kızlar merhaba kaç güngür giremiyorum eşim çok giriyorum zararlı diye iş yerine götürüyor bilgisayarı.Dün ben de işte çok yoğundum sabah bir poğça yedim öğlen supangleyle meyva suyu eve 4 te geldim bir kustum hep kan oluk oluk korktum sonra yemek yedim bi daha kusmadım ama bebeğime üzüldüm aç kaldı diye akşam meyvalar sütler yoğurtlar sonra hızımı alamadım gece 2 de mercimek çorbası yapıp içtim yani uyumayıp sabaha kadar yemek yiyecektimÇok üzgünüm çoookanne olmak böyle b
irşey sanırımkafamçokkarıştı
kızlar merhaba kaç güngür giremiyorum eşim çok giriyorum zararlı diye iş yerine götürüyor bilgisayarı.Dün ben de işte çok yoğundum sabah bir poğça yedim öğlen supangleyle meyva suyu eve 4 te geldim bir kustum hep kan oluk oluk korktum sonra yemek yedim bi daha kusmadım ama bebeğime üzüldüm aç kaldı diye akşam meyvalar sütler yoğurtlar sonra hızımı alamadım gece 2 de mercimek çorbası yapıp içtim yani uyumayıp sabaha kadar yemek yiyecektimÇok üzgünüm çoookanne olmak böyle b
irşey sanırımkafamçokkarıştı
Canım o kan değil ya suphangle ile vişne suyu falandır,telaslanma.bu arada bilgisayar bebeğe zararlı değilki niye götürüyo bilgisayarı?Annelik böyle birsey canım yavas yavas ögreniyoruz anne olmayı:CüvCüv:
7774Fulyacım uzansam belki biraz daha rahatlarım ama malesef işyerindeyim.offf keşke evde olsaydım şimdi.işte çalışıyor olmak böyle durumlarda çok kötü oluyor.
pnrhlt Ay nasıl ya kan mı kustun? Aradın mı tatlım doktorunu ya telaş yaptım şimdi
Vallahi aramadım yarın gidicem doktora şimdi yeni anne meyva suyudur deyince şeftali içmiştim acaba onun kırmızısımıydı acaba diye düşündüm.Mide kanaması nasıl olur biliyorum bu öyle birşey değildi hem tekrarlamadı.Mide kanaması halsizlik yapar ve sık sık ya büyük abdesten yada kustuğundan devamlı gelir benim sanırım açlıktan oldu zaten hala bulantılarım sürüyördu.:tomato:
canım seni eleştirmek istemem ama hiç iyi beslenmiyosun gibi geldi banamirmirmirmir
sabah poaça, öğlen tatlı ve meyva suyu????
biraz daha özen göstermeye çalış, özellikle kahvaltıda mutlaka yumurta ve süt olmalı dedi bana doktorumcokacimcoook
Aslında beslenmem fena değil.Sabah yumurta olmasa bile mutlaka kaşar beyaz peynir ve zeytin çeşitleri yiyorum.Çok yediğimde birde kokan şeylerde çıkarıyorum oda iş yerinde olmuyor ikide bir öğür öğür rezalet bir durum öğlen de zeytinyağlı yerim genelde akşam daha ağır şeyler ama sütü yatmadan koca bir bardak içerim ve meyvamı da yerim.O gün iş yerimizde teftiş vardı ve hiç vakit olmadı yemeğe.İşim bittiğinde de saat 4 olmuştu.Yani sadece atıştırma yaptım bide ha biter derken ayakta anlamadım.Zaten sonrada pişman oldum.Adam sanki yemek yerken görse niye yiyorsun mu diyecek.Ki dese ne olur insan bazen böyle durumlarda tedirgin oluyor.Aman işimi iyi yapayım ben çalışkanım gibi dünyayı ben kurtaracan ya....:sm_cool:
geçmiş olsun canım ya rahat rahat yazıyo bide meyva suyudur belki diyor ara hemen dr kızıyorum bak burda korkuttun hepimizi.klava: klava: klava:
kızlar dün netten aldığım alt açma minderi geldi... resminden daha da güzel, şiddetle tavsiye ediyorum:)))
kızlar dün netten aldığım alt açma minderi geldi... Resminden daha da güzel, şiddetle tavsiye ediyorum:)))
Nasıl birşey merak ettim annem de dinazorlu birşey almış seninki de güzelse bende ondan alayım.Bu arada güle güle kulanın Şenizkızlar dün netten aldığım alt açma minderi geldi... resminden daha da güzel, şiddetle tavsiye ediyorum:)))
ayy ne güzsel ya. Güle güle kullan. Peki nasıl kalınlığı filan . Nette tam anlaşılmıyor.
7774Fulyacım uzansam belki biraz daha rahatlarım ama malesef işyerindeyim.offf keşke evde olsaydım şimdi.işte çalışıyor olmak böyle durumlarda çok kötü oluyor.
kızlar dün netten aldığım alt açma minderi geldi... resminden daha da güzel, şiddetle tavsiye ediyorum:)))
kızlar ben acilen çıkıyorum burada cok felaket rüzgar var dışarda biraz işlerim var onları halledip hemen eve giricem öpüyorum sizleri kocaman:):):):):):):):):):):)
GECE SÜTLERİ UNUTMAYINNNNN
Güle güle kullan hihoyyyt hangi adresten aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?