canım kolay gelsin
biz de dün ev beğendik karar verdik
hafta sonu taşınacağız delikafadulden
işime de yakın olacak
hayırlısı
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::sm_cool:geldimm büyük ikramiye çıkmış kadar mutluyum
çocuklarımı kucağıma almış kadar mutluyum :teytey::dance:mutluyumda mutlu işteeeedelikafaduldendelikafadulden
şimdi latif baktı rahim boyuna 52 mm çok çok iyi dedi erken doğum ve düşük riskin yok dedi geçen hafta gördük bebeklerde iyi dedi
eklem ağrılarım için yatmaktan dedi.artık evinde yemeğini yap ye ev içinde gez dedi..
iş güç yok dedi....yemek işi sadece otur yat keyfine bak dedi....
çok duygusal sinirliyim dedim olabilir bu yaşadıkların seni sıkmış duygusallık gebeliğin temelinde var dedi...sağlıkocağına çokda gitmen gerekmiyor dedi....kasık ağrın normal ama karnın bir toplanıp gerliyorsa onu bize söyle dedi...şimdilk gayet iyisin dedi haftaya detaylı ultrasona geleceksin dedi....
[/IMG]
ya kızlar nerdesiniz siz bakın ne getirdim size
arkadaşlar bizde taşınacağız daha geniş bir eve geçeceğiz dün bütün gün ev baktık bir evi beğendik hem annemede yakın kızım ve bebişim açısındanda rahat olacak işe başlayınca bu hafta onun telaşı ve yorgunluğu olacak:)))))))))
kızlar dün akşam eşim ben görümce oturuyoruz taşınacağımız evle ilgili konuşuyoruz eşim görümceye bir odayı sana yaparız gibi konuştu çok sinirlendim bende ben iki çocuğumada ayrı oda yapacağım dedim ne demek ya ömür boyu adam kardeşini evime yerleştirecek sanırım offffffffffffff(((
Haydaaaaa bu nerden çıktı ya? Görümce ne dedi bu durumda bacım?
kızlar dün akşam eşim ben görümce oturuyoruz taşınacağımız evle ilgili konuşuyoruz eşim görümceye bir odayı sana yaparız gibi konuştu çok sinirlendim bende ben iki çocuğumada ayrı oda yapacağım dedim ne demek ya ömür boyu adam kardeşini evime yerleştirecek sanırım offffffffffffff(((
anaaa buda nerden çıktı yaaa... ama sen yine de eşinle aranı bozmamaya geyret et... mutluluğunuzu onların yüzünden bozdurma sakın... ama sakin sakin istemediğini de söle cnm...
bitanem söyledim kaç defa doğumu bahane etti bende tamam doğumdan sonra gider dedim bana faydasıda olmuyor zaten dün de bu olay çıkınca gerildim eşim gidecek yeri yok diyor annesi babası boston korkuluğumu hayatta tek olsa tamam kalsın bir ömür ama başında ailesi varken ben neden bir kızın sorumluluğunu alayım dedim eşim birşey olmaz olursa göndeririz dedi ne rahat yaaaaaaaaaaaaa
ama eşimle bu tür insanlar için aramı bozmaya niyetim yok bitanema.s.
pişkin pişkin olur dediklava: klava: ben ne desem bilmiyorum ki eşim kiranın birazını ona verdiririz diyor aklı sıra beni kandıracak bende yok dedim o kız doğumdan sonra gidecek ne zor şey yaaaa böyle aileler yüzünden strese girmek asıl annesini babasına yazıklar olsun bizim düzenimizi hiç düşünmüyorlar eşimde niyetini böyle ortaya koyuyor insanlara güvenmemek lazımmış çok iyi anladım klava:
kızlar eşiniz bebişin hareketlerini hissediyormu biz akşamları bekliyoruz bekliyoruz oynamıyor eşim tam elini çekiyor oynamaya başlıyor yada bak oynadı diyorum elini koyuyor sanki ona inat bu defa yine oynamıyor babasıda artık hissetmek istiyor ben de kızın senden korkuyor dedim
pişkin pişkin olur dediklava: klava: ben ne desem bilmiyorum ki eşim kiranın birazını ona verdiririz diyor aklı sıra beni kandıracak bende yok dedim o kız doğumdan sonra gidecek ne zor şey yaaaa böyle aileler yüzünden strese girmek asıl annesini babasına yazıklar olsun bizim düzenimizi hiç düşünmüyorlar eşimde niyetini böyle ortaya koyuyor insanlara güvenmemek lazımmış çok iyi anladım klava:
kötükedihüsoCanım bu sorunların hepsi kızma ama eşinden kaynaklanıyor .Tavrı eşin koymalı ve artık ailesine artık anne baba alınma amaklava: kardeşim diyecek biz artık bir aile oluyoruz ve bir düzen oluşturmamız gerekiyor yine misafir olarak başımızın üstünde yeriniz var ama bize biraz müsade edin demeli.Eşinle konuşmalısın ve önce kendiniz sonuca varıp çözümlemelisiniz.Hergün üzüleceğine kendini yiceğine bırak insanlar üzülsün.:hooray:
canım bu hayatta öyle vurdumduymaz rahat insanlar varki olan benim gibi hassaslar oluyor dün kıza eşimde yanımdayken eee doğum yaklaşıyor işi bırakmana az kaldı dedim
madem doğum için kaldın ben doğum yapınca bir hafta daha kalır gidersin dedim hiç ses çıkmadı istenmediğini bile bile takmıyor
eşimin çözümüde çok adil bana kiraya çıkacağımız evin kirası biraz daha yüksek maaşımın yarısın istiyor destek için eşimle aramızda paranın asla lafı olmaz kardeşindende destek için elli liraklava:bugüne kadar zaten kimseye yaslanmadan muhtaç olmadan yaşadık şimdi nedir busenağlamasenağlama:tomato:
canım bu hayatta öyle vurdumduymaz rahat insanlar varki olan benim gibi hassaslar oluyor dün kıza eşimde yanımdayken eee doğum yaklaşıyor işi bırakmana az kaldı dedim
madem doğum için kaldın ben doğum yapınca bir hafta daha kalır gidersin dedim hiç ses çıkmadı istenmediğini bile bile takmıyor
eşimin çözümüde çok adil bana kiraya çıkacağımız evin kirası biraz daha yüksek maaşımın yarısın istiyor destek için eşimle aramızda paranın asla lafı olmaz kardeşindende destek için elli liraklava:bugüne kadar zaten kimseye yaslanmadan muhtaç olmadan yaşadık şimdi nedir busenağlamasenağlama:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?