kızlar şimdi kusarken burnum kanadı yaa varmı böle bişey yaşayan
bendede sürekli burnumu sildigimde kan çıkıyor ama kurumuş kan oluyomuş doktorum normal dedi bgn doktora gittim ve oğluşumun pipisinin fotosunu aldım hehehee.. size demişdim ya aldım sonunda erkek yüzde yüz eşime göstercem eve gelince:))
saol canım amin son olur inşallaj çünkü ilkti daha önce hiç çıkarmadımmmm
sen nasılsın bu arada bebeişin nasıll
kızlar benimde karnım kaşınıyor pıtır pıtır hep kızardı küçük küçük kızamık gibi ama öyle çokda yok sizdede oldumu?sırtım falanda kaşınıyor ayy uyuzmu oldum noldum böle bilmiyorum Allahtan yarın dr. gidicemde sorarım inşallah kötü birşey yoktr çok merak ediyorum
yok canım benimki öyle olmadı. sadece kan vermiştim. 2-3 gün sonrada sonuç çıktı. organlara bakma filan olmadı.bu senin dediğin ayrıntılı olmasın.yani doktorun ayrıntılıyı kastedmesin.çünkü organlara ayrıntılıda bakılıyor.ne zaman gidecektin sen?
iyidir iyidir inşallah git gör bakalım ne yapıyor beni dr um 22 haftada çağırdıı ayrıntılı içinnninşaAllah canim..
iyiyim hamdolsun..bebişimde iyidir inşaAllah :) sali günü anlicaz iyimi diilmi :)
sağolasınız canlar vercem valla gelinee ahh sizleri hatırlamaz olurmuyum belki o zamanlar hala yazışıyo oluruz kim bilir başlıgın adıda çocuklarımıza eş seçerken nelere dikkat etmeliyiz hehehee..
CANIM DÜN SİTENİN ADRESİNİ VERMİŞTİ AMA UYARI ALDIK. SİTE İÇİNDE BAŞKA BİR SİTENİN ADINI VERMEK YASAKMIŞ.klava:
sağolasınız canlar vercem valla gelinee ahh sizleri hatırlamaz olurmuyum belki o zamanlar hala yazışıyo oluruz kim bilir başlıgın adıda çocuklarımıza eş seçerken nelere dikkat etmeliyiz hehehee..
kızlar çok şükür test sonucumuz çok güzel 6500'de 1 ihtimal çıktı. içimiz çok rahatladı hepinizi öpüyorum. yarına misafirlerim var. biraz hazırlık yapmam lazım. byy
dırımkızı .!.:kızlar şimdi kusarken burnum kanadı yaa varmı böle bişey yaşayan
benisec2 .!.:bendede sürekli burnumu sildigimde kan çıkıyor ama kurumuş kan oluyomuş doktorum normal dedi bgn doktora gittim ve oğluşumun pipisinin fotosunu aldım hehehee.. size demişdim ya aldım sonunda erkek yüzde yüz eşime göstercem eve gelince
semra84 .!.:kızlar benimde karnım kaşınıyor pıtır pıtır hep kızardı küçük küçük kızamık gibi ama öyle çokda yok sizdede oldumu?sırtım falanda kaşınıyor ayy uyuzmu oldum noldum böle bilmiyorum Allahtan yarın dr. gidicemde sorarım inşallah kötü birşey yoktr çok merak ediyorum
arkadaşlar günaydın herkese.iyi haftasonları.çoğunuz yoksunuz ama benim gibi işte olanlara kolay gelsin. dün gittimya doktora onu anlatayım sizlere. çok şükür sonuçlarımızda,organlarımızda birşey çıkmadı.hayırlı haberler getirdim. ama ben bebişimi hiç göremedim. tıp fakültesinde sadece doktorun önünde ekran var. benim özelde gittiğim doktor öyle değil.yattığım yerin tam tepesinde ekran var bende ordan görüyordum.burda yokmuş sinir oldum sadece annemle kardeşim gördüler. bana yattığım yere anlattılar sadece. doktor tek tek oğlumun kalbine, böbreklerine, ellerine, ayaklarına, omuriliğne, midesine,pipisine filan baktı. şükür birşey çıkmadı. şiir gibi bir bebek dedi. amnio sıvısı filan da normal çıktı çok şükür. minik oğlum ellerini yumruk yapmış doktor anneme ve kardeşime gösterdi. bende görmeyi çok istedim.
sonra size ne diyeceğim. ilk önce midesini aradı aradı bulamadı.allah allah burda olması gerekiyor filan derken başka bir organa geçti. biraz sonra tekrar döndüğünde hah dedi su yutmuş midesi göründü dedi. kızlar şok oldum orda. demek oğlumun midesi boşmuş ki görünmemiş.allahın işine bak dedim.tüylerimiz diken diken oldu. midesi dolunca göründü yani.
işte böyle darısı size olsun.sizde bana anlatırsınız artık. gerçekten insanın içi çok rahatlıyor. hele benimkide biliyorsunuz sorunlu olduğu için iyice rahatladım. artık gerisi allaha kalmış.zaten doktorda diyorki bizim burda ayrıntılı da bakmamız bile %100 değil. %80-%90 görebiliyoruz diyor.allah hakkımızda hayırlı versin annişler.hepinizi öpüyorum.
canımm çokkkkkk çokkkkkkkkkkkk hayırlıı olsun süper bişey demekkkkkkkkkkkkk
inş. ben görürüm yaaaaaaaaaaaa seni kutlarım bu yeni gelen şekilledelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bayıldım buna işteeeeee bennnndelikafadulden
günaydınlarrrr ben teraneyim bugün aksam çok kustum bugün almadım vitamin kuru ekmek ve kaşar yedim ksumakdan dudaklarım patladı ...kocamıda kusarken karşıladım ....adamcağız bana pijama almış ama ben göremedimm bile kusmaktan kızlarrrrr 9 ay kusmayı aklım almıyor aksam auykuya dalarken midem sızlıyordu ...dua ettim rabbim dedim kusarken acımdan dolayı isyanım varsa affet beni dedim ...acımla söylediğim kelimeler dedim...bebeklerimi sağ sağlim kucağıma vermeyi nasip et dedim...sonrada besmele çeke çeke uyumuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?