ben şimdi 20 haftalığım artık dimi kızlar..vay be maşallah bana:):):)
günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar iyi haftalar diliyorum cuma günü doktor kontrolüm iyi geçti:)) bebişim büyümüş sağlıklıymış kilosuda bir hafta önden gidiyormuş toplam 1,5 kilo almışım doktor vitamin verdi ve bugünde üçlü test için kan verdim cuma çıkacak umarım iyi çıkar
günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar iyi haftalar diliyorum cuma günü doktor kontrolüm iyi geçti:)) bebişim büyümüş sağlıklıymış kilosuda bir hafta önden gidiyormuş toplam 1,5 kilo almışım doktor vitamin verdi ve bugünde üçlü test için kan verdim cuma çıkacak umarım iyi çıkar
Efenim günaydınlaaaaaaaaaaaaaarrrr :)
Nasılsınız bacılar?
Ben çok yoğunum ama cumartesi bızdık kızımı gördüm enerji topladım vallahi :) Ay kızlar bi görseniz öyle komik ki. Elini tam bileğine kadar ağzına sokuyor. Sonra çıkarıp parmaklarını oynatıyor. Hoooppp aynen elini ağzına geri sokuyor. Çok zilli çok :)
Tüm organlarına bakıldı. Herşey olması gerektiği gibi. Hiçbir sorun yok dedi doktorumuz çok şükür. Kalp kapakçıklarını, böbreklerini, minik midesini gördük :) 487 gr olmuş tosuncuğum benim :)
Bide vesikalık fotosunu verdi doktorumuz. Alın bakalım sabah sabah moral olsun size Defne'm benim :)
Bu arada Ilgıncım ve Fulyacım. Çok şükür bebişler sağlıklıymış. Herşey yolunda. Allah bundan sonrasını da böyle devam ettirsin inşallah... Fulya'cım sen güzelce yat dinlen. Oda normale dönecek bacım...
Tüm geçmişi okuyamadım. 15 sayfa olmuş cumadan beri. Arada kaçırdığım kontrole giden arkadaşlarım varsa bana bebişlerinin durumlarını kısa özet geçsinler
günaydınlar:) çok güzel bi fotoğraf yaa:) inşallah ben de görebilirim 6 ocakta bebişimin... geçen gece dönerken müthiş bir acı hissettim acaba dedim bebeğime bi şey mi oldu. çok korktum uyuyamadım içime kötü şeyler doğdu. bugün sanki pıt pıt diye bi şey hissettim. inşallah iyidir bebişim yaa... Allah hiçbirimize yaşatmasın bebek acısını...
yav ne bilim, herkes hissedip ben kalınca heralde ondan dedimhihoyyytcanim :))) ne alakasi var kiloyla yahu :) öyle olsaydi benim işim bitmiştiaz kaldi 22.haftaya kadar hissedersin
merhaba canimmm :) cok sukur iyiyim..sen nasilsin? bebiş nasil?
aslında bi kaç zamandır bi gıdıklanma gibi bişey hissediyorum ama emin olamıyorum bebişim mi değil mi diyekaydirigubbakcemilecerencim olabilir.ama öyle tekme gibi değil hareketler zatenpıt pıt gibi..:) hissedersin cnm çok yakında
günaydınlar:) çok güzel bi fotoğraf yaa:) inşallah ben de görebilirim 6 ocakta bebişimin... geçen gece dönerken müthiş bir acı hissettim acaba dedim bebeğime bi şey mi oldu. çok korktum uyuyamadım içime kötü şeyler doğdu. bugün sanki pıt pıt diye bi şey hissettim. inşallah iyidir bebişim yaa... Allah hiçbirimize yaşatmasın bebek acısını...
Nasılsınız bacılar?
Ben çok yoğunum ama cumartesi bızdık kızımı gördüm enerji topladım vallahi :) Ay kızlar bi görseniz öyle komik ki. Elini tam bileğine kadar ağzına sokuyor. Sonra çıkarıp parmaklarını oynatıyor. Hoooppp aynen elini ağzına geri sokuyor. Çok zilli çok :)
Tüm organlarına bakıldı. Herşey olması gerektiği gibi. Hiçbir sorun yok dedi doktorumuz çok şükür. Kalp kapakçıklarını, böbreklerini, minik midesini gördük :) 487 gr olmuş tosuncuğum benim :)
Bide vesikalık fotosunu verdi doktorumuz. Alın bakalım sabah sabah moral olsun size Defne'm benim :)
Bu arada Ilgıncım ve Fulyacım. Çok şükür bebişler sağlıklıymış. Herşey yolunda. Allah bundan sonrasını da böyle devam ettirsin inşallah... Fulya'cım sen güzelce yat dinlen. Oda normale dönecek bacım...
Tüm geçmişi okuyamadım. 15 sayfa olmuş cumadan beri. Arada kaçırdığım kontrole giden arkadaşlarım varsa bana bebişlerinin durumlarını kısa özet geçsinler
canım bu ayrıntılı dediğinde iç organları filan inceliyorlar değil mi? ben daha gitmedim ama benim gittiğim hastaneye giden bende biraz önde bir arkadaşım var. ona yapıldı ayrıntılı. 5 dakika sürdü hemde öyle iç organ filan bakmadı diyor?:uhm:
bozoncım günaydın tatlım:))) beş gün dinlen evde tatlım bebişinle
pınarcım günaydın nasılsın tatlım defnem yine maşallah formundaymış annesi bizim kızda elini başına koymuş düşünüyordu doktorda acaba ne düşünüyor çok düşünceli gördüm dedi güldürdü bizi bu arada bizim ayrıntılıda beş aylıkken olacakmış
evide taşıdık çok şükür ama çok yorulduk
Nasılsınız bacılar?
günaydın herkese nasılsınız arkadaşlar iyi haftalar diliyorum cuma günü doktor kontrolüm iyi geçti bebişim büyümüş sağlıklıymış kilosuda bir hafta önden gidiyormuş toplam 1,5 kilo almışım doktor vitamin verdi ve bugünde üçlü test için kan verdim cuma çıkacak umarım iyi çıkar
MARYLİN .!.:tebrikler canım çok sevindim
bizim cuma ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimi renkli ultrasonda gördüm ve yüzünün resmini aldım çok güzel bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?