2009 Mayıs Anneleri

bu da alt açmamız. siteden mimaresra arkadaşımız koymuştu resmini. çok beğendim. bende sipariş ettim bi tane, bekliyorum

Aynısının yeşilini beşikle beraber annem almış ya ben de fotoğraf yüklücem.Bu arada bebek dinleyicisi aldım dikkat etmedim ısmarlarken anneninde dinleyebileceğinden değil tek taraflıymış geri vericem

Sizlerle bugün okudugum birseyi paylasmak istiyorum. Alman sitesinde okudugum icin kopyalayamiyorum o yüzden kisaca tercüme ediyorum.

Anneler yürürken, hareket halindeyken bebebigimiz karnimizda ordan oraya sallanirmis. Kosarken ziplarmis. Bu sallanma duggusu bebegi rahatlatir vede uyuturmus. Anne hareketsiz oldugunda yani dinlenirken o sallama olmadigi icin bebekler uyanir anneyi tekmelermis, o yüzden özellikle aksamlari veya geceleri bebekler daha hareketli olurmus vede anne daha cok hissedermis. Bunu okuduktan sonra anladimki benim bebegim neden ben tam uzanirken beni neden tekmeledigini. Birde bebeklerimiz günde 20 saat uyurlarmis sadese 4 saat uyanik olurlarmis bu da özellikle aksama saat 19.00 - 24.00 arasi olurmus.

merhaba mayis anneleriiii a.s.

dirimkizi cokkkk sevindim canim eve gidecek olmanaaa Şeniz

taşinanlar varmiş 2 tane :) Allah yardimciniz olsun kizlar :) lütfen kendinizi yormayin

test sonuclari iyi cikanlarin gözü aydinnn a.s.

ankakusu :))) ay prense bak nasilda poz vermiş :)))) sende gelinine verirsin o resmi

ilgincim takma görümceni kafana..inşaAllah biran önce akli basina gelirde evine döner

bu arada 3 hafta oldu yatak isitirahatim..yarin doktora gidiyorum..muhtemelen gene yatmaya devam dicek :) bebişimi cok cok merak ediyorum..bakalim iltihabimda gecmişmi..yarin aksamda anneme gidip orda kalicam detayli ultrasona kadar..yani p.tesiye kadar..bakalim inşaAllah yarin güzel haberler alirim..

ben bebişime hiç orjinal bişe bulamadım yaaaa eşim izin vermiyor tek başıma biryere gitmeme offfffffffff

sen neden yatıyordun güzelim iltihap olduğunu nasıl anladınız bugünlerde bende de çok akıntı var ay çok mu sordummirmirmirmir

canim bak doktorun sinifi gecmis demiş..inşaAllah ayrintilida da güzel sonuclar alicaksiniz..dualarimiz seninle ve bebişle canim Şeniz

sen neden yatıyordun güzelim iltihap olduğunu nasıl anladınız bugünlerde bende de çok akıntı var ay çok mu sordummirmirmirmir

canim benden hafif hafif su geliyordu..nem gibi..bebegin suyu yani..bi sizinti varmiş..oyuzden yatiyordum..bu arada da doktorum lokosit ve crp testi yaptirmişti 2 kere..ikiside yüksek cikti..ordan anladi doktorum iltihabimin oldugunu..

akinti olmasi normal diye biliyorum..ama sen genede doktoruna bi sor..belki tahlil felan yaptirir canim..

teşekkür ederim canım bugün tahlil yaptırdım 3-4 lökosit vardı dr önemli değil dedi fitil verdi ama kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum

inşallah güzel haberlerini alcaz canım. baksana dırımkızının kesin yatak istirahati bile hafifletildi. belli mi olur?? peki pt siye kadar bize yazamayacak mısın? annende net var mı? bize haber ver ama olur mu canım, hadi hayırlısı olsunn

ay burası çok kalabalıklaştı ama çok uykum geldi benimm
iyi geceler hepinize görüşürüz kızlarrr

teşekkür ederim canım bugün tahlil yaptırdım 3-4 lökosit vardı dr önemli değil dedi fitil verdi ama kullansam mı kullanmasam mı bilemiyorum

canim doktorun ne verdiyse muhakkak kullan..için rahat olsun

saol canim inşaAllahhh güzel haberlerle gelirim..

annemde net var canim..gene gelcem yani

Benim ve bebişimin çok uykusu geldi kızlar,size ve meleklerinize iyi geceler,tatlı uykular:ecrin_bebek:

Dün eşimle saçma sapan bi konudan tartışıyoduk,eşim gaza geldi,yükses sesle konuşuyordu,bizim kız uyandı başladı karnımda dört dönmeye,tabi bizde ne sinir kaldı ne bişey.vay vay vay annesini de korurmuş:))bi dünyaya gelsin babasının sesini kesicek:)

Son düzenleme:
günaydın herkese arkadaşlarım nasılsınız biz bugün eşyaları kolilemeye başlayacağız yorucu bir hafta olacak ama yeni evimi düşündükçe mutlu oluyorum :))))))))))
bebişler nasıl:) ben dün çok stres yaptım sanırım eve gittim yemek yedim biraz sonra çıkardım((( bulantılarım oysa azalmıştı

kızlar herkeze günaydın sinir oldum sabah sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı için 24.haftada dediler sepetledıler benı.kayıt ıcın bır ay once gıttıgımdede 20 haftada vururus bayramdan sonra gel demişlerdi.Kesınlıkle anladımkı bu sağlık sektörünün çivisi cıkmış .siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız??

ya olurmu öyle şey ilk aşıyı 18. haftada yaptırdım ben ve 2 ocakta 2. aşı var
senin safisfisfisğlık ocağı şaşırmış mı canım ya

fiyat süper 135 e almış ve alt sabit üst sallanıyor altta baza gibi altlık var birde üst çıkabiliyor.delikafadulden

Tutkuncum bende böle bi beşik istiyorum fiyatıda acayip uygun semt olarak nerden ve hangi mağazadan aldığını yazarmısın?Gerçi burdan verilemiyoda olabilir özeldende mesaj atabilirsin şimdiden teşekkürler canım

Canım hadi bakalım inşallah iltihab geçmiştir. Bbeişinde çok çok iyidir. Ama sen yatmaya devam et. Dinlen bol bol. Bize de güze lhaberler getir...

Ay süper :)

Yaaa bak sıkıyosun kendini kötü ediyosun canım. Stres yapma. Herşey yoluna girecek merak etme. Eşinde seni anlayacak ve seni üzmemek için gönderecek görümceni...

Haydaaa dalgamı geçiyolar be. Benim bildiğimde 20.haftadan sonra yaptıkları. bende bu cuma gidicem. Gitmeden önce arayayım bari. Geri çevirmesinler...

Herkese günaydınlar... Kızlar ben dün gece rüyamda kızımı gördüm. Allah'ım nasıl cin cin bakıyodu bana :) Koltuğun tepesine çıkmış. 14-15 aylık falan. Kızım in düşüceksin diyorum. Gözlerini açıp ııh diyo bana. Eşime ya bişey desene bak düşücek diyorum. Oda anasının kızı o bişey olmaz diyo. Allah'ım nasıl güzeldi ama. Sabah yüzümde koca bir gülümsemeyle kalktım. Bide güzel tekmeledi beni sabah sabah. Ohhh dedim bundan güzel bi gün olamaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…