2009 Mayıs Anneleri

günaydın mayıs annişleriiiiiii

ben bugün düne göre çok iyiyim çünki kocacığım bugün geliyorr aksam olmaz bana

bişey söyleyeceğim sizlere ben soluma yatıyorum ama sol bacağımın eklem yeri ağrıyor yatamıyorum bacağıma vuruyor ağrısı ...bide gece üstüm açık yattım sırtım ağrıyo belimde ağrıyooo normalmi yawww bunlar

Ah canııım,geçmiş olsun,maden suyunda yeşil yapraklı sebzelerde ve cevizdede magnezyum varmış güzelim aklında bulunsun:CüvCüv:

kıslarrrr herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah...nasılsınız bakalım bugün annişler?

herkeslere günaydın....

umarım bütün hamişler ve melekleri iyidirler bugünkaydirigubbakcemile5

sizlerde günaydın bayanlar.. biz malum işe geldik sabah hiç kalkamadım yaa gün geçtikçe yataktan kalkmam dahada zorlaşıyor ahh bugün bitsede yarın hemen gelse bebişimi görsemkaydirigubbakcemile2

Günaydın canım,kavuşuyon kocana hadi :CüvCüv: canım kalçalarımızdaki eklemler doğumu kolaylastırmak için gevşiyormuş,bendede oluyo bazen

sizlerde günaydın bayanlar.. biz malum işe geldik sabah hiç kalkamadım yaa gün geçtikçe yataktan kalkmam dahada zorlaşıyor ahh bugün bitsede yarın hemen gelse bebişimi görsemkaydirigubbakcemile2

Canım sanada günaydın,az kaldı yarına sabret, inşallah fıkır fıkır oynar ultrasonda

teşekkür ederim yeni anne bende iyiyim. ama çok heyecanlıyım.malum bugün ayrıntılı ultrasonum var.nasıl birşeyse çok merak ediyorum.saat 2 de çıkcam işten.artık zaman durur bana.inşallah hayırlı haberler getiririm sizlere..

ay çok geçmiş olsun.kramp çok kötü oluyor. banada ilk defa geçtiğimiz pazar sabahı oldu. sabah 9 du. tam yatakta dönüyordumki diz kapağımın alt tarafından arka baldırdan bir kramp girdi.çıldırdım.yatakta bağırarak uyandım.eşim kalktı benim bağlığıma. sonra biraz ovduk filan ama üzerine zor bastım.çok fena ediyor insanı.

oh ne güzel gözünaydın.kocişin geliyor demek. allah ayırmasın birbirinizden.

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım, ayrıntılı eğer 4 boyutluda yapılansa bebişinin yüzünü göreceksin ilk defa ayy ne güzel darısı basıma :ecrin_bebek: Dönünce bizi merakta bırakma öğrenelim bakalım neymiş şu ayrıntılı ultrason nasıl yapılırmış:CüvCüv:

Kızlar çok sağolun valla. Inşallah darısı başınıza. Yarın yazabilirim herhalde size olanları. Tekrar işe dönemem çünkü. Allahım kalbim yerinden çıkacak gibi....
Oğlum sağlıklıdır inşallah teyzeleri...dua edin olurmu.? Hamilelerin duası kabul olurmuş derler..

slm kıslar gunaydınnnn herkese...
bu sabah nasıl bakalım bebişler ve gusel anneleriiii:CüvCüv:
bis yenı uyamdık oglusla....ew dandını inşaat var sabah sabah...babamız basında.
OJELIFISTIK HADİ HAYIRLISI CANIM...ii hbr lerını beklıoruz tatlımm....bısede anlat hem su ayrıntılıyı...zaman bı an once gecer inşallahhh:Saruboceq:

inşallah bitanem hayırlısıyla bebişimiz iyidir sağlıklıdır dualarım seninle paşamızı görecek annesi canım benim yarına haberlerini bekliyoruza.s.

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsına.s.

Günaydın canım,hayırdır ne inşaatı var?:CüvCüv:

kızlar sırtım çok ağrıyor ni minoset içsem iyi gelirimi iki gündürde acayip bulantım var
geçmeyecek bu kusma işi sanırım yaaaa

gunaydın kıslar...iiyis bısde,bıraz uykulu bı halımız var sadece...oglusumun tembellıgı dısında superızzz.hiç kıprasmıo yafs...ultrasonda kıpır kıpır ama annesıne bişi hissettırmıo yafs...
YENI_ANNE yerler yapılıo ewde yafs dosemeler cok kotuydu onları deiştirıoz malum oglan gelıo ufak tefek basladık iştea.s

dua edicez tatlım..
inşallah sağlığı da keyfi de yerindedir oğluşunungamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…