2009 Mayıs Anneleri

Canım benimkinin cinsiyetine henüz sadece erkek dediler,ama arkadasımın kızına 5. aya
kadar erkek demiişler,bebişin kordonu cinsiyetin yanlış anlasılmasına neden oluyormuş,birde kızlar korkutmak gibi olmasın ama baska bir arkadasımın teyze kızınada 8. aya kadar erkek demişler,8. ayda %100 kız demişler, oda kordon madurukaydirigubbakcemile3

hayirli olsun canim..en güzelini yapmişsin..madem stresli bi iş..zaten hormonlar alt üst..bide milletin derdi cekilmez..Rabbim muhtac etmesin tabi..inşaAllah gecicek bugunlerde zaten

canim benim 15.haftamdi sanirim erkek dediler..zaten herkes "içime erkek doguyor" diyordu..sonra birden doktor %90 kiz dedi..sonra %98 kiz dedi şok oldum ama detayli ultraona kadar beklicem..cünkü benimki hiç bacaklarni acmadi su ana kadar..doktor hep poposundan bakti..acana kadar cinsiyet hakkindaki şüphem devam edicek

sende detayli ultrasona kadar sabret bence

öptüm canim..saglikli gebelik gecirmeni dilerim

kordonu bilmiyordum ama benim doktorum şöyle dedi: bazi erkek cocuklarda yumurtaliklar yukari kacar dedi..ozaman kiz sanilabilir dedi..oyuzden %2lik bi ihtimal birakti erkek olmasina dair..15 senelik doktorluk hayatinda 1 kere basina gelmiş 8aylikken erkek oldugu ortaya cikmiş

oda birşey mi tatlım.benim kuzenin eşi doğum yaptı gecen ay.doğuma girene kadar erkek dediler.bi doğurdu kız.. doktora bağırmıs sasırdın galiba sen diye:)))))))

iyi az bagirmiş :)))))) ben olsam herhalde bu benim çocugum degil,naptiniz cocugumu diye kiyameti koparirdim orda :))))))))

canım oyazdığın zaman sitenin adını kaçırdım özelden msj atarmısın adını sağolsun yenianne site adı verdi acaba ikiside aynımı merak ettim bakalım bende deneyim becerebilcekmiyim çok sağola.s.
[

QUOTE=bozon_06;4587146]kızlar çok mutluyum! minik kızımın içimde olduğunu hissettim
17+3 oldum ve öğlen yemeğinden sonra kızımın hareketlerini hissettim ben burdayım diyor.. dün akşamda hissetmiştim ama eşim daha erken sana öyle geliyordur dedi. ama bu sefer ben eminim. ultrasonda ekranda görmekten çok daha güzel bi duygu, değişik bi şey yaaa:)[/QUOTE]

ay canım ne mutlu sana gözün aydın darısıda biz hissetmeyenlerin başına

oda birşey mi tatlım.benim kuzenin eşi doğum yaptı gecen ay.doğuma girene kadar erkek dediler.bi doğurdu kız.. doktora bağırmıs sasırdın galiba sen diye:)))))))

ayy oda çok kötü ya gerçi sağlıklı olsunda o daha önmeli ama kaç ay boyunca erkek diye sevmiş,herşeyini ona göre almış ne kadar şok olmuştur ama sağlıklı olsunda gerisi boş

iyi az bagirmiş :)))))) ben olsam herhalde bu benim çocugum degil,naptiniz cocugumu diye kiyameti koparirdim orda :))))))))

ayy çok güldüm canım yaaa, zavallı kız sok olmuş:1shok:

:)) ya sormayın kızlar.. ilki kızdı ikincide erkek olcak diye pek heveslenmişlerdi.e son ana kadarda erkek denince yani haklı olarak sasırmış..çok komik ama yaaa:roflol:

Kızlar baş ağrısı için bi formülünüz varmı ağrı kesiciler fayda etmedi.Sinüzit olunca böle oluyo demek çatlıyo başım ağrıdan.

:roflol::roflol::roflol: aynennnn bende aynısını yapardımmm :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5

Kızlar baş ağrısı için bi formülünüz varmı ağrı kesiciler fayda etmedi.Sinüzit olunca böle oluyo demek çatlıyo başım ağrıdan.

canımm çiğ patates dilimleriyle tülbent sar başına iyi gelecektirr geçmiş olsunn Şeniz

canim bende de sinuzit var..bilirim ne meret bişeydir basagrisi..civcivin dedigi gibi tülbentle sık basini..enazindan uyuyabilcek kadar hafifliyor..patatesli hiç denemedim ama sadece tulbenti denedim..geçmiş olsunnn a.s.

kızlar iyi geceler..kimse yok bu akşam galiba....benim midem çok kötü yanıyor yandıkça kusuyorum akşamları dahada beter oluyor valla kızlar..
öpüyorum hepinizi

canim yaaa..bal at agzina..bide yüksek yastikta yat..baska bi caresi varmi bilmiyorum..ama yagli,agir,kavrulmuş yemekler yememeye caliş..

kıslarrrr herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah...nasılsınız bakalım bugün annişler?

Günaydın canım,ben ve oğluşum iyiyiz:ecrin_bebek: oğluşum henüz uyanmadı heralde bu sabahın ilk tepiğini almadım daha,sen nasılsın?bebişin nasıl?hafta sonuda geldi ha gayret, öpüyorum:CüvCüv:

herkese günaydın hayırlı cumalar fıstıklar ben dün akşam tv karşısında uzanmış yatıyordum birden bacağıma komple kramp girdi kalçama kadar ama o nasıl bir acı ağlamaya başladım ağrıdan eşim yarım saat masj yaptı canım çok yandı eşimde çok korktu kızlar magnezyumu eksik etmeyin Allah kimseye yaşatmasın şimdi bile üzerine basarken ağrıyor bacağımın arkası dün kötü bir akşamdı kızlar benim için Allah beterinden saklasın ama sağlık herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…