olsun tabiki canım onların canı sağolsun
makina hakikaten uzay üssü gibiydi
canım zaten kadın doğumcular kendi diyorlar radyolog uzmanı yapmalı diye çünkü onlar bu alanda uzmanlar ama alalha şükür her şeyleri iyi çıktı ya
suyuda gayet iyi dedi benim en çok endişelendiğim konuydu da
ama karnım ao kadar bastırdıki sonrasında çok acıdı çünkü benim bebiş ters duruyor yüzü sırrtıma dönük nerdeyse yüzünü görmek çin amuda kalktım radyolog zor bir bebek dedi kordununuda tam bacak arasına almış sıkı sıkı kapamış korkuyor herhalde boynuma doluycam diye
o yüzden yine kesin kız demediler hep açık kapı bıraktılar bakalım ama benim başından beri içime kız doluyor tabi sağlıklı olsunda belki önümüzdeki aylarda keisnleşir
kız annleri bri şey sorucma sizlere yüzde yüz kıs yani kesin kız dedilermi
Ben bir bebek ürünleri firmasının mağazasına gittim ve bana sebamedi önerdiler.şampuanı yağı sabunu köpüğü nemlendiricisi hepsini aldım biberon emzik burun sümüğü temizleyicisi ateş ölçer banyo derecesine kadar 300 küsür tuttu hepsi.Bide organik hastane çıkışları var çalışanla konuştukta bbebeğin vücudunu organik ürüne alıştırıp sonra boyalı ürünler alerji yapmaz mı dedim olabilir ama bilemem dedi.:asigim::asigim::asigim:
Evet 2. gittiğimde dr bacaklarının arasında çıkıntı yok dedi.Yani kız dedi.Yalnız ben hani kızsa ekşi yerler derler ya ben tatlı yiyorum ekşiyi seven ben tatlı düşkünü oldumo yüzden yine kesin kız demediler hep açık kapı bıraktılar bakalım ama benim başından beri içime kız doluyor tabi sağlıklı olsunda belki önümüzdeki aylarda keisnleşir
kız annleri bri şey sorucma sizlere yüzde yüz kıs yani kesin kız dedilermi
Bende bu kadar tutmaz derdim ama hepsini alınca tuttu.Aslında ara ara almak lazım.Bide yeni doğan biberonları var Dr Brovn sanırım dr kendi bebeği üzerinde araştırma yapmış bu biberon bebeğin damağı ve bebeğin sütünalma şekli açısından sağlıklıymış bende onu tercih ettim.:CüvCüv::icecream:Anaaaam ben aşıyı sormayı unuttum yaaaaaDur doktorumu arayıp soruyorum hemen...
Ooo maaşallah bayağı tutmuş.. Valla organikler nasıl olur bilmiyorum. Dediğin gibi sonra hepsini öyle almak zorundamı kalırız acaba?
Evet canım herşeyleri iyi çıktı ya çok şükür gerisi önemli değil...
Valla biliyosunuz benim doktorum 2,5 aylıkken kız demişti zaten. Cumartesi doktor amcamızda üreme organlarını inceledi. Kızımız pek bi oyuncu dedi hep. Kesin yani Allah'ın izniyle... Benimki zaten geçen sefer açıp resmen göstermişti edepsiz :)
Vallahi ben onu da aldım aslında yatağına kadar alındı.Hastane çıkışını da taşlı fırfırlı süslü bişey aldım birde normal aldım birisini 15 e birinide 20 ye aldım .içinde tüm parçalar var iç zıbından şapkası pabuçuna kadar.tutkuncum merhaba nasılsın canım bende bebişime sebamed ürünlerini alacağım:)))) güle güle kullan tatlım aldıklarını
marlyın canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah diyelim banada 12 haftada kız demişti geçen cuma gittiğimdede ben yanılmam kız kesin dedi doktorum bir prensesim daha olacak hayırlısıyla:)))
kızlar bu arada hastane çıkışı alan oldu mu
tutkuncum merhaba nasılsın canım bende bebişime sebamed ürünlerini alacağım:)))) güle güle kullan tatlım aldıklarını
marlyın canım çok sevindim bebişinin iyi olmasına maşallah diyelim banada 12 haftada kız demişti geçen cuma gittiğimdede ben yanılmam kız kesin dedi doktorum bir prensesim daha olacak hayırlısıyla:)))
kızlar bu arada hastane çıkışı alan oldu mu
PINARCIM sen birde tansiyonunla ilgili sorununu soracaktın. sordun mu ne dedi? onuda unuttum demede sakın...
canım tekrar hayırlı olsun
ben hep iki tane kızım olmasını istiyorum
ben ve kız kardeşim hep zor zamanlarda birlikteydik onlarında öyle olmasını hayat boyu birbirlerine destek olmalarını isterim tabi allah hayırlısını versin
ama aynı cinsten kardeşinle daha yakın oluyorsun bu bir gerçek
ama bak doktorun kendisine güveniyor benim gösterdiğim hatta ayrıntılıdaki bile böyle kesin dille söylemedi pembeleri aldınızmı dedi bizde evet dedik o zaman benden günah gitti dedi zaten almışsınız dedi
canım ben hastane çıkışı almadım ama şöyle onlu set gibi battaniyesi içinde olanlardan almak istiyorum sordum geçenlerde genelde 30 dan başlıyor
Aman dikkat et canım ihmale gelmez.a.s.a.s.Yok bitanem onu sordum. Takip altında tut dedi. Eğer tuzu azalttığın zaman düştüğünü hissediyorsan normal sınırlar da tut dedi. Yemeğe sonradan tuz koymak yerine pişirirken koymayı tercih et dedi. Yemeğin içine işleyeceği için üstüne serpmekten daha iyi olur, su tutmayı engeller dedi. Ama yine de tansiyonun düşerse yapacak birşey yok biraz şişeceksin ama tansiyonunun düşmesinden daha iyidir dedi... Bende hafta sonu hep yemekleri yaparken tuzu yeterli miktarda koydum. Üzerine hiç serpmedim sonradan. Şişlik olmadı çok şükür. Tansiyonda yerinde. Sabah gelirken ölçtürdüm eczaneye normal dedi...
Şimdi doktoruma sordum. Tetanoz aşısı bu aralar çok sık bulunamıyor. Eğer sağlık ocağında varsa yaptırmanda fayda var dedi. Bende konuştum sağlık ocağıyla. Kısmetse yarın sabah gidip olacağım aşımı kızlar...
Vallahi ben onu da aldım aslında yatağına kadar alındı.Hastane çıkışını da taşlı fırfırlı süslü bişey aldım birde normal aldım birisini 15 e birinide 20 ye aldım .içinde tüm parçalar var iç zıbından şapkası pabuçuna kadar.
Nasıl kime benzettiniz.....Maşallahfulyacım merhaba tatlım nasılsın:))))
kızlar doktoruma yatarken sağa sola dönünce kasıklarımda çok ağrı oluyor dedim oda gerilmiş bir çarşaf düşün dedi kanama olmadığı sürece bir problem yok dedi rahatladım biraz rahim genişlediği için kaslar geriliyormuş
bebişiminde resmini renkli çekti aman Allahım yerim kuzumu:)) maşallah babası hemen cüzdanına koydu resmini
fulyacım merhaba tatlım nasılsın:))))
kızlar doktoruma yatarken sağa sola dönünce kasıklarımda çok ağrı oluyor dedim oda gerilmiş bir çarşaf düşün dedi kanama olmadığı sürece bir problem yok dedi rahatladım biraz rahim genişlediği için kaslar geriliyormuş
bebişiminde resmini renkli çekti aman Allahım yerim kuzumu:)) maşallah babası hemen cüzdanına koydu resmini
ılgıncım sağol tatlım..testin iyi çıkar inşallah bitanem hayırlısıyla..
yaa kızlar ben daha bişeycik almadım bebişime..gec değil dimi daha 2 ay sonra hatta düşünüyorum baslamaya..
babalar kızlarını çok severler canım hiç kıyamazlar şimdiden bizim pabuçlar dama
bemim eşimde cuma resmi aldı sabah baktı akşam baktı bide sevişi var amanda benim kızım bıdı bıdı bıdı öpüyor resmi falan çok tatlılar ya onları şöyle baba kız öpüşe koklaşa görsem ne isterim başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?