Mayıs Anneleri;Hepinizie merhaba ben haziran anneleri topiğine sürekli yazıyorum ama %90 sezeryan olucagım ıcın bende mayıs annesı olucam ınsallah sızlerın deneyımlerınden dolayı bısey sorucam benım bebısıme 2 kere erkek 2 kere kız ve en son %80 erkek dedıler ama pztsı 3lu testım var heralde o zaman bellı olucak sızlerde de cınsıyet degısenler olmus bana bıraz anlatabılırmısınız nasıl oldu?en onemlı olan bebıslerımızın saglıklı olması tabı ama bu kadar degısıklıkten sonra kafam cok karıstı cvplarınızı beklıyorum hepınıze cooooooook guzel hamıslık dılıyorum
Bu arada kızlar herkese merhaba ! uzun zamandır yoktum.Çok geriye dönüp okuyamıyorum zamanım olmuyor.İşten ayrılacağım 31 12 de bu yüzden çok yoğunum...7.aya kadar çalışmayı düşünüyordum.Fakat dayanamadım çünkü benim işim çok stresli ve çok hiperaktif bir patronum var.dayanamıyorum.çok sinirleniyorum sürekli.bu sebepten dolayı bennde eşime her akşam işi bırakacağım diyordum sabah yine gidiyordum bişey yok gibi ama bayram öncesi kesin karar verdim.Allah ın izniyle ayrılacağım inşallah Allah muhtaç etmez böyle stresli iş kapılarına...amin
Mayıs Anneleri;Hepinizie merhaba ben haziran anneleri topiğine sürekli yazıyorum ama %90 sezeryan olucagım ıcın bende mayıs annesı olucam ınsallah sızlerın deneyımlerınden dolayı bısey sorucam benım bebısıme 2 kere erkek 2 kere kız ve en son %80 erkek dedıler ama pztsı 3lu testım var heralde o zaman bellı olucak sızlerde de cınsıyet degısenler olmus bana bıraz anlatabılırmısınız nasıl oldu?en onemlı olan bebıslerımızın saglıklı olması tabı ama bu kadar degısıklıkten sonra kafam cok karıstı cvplarınızı beklıyorum hepınıze cooooooook guzel hamıslık dılıyorum
Canım benimkinin cinsiyetine henüz sadece erkek dediler,ama arkadasımın kızına 5. aya
kadar erkek demiişler,bebişin kordonu cinsiyetin yanlış anlasılmasına neden oluyormuş,birde kızlar korkutmak gibi olmasın ama baska bir arkadasımın teyze kızınada 8. aya kadar erkek demişler,8. ayda %100 kız demişler, oda kordon madurukaydirigubbakcemile3
oda birşey mi tatlım.benim kuzenin eşi doğum yaptı gecen ay.doğuma girene kadar erkek dediler.bi doğurdu kız.. doktora bağırmıs sasırdın galiba sen diye:)))))))
semra84 cnm dün hangi siteden aldığımı sölemiştim eğer okuduysan ordan alabilirsin. arkadaşlarım sürekli alıyor şimdilik bişi olmadı bende çok korktum kart nomu falan verirken ama bugün ürün sağsalim geldi... bende ilk kez denedim:)) şimdilik bişi olmadı...
oda birşey mi tatlım.benim kuzenin eşi doğum yaptı gecen ay.doğuma girene kadar erkek dediler.bi doğurdu kız.. doktora bağırmıs sasırdın galiba sen diye:)))))))
iyi az bagirmiş :)))))) ben olsam herhalde bu benim çocugum degil,naptiniz cocugumu diye kiyameti koparirdim orda :))))))))
ayy çok güldüm canım yaaa, zavallı kız sok olmuş:1shok:
xxxxxxxxxxxxxxx dan aldım cnm fiyatı da çok uygun
iyi az bagirmiş :)))))) ben olsam herhalde bu benim çocugum degil,naptiniz cocugumu diye kiyameti koparirdim orda :))))))))
Kızlar baş ağrısı için bi formülünüz varmı ağrı kesiciler fayda etmedi.Sinüzit olunca böle oluyo demek çatlıyo başım ağrıdan.
Kızlar baş ağrısı için bi formülünüz varmı ağrı kesiciler fayda etmedi.Sinüzit olunca böle oluyo demek çatlıyo başım ağrıdan.
kıslarrrr herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah...nasılsınız bakalım bugün annişler?
herkeslere günaydın....
umarım bütün hamişler ve melekleri iyidirler bugünkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?