2009 Mayıs Anneleri

Anka kuşunun avatrındaki bebek sepetinin yeşilini almış annem çok güzel içinde tülü :teyteyufy takımla ince şilteside var ve fiyatı inanılmaz ucuz

tutkuncum ben de istiyorum o beşiklerden ama hep 300-350 civarı fiyatlar duyuyodum. geçen hafta burda izmir kemeraltında bir yer 100-200 arası değişen fiyatlarla istediğin gibi yaptırabileceğimizi söyledi. bakalım araştırmaya devam ediyorum. annen kaça almış acaba?

kızlar iyi akşamlar... ben çıkar yavaştan... evime gideyim yemek yapayım, midem yanıyo çok fazla iki yudum sütümü içeyim vs. vs. vs... bebişleri öpüyorum çook... kendinize dikkat edin...

Bende kaçıyorum artık bayanlar. Hepinizi kocaman kocaman öptümmmm. Bebişlerime iyi bakın. Teyzesi yesin onları :)

fiyat süper 135 e almış ve alt sabit üst sallanıyor altta baza gibi altlık var birde üst çıkabiliyor.delikafadulden

Ben senin oğluşunun pipisinin gördükten sonra başka bişi görmesemde olur:roflol: çok güldüm yaa! bende istiyorumdelikafadulden gidince bi daha söylicem bende:lepi: babannesi dedesi görsünsırnaşık şey

bu arada sepet de çok şirin canım. annem yaptırıyo bana da ama ben daha görmedim.

cerencim yemek yiyodum yeni geldim canım. şimdi gördüm takımını. çok güzelmiş bizim oğlan da fenerli doğacak hayırlısıyla. ama sonrasını bilmem. çünkü genelde aileden biri gelip çocuğu takımından eder bizim ailede. bakalım nolacak. ben de feneryumda takımlara bakmıştım ama hem çok pahalıydı hem de seninki kadar güzel değildi. güle güle giysin oğluşun inşallahh.

akşamları buralar pek bi durgun oluyor yaw kızlar nerdesiniz allahaşkına

bizde herkes fenerli.bi tek amcası beşiktaşlı. o da yeğenim beşiktaşlı olacak deyip durunca gıcık oldum, biz 1-0 önde başlayalım diye aldım hemenkaydirigubbakcemile
fenerium'da pahalıdır canım ya,ben internet sitesinden sipariş ettim. daha gelmedi ama. 26,5YTL fiyatı da.
herkese iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bakalımmm

sağol canım iyiyiz sen nasılsın? bebiş nasıl?

çok güzel şeyler almışsınız bebeklerinize... inşallah üzerlerinde görmek nasip olur :) hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun...

oh ohh maşallah oğluşlar çoğunlukta mayıs bebişlerinden Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin canlarım bende bi öğrensem kızmı erkekmi poposunu dönmese benim yaramaz kuşum :) bende yarın aldıklarımın resmni koycam buraya cinsiyetini bilmiyoruz ama annem biraz acele edip takımın birini pembe aldı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…