2009 Mayıs Anneleri

ben çıkıyorum kızlar yavaş yavaş hepinizi öpüyorum iyi tatiller
bebişlere ve özellikle kendinize iyi bakın
güzel bir hafta sonu olması dileğiyle

merhaba hanimlar a.s.

oh güzel sonuclr alinmiş a.s. hayirli olsun..inşaAllah alacak olanlarda güzel haberlerle gelir

ojelifistikcim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin canim..

dirimcim hadi gözün aydin..az kaldi aksama :)

kızlar herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları diliyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın oldu mu öpüldünüz güzel anneler:)))))))))))))))))))))

kızlar selam... bugün hep dışardaydım... daha yeni gelebildim ofise, sabahtan beri inanılmaz bir baş ağrısı çekiyorum... dayanamıyorum artık ... en iyisi eve gidip bi ilaç alıp uyumak galiba... herkese ii akşamlar...

herkeslere iyi akşamlarkaydirigubbakcemile5
iyi hafta sonlarıııı

kendinize ve minik prens&prenseslere iyi bakın:ecrin_bebek:

kızlar çok şükür test sonucumuz çok güzel 6500'de 1 ihtimal çıktı. içimiz çok rahatladı:) hepinizi öpüyorum. yarına misafirlerim var. biraz hazırlık yapmam lazım. byya.s.

Kızlar ben kaçıyorum artık. Herkese iyi hafta sonları diliyorum. Test sonuçları güzel çıkan arkadaşlarım gözümüz aydın diyelim o zaman :) Öpüyorum sizleri ve kuzularınızı. Pazartesi görüşmek üzere a.s. a.s.

kızlar şimdi kusarken burnum kanadı yaa varmı böle bişey yaşayan

bir sitede normal diye okumustum sanki cnm ya.olurmus yani gebelikte burun kanaması diye bir bak istersen.benim 2 kere burnumu silerken kan vardı.o kadar şakır şakır akmadı tabi.sadece silerken..
bu arada cnm annem burdaki sağlık ocağına sormus biz burda yaparız ama kendi evindekine gitse daha ii olur demişler.ilerisi için kayıtlar için tatlım.en bastan hersey her işlem orda kayıtlı olsun diye.

bendede sürekli burnumu sildigimde kan çıkıyor ama kurumuş kan oluyomuş doktorum normal dedi bgn doktora gittim ve oğluşumun pipisinin fotosunu aldım hehehee.. size demişdim ya aldım sonunda erkek yüzde yüz eşime göstercem eve gelince:))

:roflol::roflol:en sonunda dediğini yaptın pipisinin resmini aldın hee :lepi::lepi:iyi sakla he unutma gelinine vereceğine söz vermiştin bacımm :roflol::roflol:
hadi hayırlı olsun oğluşun ozaman tatlımm ŞenizŞeniz

hayırlı olsun bacım sağlıkla kucağımıza inşallahh
albümüne koyarsın artıkkk

kızlar çok şükür test sonucumuz çok güzel 6500'de 1 ihtimal çıktı. içimiz çok rahatladı:) hepinizi öpüyorum. yarına misafirlerim var. biraz hazırlık yapmam lazım. byya.s.

hadi hayirli olsun canim :) cok sevindim

kızlar şimdi kusarken burnum kanadı yaa varmı böle bişey yaşayan

canim benim ya..takma böyle kafana herseyi..nette hafta hafta oku bitanem yazilanlari..burun kanamasi cok normal sen yeterki stres yapma

çok zorlamışsındır tatlımmm bende bugün ilk kez kustummmm

geçmiş olsun canim..inşaAllah ilk ve son olur..

vay be alcam diye diye aldin :roflol: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 helal olsun gelinine verirken bizide hatirlarsin yerimseniben

saol canım amin son olur inşallaj çünkü ilkti daha önce hiç çıkarmadımmmm
sen nasılsın bu arada bebeişin nasıll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…