:asigim:Arkadaşlarım bebek şekerinden badilere kadar hem promosyon hemde ucuz bayağı birşey almıştıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2aaa süper gideriz eşimle fiyatlarda indirim olur mu acaba
Mutaharra cım hoşgeldin geldin yine döktürmüşsün.Annelerle ilgili yazdıklarını okudum gözlerim doldu.
Dırımcım akıntın içindeki mikrobu atma olabilir.Çünkü ilaç kullanırken dr um bana bunların olabileceğini söylemişti.Canını sıkma keyfine bak.
Bu arada fitili akşamdan beri kullanıyorum gaz bombası gibi oldum.Sende olmuşmuydu Dırım, hayatımda ilk kez fitil kullandım.:1no2::1no2:
evet cnm çarşamba kısmetse anneme gidecem hastanedencanimmm sagolasinn :) inşaAllah gecicek hepimizinki :) cok sukur gecmis akintilarindabizde sizi öptükkk Şeniz
canim belki seninkide ilaçtandir..lütfen takma kafana bukadar..sen biran önce annene git yeter..acilen değişikliğe ihtiyacin var bitanem..doktorunuda ara anlat..enazindan kafanda kurmassin..
o hooo neler olmuyorkivalla grupça psikopat olduk he hayatimda hiç bukadar kendimi dinlememiştim oram agriyor niye agriyor neden öyle oldu :))) canim şaka bi yana bilmiyorum neyden bahsettiğini..ama bu haftalarda vajinal agrilar,sizilar normal diye biliyorum..
hoşbuldum canim..sende hoşgeldinn :) benimde cok hoşuma gitti o yazi :)
cnm ben okuduklarma teşşekkür butonuna basıyorumgenelde ben girdiğimde kimse olmuyor yazıyorum cevaplar olmayınca okunmuyormuş gibime geldi. bu arada hikaye harika... duygulandım valla yaa... anneler işte ... kıymetini kaybedince anlıyoruz...
sen buralardamısın yaptım listeeaaa süper gideriz eşimle fiyatlarda indirim olur mu acaba
evet cnm yaaa
evet cnm çarşamba kısmetse anneme gidecem hastaneden
cnm ben okuduklarma teşşekkür butonuna basıyorum
okuyorum yazılarını yani
sen buralardamısın yaptım listee
esen81 sen nasılsın cnm??
iyiyim tatlım sen nasılsın
anladığım kadarıyla bomba gibisin aman aman maşallahhhh
evet cnm iyiyim su an.şşükür.işte bir plesantm assağıda oda cıkarsa çok iyi olacak.ama moralimi yüksek tutuyorum ..2 hafta sonra gidicem birdaha bakacak doktorum.amaiş güç hersey yasak.ciddi bişeymiş..net.tende arastırdım..allah yardım eder inşallah.
yok cnm çok şükür..bu arada aramızda 1 gün varmıs bizim :) şimdi gördüminşallah bir sorun kalmamıştır kanamn yok de mi
işi gücü boşver nazlanma zamanımız bizim nazlan canım boşveeeeeeeeeeeerrrmirmirmirmir
Sabahları geceden susuz kalıyoruz ya sebep odur bence
şimdi kendimizi sonra bebeğimizi dinliycez.Reklamlarda varya ah bebeğim hapşurdu diyor bizde neden ağladı neden tıksırdı gazımı var sancısımı var ooooooooooooooo daha yolun başındayız:sm_cool::sm_cool:
genelde ben girdiğimde kimse olmuyor yazıyorum cevaplar olmayınca okunmuyormuş gibime geldi. bu arada hikaye harika... duygulandım valla yaa... anneler işte ... kıymetini kaybedince anlıyoruz...
teşekkürler canım rahatlattın
merak etme canım doğumdan sonra bebklerle uğraşmaktan kendimizi dinlemeye vaktimiz olmayacak
hihoyyythihoyyyt
Bu arada 28 şubat-2 mart tarihlerinde CNR alışveriş merkezinde Anne-Bebek fuarı varmış.Arkadaşlar geçen sene giden arkadaşlarım çok memnun kalmoştı.a.s.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr muhatra gelmiş(ben nicleri tam aklımda tutmaıyorum affola)
BENİM akıntım bi alem kızlar anlamıyorum anlamıyorummm idrarda bişey yok pede çokkkkkkkkk az geliyorrrr....ama peçeteye silince kahverengi var ............bebeklerimi görmedim mereak ediyorum..akşam uyurken sanki içimi tekmeleid uykumdan kalktım ama bu dönemde bu imkansız
karnımın içi acıyor sanki yırtılıyor ...kızlar valla doktora gideyim sakinleştirici isteyecem olmuyor böle panikatak oldummm
CANS valla ne yazayım bilmiyorum.inan çok üzüldüm okuyunca hatta şok geçirdim. başınsağolsun.diyecek başka söz bulamıyorum.inşallah allah en kısa zamanda sana bir melek daha verir.ne diyeceksin kendini suçlama hayırlısı böyleymiş..
FULYACIM ayrıntılın temiz çıkmış çok sevindim gözünaydın. plesanta da inşallah kısa zamanda yukarı çıkar.çok kafana takma.zaten çok öenki olsaydı doktorun birşeyler söylerdi mutlaka.
kıalar merhaba... yardım lütfen... az önce wc ye gittim çamaşırım ıslak ama böle akıntı gibi diil sankiçok terlemişimde ıslanmış gibi... daha öncede olmuştu ama buseferki fazlaca gibi... normal mi bu yoksa bi aksilik mi var...
FULYACIM ayrıntılın temiz çıkmış çok sevindim gözünaydın. plesanta da inşallah kısa zamanda yukarı çıkar.çok kafana takma.zaten çok öenki olsaydı doktorun birşeyler söylerdi mutlaka.
hepinize selam kızlar! görüşemediğimiz günlerde iyisinizdir inşallah!
yaa o dediğin bende de oluyor! sanki yırtılıverecekmiş gibi geriliyor.özellikle akşamları.
ya 3 gündür misafirim vardı,nete anca girebildim,geçmişi okuyamadım. CANS'a ne olmuş? anlaşılan kötü bişey:1no2:
şimdi aranır mı acaba dr. yarın sabah arasam çok mu geç olur ... bi kaç gündür sinrlerim bozuk çok ondan mı oldu acaba yaaa... offfff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?