herkese günaydın hayırlı cumalar fıstıklar ben dün akşam tv karşısında uzanmış yatıyordum birden bacağıma komple kramp girdi kalçama kadar ama o nasıl bir acı ağlamaya başladım ağrıdan eşim yarım saat masj yaptı canım çok yandı eşimde çok korktu kızlar magnezyumu eksik etmeyin Allah kimseye yaşatmasın şimdi bile üzerine basarken ağrıyor bacağımın arkası dün kötü bir akşamdı kızlar benim içinAllah beterinden saklasın ama sağlık herşeyden önemli
kıslarrrr herkese günaydın hayırlı cumalar olsun inşallah...nasılsınız bakalım bugün annişler?
herkeslere günaydın....
umarım bütün hamişler ve melekleri iyidirler bugünkaydirigubbakcemile5
günaydın mayıs annişleriiiiiii
ben bugün düne göre çok iyiyim çünki kocacığım bugün geliyorr aksam olmaz bana
bişey söyleyeceğim sizlere ben soluma yatıyorum ama sol bacağımın eklem yeri ağrıyor yatamıyorum bacağıma vuruyor ağrısı ...bide gece üstüm açık yattım sırtım ağrıyo belimde ağrıyooo normalmi yawww bunlar
Kızlar baş ağrısı için bi formülünüz varmı ağrı kesiciler fayda etmedi.Sinüzit olunca böle oluyo demek çatlıyo başım ağrıdan.
sizlerde günaydın bayanlar.. biz malum işe geldik sabah hiç kalkamadım yaa gün geçtikçe yataktan kalkmam dahada zorlaşıyor ahh bugün bitsede yarın hemen gelse bebişimi görsemkaydirigubbakcemile2
Ah canııım,geçmiş olsun,maden suyunda yeşil yapraklı sebzelerde ve cevizdede magnezyum varmış güzelim aklında bulunsun:CüvCüv:
Günaydın canım,ben ve oğluşum iyiyiz:ecrin_bebek: oğluşum henüz uyanmadı heralde bu sabahın ilk tepiğini almadım daha,sen nasılsın?bebişin nasıl?hafta sonuda geldi ha gayret, öpüyorum:CüvCüv:
herkese günaydın hayırlı cumalar fıstıklar ben dün akşam tv karşısında uzanmış yatıyordum birden bacağıma komple kramp girdi kalçama kadar ama o nasıl bir acı ağlamaya başladım ağrıdan eşim yarım saat masj yaptı canım çok yandı eşimde çok korktu kızlar magnezyumu eksik etmeyin Allah kimseye yaşatmasın şimdi bile üzerine basarken ağrıyor bacağımın arkası dün kötü bir akşamdı kızlar benim içinAllah beterinden saklasın ama sağlık herşeyden önemli
günaydın mayıs annişleriiiiiii
ben bugün düne göre çok iyiyim çünki kocacığım bugün geliyorr aksam olmaz bana
bişey söyleyeceğim sizlere ben soluma yatıyorum ama sol bacağımın eklem yeri ağrıyor yatamıyorum bacağıma vuruyor ağrısı ...bide gece üstüm açık yattım sırtım ağrıyo belimde ağrıyooo normalmi yawww bunlar
teşekkür ederim yeni anne bende iyiyim. ama çok heyecanlıyım.malum bugün ayrıntılı ultrasonum var.nasıl birşeyse çok merak ediyorum.saat 2 de çıkcam işten.artık zaman durur bana.inşallah hayırlı haberler getiririm sizlere..
teşekkür ederim yeni anne bende iyiyim. ama çok heyecanlıyım.malum bugün ayrıntılı ultrasonum var.nasıl birşeyse çok merak ediyorum.saat 2 de çıkcam işten.artık zaman durur bana.inşallah hayırlı haberler getiririm sizlere..
hadi bakalım
ilk ayrıntılı ultrason haberlerini senden alıcaz..
ne güzel 4-5 saat sonra ayrıntılı olarak görebilceksin meleğinihihoyyyt
zaman çabucak geçsin senin için canım
Kızlar çok sağolun valla. Inşallah darısı başınıza. Yarın yazabilirim herhalde size olanları. Tekrar işe dönemem çünkü. Allahım kalbim yerinden çıkacak gibi....
Oğlum sağlıklıdır inşallah teyzeleri...dua edin olurmu.? Hamilelerin duası kabul olurmuş derler..
slm kıslar gunaydınnnn herkese...
bu sabah nasıl bakalım bebişler ve gusel anneleriiii:CüvCüv:
bis yenı uyamdık oglusla....ew dandını inşaat var sabah sabah...babamız basında.
OJELIFISTIK HADİ HAYIRLISI CANIM...ii hbr lerını beklıoruz tatlımm....bısede anlat hem su ayrıntılıyı...zaman bı an once gecer inşallahhh:Saruboceq:
slm kıslar gunaydınnnn herkese...
bu sabah nasıl bakalım bebişler ve gusel anneleriiii:CüvCüv:
bis yenı uyamdık oglusla....ew dandını inşaat var sabah sabah...babamız basında.
OJELIFISTIK HADİ HAYIRLISI CANIM...ii hbr lerını beklıoruz tatlımm....bısede anlat hem su ayrıntılıyı...zaman bı an once gecer inşallahhh:Saruboceq:
günaydın,biz iyiyiz canım sen nasılsın?
Kızlar çok sağolun valla. Inşallah darısı başınıza. Yarın yazabilirim herhalde size olanları. Tekrar işe dönemem çünkü. Allahım kalbim yerinden çıkacak gibi....
Oğlum sağlıklıdır inşallah teyzeleri...dua edin olurmu.? Hamilelerin duası kabul olurmuş derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?