2009 Mayıs Anneleri

evet cnm yaaa

evet cnm çarşamba kısmetse anneme gidecem hastaneden

genelde ben girdiğimde kimse olmuyor yazıyorum cevaplar olmayınca okunmuyormuş gibime geldi. bu arada hikaye harika... duygulandım valla yaa... anneler işte ... kıymetini kaybedince anlıyoruz...
cnm ben okuduklarma teşşekkür butonuna basıyorum
okuyorum yazılarını yani

aaa süper gideriz eşimle fiyatlarda indirim olur mu acaba
sen buralardamısın yaptım listee

kızlaaarrrrr ben geldimm cnm arkadaslarım..ya insan gercekten özlüyor ya..
tutkun iyi olmana sevindim cnm
mutahhara fıstık hosgeldin.annen yaramıs :):) bende annemdeyim 2 günlüğüne evime kaçamak yaptım yarın yine dönücem..
birsen sende iyisin tatlım..maşallah..yarındı dimi senin doktor randevun?
pınarın c.tesiye alınmıstı oda hbr verir yarın..
benim çocukluk arkadasım var şimdide komsuyuz .:) son adetlerimiz aynı ve ikimizinde kızı olacak ne tesadüf ama :)))
ben gece yine 4 gibi uyudum.öğlen kalktım kızlar valla:)) anca girebiliyorum..ama iyiyim çok şükür..

iyiyim tatlım sen nasılsın
anladığım kadarıyla bomba gibisin aman aman maşallahhhh

evet cnm iyiyim su an.şşükür.işte bir plesantm assağıda oda cıkarsa çok iyi olacak.ama moralimi yüksek tutuyorum ..2 hafta sonra gidicem birdaha bakacak doktorum.amaiş güç hersey yasak.ciddi bişeymiş..net.tende arastırdım..allah yardım eder inşallah.

inşallah bir sorun kalmamıştır kanamn yok de mi
işi gücü boşver nazlanma zamanımız bizim nazlan canım boşveeeeeeeeeeeerrrmirmirmirmir

FULYACIM ayrıntılın temiz çıkmış çok sevindim gözünaydın. plesanta da inşallah kısa zamanda yukarı çıkar.çok kafana takma.zaten çok öenki olsaydı doktorun birşeyler söylerdi mutlaka.

CANS valla ne yazayım bilmiyorum.inan çok üzüldüm okuyunca hatta şok geçirdim. başınsağolsun.diyecek başka söz bulamıyorum.inşallah allah en kısa zamanda sana bir melek daha verir.ne diyeceksin kendini suçlama hayırlısı böyleymiş..

ay dimi :))) aman onlar sag salim bi dogsunlarda dinleriz bolbol :)))

genelde ben girdiğimde kimse olmuyor yazıyorum cevaplar olmayınca okunmuyormuş gibime geldi. bu arada hikaye harika... duygulandım valla yaa... anneler işte ... kıymetini kaybedince anlıyoruz...

yok canim muhakkak okunuyordur sen merak etme evet maalesef gec anliyoruz kiymetlerini :)

teşekkürler canım rahatlattın
merak etme canım doğumdan sonra bebklerle uğraşmaktan kendimizi dinlemeye vaktimiz olmayacak

inşaAllah :)

hihoyyythihoyyyt
Bu arada 28 şubat-2 mart tarihlerinde CNR alışveriş merkezinde Anne-Bebek fuarı varmış.Arkadaşlar geçen sene giden arkadaşlarım çok memnun kalmoştı.a.s.

27-28 subatta sen bi daha hatirlat canim ya :) unuturum kesin ben eger yatak iznim bittiyse koşa koşa giderim

hepinize selam kızlar! görüşemediğimiz günlerde iyisinizdir inşallah!

yaa o dediğin bende de oluyor! sanki yırtılıverecekmiş gibi geriliyor.özellikle akşamları.

ya 3 gündür misafirim vardı,nete anca girebildim,geçmişi okuyamadım. CANS'a ne olmuş? anlaşılan kötü bişey:1no2:

Son düzenleme:
kıalar merhaba... yardım lütfen... az önce wc ye gittim çamaşırım ıslak ama böle akıntı gibi diil sankiçok terlemişimde ıslanmış gibi... daha öncede olmuştu ama buseferki fazlaca gibi... normal mi bu yoksa bi aksilik mi var...

FULYACIM ayrıntılın temiz çıkmış çok sevindim gözünaydın. plesanta da inşallah kısa zamanda yukarı çıkar.çok kafana takma.zaten çok öenki olsaydı doktorun birşeyler söylerdi mutlaka.

cnm benim evet çok şükür allaha ayrıntılım iyi çıktı.evet zaten dinleniyorum yormuyorum kendimi..sen nasılsın ceren cm??

mimaresra mutahharanında öyle olmustu.bilemiyorum cnm yaa.ama doktorunu ara sor mutlaka su falan olabilir..onun öyleydi ya.yatıyor hatta o da.bence ara doktorunu en iyi bilgiyi ondan alırsın tatlım.telaş yapma

canım seni korkutmak istemem ama mutahhara arkadaşımıza da oldu böyle bişey,bebeğin suyuymuş. şimdi dinleniyor. yatak istirahatı vermiş doktor. burdaysa sen ona bir sor istersen

sağol cnm..hoşgeldin..nasılsın?

şimdi aranır mı acaba dr. yarın sabah arasam çok mu geç olur ... bi kaç gündür sinrlerim bozuk çok ondan mı oldu acaba yaaa... offfff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…