2009 Mayıs Anneleri

Canım kendine sıkıntı yapma,kötü birşey olursa ayrıntılıdada kötü olurdu,,nşallah iyi olacak üzülme lütfena.s.a.s.

Canım çok geçmiş olsun sanada,bol bol portakal mandalina ye c vitaminini bol al,inşallah kısa zamanda geçer:CüvCüv:

seherim4580673 .!.:
valla ben lazım hep kemence horon dınlıyorum benım cocuklar cıkınca yerınde duramıycak sanırım

Canım çok güldüm ya hep böyle neşeli ol sen emi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar

Bende dün hiç giremedim özledim sizleri ya, annem ev taşıyorda kızlar dün bütün gün onunlaydım çarşı pazar işlerini yaptık.Şimdiden geleceğe yatırım yapıyorum caktırmadan mayıs ayından sonra cok ihtiyacım olucak.

Umarım hepiniz iyisinizdir.İyi bakın kuzucuklara:):)

Canım bende geçengün üçlü testi yaptırmak için gidince 25 dk kayıt kuyrugunda bekledim,sırtıma bıçak gbi ağrılar saplandı,sanki nefes alamadım,belki stresle ilgili olabilir diye düşündüm:CüvCüv:

Canım o su dolu balon gibi hssettiğin seyi bu günlerde ben çok hissediyorum,her hareketi yaparken o his nedeni ile zorlanıp korkuyorum,yüzüstü yatma canım,ben artık hareketleri çok net hissediyorumsende baslarsın yakında merak etme
öptüm:CüvCüv:

Kızlar şu an benimde kasıklarıma sancılar gidip çıkıyor.afedersiniz tuvalate çok sıkışırsınız da kasıklarınız ağrırya aynı onun gibi. Birden başladı anlamadım durduk yerde..

daisy75 inşallah sonucun iyi çıkar ben de dün aldım. çok endişeleniyordum ama iyi çıktı. sonuçlarını alınca bizi de haberdar et

Kızlar şu an benimde kasıklarıma sancılar gidip çıkıyor.afedersiniz tuvalate çok sıkışırsınız da kasıklarınız ağrırya aynı onun gibi. Birden başladı anlamadım durduk yerde..

normalmiş ağrılar bende de oluyor özellikle tuvalete girince... biraz dinlenince geçiyor

ay canım sen mi benmi aynı ağrı bendede var yarın saatten beri anlamadım yasenağlama

Neyseki burda paylaşıyoruzda ağrılarımızı herkeste olduğunu görünce telaş yapmıyoruz.sağolun kızlar..demek ki bir ben değilmişim. Bu arada hala çok sancıyor.

kızlar merhaba kaç güngür giremiyorum eşim çok giriyorum zararlı diye iş yerine götürüyor bilgisayarı.Dün ben de işte çok yoğundum sabah bir poğça yedim öğlen supangleyle meyva suyu eve 4 te geldim bir kustum hep kan oluk oluk korktum sonra yemek yedim bi daha kusmadım ama bebeğime üzüldüm aç kaldı diye akşam meyvalar sütler yoğurtlar sonra hızımı alamadım gece 2 de mercimek çorbası yapıp içtim yani uyumayıp sabaha kadar yemek yiyecektimÇok üzgünüm çoookanne olmak böyle b
irşey sanırımkafamçokkarıştı

Canım geçer inşallah,sen süte devam et bence en azından ilaç gibi zararlı değil canım,ağrıdıkca içersin bir iki yudum,öptüm bebşini

[QUOTEmarylin4584981]kızlar merhaba işler yoğun çok yoruldum
dosyalara tek tek baktım bugün çok ayakta durdum çok eğilip doğrulmak zorunda kaldım
sonra oturunca benimki bir tekmelemeye başladı arka arkaya
sanki beni biye bu kadar yoruyorsun der gibi
uamrım herkes iyidir geçmişide okuyamadım
öpüyorum göbişler annişler ::::::::)))))))))))))))))))[/QUOTE]

Kolay gelsn canım,çalışırken hamilelik daha zordur,çok eğilip kalkma canım oturarak halletmeye çalış genelde,bebeğin haklı canım sıkıştırma çocuğu aaalaelaelaelaelae

a.s.

Hoşgeldin canım çarsı pazar derken çok yorma kendini:CüvCüv:

[QUOTEojelfıstık4584981]Kızlar şu an benimde kasıklarıma sancılar gidip çıkıyor.afedersiniz tuvalate çok sıkışırsınız da kasıklarınız ağrırya aynı onun gibi. Birden başladı anlamadım durduk yerde..[/QUOTE]

Canım kasık ağrısı bendede oluyor,doktor magnezyum verdi ama daha kullanmaya baslamadım,birde yeşil yapraklı sebzeler tüket,günde 1 maden suyu iç dedi,insallah işe yarar öpüyorum bebişinden:ecrin_bebek:

Kızlar benim tickerim 3 gün geriden geliyor. Neden öyleki acaba? Ben bugün 20+3üm ama ticker 20 haftalık gösteriyor.ordaki herşeyi denedim bir türlü düzeltemedim.

Canım o kan değil ya suphangle ile vişne suyu falandır,telaslanma.bu arada bilgisayar bebeğe zararlı değilki niye götürüyo bilgisayarı?Annelik böyle birsey canım yavas yavas ögreniyoruz anne olmayı:CüvCüv:

yat güzelim yatttt..oturunca baski yapiyorsun rahmine..enazindan rahmine kuvvet verme..

hadi bakalim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin haftaya :) benimde haftaya sali canim..ayrintili ult. 29 aralikta ama

sağol cnm benim.inşallah cnm sende aynı şekilde güzel hbrlerle gelirsin.haftaya coüumuzun randevusu var hayırlısı inşallah...

gunaydın kızlar nasılsınız bugun hava cok kapalı ınsanın ıcı kararıyor of ya ben gecelerı uyuysamıyorum karnım gerılıp acıyor ya sızınde boylemı

bende hiç uyuyamıyorm cnm..midem yanıyorrr

dinlen cnm bol bol..iyi bak kendine gecmiş olsun çoook..

Kızlar benim kızım şuanda bana içeriden bir tekmeler savuruyo anlatamam... Doktorum çok hareketli erken hissedersin demişti ama bu haftada bu kadar hareket beklemiyordum vallahi. Şaka gibi ya...

ooo maşallah kuzumuza.. :))

uzansan gecer mi acaba cnm yaaa...

AY SEN KAN MI KUSTUN ANLAYAMADIM BEN?:uhm:

afiyet olsun bebeğine yarasın ...

Sıkma canını tatlım. Bende de oluyor. Rahim büyüdükçe daha olacakmış böyle sancılarımız...

Ay nasıl ya kan mı kustun? Aradın mı tatlım doktorunu ya telaş yaptım şimdi

cokacimcoookmide yanması çeken arkadaşlar kefir için ayrıca hemoroidi olanlarda görümceme doktoru bu yüzden hamileliğinde kefir iç demişti yararını gördü.Yalnız çocuk iri kemikli doğuyor onun oğlan 4.5 kilo doğdu hemen kıza hamile kaldı ondA İçmedi kız 2.950 doğdu.kaydirigubbakcemile

7774Fulyacım uzansam belki biraz daha rahatlarım ama malesef işyerindeyim.offf keşke evde olsaydım şimdi.işte çalışıyor olmak böyle durumlarda çok kötü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…