kızlar herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın oldu mu öpüldünüz güzel anneler:)))))))))))))))))))))
CANIM SANADA İYİ AKŞAMLAR BENDE ÇIKIYORUM herlkese iyi akşamlar iyi hafta sonları öpüyorum hepinizi
kızlar şimdi kusarken burnum kanadı yaa varmı böle bişey yaşayan
bendede sürekli burnumu sildigimde kan çıkıyor ama kurumuş kan oluyomuş doktorum normal dedi bgn doktora gittim ve oğluşumun pipisinin fotosunu aldım hehehee.. size demişdim ya aldım sonunda erkek yüzde yüz eşime göstercem eve gelince:))
bendede sürekli burnumu sildigimde kan çıkıyor ama kurumuş kan oluyomuş doktorum normal dedi bgn doktora gittim ve oğluşumun pipisinin fotosunu aldım hehehee.. size demişdim ya aldım sonunda erkek yüzde yüz eşime göstercem eve gelince:))
kızlar çok şükür test sonucumuz çok güzel 6500'de 1 ihtimal çıktı. içimiz çok rahatladı:) hepinizi öpüyorum. yarına misafirlerim var. biraz hazırlık yapmam lazım. byya.s.
çok zorlamışsındır tatlımmm bende bugün ilk kez kustummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?