2009 Mayıs Anneleri

iyiyiz tatlım bizde bebişimle müzik dinliyoruz işteyiz :)) patronumda haftaya gelecek arkadaşla oturuyoruz
valla tam cimcime bunlar pınarcım işimiz var fıstıklarla:))
evet canım ayrıntılıda görürüm kuzumu üçlü testimizde iyi çıksın hayırlısıyla inşallaha.s.

ilgincim çok sevindim.maşallah bebişine. sonuçlarında iyi çıkacak merak etme. bu arada taşınma işin bitmiş.güle güle otur canım.

tebrikler canım çok sevindim
bizim cuma ayrıntılı ultrasonumuz vardı bebeğimi renkli ultrasonda gördüm ve yüzünün resmini aldım çok güzel bir duygu

oh canım ya ne güzel. sevindim senin adına gözünaydın.

gözünaydın annesi. maşallah seninde herşey temiz çıkmış. . kız senin cadı nasılda poz vermiş böyle. yerim ben onu. böyle güzel haberler almak çok güzel.
boyu kaç cm di pınar söyledimi doktor?

kızlar birde geçmişi okumayanlar varsa cans vardıya onunda 18 haftalıkken bebeği ölmüş biliyormusunuz?

teşekkür ederim kızlar yaa... burda yazmasam herhalde düşünmekten deli olacağım...

Sağolasın canım benim. Ohhhh hem aynı gün, hem Defne :) İkiz mi olcak kız bunlar :) Valla benimki biraz tosuncuk olmuş teyzesi. Ama doktor normal dedi. Her bebek değişir dedi.Seninkide maaşallah 433 gr az buz değil :) Sağlıkları yerinde olsun da tosuncuk doğururuz bizde ne yapalım :)

Aaaa bak demek ki doğruymuş dediğim. Sanada teyzemin kızı gibi alerji yapmış. Çok geçmiş olsun canım...

Valla çok oyuncu çok. Doktor mutlu bir bebek keyfi yerinde dedi :)

Bizde sakin sakin müzikler dinliyoruz Defne hanım huysuz olmasın diye :)

İnşallah 3'lü testinde sorunsuz çıkıcak canım hiç merak etme. Cadıların keyfi yerinde...

Günaydın canım benim. Sağolasın bitanem. Valla poz verdi resmen cadı. Ne oyunlar yapıyo görmelisin. boyunu söyleyemiyoruz kıvrık durduğu için dedi doktor. Ama kilosuna bakılırsa boyuda uzun olacak gibi dedi...

Sen nasılsın bakalım paşamız nasıl?

Aaaaa okuyamadım ya ben geçmişi haberim yok ya. Tüh be. Çok üzüldüm şimdi senağlama

Aaaa bak demek ki doğruymuş dediğim. Sanada teyzemin kızı gibi alerji yapmış. Çok geçmiş olsun canım...
Valla çok oyuncu çok. Doktor mutlu bir bebek keyfi yerinde dedi :)

Teşekkürler güzelim ya onun gibi olmuşum bende,İyiki söylemişsina.s.a.s. İnşallah benim bebişte tombiştir ben bayılırım tombiş bebeklere:sm_cool::sm_cool:

sağol canım bende iyiyim paşamızda iyi çok şükür. tekmeler atıp duruyor.valla hiç uymuyor herhalde bizimki. sabahtan başlıyor akşama kadar maşallah tekmeliyor beni.gerçi tekme mi yumruk mu tam bilmiyorum ama sürekli vuruyor annesinin bitanesi.
Sorma valla cansı okuyunca dün bende şok oldum. amniyosentez yaptırmışmış. 1 hafta sonra kalbi durmuş bebeğinin. amniyosentez sonuçları hep temiz çıkmış. acaba amniyosentez yaptırdığından mı oldu bilmiyoruz.:1no2:

merhaba
bende johnson baby kullanıyordum ,yeni almıştım,bırakayım bari,teşekkürler
kızlar ya hamile jilesi istiyorum ama istediğim gibi bir türlü bulamdım,diktireyim bari dedim,anca birkaç tane örnek bulabildim netten.siz nerden aldınız yada alacakmısınız?

Teşekkürler güzelim ya onun gibi olmuşum bende,İyiki söylemişsina.s.a.s. İnşallah benim bebişte tombiştir ben bayılırım tombiş bebeklere:sm_cool::sm_cool:

Rica ederim canım ne demek. bende kullanıyorum ama bak sorun olmadı bende. Demek ki bazı bünyelere yapıyor...

Oooyyy tombiş bebekte güzel oluyor ya. Sağlıklı olsunlar da farketmez canım...

Kesin yumruk atıyodur o. Daha verdiği pozdan belliydi paşamın :)Teyzesi yesin onuunn o yumuk ellerini :)

Vallahi çok üzüldüm ya. Amniyosentez düşük riski yaratıyo derler zaten hep. Sonuçlarda temiz çıkmış . Kötü olmuş ya. Allah sabır versin vallahi çok zor

Valla ben hiç bakmadım canım. Bu sene kıyafetler, trikolar hep hamile elbisesi gibi olduğu için rahatlıkla buluyorum... Jile tarzı hiç bakmadım...

bu haftasonu kuzucuklarını gören anneler keyifler tavan yapmış anlaşılan. bebişlerinizin iyi olmasına çok sevindim.
ben hala ayrıntılıya gitme konusunda kararsızım. drumda zaten 4boyutlu ultrason var. dr zaten ters bişey görmüş olsaydım yollardım. ama sen merakını gidermek istersen gidebilirsin dedi. 4 boyutlu fotoğraflarınıda veriyor. her gittiğimde annesi bak bebğinin şurası, babası bak görüyosumusun bu ağzı bu sırtı bu omugası bu kalbi bu parmakları vs diye başlayıp her yerini gösteriyor. şimdilik sorun görmedi. ama bebeğini eğer ne olursa aldırmayı düşünürsün dedi bende bu vakitten sonra sadece down send. (Allah Korusun) olursa aldırmayı düşünebilirim demiştim. ayrıntılıda bi sorun olursa bile bebek doğana kadar hiç bir müdahale yapamayacaklarını söyledi.
hele bide gidip 5 dk sonra çıkanları okuyunca gitmekle gitmemek arasında hala kararsızım.

canım benimde boyunu söylemiyor sadece gram kızlar öbür ay 1 kilo olur bebişler yaklaşık ayyy yerim ben onları tutmayın beni

kızlar bende cans a çok üzüldüm allah sabır versin arkadaşımıza acısını dindirsin

inş annesi tombiş olur sağlıkla doğsunlar inş gerisi önemli değil ama
hakikaten tombişlik bebişlere çok yakışıyor

:ecrin_bebek:Merhaba kızlarrrrrrrrrr nasılsınız bugün yataktan çıkasım yok sabah 7 de kalktım kahvaltı uyudum şimdi kalktım yemek yedim hala uyuyabilirim.pazartesi sendromu mu yoksa fitil mi uyuşturuyor.Eşim oh diyor yat bakalım kıskandı beni.Bu yatmaları tatil olarak görüp psikolojimi bozmak istemiyorum.
Bu arada bende kızımın tüm ürünlerini seba med almıştım doğru bir karar sanırm:asigim::asigim:

canım valla beş dakika değil ben cuma gittim 20 dakika kadar sürdü
ve radyolog uzman doktor tararfından yapıldı ve çok farklı bir ultrason cihazı ile yapıldı

ben özel bir hastanede yaptırdım 150 ytl ayırmıştım ayrıntılı için gittiğimde emekli sandığının karşıladığını öğrendim ve 73 ytl ye yaptırdım

sende memursun bence yaptır ama yinede sen bilirsin tabiki

Sağolasın canım. Valla benim doktorumun makinası 3 boyutlu. O da her gittiğimde bana böbreklerini falan gösteriyordu. Testlerde de bi sorun çıkmadı çok şükür ama ben yine de bi hocama göstermeni tavsiye ederim dedi. Bende gittim profa. Ama seninki 4 boyutluysa , aynı ayrıntılı şekilde bakıyosa tekrar gitmene gerek yoktur heralde diye düşünüyorum...

Evet canım ya her geçen gün büyüyorlar valla :)

Ay sorma bende çok üzüldüm cansa. İnsan kendini onun yerine koyuyor hemen. Allah düşmanımın başına vermesin

Tünaydın canım. Hoşgeldin. Boşver uyuşukluk yap. keyfini çıkar...

Bende sebamed alayım bari kuzuma...

Aaa evet bide o fark var. Benim profta alanında uzman bir radyolog. Normal kadın doğum uzmanıyla bir olur mu bilmiyorum... Makinası kendi doktorumunkinden farklıydı. Ama özelliklerini bilmiyorum tabiki... Yarım saate yakın inceledi bebişimin her yerini tek tek anlattı bize. 10 dk da bize şov yaptırdı , bebişimini izletti :)

Bende özelde 300.-ytl'ye yaptırdım. Eh napalım. Canı sağolun kuzumun. Sağlıklı olsunda paralar feda olsun...

Son düzenleme:
[

canım koymazmı kocaman bebek üstelik doğum yapmış suni sancı ile allahım ya yardım etsin sabır versin kuvvet versin

pınarcım tetonoz aşısına doktorun ne dedi

ay kızlar bende johnsons bebe yağı kullanıyordum ama bende ters bir etki yapmadı hatat güzel nemlendiriyor

kızlar bebişlere bakım üürnelridnen ilk etepta neler almalıyız pişik kremi vs gibi paylaşalım ve hangi markalar iyiidir

Ben bir bebek ürünleri firmasının mağazasına gittim ve bana sebamedi önerdiler.şampuanı yağı sabunu köpüğü nemlendiricisi hepsini aldım biberon emzik burun sümüğü temizleyicisi ateş ölçer banyo derecesine kadar 300 küsür tuttu hepsi.Bide organik hastane çıkışları var çalışanla konuştukta bbebeğin vücudunu organik ürüne alıştırıp sonra boyalı ürünler alerji yapmaz mı dedim olabilir ama bilemem dedi.:asigim::asigim::asigim:

olsun tabiki canım onların canı sağolsun

makina hakikaten uzay üssü gibiydi

canım zaten kadın doğumcular kendi diyorlar radyolog uzmanı yapmalı diye çünkü onlar bu alanda uzmanlar ama alalha şükür her şeyleri iyi çıktı ya
suyuda gayet iyi dedi benim en çok endişelendiğim konuydu da

ama karnım ao kadar bastırdıki sonrasında çok acıdı çünkü benim bebiş ters duruyor yüzü sırrtıma dönük nerdeyse yüzünü görmek çin amuda kalktım radyolog zor bir bebek dedi kordununuda tam bacak arasına almış sıkı sıkı kapamış korkuyor herhalde boynuma doluycam diye

o yüzden yine kesin kız demediler hep açık kapı bıraktılar bakalım ama benim başından beri içime kız doluyor tabi sağlıklı olsunda belki önümüzdeki aylarda keisnleşir

kız annleri bri şey sorucma sizlere yüzde yüz kıs yani kesin kız dedilermi

Anaaaam ben aşıyı sormayı unuttum yaaaaa Dur doktorumu arayıp soruyorum hemen...

Ooo maaşallah bayağı tutmuş.. Valla organikler nasıl olur bilmiyorum. Dediğin gibi sonra hepsini öyle almak zorundamı kalırız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…