2009 Mayıs Anneleri

canım kolay gelsin
biz de dün ev beğendik karar verdik
hafta sonu taşınacağız delikafadulden
işime de yakın olacak
hayırlısı

Aha birini düşünürken biri çıktı :) Sende dikkat et canım kendine... Yormayın kendinizi bacılar :)

maşallah cnm ..gözünaydın çoksevindim birsencim senin adına

[/IMG]

ya kızlar nerdesiniz siz bakın ne getirdim size

amaan ne güzel bir poz yakalamıs doktorun :)

kolay gelsin seker.dikkat et ama yormamaya calış kendini..

Haydaaaaa bu nerden çıktı ya? Görümce ne dedi bu durumda bacım?

Haydaaaaa bu nerden çıktı ya? Görümce ne dedi bu durumda bacım?

pişkin pişkin olur dedi klava:klava: ben ne desem bilmiyorum ki eşim kiranın birazını ona verdiririz diyor aklı sıra beni kandıracak bende yok dedim o kız doğumdan sonra gidecek ne zor şey yaaaa böyle aileler yüzünden strese girmek asıl annesini babasına yazıklar olsun bizim düzenimizi hiç düşünmüyorlar eşimde niyetini böyle ortaya koyuyor insanlara güvenmemek lazımmış çok iyi anladımklava:

kızlar eşiniz bebişin hareketlerini hissediyormu biz akşamları bekliyoruz bekliyoruz oynamıyor eşim tam elini çekiyor oynamaya başlıyor yada bak oynadı diyorum elini koyuyor sanki ona inat bu defa yine oynamıyor babasıda artık hissetmek istiyor ben de kızın senden korkuyor dedim

anaaa buda nerden çıktı yaaa... ama sen yine de eşinle aranı bozmamaya geyret et... mutluluğunuzu onların yüzünden bozdurma sakın... ama sakin sakin istemediğini de söle cnm...

anaaa buda nerden çıktı yaaa... ama sen yine de eşinle aranı bozmamaya geyret et... mutluluğunuzu onların yüzünden bozdurma sakın... ama sakin sakin istemediğini de söle cnm...

bitanem söyledim kaç defa doğumu bahane etti bende tamam doğumdan sonra gider dedim bana faydasıda olmuyor zaten dün de bu olay çıkınca gerildim eşim gidecek yeri yok diyor annesi babası boston korkuluğumu hayatta tek olsa tamam kalsın bir ömür ama başında ailesi varken ben neden bir kızın sorumluluğunu alayım dedim eşim birşey olmaz olursa göndeririz dedi ne rahat yaaaaaaaaaaaaa
ama eşimle bu tür insanlar için aramı bozmaya niyetim yok bitanema.s.

cnm annesi babası var gitsin diyince eşin ne diyor... sonuçta kimsesiz diil bu kız anlam veremedim yaniii.

Eee tamamda bildiğim kadarıyla bu kızın anası var babası var. Doğuma kadar kalsın. Gerçi bi işine yaramıyo diye biliyorum ama. Doğumdan sonra gitsin kardeşim. Büyük eve taşınıyosunuz diye oh ne ala. Eşinde kiranın birazını verdiririz falan diye bahane mi yapıyor anlamadım? Sen yine de sakin davran canım. Tavrını koy ama eşinle sinirlerini gericek gibi fevri davranma. O yanınızda yokken usul usul işle sen kocanı. Bak bebeğimiz olacak de, yalnız kalamıyoruz de, huzursuzluk çıkıyo de. Oda biraz anlayış göstersin ama ya.

Benimki de ilk defa cumartesi günü bana d.günü hediyesi verir gibi babasına tekme attı :)

of of canım ya vaerya çok kızıyorum eşine bazen o yüz veriyor bence bu kadar o tavır koysa o kız bunları yapamaz ama dur bakalım sende bence niyetini belli et eşine resti çek yoksa uzar gider sonunda yerleşir sizin eve

sen çok iyi niyetlisin canım tabiki iyilik güzel bir şey ama bilene yapıldığında anlamı oluyor bilmeyene istediğin kadar yap nankör
insan nankör oluyor

kızlar herşey iyi niyetten oluyor biliyorum eşime hergün diyorum bizim ayrı bir hayatımız var bir kızımız var belki bir kızımız daha olacak zaten onların sorumlulukları bize yeter diye tamam göndereceğim dedi en son konuşmamızda mayıs ayında o günü bekliyorum ama dünde bu şekilde konuşunca kendimi kötü hissettim o yokken bizim hayatımıza sanki ailesi mi destek oluyordu kızlar aile demek bağlılık saygı sevgi demek eşimin ailesi gibi doğur at demek değil<(((((( çok gerildim kızlar

kızlar bende cuma günü doktora gideceğim bebişimi göreceğim Allahın izniyle inşallah iyidir mucizem stres yapmamaya çalışsamda insanın evinde başka biri uzun süre kaldı mı melekte olsa batıyor

kötükedihüsoCanım bu sorunların hepsi kızma ama eşinden kaynaklanıyor .Tavrı eşin koymalı ve artık ailesine artık anne baba alınma amaklava: kardeşim diyecek biz artık bir aile oluyoruz ve bir düzen oluşturmamız gerekiyor yine misafir olarak başımızın üstünde yeriniz var ama bize biraz müsade edin demeli.Eşinle konuşmalısın ve önce kendiniz sonuca varıp çözümlemelisiniz.Hergün üzüleceğine kendini yiceğine bırak insanlar üzülsün.:hooray:

canım bu hayatta öyle vurdumduymaz rahat insanlar varki olan benim gibi hassaslar oluyor dün kıza eşimde yanımdayken eee doğum yaklaşıyor işi bırakmana az kaldı dedim
madem doğum için kaldın ben doğum yapınca bir hafta daha kalır gidersin dedim hiç ses çıkmadı istenmediğini bile bile takmıyor
eşimin çözümüde çok adil bana kiraya çıkacağımız evin kirası biraz daha yüksek maaşımın yarısın istiyor destek için eşimle aramızda paranın asla lafı olmaz kardeşindende destek için elli lira klava:bugüne kadar zaten kimseye yaslanmadan muhtaç olmadan yaşadık şimdi nedir busenağlamasenağlama:tomato:

Canım Allah sabır versin ben deli olurdum nebiçim kız çocukta değilki insan anlayışlı olur biraz ,resmen yerleşti size,canım stres yapıpda kendinide üzme sakın ama eşinle kırıcı olmadan ,sakince konuş birkere daha anlat

delikafaduldenBu arada ev taşıyan arkadaşlara süper birşey yapmışsınız diyorum yeni ev bebek bu hayatınızdaki değişiklikler size çok iyi gelecektir kendinizi mutlu hissedeceksinizdi.Sanki yeni bir başlangıç gibi hatta eşinizle 2. balayı gibi düşünün ve yeni evinizi neşelendirin.Vallahi ben taşınabilecek durumda olsam size özendim hemen taşınırım.Yeni bir heyecan ya......sırnaşık şey
Bu arada DRIMKIZI sevindim hadi artık önüne bak evinde mutluluklar bebişlerinle.:mymeka:Sahi hala seninkilerin cinsiyeti belli olmadı mı?kaydirigubbakcemile

Yüzsüzlüğün alası valla,konuş kocanla göndersin canım,sen papaz olucan sonunda klava:

Canım iki sene önce benimde kaynanam ben Almanya ya abine gidicem küçük görümcem (liseye gidiyordu) sizde kalsın dedi.Zaten çalışıyorsunuz size ağırlığı olmaz dedi.Eşim direk annesine sen Almanyaya gidip abimin düzenini bozmaya hakkın yok ve bizim düzenimizide bozmaya hakkın yok dedi.Bu kızı da bize bırakıp rezil etme dedi.Ne olursa olsun insanız bir gün keyifsiz oluruz o alınır biz kardeşleri birbirine düşürmeye hakkın yok bunlar evlenene kadar otur po..nun üstüne dedi.Birdahada o oldu.Teklif etmediler.Yani benim bir şey söylememe gerek kalmadı.Ki o kabul etse ben olmaz derdim.:lepi:

herşey iyi niyetten bu hale geliyor bir iyilik yaptık iyi hoş ama bu kadar da olmamalıydı gerçekten eşim ve ben başkaları olmadan yaşamaya çok alışmışsız ansızın biri geliyor ve hayatında evinde ruhsal durumunda değişikliğe sebeb oluyor bu devirde insanlar kendi dertleri hayat koşuşturmalarıyla bile zor başa çıkıyor bir de kendimi düşünüyorum işe gel eve git kızımı alıyorum yemek hamilelik bir de görümce stresi bazen deliriyorum herşeyin hakkında hayırlısı ne kadar iyi de olsa belli bir süreden sonra sıkıyor insanı

slm kızlar,nasısoısnız? cumartesi günü kontrole gittim,kzıım 300 gr olmuş,çok da sağlıklı dedi dr.ama ben biraz fazla kilo almışım öyle dedi,toplam 4 kilo aldım,ama bunu son aylarda anmışssın dedi,dikkat et dedi,28.haftaya kadar 6 kilşo alınabişlirmiş,sizin aldığınız kilolar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…