2009 Mayıs Anneleri

günaydın kıslaaarr! bebişler ve güzel anneleri nasıl bakalım? felaket kar var bizim burda. zorla kaya kaya geldik okula bakalım geri dönebilecekmiyiz:a015:
ben bebişime hiç orjinal bişe bulamadım yaaaa eşim izin vermiyor tek başıma biryere gitmeme offfffffffff
sende netten al canım:jeyyar: burda çok kar var,sokağa bende çıkamam ama netten almaya başladım oğluşuma:lepi:

canım benimde bir 5.ayda birde 6.ayda vurulacak dedi. ben şimdi 5. aydayım ama 20. haftayı bekliyorum. ama her sağlık ocağı farklı yapıyo. sürekli yeni yazılar geliyomuş,değişiyormuş genelgeler.

ayy ne tatlı ya yerim ben onu annesi

slm kızlar!
bugün hep güzel haberler okudum. sanırım keyifler yerinde.
pazar akşamı gelen lekeden sonra küçük bir şok yaşayıp dün hemen doktoruma gittim. Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok bebeğimde. dün ultrason için yatağa uzandığımda kalbim yerinden fırlayacakmış gibi hissettim. tam da hareketlerini hissetmeye başlamşken onu kaybetme duygusu acayip kötü birşey. doktorum hemen espiri yaparak beni sakinleştirip kızımı baştan aşağı göstermeye başladı. gelişimi çok iyi dedi. tam 265 gr olmuş kocaman olmuş yani.

Canım günaydın. Aman dikkat et. Valla kar da yürümek çok tehlikeli. Düşme sakın. Dikkatli ol...

ayy ne tatlı ya yerim ben onu annesi

Ye benim kızımı ye :)

Günaydın canım. Çok şükür keyifler yerinde bu sabah. Oh bak senin kuzucuğun da iyiymiş hemde kocaman olmuş :) Allah nazardan saklasın...

ay ne güzel bir rüya öyle bende 2gündür hep oğlum oluyomuş diye görüyorum:uhm: neden öyle görüyorum anlamadım

cerencim amann canım çok dikkat et karda, benim en korktuğum şeydir karda kaymak falan çok dikkatli ol

canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına gözün aydın ohh maşallah iyide kilo almış

kızlar cnm sıkkın ben yine full kusuyorum artık ağlıyorum beslenemeyecek bu bebekler kuş kadar çıkacaklar valla ne yiyevem ben kızlar neyle besleneceğim yaa elmadan baska bişey yiyemiyorum kusacaksam onuda kusuyorum

canım benim Allah yardımcın olsun zor bir durum doktorun beslenmeyle ilgili bilgi vermedi mi tatlım umarım en kısa sürede düzelir

Canım ya ne zordur kimbilir... Benimde böyle sürekli kusan bi arkadaşım haftada bir hastanede serum bağlatıyordu. Doktoru öyle söylemişti. Sende de böyle bişey olabilir mi acaba? Hani en azından serumdan beslenirsin...

canım benim Allah yardımcın olsun zor bir durum doktorun beslenmeyle ilgili bilgi vermedi mi tatlım umarım en kısa sürede düzelir

cnm veremiyor çünki bişey yiyemiyorum mide sorunuda var adamda şaşırdı
o yüzden ne yediğinde rahatsan onu ye diyor bide ızgara et ye dedi

cnm 3 hafta önce yedim serum artık vermiyor doktor dün onada dedim beslenemeyecekler yoo dedi beslenirler sen üzülme dedi...........bilmiyorum şimdi bebe biküvisi yiyecem inş.tutarım içeride kendimden geçtim yaa o kuzular ne yapıyolar içerde yaa

Onlar iyidir sen dert etme. Doktorum onlar öyle güçlü organizmalar ki sen hiçbirşey yemesen bile senin depondan bir güzel beslenirler demişti... Sıkma canını. Sen kendine bak şimdi. Cacık denedin mi hiç? benimde midemin bulandığı zaman çok iyi gelmişti. Nane ve salatalık çok ferahlatıyor insanı... Bir dene istersen...

kızlar merhaba ben 2 gündür pek sık giremedim hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.dırımkızı geçmiş olsun canım.bende 3 gündür genelde kusuyorum kötü bişey ya allah sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

TÜNAYDIN ARKADAŞLAR

Bende perşembeden beri yokum annemdeydim evini taşıdık gerçi bana birşey yaptırmadılar ama stresi bile yetti taşınacak arkadaşlar ütfen dikkat edin yavaş yavaş yerleşin yormayın kendinizi.

Kızlar benim dr tetenoza gerek yok dedi eskiden doğumlar evde olduğu için sağlık bakanlığı zorunlu tutuyormuş.o yüzden sadece sağlık ocakları yapıyor dedi.Üçlü test yapmadı karımda olsa yapmam 2 li sonuçlarına göre dedi.Ayrıntılı ultrason için kimseye yönlerdirmedi drların göremedikleri birşeyi başkalarının üstüne atmaya çalışmaları dedi.Bu arada benim dr prof. umarım haklıdır kızlar ya

canım benim doktorum zaten her gittiğimde bütün organlarına bakıyor oda yönlendirmedi beni ben zaten burda bakıcam bir dahaki ay dedi 4 boyutlu ultrasonu var.oda hemen hemen aynı şeyleri söyledi.canım aslında kalbimizi ferah tutalım benim kardeşim eşi ayrıntılıya girdi radyolog kafası büyük dedi geçen yıl normal doğum olmaz dedi sonra bunlar tekrar kendi doktoruyla görüştü incelediler yine öyle bişey çıkmadı.üstelik normal doğum yaptı.maşallah herşeyi yerinde:)

Hoşgeldin canım. Bi geçmedi kusmalarınız ya. İnşallah en kısa zamanda biter canım...

Sende hoşgeldin canım... Aman iyi yorma zaten kendini. Otur keyfine bak...

Valla ben bu doktorları anlamadım. Hepsi ayrı bişey söylüyor. Tetanoz konusunu henüz sormadım doktoruma. Yarın falan soracağım. Git derse cuma gideceğim... Ayrıntılı ultrasonu da netten okuyorum hep. Ço kgerekli diyorlar. Belki senin doktorun prof. olduğu için her zaman ayrıntılı şekilde bakıyosa o yüzden gerek yok demiştir. Bilmiyorum valla. Kafa karıştırmaya birebirler...

selam arkadaslar ya bugun sabahdan beri karnımın tam ortasında göbek deliğimin biraz aşagısına acı giriyo ama agrı değil acıyo böyle bazen hareket edince oluyo acaba bebekmi hareket ediyor yada göbiş mi büyüyor yada bi sorunmu var sizinde oluyormu ne olur cvp yazın korkuyorum??

senin doktor sanırım kendine çok güveniyor canım sen bilirsin doktoruna güveniyorsan boşver

valla öyle canım ya artık kime neye inanacağını şaşırıyor insan en iyisi onların dediği ile kendi mantığımızı birleştirmek

yememi cnm yaaa çokda severim ama ben çıkaracaksam hepsini çıkarıyorum o anda ne yesem fark etmiyorrr ..bebe bisküvisi yiyorumm bebeklere faydalı belki banada faydalı olur bu arada tatlıya bebişlerim kıpırdıyor buda ayrı bi güsellikhihoyyyt

Canım hoşgeldin. Telaş yapma. Ara ara sanırım hepimizde oluyor. Doktorum rahim büyüdüğü ve organların sıkıştığı için olur telaşlanma dedi... Aynı şekilde geçenlerde bende de vardı. Ağrı değil acı şeklinde. Ama geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…