sonunda kustuk ve rahatladık şu aldığım megadin benim mideme çok dokunuyor
Söylesen canım doktora aynı işe yarayan başka bir ilaç yok mudur acaba?
sonunda kustuk ve rahatladık şu aldığım megadin benim mideme çok dokunuyor
söyleyecem cnm yaa yeni fark ettim bi saattir yanma ekşime çektim madem kusacaktım neden bir saat acı çektim yaaaaa keşkemmm baştan kusaydım yaaa
biz geldik karnımızı doyurduk kızlar benim tek göbüş çıktı arkadaşlar ne güzel manken gibi hamişsin dedi benimde moralim yerine geldi sizler yediniz mi yemeğinizi bebişleri aç bırakmayın güzel anneler
Canım bende megadiyn kullanıyordum gerçekten ağır geliyor şimdi Elevit kullanıyorum yemekte yada hemen sonra içme ara saatlerde iç daha iyi geliyor.Benim bulantılar çok ama kusmalar azaldı.Ben et ürünlerini köfte dahil azalttım.Zeytinyağlı yemekler daha iyi geliyor.Düşün süt bile içemiyordum.Şimdi içiyorum birde yemeklerini yoğurtlayıp yediğinde iyi oluyor.
biz geldik karnımızı doyurduk kızlar benim tek göbüş çıktı arkadaşlar ne güzel manken gibi hamişsin dedi benimde moralim yerine geldi sizler yediniz mi yemeğinizi bebişleri aç bırakmayın güzel anneler
Günaydın kızlar anca gelebildim işler yüzünden ben dün tetanoz aşısı için gittim ama yaptıramadım 19+4 yapamayız tam 20 haflaık olman lazım dediler okadar sıra bekledim ve işe geri geldim zaten zor izin alıyorum ne olcak bilmem
Günaydın kızlar anca gelebildim işler yüzünden ben dün tetanoz aşısı için gittim ama yaptıramadım 19+4 yapamayız tam 20 haflaık olman lazım dediler okadar sıra bekledim ve işe geri geldim zaten zor izin alıyorum ne olcak bilmem
arkadaşlar merhaba.gece uyuyamayan ark.geçmiş olsun aynı deet bende de var dün kalçam ve belim çok ağrıdı neyseki yolu yarıladık inşallah hayırlısıyla btecek.ojelifıstık hayırlı haberlerini bekliyoruz.ilgincim canım geçmiş olsun.
Ya sahi dün gece kurtlar vadisini seyrederken benimkininÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookde ilk depiğini iki defa arka arkaya yedim.Allah dedim buda anası gibi aksiyonlu filmleri sevecek dedim....benim veletler fena anacığım bak kustum sarsıldıya hareket çekiyor içerden soldan soldan debbüklüyor
arkadaşlar merhaba.gece uyuyamayan ark.geçmiş olsun aynı deet bende de var dün kalçam ve belim çok ağrıdı neyseki yolu yarıladık inşallah hayırlısıyla btecek.ojelifıstık hayırlı haberlerini bekliyoruz.ilgincim canım geçmiş olsun.
kızlar ben 19 haftalıkken yaptırdım bişey demediler bana
merhaba canım nasılsın teşekkür ederim a.s.
çok şükür hayırlısıyla saat 13:15 oldu kıslar. yarım saat sonra çıkcam işten. randevum 15:30 da. az kaldı az.
valla canım benimde 18 haftalıktı yaptılar bir bildikleri vardır herhalde
teş.ederm canım iyiyim.sen nasılsın?a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?