2009 Mayıs Anneleri

cnm güsel haberlerini bekliyorum

kızlar bana doktorum 3 lü test için tok gel 45 dk yatacaksın dedi bebeklerin organlarına bakılcak dedi...sizinde ölemi oldu?

kızlar sırtım çok ağrıyor ni minoset içsem iyi gelirimi iki gündürde acayip bulantım var
geçmeyecek bu kusma işi sanırım yaaaa

canım gunaydın....
bana dr agrı kesıcı olarak sadece mınoıset içebılırsın demıştı..coksa agrın iç canım bırtane,dayanamıorsan.....genede sen bılırsın,ben genede dayanmaya calısıordum hep....ama içilebiliomuş bildiim kadarıyla.bulantıya dencek bişi yok canım ya...caresı yok işte:1no2:

kızlar bana doktorum 3 lü test için tok gel 45 dk yatacaksın dedi bebeklerin organlarına bakılcak dedi...sizinde ölemi oldu?

Canım ultrasonda organlaramı bakılıyor bilmiyorum ama ben 3'lü testte çekilen ultrason resimlerinden hiçbirsey anlamadım,çocugun neresi bulamadım,sadece kafasını anladık:1no2:

yok canım benimki öyle olmadı. sadece kan vermiştim. 2-3 gün sonrada sonuç çıktı. organlara bakma filan olmadı.bu senin dediğin ayrıntılı olmasın.yani doktorun ayrıntılıyı kastedmesin.çünkü organlara ayrıntılıda bakılıyor.ne zaman gidecektin sen?

Canım ultrasonda organlaramı bakılıyor bilmiyorum ama ben 3'lü testte çekilen ultrason resimlerinden hiçbirsey anlamadım,çocugun neresi bulamadım,sadece kafasını anladık:1no2:

kızlar valla öle dedi bana acaba şu ayrıntılı ultrasonamı sokcak beni anlamadımki ben

cnm 31 aralıkda gidecem 20 haftada yani heralde hem üçlü hem ayrıntılı bir arada yapacaklar

ayyy çok oldum ama benim aksamları karnım çok geriliyor yaa böle çatlayacak gibi sizdede varmıı

kızlar sırtım çok ağrıyor ni minoset içsem iyi gelirimi iki gündürde acayip bulantım var
geçmeyecek bu kusma işi sanırım yaaaa

canım geçmiş olsun benimde belim ağrıyor ,dayana bildiğin yere kadar dayan canım ondan sonra iç derim ilacı, sırtıma yastık koydum öyle oturuyorum.

Ojelifıstık hadi canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah ..

kızlar ben geçen gittiğimde dr. renkli ultrasonla baktı kızıma burnu falan belliydi şimdi bu ayrıntılı ultrason değil dimi? o dahamı detaylı oluyor?

ayyy çok oldum ama benim aksamları karnım çok geriliyor yaa böle çatlayacak gibi sizdede varmıı

yok canım benimde karnım değilde bu göğüslerim sanki patlayacak. kaşınmaktan ölüyorum.kaşımıyorumda çatlak olmasın diye ama çıldırtıyorlar beni.şu anda bile hala çok kaşınıyor.

kızlar ben bişiy sormak istiyorum:
hepiniz tetanoz aşısı oldunuz mu?

yok ben daha olmadım canım,ocak 15 ten sonra olcam....

bende de karnımda bı gergınlık....anlatamam kıslar yaaaaaaaa
kasıntıda cabası...bırtek goğus olsa neyse goğüs gobek her yer yani...goguslerımse buyudu rahat 2 beden silikonlu gıbıler yaniiiikaydirigubbakcemile3

yok canım benimde karnım değilde bu göğüslerim sanki patlayacak. kaşınmaktan ölüyorum.kaşımıyorumda çatlak olmasın diye ama çıldırtıyorlar beni.şu anda bile hala çok kaşınıyor.
hımmm göğüsde bi numara yok cnm ama aksamları bölee karnım şişiyor kocaman oluyorrrr gergin bi davul gibi heralde genişlediği için olsa gerek

kızlar ben bişiy sormak istiyorum:
hepiniz tetanoz aşısı oldunuz mu?

ben daha olmadım

ojelifıstık canım ya ben de ölüyorum göğüslerimin kaşıntısından. abartıp yara bile yapmıştım ilk zamanlar. hele akşam işden gelince üzerimde ne varsa atasım geliyor. acaba bende mi bi anormallik var yoksa yediklerimmi dokunuyor diyordum. eşimde bazen dalga geçiyor normal insanların sırtı kaşınır göbeği kaşınır bacağı kaşınır vs. sendekini de yeni gördüm diye.

acaba mutlaka olmak gerekiyo mu?
benim doktorum istersen yaptır, farketmez gibi bişiyler söyledi ama emin olamadım

canım çok fazla kaşımamaya çalışşşş
çatlak oluşumunu arttırırsın çünkü:1no2:

günaydın kızlar
ben aşı olmadım ablama sordum gerek yok dediii eskiden evlerde doğum yapıldığı için aşı vurulurmuş
birsencim benimde karnım akşamları kocaman oluyorrr gerim gerim geriliyorrrr göğsümdeeee

günaydın kızlar
nasılsınız bakalım?
bende aşı olmadım daha,dr.um da bu konuda bişey demedi,bende sormayı unuttum,bu gidişimde sorucam bakalım,
renkli ultrasona giren var mı aranızda ben bebğimi görmek istiyorum artık,kontrole gitmişken onada bakılır mı diye merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…