Ya inanamıyorum bu muhteşem birşey mucize gibi sahneyide doktor iyi yakalamış valla.Allah sağlıklı bir şekilde sünnetinide nasip etsin ne diyimgamyoncuiremsu [/IMG]
ya kızlar nerdesiniz siz bakın ne getirdim size
slm kızlar,nasısoısnız? cumartesi günü kontrole gittim,kzıım 300 gr olmuş,çok da sağlıklı dedi dr.ama ben biraz fazla kilo almışım öyle dedi,toplam 4 kilo aldım,ama bunu son aylarda anmışssın dedi,dikkat et dedi,28.haftaya kadar 6 kilşo alınabişlirmiş,sizin aldığınız kilolar nasıl?
Olur canım senin liste çok güzel iyi de takip ediyorsun seni bu konuda tebrik edyorum.Teşekkürlera.s.İsterseniz yeni topik açmak yerine benim yaptığım listeye ekleme yapalım?
Olur canım senin liste çok güzel iyi de takip ediyorsun seni bu konuda tebrik edyorum.Teşekkürlera.s.
olur hemen cuma günü kızım a.s.18+3 250 gr 22 cm imiş.Şimdiden sağol canımRica ederim canım. Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. O zaman ilk olarak senin kuzunu ekleyelim listeye a.s.
kızlar biz yavaş yavaş toparlanalım mesai bitimine az kaldı hepinizi kocaman öpüyorum:))))) iyi akşamlar fıstık annelere ve onların mucize bebişlerine
olur hemen cuma günü kızım a.s.18+3 250 gr 22 cm imiş.Şimdiden sağol canım
slm kızlar,nasısoısnız? cumartesi günü kontrole gittim,kzıım 300 gr olmuş,çok da sağlıklı dedi dr.ama ben biraz fazla kilo almışım öyle dedi,toplam 4 kilo aldım,ama bunu son aylarda anmışssın dedi,dikkat et dedi,28.haftaya kadar 6 kilşo alınabişlirmiş,sizin aldığınız kilolar nasıl?
ah canııım çok sağol. kızlar koltuklarımı kabarttınız valla. böylece ilk olarak oğlumun pipisiyle övünmüş oldum. komik oldu ama... ay ne güzel şeyler bunlar ya.. kızlar bu böcekler büyüyecekler bi sürü maskaralık yapıcaklar, başarıları olacak bizleri gururlandıracaklar. allah hepimize o günleri göstersin inşallahh. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:ankakuşum harika canım yaaa doktorun çok iyi yakalamış prens pek bir asil duruyor maşallah:)))
benim bebeğimde 220 gr ama boyunu bilmiyorum ...bizi de ekler misin cnm...
Canım bebişlerin muhtemel doğum tarhi ile başlayan topikta kaydediyor belki burda görmeyebilir.Şu an eklemeleri yapmışa.s.benim bebeğimde 220 gr ama boyunu bilmiyorum ...bizi de ekler misin cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?