kızlar ben vitamin,demir ve kan hapımı hiç kullanamıyorum. sanki kullanınca midem bulanıp çıkaracakmışım gibi geliyo... süt de içemiyorum ve bütün bunlardan dolayı vicdan azabı çekiyorum... napcam ben niye böleyim yaaa...
kızlar ben vitamin,demir ve kan hapımı hiç kullanamıyorum. sanki kullanınca midem bulanıp çıkaracakmışım gibi geliyo... süt de içemiyorum ve bütün bunlardan dolayı vicdan azabı çekiyorum... napcam ben niye böleyim yaaa...
dırımkızı gönderdim mesajı anlamadığın birşey olursa söle yazyım tekrar...
Canım bebişin için katlanıp herşeyi yiyecek ve her hapı alacaksın,onun sağlıgı çok önemli unutma,korkutmak gibi olmasın ama cam çocukları duymuştun dimi?kemikleri hep kırılan Allah göstermesin ,buda sana ders olsun.Bebişe bişi olmasa bile senin kemiklerin erir dişlerin dökülür,ye iç yani,banada kızma
selam kızlar! yaa,benim kızımda oğluşa döndü!-tatlicadiarzu- ben kıza çok hazırlamıştım kendimi yafmirmirmirmir neyse ilk çocuk,farketmez inşalah sağlıkla doğarda.ama bi garip oluyo insan 2-3 haftadır her hayalimiz pembeydi,maviye dönücez artık:ecrin_bebek:
yarın da üçlü testimiz var Allah izin verirse. inşallah onda da bir problem çıkmazsa bayağı rahatlayacaz.:teytey:
[/QUOTE]Beyzaak .!.:Canım merhaba sen 17+3 müsün.Ben de 17+0 ım tam oalrask bugün.geçen hafta hafif böyle gıdıklanır gibimi desem böyle nasıl anlatsam cız cız eden hareketler oldu hep karnımda göbeğimin altında yeni bu hafta ise onlar hiç yok fakat daha farklı şeyler var.sanki bebeğin doldunluğunu hissediyırum bise sürtünüyor gibi.ama tamda anlatamıyorum böyle çok değişk bir hareket oluyor içimdde.bişey geçiyor danki o bölgemde.aama bana erkenmiş geliyor o yüzden inanasım gelmiyor.ne biliiimm işte...
Böyle 17. ci haftada hisseden varmı..Birde doktor bana dediki 1 hafta önde gidiyorsun.
Doğumunu 1 hafta geriden hesapla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?