2009 Mayıs Anneleri

biz geldik karnımızı doyurduk kızlar benim tek göbüş çıktı arkadaşlar ne güzel manken gibi hamişsin dedi benimde moralim yerine geldi sizler yediniz mi yemeğinizi bebişleri aç bırakmayın güzel anneler

sonunda kustuk ve rahatladık şu aldığım megadin benim mideme çok dokunuyor

Canım bende megadiyn kullanıyordum gerçekten ağır geliyor şimdi Elevit kullanıyorum yemekte yada hemen sonra içme ara saatlerde iç daha iyi geliyor.Benim bulantılar çok ama kusmalar azaldı.Ben et ürünlerini köfte dahil azalttım.Zeytinyağlı yemekler daha iyi geliyor.Düşün süt bile içemiyordum.Şimdi içiyorum birde yemeklerini yoğurtlayıp yediğinde iyi oluyor.

söyleyecem cnm yaa yeni fark ettim bi saattir yanma ekşime çektim madem kusacaktım neden bir saat acı çektim yaaaaa keşkemmm baştan kusaydım yaaa

Haklısın canım ya. Konuş valla. Değiştirsin ilacı. Sıkıntı niye çekesin boşuna...

Afiyet olsun canım. Ohhh manken gibi hamiş :) Ben sabah kahvaltısını destekli yaptım biraz :) O yüzden acıkmadım henüz :)

Günaydın kızlar anca gelebildim işler yüzünden ben dün tetanoz aşısı için gittim ama yaptıramadım 19+4 yapamayız tam 20 haflaık olman lazım dediler okadar sıra bekledim ve işe geri geldim zaten zor izin alıyorum ne olcak bilmem

cnm megadyn içmezkende oluyordu ama şimdi farkındayım ben o hapdan sonra daha bi fenalardayım .....konuşacam artık ...cnm her tür yemeği deniyorum ben ama yok işte yağsız tuzsuz yemekde yedim ben genede banamısın demedi yoğurt gaz yapıyor ve ekşidiyor ...benim veletler fena anacığım bak kustum sarsıldıya hareket çekiyor içerden soldan soldan debbüklüyor

arkadaşlar merhaba.gece uyuyamayan ark.geçmiş olsun aynı deet bende de var dün kalçam ve belim çok ağrıdı neyseki yolu yarıladık inşallah hayırlısıyla btecek.ojelifıstık hayırlı haberlerini bekliyoruz.ilgincim canım geçmiş olsun.

Kızlar birazdan doktora gidicem 18 haftalık olduk hala cinsiyeti öğrenemedik inşallah bu sefer gösterir.Cerencim senle aynı gün doğum yapıcaz.Senin önce kizdı sanırım bende hatta benimde kızdır heralde diyordum şimdi erkek yazmışsın. bakalım benim hangisi olacak.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

vavavvvv mankenimiz bizimmmm benimde göbişim çok büyükmüş kızlar geçen doktora giderken hamiş pantolonumu giydim sonra tuniğimizi giydim
hastanede artık hemşireler beni tanıdğından doğum yakınmı dedi aaaaaaa dedim yooo 4,5 aylığız dedim ikizler dedimde yırttım

hoşgeldin cnm ee bebiş içiin alacan izin cnm ne yapacaksınnn

Günaydın canım hoşgeldin... Aaa o kadar dakik mi olmak lazımmış yani? Bende haftaya cuma gidicem. Tam 21 haftalık olucam. Olmaz mı dicekler acaba?

Günaydın canım hoşgeldin... Evet ya yarısı bitti çok şükür...

çok şükür hayırlısıyla saat 13:15 oldu kıslar. yarım saat sonra çıkcam işten. randevum 15:30 da. az kaldı az.

...benim veletler fena anacığım bak kustum sarsıldıya hareket çekiyor içerden soldan soldan debbüklüyor
Ya sahi dün gece kurtlar vadisini seyrederken benimkininÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookde ilk depiğini iki defa arka arkaya yedim.Allah dedim buda anası gibi aksiyonlu filmleri sevecek dedim.

merhaba canım nasılsın teşekkür ederim a.s.

Arkadaşlar şimdi arkadaşımla konuştum doğuma alıyorlar oğlu olacak sezeryanla doğum yapacak dua edin çok heyecanlandım şimdi.
Bu arada dün gece rüyamda iş yerindeki arkadaşlarımla biz 3 bayan arabada gidiyoruz.Arkadaşım erik ağacının önünde durdu bana erik topladı tuzlatıp ye dedi bende ben erik istemiyorum zaten ben ekşi yemem diyorum Sabah rüyamı anlattım onlara senin kız demek dediler sizce anlamı ne olabilir?:uhm:

çok şükür hayırlısıyla saat 13:15 oldu kıslar. yarım saat sonra çıkcam işten. randevum 15:30 da. az kaldı az.

Ay canım. hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Ceren'cim. Oğluşuna bizden selamlar söyle öp ekrandan onu bizim için :)

valla canım benimde 18 haftalıktı yaptılar bir bildikleri vardır herhalde

Kafalar allak bullak oldu bizim iyice :)

teş.ederm canım iyiyim.sen nasılsın?a.s.

iyiyim canım işteyim sıkıldım mesai bitsin diye bekliyorum sabahtan yoğundum ama patronum çıktı şimdi:teytey::dance: biraz rahatladım kızlar kendinize çok dikkat edin doktorun dediklerine uymaya özen gösterin az ön erken doğum yapan arkadaşımla görüştüm bebek için 750 ytllik tek ilaç istemiş doktoru zor Allah yardımcıları olsun sadece bir maması 135 ytl ve bebiş 1,100 kilo oldu yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…