr hürmetlerrr mayis annecikleriii a.s.

epey yazmişsiniz gene gevezeler sizi :)) bugun misafirim geldi..oturdum mecburen..ama bebiş oynadi ben oturunca oyuzden cok sukur keyfim yerinde :)

dirimcimmmm sen kocani özlemişsin cadiiiiii :) temizlik memizlik bahaneee :)) az kaldi..cuma gelicek demiştin yanliş hatirlamiyorsam..

mimaresracim cicinizi güle güle kullanin canimmm

ojelifistikcimm canim takma kafana hepimizin sancisi oluyor..rahim genişliyormus..

cerencim seni cok iyi anliyorum..bende hep oglan oglan diye giderken doktor kiz demişti..şok olmustum :) şimdi kiz için kaptirmiyorum kendimi..detayli ultrasonu bekliyorum :)

Bu arada kızlar herkese merhaba ! uzun zamandır yoktum.Çok geriye dönüp okuyamıyorum zamanım olmuyor.İşten ayrılacağım 31 12 de bu yüzden çok yoğunum...7.aya kadar çalışmayı düşünüyordum.Fakat dayanamadım çünkü benim işim çok stresli ve çok hiperaktif bir patronum var.dayanamıyorum.çok sinirleniyorum sürekli.bu sebepten dolayı bennde eşime her akşam işi bırakacağım diyordum sabah yine gidiyordum bişey yok gibi ama bayram öncesi kesin karar verdim.Allah ın izniyle ayrılacağım inşallah Allah muhtaç etmez böyle stresli iş kapılarına...amin

Mayıs Anneleri;Hepinizie merhaba ben haziran anneleri topiğine sürekli yazıyorum ama %90 sezeryan olucagım ıcın bende mayıs annesı olucam ınsallah sızlerın deneyımlerınden dolayı bısey sorucam benım bebısıme 2 kere erkek 2 kere kız ve en son %80 erkek dedıler ama pztsı 3lu testım var heralde o zaman bellı olucak sızlerde de cınsıyet degısenler olmus bana bıraz anlatabılırmısınız nasıl oldu?en onemlı olan bebıslerımızın saglıklı olması tabı ama bu kadar degısıklıkten sonra kafam cok karıstı cvplarınızı beklıyorum hepınıze cooooooook guzel hamıslık dılıyorum

[/QUOTE]
Evet canım ben 17+3 üm,ama ben bayadır hissediyorum,kimi ziman 3 gün hiç hissetmediğim oldu,ama artık masallah problem yokhihoyyyt Ben göbegimin yaklasık 4-5 parmakaltında hissediyorum,zaten bagırsaklarımız daha yukarıda o yüzden bagırsak hareketi olamaz,bebişin oynuyor annesiiiiiii

Maşallah

Son düzenleme:
oo benim doktora kalsa 1 aya kadar anca hissedecekmişim hareketlerini. ama benim oğluş çok serinkanlı, ne zaman gitsek el ense yatıyor. nerdeyse ultrasonda zor görüyorum hareket ettiğinikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…