2009 Mayıs Anneleri

aa cnm neden acaba kan mı kustun?

canım seni eleştirmek istemem ama hiç iyi beslenmiyosun gibi geldi banamirmirmirmir
sabah poaça, öğlen tatlı ve meyva suyu????

biraz daha özen göstermeye çalış, özellikle kahvaltıda mutlaka yumurta ve süt olmalı dedi bana doktorumcokacimcoook

pnrhlt Ay nasıl ya kan mı kustun? Aradın mı tatlım doktorunu ya telaş yaptım şimdi

Vallahi aramadım yarın gidicem doktora şimdi yeni anne meyva suyudur deyince şeftali içmiştim acaba onun kırmızısımıydı acaba diye düşündüm.Mide kanaması nasıl olur biliyorum bu öyle birşey değildi hem tekrarlamadı.Mide kanaması halsizlik yapar ve sık sık ya büyük abdesten yada kustuğundan devamlı gelir benim sanırım açlıktan oldu zaten hala bulantılarım sürüyördu.:tomato:

7774Fulyacım uzansam belki biraz daha rahatlarım ama malesef işyerindeyim.offf keşke evde olsaydım şimdi.işte çalışıyor olmak böyle durumlarda çok kötü oluyor.

ojelifıstık
bende de çok oluyo bu aralar o ağrılardan
beline yastık koyup geriye doğru yaslanarak otur ve ayaklarının altına dosya, kutu falan koyup yükselt, derin nefes al
bi tane de madensuyu iç ama çalkalayarak önce gazını al, su gibi olsun öyle iç
işe yarıyo tatlım, telaşlanmakaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım ya rahat rahat yazıyo bide meyva suyudur belki diyor ara hemen dr kızıyorum bak burda korkuttun hepimizi.klava:klava:klava:

Aslında beslenmem fena değil.Sabah yumurta olmasa bile mutlaka kaşar beyaz peynir ve zeytin çeşitleri yiyorum.Çok yediğimde birde kokan şeylerde çıkarıyorum oda iş yerinde olmuyor ikide bir öğür öğür rezalet bir durum öğlen de zeytinyağlı yerim genelde akşam daha ağır şeyler ama sütü yatmadan koca bir bardak içerim ve meyvamı da yerim.O gün iş yerimizde teftiş vardı ve hiç vakit olmadı yemeğe.İşim bittiğinde de saat 4 olmuştu.Yani sadece atıştırma yaptım bide ha biter derken ayakta anlamadım.Zaten sonrada pişman oldum.Adam sanki yemek yerken görse niye yiyorsun mu diyecek.Ki dese ne olur insan bazen böyle durumlarda tedirgin oluyor.Aman işimi iyi yapayım ben çalışkanım gibi dünyayı ben kurtaracan ya....:sm_cool:

kızlar dün netten aldığım alt açma minderi geldi... resminden daha da güzel, şiddetle tavsiye ediyorum:)))

canım benim okuyunca üzüldüm aman dikkat et tatlım sanki şirketi biz kurtaracağız :1hug:önemli olan senin ve bebişinin sağlığı beslenmesiklava:ah o patronlar yok mu yemeğe gitmesen daha mutlu olurlar

geçmiş olsun canım ya rahat rahat yazıyo bide meyva suyudur belki diyor ara hemen dr kızıyorum bak burda korkuttun hepimizi.klava:klava:klava:

İncihancım sözünü dinliycem sağolasın eşim geldiğinde gidip bir tahlil yaptırayım gebelik sitesinde okumuştum bu durum genel de kusan gebelerde tahrişten oluyormuş arasamda doktor devam ediyor mu diyecek yok.Devam etseydi ben çoktan soluğu doktorda alırdım.Ben işimden dolayı çok konuşuyorum tahminim bende zaten kronik faranjit var dün yeterince sıvı alamadım yoruldum aç kaldım hepsi sebep.Ama akşam bir kan tahlili yaptırıcam zaten kanda herşey çıkıyor.Kendimi teselli mi ediyorum ne

kızlar ben acilen çıkıyorum burada cok felaket rüzgar var dışarda biraz işlerim var onları halledip hemen eve giricem öpüyorum sizleri kocaman:):):):):):):):):):):)

GECE SÜTLERİ UNUTMAYINNNNN

7774Fulyacım uzansam belki biraz daha rahatlarım ama malesef işyerindeyim.offf keşke evde olsaydım şimdi.işte çalışıyor olmak böyle durumlarda çok kötü oluyor.

cnm haklısın.. ayaklarını uzat en azından ..allah yardımcın olsun valla tatlım zor çalışmak hamileyken..ben mecburen bıraktım gitmiyorum.

kızlar dün netten aldığım alt açma minderi geldi... resminden daha da güzel, şiddetle tavsiye ediyorum:)))

güle güle kullan cnm..hihoyyyt

kızlar ben acilen çıkıyorum burada cok felaket rüzgar var dışarda biraz işlerim var onları halledip hemen eve giricem öpüyorum sizleri kocaman:):):):):):):):):):):)

GECE SÜTLERİ UNUTMAYINNNNN

kolay gelsin seker..görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…