Kızlar çok sağolun valla. Inşallah darısı başınıza. Yarın yazabilirim herhalde size olanları. Tekrar işe dönemem çünkü. Allahım kalbim yerinden çıkacak gibi....
Oğlum sağlıklıdır inşallah teyzeleri...dua edin olurmu.? Hamilelerin duası kabul olurmuş derler..
kızlar sırtım çok ağrıyor ni minoset içsem iyi gelirimi iki gündürde acayip bulantım var
geçmeyecek bu kusma işi sanırım yaaaa
cnm güsel haberlerini bekliyorum
kızlar bana doktorum 3 lü test için tok gel 45 dk yatacaksın dedi bebeklerin organlarına bakılcak dedi...sizinde ölemi oldu?
kızlar bana doktorum 3 lü test için tok gel 45 dk yatacaksın dedi bebeklerin organlarına bakılcak dedi...sizinde ölemi oldu?
Canım ultrasonda organlaramı bakılıyor bilmiyorum ama ben 3'lü testte çekilen ultrason resimlerinden hiçbirsey anlamadım,çocugun neresi bulamadım,sadece kafasını anladık:1no2:
yok canım benimki öyle olmadı. sadece kan vermiştim. 2-3 gün sonrada sonuç çıktı. organlara bakma filan olmadı.bu senin dediğin ayrıntılı olmasın.yani doktorun ayrıntılıyı kastedmesin.çünkü organlara ayrıntılıda bakılıyor.ne zaman gidecektin sen?
kızlar sırtım çok ağrıyor ni minoset içsem iyi gelirimi iki gündürde acayip bulantım var
geçmeyecek bu kusma işi sanırım yaaaa
ayyy çok oldum ama benim aksamları karnım çok geriliyor yaa böle çatlayacak gibi sizdede varmıı
kızlar ben bişiy sormak istiyorum:
hepiniz tetanoz aşısı oldunuz mu?
hımmm göğüsde bi numara yok cnm ama aksamları bölee karnım şişiyor kocaman oluyorrrr gergin bi davul gibi heralde genişlediği için olsa gerekyok canım benimde karnım değilde bu göğüslerim sanki patlayacak. kaşınmaktan ölüyorum.kaşımıyorumda çatlak olmasın diye ama çıldırtıyorlar beni.şu anda bile hala çok kaşınıyor.
ojelifıstık canım ya ben de ölüyorum göğüslerimin kaşıntısından. abartıp yara bile yapmıştım ilk zamanlar. hele akşam işden gelince üzerimde ne varsa atasım geliyor. acaba bende mi bi anormallik var yoksa yediklerimmi dokunuyor diyordum. eşimde bazen dalga geçiyor normal insanların sırtı kaşınır göbeği kaşınır bacağı kaşınır vs. sendekini de yeni gördüm diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?