günaydın kızlar, bugün üçlü tarama sonucumu alıcam çok tedirginim:Saruboceq: çünkü ikili testimiz biraz riskli çıkmıştı, ayrıntılı ultrasona girdim çok şükür herşey normaldi ama insan yine de korkuyor.
sibiko4580673 .!.:Kızlar hepinizi günaydınlar,
Birsencim nolur üzme kendini sabret canım bizde aynı psiklojideyiz inşallah en kısa zamanda toplarsın kendinide evinde rahatla oturursun,
Bende işten soğudum diyebilirim kızlar aynı şeyleri hissediyoruz.
Bu arada sinüzit olmuşum baş ağrısı boğaz ağrısı fena haldeyim bugün sabahtan doktora gittik rapor verdi evdeyiz bizde oğluşumla dinlenince geçer umarım
seherim4580673 .!.:valla ben lazım hep kemence horon dınlıyorum benım cocuklar cıkınca yerınde duramıycak sanırım
Günaydın annişler ve bebişleri nasılsınız bakalım bizde oğuluşla anca bitirdik işleri
dırımkızı üzülme canım anlıyorum kayıvalideyle oturmak ozr oluyor hemde çok
ılgıncım bedede aynı durum var işe gelmek istemiyorum hep uykum var çnkü gece wc gitmekten ve dönüp durmaktan yatakta uyuyamıyorum of doğum izni zamanı gelsede kurtulsak ya kızlar benim çok sırtım ağırıyor bilmem napıcam bu dururuma yarın bebşimle tetanoz aşımızı yaptırmaya gidiyoruz
arkadaslar bende sağdan sola dönerken karnım acıyo artık sanki içimde içi su dolu şişmiş bi balon var bi garip yüzüstü yattıgımdada karnımda bi ağırlık var o ne acaba birde herkes bebeginin hareketlerini hissediyormu tekme falan ben hiç bişey hissetmiyorum?
Kızlar şu an benimde kasıklarıma sancılar gidip çıkıyor.afedersiniz tuvalate çok sıkışırsınız da kasıklarınız ağrırya aynı onun gibi. Birden başladı anlamadım durduk yerde..
Kızlar şu an benimde kasıklarıma sancılar gidip çıkıyor.afedersiniz tuvalate çok sıkışırsınız da kasıklarınız ağrırya aynı onun gibi. Birden başladı anlamadım durduk yerde..
tünaydın kızlar..mide yanmasından ölüyorummmmm..2 yudum süt içiyorum azalıyor ama yine baslıyor arada. gece hiç uyumadım.
mutahharacım gece bağlantım koptu yarım saat uğrastım giremedim cıktım bende tatlım..
daisy güzel hbrler alırsın inşallah cnm
nasılsınız kızlar??
dırımkızı bak hayatım söyle düşün orda kalman için ve yasadıklarına katlanman için çoooooook güçlü çooook şeker minicik ama kocamaaaan 1 değil 2 güzel sebebin var tatlım.. :)))
ya farklı bişekilde bi hastalık yüzünden allah korusun orda kalmak zorunda kalsaydın...hiç sıkma canını temizlik içinde midem bulanıyor kokuyor bana hersey de gec al yeni havlu :))
selam kızlar
Bende dün hiç giremedim özledim sizleri ya, annem ev taşıyorda kızlar dün bütün gün onunlaydım çarşı pazar işlerini yaptık.Şimdiden geleceğe yatırım yapıyorum caktırmadan mayıs ayından sonra cok ihtiyacım olucak.
Umarım hepiniz iyisinizdir.İyi bakın kuzucuklara:):)
kızlar merhaba kaç güngür giremiyorum eşim çok giriyorum zararlı diye iş yerine götürüyor bilgisayarı.Dün ben de işte çok yoğundum sabah bir poğça yedim öğlen supangleyle meyva suyu eve 4 te geldim bir kustum hep kan oluk oluk korktum sonra yemek yedim bi daha kusmadım ama bebeğime üzüldüm aç kaldı diye akşam meyvalar sütler yoğurtlar sonra hızımı alamadım gece 2 de mercimek çorbası yapıp içtim yani uyumayıp sabaha kadar yemek yiyecektimÇok üzgünüm çoookanne olmak böyle b
irşey sanırımkafamçokkarıştı
yat güzelim yatttt..oturunca baski yapiyorsun rahmine..enazindan rahmine kuvvet verme..
hadi bakalim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin haftaya :) benimde haftaya sali canim..ayrintili ult. 29 aralikta ama
gunaydın kızlar nasılsınız bugun hava cok kapalı ınsanın ıcı kararıyor of ya ben gecelerı uyuysamıyorum karnım gerılıp acıyor ya sızınde boylemı
dinlen cnm bol bol..iyi bak kendine gecmiş olsun çoook..Kızlar hepinizi günaydınlar,
Birsencim nolur üzme kendini sabret canım bizde aynı psiklojideyiz inşallah en kısa zamanda toplarsın kendinide evinde rahatla oturursun,
Bende işten soğudum diyebilirim kızlar aynı şeyleri hissediyoruz.
Bu arada sinüzit olmuşum baş ağrısı boğaz ağrısı fena haldeyim bugün sabahtan doktora gittik rapor verdi evdeyiz bizde oğluşumla dinlenince geçer umarım
Kızlar benim kızım şuanda bana içeriden bir tekmeler savuruyo anlatamam... Doktorum çok hareketli erken hissedersin demişti ama bu haftada bu kadar hareket beklemiyordum vallahi. Şaka gibi ya...
uzansan gecer mi acaba cnm yaaa...Kızlar şu an benimde kasıklarıma sancılar gidip çıkıyor.afedersiniz tuvalate çok sıkışırsınız da kasıklarınız ağrırya aynı onun gibi. Birden başladı anlamadım durduk yerde..
kızlar merhaba kaç güngür giremiyorum eşim çok giriyorum zararlı diye iş yerine götürüyor bilgisayarı.Dün ben de işte çok yoğundum sabah bir poğça yedim öğlen supangleyle meyva suyu eve 4 te geldim bir kustum hep kan oluk oluk korktum sonra yemek yedim bi daha kusmadım ama bebeğime üzüldüm aç kaldı diye akşam meyvalar sütler yoğurtlar sonra hızımı alamadım gece 2 de mercimek çorbası yapıp içtim yani uyumayıp sabaha kadar yemek yiyecektimÇok üzgünüm çoookanne olmak böyle b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?