sende netten al canım:jeyyar: burda çok kar var,sokağa bende çıkamam ama netten almaya başladım oğluşuma:lepi:ben bebişime hiç orjinal bişe bulamadım yaaaa eşim izin vermiyor tek başıma biryere gitmeme offfffffffff
kızlar herkeze günaydın sinir oldum sabah sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı için 24.haftada dediler sepetledıler benı.kayıt ıcın bır ay once gıttıgımdede 20 haftada vururus bayramdan sonra gel demişlerdi.Kesınlıkle anladımkı bu sağlık sektörünün çivisi cıkmış .siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız??
kızlar herkeze günaydın sinir oldum sabah sabah sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı için 24.haftada dediler sepetledıler benı.kayıt ıcın bır ay once gıttıgımdede 20 haftada vururus bayramdan sonra gel demişlerdi.Kesınlıkle anladımkı bu sağlık sektörünün çivisi cıkmış .siz kaçıncı haftalarda yaptırdınız??
Canım hadi bakalım inşallah iltihab geçmiştir. Bbeişinde çok çok iyidir. Ama sen yatmaya devam et. Dinlen bol bol. Bize de güze lhaberler getir...
Ay süper :)
Yaaa bak sıkıyosun kendini kötü ediyosun canım. Stres yapma. Herşey yoluna girecek merak etme. Eşinde seni anlayacak ve seni üzmemek için gönderecek görümceni...
Haydaaa dalgamı geçiyolar be. Benim bildiğimde 20.haftadan sonra yaptıkları. bende bu cuma gidicem. Gitmeden önce arayayım bari. Geri çevirmesinler...
Herkese günaydınlar... Kızlar ben dün gece rüyamda kızımı gördüm. Allah'ım nasıl cin cin bakıyodu bana :) Koltuğun tepesine çıkmış. 14-15 aylık falan. Kızım in düşüceksin diyorum. Gözlerini açıp ııh diyo bana. Eşime ya bişey desene bak düşücek diyorum. Oda anasının kızı o bişey olmaz diyo. Allah'ım nasıl güzeldi ama. Sabah yüzümde koca bir gülümsemeyle kalktım. Bide güzel tekmeledi beni sabah sabah. Ohhh dedim bundan güzel bi gün olamaz :)
günaydın kıslaaarr! bebişler ve güzel anneleri nasıl bakalım? felaket kar var bizim burda. zorla kaya kaya geldik okula bakalım geri dönebilecekmiyiz:a015:
sende netten al canım:jeyyar: burda çok kar var,sokağa bende çıkamam ama netten almaya başladım oğluşuma:lepi:
canım benimde bir 5.ayda birde 6.ayda vurulacak dedi. ben şimdi 5. aydayım ama 20. haftayı bekliyorum. ama her sağlık ocağı farklı yapıyo. sürekli yeni yazılar geliyomuş,değişiyormuş genelgeler.
ayy ne tatlı ya yerim ben onu annesi
slm kızlar!
bugün hep güzel haberler okudum. sanırım keyifler yerinde.
pazar akşamı gelen lekeden sonra küçük bir şok yaşayıp dün hemen doktoruma gittim. Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok bebeğimde. dün ultrason için yatağa uzandığımda kalbim yerinden fırlayacakmış gibi hissettim. tam da hareketlerini hissetmeye başlamşken onu kaybetme duygusu acayip kötü birşey. doktorum hemen espiri yaparak beni sakinleştirip kızımı baştan aşağı göstermeye başladı. gelişimi çok iyi dedi. tam 265 gr olmuş kocaman olmuş yani.
Herkese günaydınlar... Kızlar ben dün gece rüyamda kızımı gördüm. Allah'ım nasıl cin cin bakıyodu bana :) Koltuğun tepesine çıkmış. 14-15 aylık falan. Kızım in düşüceksin diyorum. Gözlerini açıp ııh diyo bana. Eşime ya bişey desene bak düşücek diyorum. Oda anasının kızı o bişey olmaz diyo. Allah'ım nasıl güzeldi ama. Sabah yüzümde koca bir gülümsemeyle kalktım. Bide güzel tekmeledi beni sabah sabah. Ohhh dedim bundan güzel bi gün olamaz :)
slm kızlar!
bugün hep güzel haberler okudum. sanırım keyifler yerinde.
pazar akşamı gelen lekeden sonra küçük bir şok yaşayıp dün hemen doktoruma gittim. Allaha şükür hiçbir sıkıntı yok bebeğimde. dün ultrason için yatağa uzandığımda kalbim yerinden fırlayacakmış gibi hissettim. tam da hareketlerini hissetmeye başlamşken onu kaybetme duygusu acayip kötü birşey. doktorum hemen espiri yaparak beni sakinleştirip kızımı baştan aşağı göstermeye başladı. gelişimi çok iyi dedi. tam 265 gr olmuş kocaman olmuş yani.
kızlar cnm sıkkın ben yine full kusuyorum artık ağlıyorum beslenemeyecek bu bebekler kuş kadar çıkacaklar valla ne yiyevem ben kızlar neyle besleneceğim yaa elmadan baska bişey yiyemiyorum kusacaksam onuda kusuyorum
kızlar cnm sıkkın ben yine full kusuyorum artık ağlıyorum beslenemeyecek bu bebekler kuş kadar çıkacaklar valla ne yiyevem ben kızlar neyle besleneceğim yaa elmadan baska bişey yiyemiyorum kusacaksam onuda kusuyorum
canım benim Allah yardımcın olsun zor bir durum doktorun beslenmeyle ilgili bilgi vermedi mi tatlım umarım en kısa sürede düzelir
cnm 3 hafta önce yedim serum artık vermiyor doktor dün onada dedim beslenemeyecekler yoo dedi beslenirler sen üzülme dedi...........bilmiyorum şimdi bebe biküvisi yiyecem inş.tutarım içeride kendimden geçtim yaa o kuzular ne yapıyolar içerde yaaCanım ya ne zordur kimbilir... Benimde böyle sürekli kusan bi arkadaşım haftada bir hastanede serum bağlatıyordu. Doktoru öyle söylemişti. Sende de böyle bişey olabilir mi acaba? Hani en azından serumdan beslenirsin...
cnm veremiyor çünki bişey yiyemiyorum mide sorunuda var adamda şaşırdı
o yüzden ne yediğinde rahatsan onu ye diyor bide ızgara et ye dedi
cnm 3 hafta önce yedim serum artık vermiyor doktor dün onada dedim beslenemeyecekler yoo dedi beslenirler sen üzülme dedi...........bilmiyorum şimdi bebe biküvisi yiyecem inş.tutarım içeride kendimden geçtim yaa o kuzular ne yapıyolar içerde yaa
TÜNAYDIN ARKADAŞLAR
Bende perşembeden beri yokum annemdeydim evini taşıdık gerçi bana birşey yaptırmadılar ama stresi bile yetti taşınacak arkadaşlar ütfen dikkat edin yavaş yavaş yerleşin yormayın kendinizi.
Kızlar benim dr tetenoza gerek yok dedi eskiden doğumlar evde olduğu için sağlık bakanlığı zorunlu tutuyormuş.o yüzden sadece sağlık ocakları yapıyor dedi.Üçlü test yapmadı karımda olsa yapmam 2 li sonuçlarına göre dedi.Ayrıntılı ultrason için kimseye yönlerdirmedi drların göremedikleri birşeyi başkalarının üstüne atmaya çalışmaları dedi.Bu arada benim dr prof. umarım haklıdır kızlar ya
kızlar merhaba ben 2 gündür pek sık giremedim hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun.dırımkızı geçmiş olsun canım.bende 3 gündür genelde kusuyorum kötü bişey ya allah sağ salim bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
TÜNAYDIN ARKADAŞLAR
Bende perşembeden beri yokum annemdeydim evini taşıdık gerçi bana birşey yaptırmadılar ama stresi bile yetti taşınacak arkadaşlar ütfen dikkat edin yavaş yavaş yerleşin yormayın kendinizi.
Kızlar benim dr tetenoza gerek yok dedi eskiden doğumlar evde olduğu için sağlık bakanlığı zorunlu tutuyormuş.o yüzden sadece sağlık ocakları yapıyor dedi.Üçlü test yapmadı karımda olsa yapmam 2 li sonuçlarına göre dedi.Ayrıntılı ultrason için kimseye yönlerdirmedi drların göremedikleri birşeyi başkalarının üstüne atmaya çalışmaları dedi.Bu arada benim dr prof. umarım haklıdır kızlar ya
TÜNAYDIN ARKADAŞLAR
Hoşgeldin canım. Bi geçmedi kusmalarınız ya. İnşallah en kısa zamanda biter canım...
Sende hoşgeldin canım... Aman iyi yorma zaten kendini. Otur keyfine bak...
Valla ben bu doktorları anlamadım. Hepsi ayrı bişey söylüyor. Tetanoz konusunu henüz sormadım doktoruma. Yarın falan soracağım. Git derse cuma gideceğim... Ayrıntılı ultrasonu da netten okuyorum hep. Ço kgerekli diyorlar. Belki senin doktorun prof. olduğu için her zaman ayrıntılı şekilde bakıyosa o yüzden gerek yok demiştir. Bilmiyorum valla. Kafa karıştırmaya birebirler...
Onlar iyidir sen dert etme. Doktorum onlar öyle güçlü organizmalar ki sen hiçbirşey yemesen bile senin depondan bir güzel beslenirler demişti... Sıkma canını. Sen kendine bak şimdi. Cacık denedin mi hiç? benimde midemin bulandığı zaman çok iyi gelmişti. Nane ve salatalık çok ferahlatıyor insanı... Bir dene istersen...
selam arkadaslar ya bugun sabahdan beri karnımın tam ortasında göbek deliğimin biraz aşagısına acı giriyo ama agrı değil acıyo böyle bazen hareket edince oluyo acaba bebekmi hareket ediyor yada göbiş mi büyüyor yada bi sorunmu var sizinde oluyormu ne olur cvp yazın korkuyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?