2009 Mayıs Anneleri

Ay hadi hayırlısı canım. Sağ salim alsın arkadaşın bebişini kucağına inşallahhhh :dance:

hayırlısıyla bebeğini kucağına alır inşallah

rüyanın ne anlama geldiğini bilmiyorum ama ben yeşil eriği aş eriyorum daha hamile olduğumu bilmiyordum gece 4 de erik dedim halada canım çekerr delikafadulden

ojeli fistık güle güle cnm bende yatacam kızlar yemek yendi öğle uykusu bana kustuk rahatladık daha ne olsun

allah yardımcıları olsun
sağ salim evlerine kötürüp doya doya koklamayı nasip etsin

Kızlar kan tahlilimin sonucunu gösterdim doktora iyi dedisositososito,gelirkende yaklasık 9 aydır görmediğim bi tanıdığımı gördüm, ama görüş ne görüs TAM 37 HAFTALIK HAMİLE,olduğum şoku anlıyorsunuz dimi:1shok: sonra eve gelincede oğluşumla konuştum,ona "annecim sen çok küçüksün yav,herkes sana abi abla olmuş dedim"bu harekete bir tepki verseydi çok gülcektim ama tepki yok,uyusun bakalım,uyuyarak büyüyecekler nede olsa:1rolleyes:

TUTKUNCUM,inşallah sağ sağlim doğar bebecik canım,Rabbim yardımcısı olsun

ILGINCIM,çok zor prematüre bebek ya,Allah sabır versin,tosuncuk olduğu günleride gösterir insallah:ecrin_bebek:

bende düne kadar hep kız sanıyordum. erkek deyince doktor şok oldum!:1shok: yani doğmuş olsa,bu bebek benim değil derdim kesinkaydirigubbakcemile hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz.

yaa şimdiden beni çok etkilemeye başladı bu doğum haberleri!! akşam aşk-ı memnu'yu izliyordum. peyker'in doğum sancıları başladı,bebek geliyor dediler. benim gözlerim doldu yaa bana ne oluyorsa

ojeli fistık güle güle cnm bende yatacam kızlar yemek yendi öğle uykusu bana kustuk rahatladık daha ne olsun

Hadi iyi uykular bakalım Birsen'cim yerimseniben

Arkadaşlar size iyi günler bende şimdi hazırlanıp doktora gidicem.inşallah güzel haberler alıp dönerim.

Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım...

Hoşgeldin canım. Oh bak iyi çıkmış sonuç. Hadi gözün aydın. Oooo 37 haftalık olsak doğurcaz zaten nerdeyse :) Allah bize de o günleri göstersin inşallah canım...

arkadaşlar bebişim ben su içtikçe hareket ediyor kasıklarımda net hissediyorum çok güzel bir duygu çok şükür siz neler yapıyorsunuz biz bebişimle kuru kayısı ve kuru üzüm yedik şimdi hoşuna gitti bebişimin hissettiriyor bana:))))

BENİMDE 3 LÜ TESTİMİN sonuçları iyi çıktı.inşallah hepimizin böyle gider.bu arada arkadaşım 3,5 aylık hamile doktor bulamadı kendi doktorumu önerdim neyse gitmiş mennun kalmış.sonra kız bana dediki senin doktorun tayini çıkmış haberin varmı dedi o kadar üzüldümkü ilk işim hemen aramak oldu geçici süreliğine alanyadaki bir hastaneye 15 günlüğüne gitmiş içim çok rahatladı:):)

selammm kızlarr herkez iyi maşşallahhh

sonuç alan arkadaşlar hadi gözünüz aydınn darısı tüm sonuç bekleyen arkadaşların başına inşallahh :Saruboceq:

canım gözün aydın sevindim testinin iyi çıkmasına bizimde 29 unda kontrolümüz doktorunun gitmemeside güzel haber senin baştan itibaren herşeyini doktorun takip etti zor olurdu başka doktora geçmen çok sevindim gerçektena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…