bu da alt açmamız. siteden mimaresra arkadaşımız koymuştu resmini. çok beğendim. bende sipariş ettim bi tane, bekliyorum
bu arada 3 hafta oldu yatak isitirahatim..yarin doktora gidiyorum..muhtemelen gene yatmaya devam dicek :) bebişimi cok cok merak ediyorum..bakalim iltihabimda gecmişmi..yarin aksamda anneme gidip orda kalicam detayli ultrasona kadar..yani p.tesiye kadar..bakalim inşaAllah yarin güzel haberler alirim..
pnrhlt canım amniyosentez düşünmüyorum. bebeğimde hiçbirşey yoksa ve amniyosentez yüzünden onu kaybedersem kendimi affetmem. kendi doktorum ankarada çok ünlü olan bir doktora ultrasona gönderdi. adam sadece riskli gebelikler için ayrıntılı ultrason yapıyor. doktor bebeğim için "benden sınıfı geçti" dedi. eşimle beklemeye karar verdik 22. haftada tekrar ayrıntılıya giricem. bol bol dua ediyorum.
sen neden yatıyordun güzelim iltihap olduğunu nasıl anladınız bugünlerde bende de çok akıntı var ay çok mu sordummirmirmirmir
canim benden hafif hafif su geliyordu..nem gibi..bebegin suyu yani..bi sizinti varmiş..oyuzden yatiyordum..bu arada da doktorum lokosit ve crp testi yaptirmişti 2 kere..ikiside yüksek cikti..ordan anladi doktorum iltihabimin oldugunu..
akinti olmasi normal diye biliyorum..ama sen genede doktoruna bi sor..belki tahlil felan yaptirir canim..
bu arada 3 hafta oldu yatak isitirahatim..yarin doktora gidiyorum..muhtemelen gene yatmaya devam dicek :) bebişimi cok cok merak ediyorum..bakalim iltihabimda gecmişmi..yarin aksamda anneme gidip orda kalicam detayli ultrasona kadar..yani p.tesiye kadar..bakalim inşaAllah yarin güzel haberler alirim..
teşekkür ederim canım bugün tahlil yaptırdım 3-4 lökosit vardı dr önemli değil dedi fitil verdi ama kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum
inşallah güzel haberlerini alcaz canım. baksana dırımkızının kesin yatak istirahati bile hafifletildi. belli mi olur?? peki pt siye kadar bize yazamayacak mısın? annende net var mı? bize haber ver ama olur mu canım, hadi hayırlısı olsunn
kızlar herkeze günaydın sinir oldum sabah sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı için 24.haftada dediler sepetledıler benı.kayıt ıcın bır ay once gıttıgımdede 20 haftada vururus bayramdan sonra gel demişlerdi.Kesınlıkle anladımkı bu sağlık sektörünün çivisi cıkmış .siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız??
fiyat süper 135 e almış ve alt sabit üst sallanıyor altta baza gibi altlık var birde üst çıkabiliyor.delikafadulden
Dün eşimle saçma sapan bi konudan tartışıyoduk,eşim gaza geldi,yükses sesle konuşuyordu,bizim kız uyandı başladı karnımda dört dönmeye,tabi bizde ne sinir kaldı ne bişey.vay vay vay annesini de korurmuş:))bi dünyaya gelsin babasının sesini kesicek:)
günaydın herkese arkadaşlarım nasılsınız biz bugün eşyaları kolilemeye başlayacağız yorucu bir hafta olacak ama yeni evimi düşündükçe mutlu oluyorum :))))))))))
bebişler nasıl:) ben dün çok stres yaptım sanırım eve gittim yemek yedim biraz sonra çıkardım((( bulantılarım oysa azalmıştı
kızlar herkeze günaydın sinir oldum sabah sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı için 24.haftada dediler sepetledıler benı.kayıt ıcın bır ay once gıttıgımdede 20 haftada vururus bayramdan sonra gel demişlerdi.Kesınlıkle anladımkı bu sağlık sektörünün çivisi cıkmış .siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?