2009 Mayıs Anneleri

maşallah bebişine annesi ben aslında bir kilo aldım ama akşam yemekten sonra iki kilo almış gözüküyorum tartıdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sabahta bir kilo anlamadım bakalım bizimde cuma günü kontrolümüz var bebişim ne kadar kilo almış a.s.

:ecrin_bebek:Arkadaşlar nisan anneleri bir topik açmış çok iyi olmuş ben ordan onların haftaları il karşılaştırma yapıyorum çok yararlı aramızda topik açmayı bilen bir arkadaşta mayıs anneleri için de açabilirmi ben bu konuda bilgisizim çünkü
2009 kuzuları hangi haftada kaç gram boyu kaç gibi...........
Mesela benim cuma ölçüldü 18+3 hafta 250 gr 22 cm di sanırım gibi............hihoyyyt

İsterseniz yeni topik açmak yerine benim yaptığım listeye ekleme yapalım?

Olur canım senin liste çok güzel iyi de takip ediyorsun seni bu konuda tebrik edyorum.Teşekkürlera.s.

Rica ederim canım. Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. O zaman ilk olarak senin kuzunu ekleyelim listeye a.s.

kızlar biz yavaş yavaş toparlanalım mesai bitimine az kaldı hepinizi kocaman öpüyorum:))))) iyi akşamlar fıstık annelere ve onların mucize bebişlerine

kızlar biz yavaş yavaş toparlanalım mesai bitimine az kaldı hepinizi kocaman öpüyorum:))))) iyi akşamlar fıstık annelere ve onların mucize bebişlerine

Güle güle canım... Keyifli akşamlar. Canını sıkma olur mu? Bbeişini düşün. Öptüm kocaman seni...

olur hemen cuma günü kızım a.s.18+3 250 gr 22 cm imiş.Şimdiden sağol canım

Tamam canım ekledim seni. Kendimi de ekledim. Birazdan bölüme eklicem...

Ohhhh kuzucuk büyümüş yahu maşşallah :) Boşver canım sıkma canını. 4 kilo ne ki :) Ben şimdiden 5 kilo aldım :)

neee:1shok:ben yandım ozman daha şimdiden 7,8 aldım kızlarkafamçokkarıştı offf napıyorumda alıyorum bilmiyorum kisenağlama bide herkes söyleyip duruyor çok moralim bozuluyor yasenağlama

ankakuşum harika canım yaaa doktorun çok iyi yakalamış prens pek bir asil duruyor maşallah:)))
ah canııım çok sağol. kızlar koltuklarımı kabarttınız valla. böylece ilk olarak oğlumun pipisiyle övünmüş oldum. komik oldu ama... ay ne güzel şeyler bunlar ya.. kızlar bu böcekler büyüyecekler bi sürü maskaralık yapıcaklar, başarıları olacak bizleri gururlandıracaklar. allah hepimize o günleri göstersin inşallahh. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy kızlar amma konuşmuşsunuz ilgin cnm yaşadıklarını çok üzükdüm senin kocan benim babam gibi annnemin ömürünü çürüttü annem 3 sene b.köyde tedavi gördü ....şimdi kendisi kıdamli sinir hastası
şimdi annemi ezdirmiyor el üstünde tutuyor ama ne fayda gitti giden
konuuyu tam bilmiyorum ama doğum bahanesi ilemi geldi.....neden ailesi ile kalmıyor ve o bir kadın neden yardımıcı değil....allah sabırversin kocanın lafı çok yanlış oda kiraya katkıda bulunurmuş..
abooo üçkuruş verir neler der ailesine ...allah sabır versin biran öncede kurtul kızlarınla mutlu ol arkadaşımhamişlikde daha duygusal insan ben doktorda ağlayacaktımki normal konuşuyoruz...

tutku cnm doktor bebekelre bakmadı geçen hafta baktı bugün rahim ağzı ölçümü yaptı
ve haftaya detaylıya girecen dedi orada baya bakarsın dediii hahaha

ya arkadaşlar bu bebeğin boyunu bilmeyenler için kolay bi hesaplama yöntemi vardı. hani artık bize boy sölemicek ya dr. ama biz uyluk kemiğini yani FL uzunluğunu çarpıyoduk falan neydi o??? FL x 7 diye hatırlıyorum ama emin değilim. bilen varsa söylesin de ona göre hesaplayıp verelim boylarımızı

Anka kuşunun avatrındaki bebek sepetinin yeşilini almış annem çok güzel içinde tülü :teyteyufy takımla ince şilteside var ve fiyatı inanılmaz ucuz

buldum arkadaşlar bakın
"Ancak yine de bebeğinin boyunu merak eden gebelere bir ip ucu verelim. Bebeğin ultrason ölçümlerinden FL (Femur lenght), uyluk kemiğinin uzunluğunu ifade etmektedir. Eğer FL'yi 7 ile çarparsanız çıkan sayı bebeğinizin uzunluğunu verecektir.
(Yani FL*7= Bebeğin boyu)"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…