2009 Mayıs Anneleri

fulyacım aman nazar değmesin bi bakmışız 30 olmuşuz bi bakmışız bebeğimizi kokluyoruz.
herkese iyi geceler arkadaşlar!

inşallah cnm yaaa bir an önce güzelce hayırlıca gecer zamanda alırız bebişleri kucaklarımıza...
kimse kalmamıs sanırım ..bende çok oturdum yine.
yatayım uzanayım biraz..
öpüyorum kızlar..tatlı uykular..........

İyi geceler kızlar bende uyumaya gidiyorum,öptüm bebişlerinizden:ecrin_bebek:

günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar iyi haftalar diliyorum cuma günü doktor kontrolüm iyi geçti:)) bebişim büyümüş sağlıklıymış kilosuda bir hafta önden gidiyormuş toplam 1,5 kilo almışım doktor vitamin verdi ve bugünde üçlü test için kan verdim cuma çıkacak umarım iyi çıkar

tebrikler canım çok sevindim
bizim cuma ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimi renkli ultrasonda gördüm ve yüzünün resmini aldım çok güzel bir duygu

herkese günaydınlar!a.s.
soğuk bir ankara sabahında yollara düşüp yine 5 günlük rapor aldım. karda düşücem diye korktum walla ama evdeyim sonunda. şimdide güneş çok güzel parlıyor.

Efenim günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrr :)

Nasılsınız bacılar?

Ben çok yoğunum ama cumartesi bızdık kızımı gördüm enerji topladım vallahi :) Ay kızlar bi görseniz öyle komik ki. Elini tam bileğine kadar ağzına sokuyor. Sonra çıkarıp parmaklarını oynatıyor. Hoooppp aynen elini ağzına geri sokuyor. Çok zilli çok :)

Tüm organlarına bakıldı. Herşey olması gerektiği gibi. Hiçbir sorun yok dedi doktorumuz çok şükür. Kalp kapakçıklarını, böbreklerini, minik midesini gördük :) 487 gr olmuş tosuncuğum benim :)

Bide vesikalık fotosunu verdi doktorumuz. Alın bakalım sabah sabah moral olsun size Defne'm benim :)

Bu arada Ilgıncım ve Fulyacım. Çok şükür bebişler sağlıklıymış. Herşey yolunda. Allah bundan sonrasını da böyle devam ettirsin inşallah... Fulya'cım sen güzelce yat dinlen. Oda normale dönecek bacım...

Tüm geçmişi okuyamadım. 15 sayfa olmuş cumadan beri. Arada kaçırdığım kontrole giden arkadaşlarım varsa bana bebişlerinin durumlarını kısa özet geçsinler

inşallah sonuçların iyi çıkacak :)

günaydınlar:) çok güzel bi fotoğraf yaa:) inşallah ben de görebilirim 6 ocakta bebişimin... geçen gece dönerken müthiş bir acı hissettim acaba dedim bebeğime bi şey mi oldu. çok korktum uyuyamadım içime kötü şeyler doğdu. bugün sanki pıt pıt diye bi şey hissettim. inşallah iyidir bebişim yaa... Allah hiçbirimize yaşatmasın bebek acısını...

Sağolasın canım. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Bende hareketlerime çok dikkat etmediğim için biraz tedirgin olmuştum. Cumartesi doktora sordum. O istemediği sürece ona hiçbirşey olmaz. Sen hareketlerine kendin için dikkat et dedi. Bel ağrısı sorunu yaşarsın oturup, kalkmana dikkat etmezsen dedi... O yüzden sıkma canını. iyidir Allah'ın izniyle...

canim :))) ne alakasi var kiloyla yahu :) öyle olsaydi benim işim bitmişti az kaldi 22.haftaya kadar hissedersin

merhaba canimmm :) cok sukur iyiyim..sen nasilsin? bebiş nasil?
yav ne bilim, herkes hissedip ben kalınca heralde ondan dedimhihoyyyt
cerencim olabilir.ama öyle tekme gibi değil hareketler zatenpıt pıt gibi..:) hissedersin cnm çok yakında
aslında bi kaç zamandır bi gıdıklanma gibi bişey hissediyorum ama emin olamıyorum bebişim mi değil mi diyekaydirigubbakcemile

inşallah iyidir canım kötü düşünme! bu gece bende rüyamda kanamam olduğunu gördüm ama çok şükür iyiyim. karda yürürken çok zor oluyo ama yaadelikafadulden

canım bu ayrıntılı dediğinde iç organları filan inceliyorlar değil mi? ben daha gitmedim ama benim gittiğim hastaneye giden bende biraz önde bir arkadaşım var. ona yapıldı ayrıntılı. 5 dakika sürdü hemde öyle iç organ filan bakmadı diyor?:uhm:

bozoncım günaydın tatlım:))) beş gün dinlen evde tatlım bebişinle

pınarcım günaydın nasılsın tatlım defnem yine maşallah formundaymış annesi bizim kızda elini başına koymuş düşünüyordu doktorda acaba ne düşünüyor çok düşünceli gördüm dedi güldürdü bizi bu arada bizim ayrıntılıda beş aylıkken olacakmış
evide taşıdık çok şükür ama çok yorulduk

Evet canım ayrıntılı denilen tüm organlarına bakılan ultrason. Valla doktor yarım saat kadar tek tek tüm organlarını inceledi. Bize gösterip anlattı. Damarlarını inceledi. Plesantanın içindeki suyun sesini bile dinletti. Sonrada bebişimizi 10 dk kadar izletti bize. Tek tek tüm organlarının resmini çekti. Ayrıntılı bir rapor yazdı. Kendi doktorum yönlendirmişti bu profa. Bu resimleri ve raporu kendi doktoruna gittiğin zaman götür dedi. Yani 5 dk falan değildi valla...

Günaydın canım. Vallahi çok iyiyim. Keyfim yerinde çok şükür. Ben bu gazla bu haftayı bitiririm :) Sen nasılsın?

Ay bunlar çok fena vallahi. Ne yapacakları belli olmuyor. Düşünsene ya elini bileğine kadar ağzına sokuyor. Nasıl becerdi anlamadım valla :) Bak sizinkide ne düşünüyo acaba? Zilli bunlar zilli. Benimde perşembe tam 5 ayım bitiyor. Sende ayrıntılıda bol bol görürsün bebişinin organlarını ne güzel :)

canım maşallah öncelikle çok tatlı allah nazarlardan saklasın
benimde defnem olcak teyzesi iki tane defnemiz var
seninle sat tarihlerimizde aynı pınarcım ama valla senin kız maşallah bizimkini geçmiş benim kuzu 433 gram olmuş

[

Tünaydın Büyülü Bahçeler:CüvCüv:
Şimdi Dermatologtan geldim,cilt kuruluğu için gitmiştim,JOHNSONS'IN HİÇ BİR ÜRÜNÜNÜ KULLANMA dedi bana,hatta kolonyası bile çok yıpratıcıymış,benim cildimi kurutan JOHNSONS BEBE YAĞI olmuş,şimdi bi krem verdi üre içeren,birde SEBAMEDİN ÜRÜNLERİNİ AL dedi,özellikle duş için sebamed vücut şampuanından kullanacakmışım.Daha öncede benimle aynı durumda olup gelenler olmuş nedenide hep johnsons ürünleriymiş...kötükedihüsokötükedihüso

Gözün aydın canım,maşallah bebişinede:CüvCüv:

MARYLİN .!.:
tebrikler canım çok sevindim
bizim cuma ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimi renkli ultrasonda gördüm ve yüzünün resmini aldım çok güzel bir duygu

Ayy ne güzeeel yaaa bende bebişimin yüzünü çok merak ediyom

Bide vesikalık fotosunu verdi doktorumuz. Alın bakalım sabah sabah moral olsun size Defne'm benim :)

Kırkbirkere maşallah kızına pınaaarrr,pek oyunbaz bişi olcak heralde şimdiden oyunlar bulmuş kendine

BENGİCİM, canım yoktur bişi ya,kasların gerilmiştir göbiş çıkıyoya ondandır

CERENCİM,bende o tarz rüyaları çok sık görüyorum,kuzumuzu kaybetmetken çok korktuğumuz içindir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…